Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #45 Dátum: 10 jan 14, 19:39:24 » |
|
Nagyon király anime!  Nézze meg mindenki! Már csak a zenéje miatt is! 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumi I
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
Shinigami
|
 |
« Válasz #46 Dátum: 10 jan 18, 13:59:16 » |
|
Én is most kezdtem el nézni,és eddig nagyon bejön  Egyébként is szeretem az ilyen témájú animéket,és szerintem ebben nem fogok csalódni 
|
|
|
Naplózva
|
Anime-Planet.com - anime | manga | reviewsApu: Puli Pintermate: aranyos,kicsi,szőrös madárpókom xD A Pulista Rend egyetlen apácája
|
|
|
qb
Újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #47 Dátum: 10 jan 18, 22:12:06 » |
|
Jó kis anime.A zenéktől majd elélveztem, a rajz egyszerű de nagyszerű.Csak olyan érzésem van mintha siettek volna a készítők és elfelejtették volna megcsinálni a jeleneteket pl. a daloknak szinte mindig csak a felét játszál le utána már jön is a következő jelenet
|
|
|
Naplózva
|
dó
|
|
|
Hiei
Vendég
|
 |
« Válasz #48 Dátum: 10 jan 19, 00:05:03 » |
|
Néha én is így éreztem:D. Volt, hogy csak pár másodpercet mutattak a koncertből és nem történt semmi különös. Néha nem is értettem mi értelme volt így:D.
Maho chan<3
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
qb
Újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #49 Dátum: 10 jan 20, 22:49:19 » |
|
most néztem meg a 14-ik részt.hát érdekesen alakulnak a dolgok. Meg tudná vki mondani mit szívott Koyuki hogy kihagyott vagy 3 hónapot?szívesen kipróbálnám:D
|
|
|
Naplózva
|
dó
|
|
|
Mokka
Újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #50 Dátum: 10 jan 23, 16:34:20 » |
|
Ez egy rohadt jó anime a mangája is eszméletlen nagyon király a zenéi azok is naon bejöttek sztem naon meg éri végig nézni aztán olvasni a mangát h mi folytatódik sztem naon jol ábrázolja az is az érzelmeket! 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #51 Dátum: 10 feb 14, 16:39:35 » |
|
Örvendjetek, vagy szörnyedjetek, de AA-s info szerint már készül a Beck élőszereplős változata a felkelő nap országában... 2010 nyarára várható a japán premier... Én kíváncsian várom..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #52 Dátum: 10 jún 29, 13:59:44 » |
|
Jól hangzik Gabesz  Most fejeztem be az animét . Elkezdtem 4hónapja , de a 12.résznél felfüggesztettem. 3napja elővettem megint és végig néztem . Bennem azért volt egy kis üresség a végén. Szóval , se Saku , se Koyuki nem jött össze a kiszemelt csajjal. Viszont az vicces volt amikor az Angol csaj levetkőzött és Koyuki menekült a sátorból  Maho-chan fun <33333
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
nAmpA
Akadémiai tanár
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
|
 |
« Válasz #53 Dátum: 10 jún 30, 18:57:17 » |
|
"Maho-chan fun <33333"  Szerintem, jól megoldották a végét, kivéve azt mikor Maho és Koyuki beszélgetnek mi volt az USA-ban, az nem kellett volna, de ezzel eggyüt is egy 10/10-es anime. Várom már a live action-t. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #54 Dátum: 10 jún 30, 19:31:41 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #55 Dátum: 10 jún 30, 21:02:54 » |
|
Nem lenne rossz ötlet!  Fel is vetem a csapatnak a dolgot! 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Cartnecker
|
 |
« Válasz #56 Dátum: 10 jún 30, 21:11:28 » |
|
Én nem vagyok ellene, szerintem megcsináljuk hozzá. ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei
Vendég
|
 |
« Válasz #57 Dátum: 10 jún 30, 21:19:19 » |
|
Ez így leszxD mert én tuti megcsinálom és ha nem bántom meg a naruto-kunt vele akkor szeretném a főoldalon pubertálnixDDD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
nAmpA
Akadémiai tanár
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
|
 |
« Válasz #58 Dátum: 10 jún 30, 21:24:36 » |
|
Nem hiszem el, hogy nem találtak egy Tairasabb Taira-t...  Maho-val sem vagyok kibékülve... Koyuki elmegy de ez a haj.. xD. Saku, Ryusuke, Chiiiba elmegy.  Remélem maga Beck is szerepel majd. 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 jún 30, 21:27:02 írta nAmpA »
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #59 Dátum: 10 júl 01, 20:11:18 » |
|
Beck? Hol szednek össze egy olyan érdekes kinézetű varrott bundájú kutyát?  De biztos megoldják, de ahogy a jpán filmeket ismerem nem fog nekem tetszeni... 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|