|
Cartnecker
|
|
« Válasz #31 Dátum: 09 jan 02, 22:41:21 » |
|
Sajnos jelenleg el vagyunk halmozva sok-sok projekttel így a jövőben nem tervezünk újat felvenni, amíg a mostaniakat le nem gyűrtük
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gabesz14
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #32 Dátum: 09 jan 05, 19:38:28 » |
|
jah ok de am akinek hiányozna a zene a mangábol (pedig ez egy lányeges dolog), akkor le lehet tölteni a managa nagyrészeinek CD-jét az is nagyon jó
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gabesz14
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #33 Dátum: 09 jan 11, 18:17:09 » |
|
sziasztok megint én : nem tudtok egy oldalt ahonann le tudnám tölteni a Beck albumokota mert nagyon sokat kerestem és nem találtam ami meg fent van itt link az nem jó szóval ha lehet valaki adna egy linket köszönöm
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
aronrigo
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #34 Dátum: 09 jan 30, 23:39:03 » |
|
Életem legjobb animéja...Nem tudom miért, de annyira megfogott az elejétől fogva, hogy 1 huzamba végignéztemm mind a 26 részt! Annyira jó, nem egy szenny, egy mindennapi anime, van benne valami új....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zato-7
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #35 Dátum: 09 márc 09, 23:08:16 » |
|
Én 2 hete kezdtem el. 9 részig jutottam el, annál tovább még nem időhiány miatt. Nekem is tetszik az anime. A grafika nem ocsmány, hanem igényes. Jah és Beck 4ever! yeey!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kakesz
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Vízesés Falu
Troll barlangász
|
|
« Válasz #36 Dátum: 09 márc 26, 23:14:27 » |
|
Szerintem is pöpec ajánlom mindenkinek. (valóság tartalma rengeteg van pl:güriznek mint álat a pénzért, hogy legyen banda és ez nagyon is így mükszik )
|
|
|
Naplózva
|
A tűz árnyéka világítja meg a falut.
|
|
|
pecas85
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #37 Dátum: 09 jún 12, 18:49:04 » |
|
Remélem folytatják az animét, nagyon jó a zenéje + a manga is.
|
|
|
Naplózva
|
Attól hogy okoskodsz, még hülye maradsz!!!!!!!!!!
|
|
|
daniwww
Újonc
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #38 Dátum: 09 júl 14, 11:18:05 » |
|
A 2. rész mért csak 90mb-os? csak a fele van meg
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Cartnecker
|
|
« Válasz #39 Dátum: 09 júl 14, 11:19:43 » |
|
Sajnos megaupload hiba... előfordul pár letöltésnél.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
daniwww
Újonc
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #40 Dátum: 09 júl 14, 11:24:59 » |
|
Hibás a 2., 4., 5. csak ez a 3 hibás engem mongyuk nem zavar lekapom máshonnan ^^ . Csak ha ki szeretnétek javítani gondoltam megirom
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
WolfRoi
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #41 Dátum: 10 jan 10, 16:50:55 » |
|
Imádom ezt az animét, kár, hogy nem folytatják Ezen az oldalon is megvan pár zenéje: http://gendou.com/amusic/?filter=beckÉn átlagba innen szoktam anime zenéket tölteni, elég sok minden magtalálható... A Mangát hol tudom megnézni??, rákerestem direktbe, de nem dobja valamiért ki :S Létszi írjátok majd meg.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Silver01
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #42 Dátum: 10 jan 12, 19:06:17 » |
|
Csak annyit tudok mondani, hogy megnéztem az elsö részt nem nagy szám érdeke smeg minden nem tul izgi, aaaztáán leszedtem még 5öt hát megnézem ha jo ha nem aztán 1 nap alatt végig néztem az egészet és kibeba.szott jooooo!!!!!!!! ha nem nézitek 1 élmépynt hagytok ki...... nagyon nagyon jóóó!!!!!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Silver01
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #43 Dátum: 10 jan 12, 19:08:07 » |
|
Hibás a 2., 4., 5. csak ez a 3 hibás engem mongyuk nem zavar lekapom máshonnan ^^ . Csak ha ki szeretnétek javítani gondoltam megirom nem hibás, csak van amikor nem adja ki a megaupload, ilyenkor várj 1-2 percet és probáld ujra aztán vagy kiadja vagy nem:D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ChroN
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Portgas D. Ace
|
|
« Válasz #44 Dátum: 10 jan 13, 17:42:02 » |
|
Én eddig az első részt láttam, az OP 10/10 És a történet sem rossz, bár ebből sokat még nemtok, majd kiderül. Szedek le majd részeket
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|