Moonie-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
9farkú otaku-girl, kami-sama, Banánkage:D
|
|
« Válasz #450 Dátum: 08 szep 02, 19:01:00 » |
|
Ha jövőhéten olyankor mész, amikor kevés órám van, akkor szívesen veled megyek Ha már megtetted ezt nékem, és köszönöm szépen
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #451 Dátum: 08 szep 02, 19:26:10 » |
|
Moonie mégse kéne nekem jegyet venni...mert a múltkro azt írtad nem tudsz és akkor elintéztem másképp... Bocsi hogy bekavarok
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku no Temari
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
● ... meow ! ('^.^') ! ●
|
|
« Válasz #452 Dátum: 08 szep 02, 21:30:52 » |
|
Aysee, sebaj. ^^ Figyi, elvileg mi apuddal hétfőn megyünk. ^^ Hmm... Nekem 6 órám lesz, szal 13:05-kor végzek... A Határ útnál kéne találkoznunk... Szal én legkésőbb 13:20-ra ott vagyok. Onnan pedig go a Kálvin térre, ott pedig pár perc a Sakura Zaka. Így jó? És akk menjünk úgy, hogy Moonie, Aysee, Xeni és én. Valaki akar még jönni velünk?
|
|
|
Naplózva
|
Egyetlen kincsem, szerelmem, vőlegényem: Sz. Lacha Anyucim: Aemy ~ Apucim: G-sama
|
|
|
Moonie-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
9farkú otaku-girl, kami-sama, Banánkage:D
|
|
« Válasz #453 Dátum: 08 szep 02, 21:46:21 » |
|
Sajnos mint említettem, az óráktól függ... és én hétfőn 4kor végzek Bár ha el tudtok menni az én jegyemért is, hálás lennék...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
|
Handy
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #456 Dátum: 08 szep 02, 22:03:57 » |
|
Jejeje, mégis mek csak vasárnap, mer rájöttem h lovaglás miatt a vasárnap jobb is. xD És az a poén, h a legnagyobb anti animefan bnőm kisér el x''D Szal ő már megmondta h nem fog semmit se venni xD Hát, lesz mit kritizálnia, de sebaj Hmm, anyámmal münk, de őt valszeg vhol lerázzuk, szal neki nem rendeltem jegyet. Már csak elküldöm a szülőket befizetni, és jippí! És talizok végre Sorival! x33 Annyira váárom! =D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Sabaku no Temari
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
● ... meow ! ('^.^') ! ●
|
|
« Válasz #458 Dátum: 08 szep 03, 10:01:05 » |
|
Én se láttam először még MoonieCartFire 3-ast, mégis megtaláltuk egymást. Megbeszéltünk Cart'tal, hogy fejpánt lesz rajtam meg Sakun. xD Szal így találtuk meg egymást. Jah meg telón. Izé, öh... Szerintem olyan fél 2-re lennénk a Kálvin téren. Hmm... Ha nem tudod pontosan, mikor végzel, akkor vagy marad az smsbe értesítés, hogy nem jó az idő, vagy várunk legkésőbb 2-ig és ha nem leszel ott, akkor elindulunk a Sakura Zakaba. Az jó? Tényleg... Ha nem érsz rá, akkor elmegyek veled másik nap megvenni. De komolyan.
|
|
|
Naplózva
|
Egyetlen kincsem, szerelmem, vőlegényem: Sz. Lacha Anyucim: Aemy ~ Apucim: G-sama
|
|
|
Aysee
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Maknae Taemin. <3
|
|
« Válasz #459 Dátum: 08 szep 03, 12:35:25 » |
|
Szal hétfőőő X"D Őőőő nekem akkor 7 órám van és háromnegyed háromig bennt fogok dögleni abban a fosban >_<
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku no Temari
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
● ... meow ! ('^.^') ! ●
|
|
« Válasz #460 Dátum: 08 szep 03, 13:23:35 » |
|
3/4 3?! O___O Mi a pöckömet csináljak én addig?! O___O
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Arvael
|
|
« Válasz #461 Dátum: 08 szep 03, 13:49:40 » |
|
Mondjuk Temari és én fél2kor a Kálvinon talizunk (ööööö... többi PÜ-ben), Sakurazakázunk, aztánööö... nekem 2re vissza kell mennem az egyetemre (arra az órára, ami még nem biztos, hogy lesz, de lehet, de mégse biztos, de azért lehet) ésööö... akkor csak 3/4 órát kell Temarinak várnia^^""" Vaaaaagy eljön velem az egyetemre és reménykedik, hogy nem lesz órám és akkor addig el tudom szórakoztatni ott x'DD Akár 4 óráig is, amikor kezdődik a következő órám xD (ami szintén nem biztos, de azért biztosabb, mint a fenti... eh... imádom a félévkezdést, főleg az őszit... említettem ma már?^^")
Ha meg mégis lesz 2től órám (bár vlszeg csak óramegbeszélés lesz egyelőre, ha lesz), akkor legfeljebb Temari sétált egyet a körúton oda-vissza és addig is telik az a 45 perc : ' )
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 szep 03, 13:51:10 írta Arvael »
|
Naplózva
|
|
|
|
Zsu sensei
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #462 Dátum: 08 szep 03, 14:13:50 » |
|
Mindenki Sakurazakába foglalt jegyet?mert én is amugy aholynemrég regeltem Én már annyira de annyira várom a cont!!!! apropó con elvileg most két sátor lesz , nagyon rákaptak a sátras megoldásra ami sok szempontból előnyös..csak ne legyen világ vége hétvége (Eső, hideg, orkán szerű szél) minek után 2 barátnőmmel ösze dobunk egy Itachi, Deidara,Hidan sexy no jutsut nem lenne rosz ha meleg lenne
|
|
|
Naplózva
|
az életed mások szemén keresztül kap értelmet, ha senki nem néz rád, nem törődik veled, életed elvesztette igazi értelmét
|
|
|
Haku
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
Niggah-chan
|
|
« Válasz #463 Dátum: 08 szep 03, 15:06:38 » |
|
Megvan a jegyem, asszem olyan fél órája vete meg mutim.... Elötte is áltak és ők is arra vettek jegyet xD....... Nem valamelyikütök volt? xD.......... Amúgy, nm öltöök be, de narancsárga hajam lesz, és egy hangfalus fejpántot viselek majd (izé (OrochiPein).... Szal behódolok Morita-tüncikémnek
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku no Temari
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
● ... meow ! ('^.^') ! ●
|
|
« Válasz #464 Dátum: 08 szep 03, 16:20:04 » |
|
Mondjuk Temari és én fél2kor a Kálvinon talizunk (ööööö... többi PÜ-ben), Sakurazakázunk, aztánööö... nekem 2re vissza kell mennem az egyetemre (arra az órára, ami még nem biztos, hogy lesz, de lehet, de mégse biztos, de azért lehet) ésööö... akkor csak 3/4 órát kell Temarinak várnia^^""" Vaaaaagy eljön velem az egyetemre és reménykedik, hogy nem lesz órám és akkor addig el tudom szórakoztatni ott x'DD Akár 4 óráig is, amikor kezdődik a következő órám xD (ami szintén nem biztos, de azért biztosabb, mint a fenti... eh... imádom a félévkezdést, főleg az őszit... említettem ma már?^^")
Ha meg mégis lesz 2től órám (bár vlszeg csak óramegbeszélés lesz egyelőre, ha lesz), akkor legfeljebb Temari sétált egyet a körúton oda-vissza és addig is telik az a 45 perc : ' )
Hmm... Velem még jön Xeni is. Szal akk fél 2-kor tali a Kálvin téren, elmegyünk a Sakura Zakaba, megvesszük a jegyeket és utána akk sétálgatok Xenivel 3/4 órát. Így jó lesz?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|