|
bero
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #466 Dátum: 08 szep 03, 17:36:49 » |
|
Asszem én meg egyedül megyek akkor. Mert én holnap vagy pénteken megyek el a jegyekért, mert akkor érek rá.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabor-sama
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
We are Fighting Dreamers Dattebayo
|
|
« Válasz #467 Dátum: 08 szep 03, 18:48:06 » |
|
Nekem 2 órája írt mailt a sakurazaka, hogy megérkeztek a félretetett jegyeink. Úgyhogy holnap elkéredszkedem a melóból és elszaladok értük, így Aemy meg én már biztosan conozunk
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Crispy
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #468 Dátum: 08 szep 03, 18:57:01 » |
|
énmeeg láttam hogy anyu vasárnap akar menni jegyekért *__* énszivesen elmegyek vele *_* és vki másoljamár be hogyrakatta el jegyeket pls x"D ijentéren nemmvagyok kreatiiv
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Arvael
|
|
« Válasz #469 Dátum: 08 szep 03, 19:51:18 » |
|
Drága Crispy, van egy olyan csodálatos találmány, mint ímél (hogy az új helyesírási szabályoknak fejet hajtsak idétlen MTA) info@sakurazaka.hu Most tetettem félre én is jegyeket - rájöttem, ha már én vagyok a jegyesnéni, akkor ez a megoldás jobb lenne x'D Majd várom, mit/mikor válaszolnak
___ És most már eldöntöttem, hogy csak szombatra veszek jegyet. Ha pedig jó idő lesz, akkor kint fogok vasárnap csatangolni, de nem megyek be - egyszerűen nincs, mi érdekelne x'DD ---- közérdekű információnkat olvasták ----
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
|
Handy
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #472 Dátum: 08 szep 03, 21:47:44 » |
|
Temi mein előadás? VAárnap lesz? Mer akkor én lehet megnézem! max elmondhatom h láttalak xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Aysee
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Maknae Taemin. <3
|
|
« Válasz #474 Dátum: 08 szep 03, 22:43:50 » |
|
Meg azis lehet hogy vasárnap karaokezunk *_* És vasárnap szurkoljatok nekem a kezdő DDR versenyen *____*
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Uchiha Sasuke-sama
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Sasuke azért is "jó"
|
|
« Válasz #475 Dátum: 08 szep 04, 06:03:02 » |
|
Eddig még nem szavaztam conon. Ugyhogy sztem rád fogok szavazni cosplayen Temi. A név....hát arra nem mondok semmit....az a lényeg, h tök jó. Szurkolok mindenkinek aki vmiben indul.
|
|
|
Naplózva
|
Az aláírás nem felelt meg a fórumszabályzatnak, ezért a moderátor (Aes Sedai) törölte. Ha új aláírást helyezel el, ezt a szöveget törölheted.
|
|
|
Sabaku no Temari
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
● ... meow ! ('^.^') ! ●
|
|
« Válasz #476 Dátum: 08 szep 04, 07:27:11 » |
|
Aaaarigatooooooou. Nagyon köszönöm a többi csapattag (Sasuke, Naruto és Gaara) nevébe is. A nevet nem én találtam ki, se a történetet, de Moonienak nagyon fog tetszeni, az fix. Remélem, megnyerjük a legviccesebb cosplaycsapat kitűntetést vagy mi a nyavaját. A leges leges legjobb az lenne, ha az egész CP versenyt megnyernénk. *.* Am karaoken várólistán vagyunk Ayseeval, meg az egyik bnőmmel, Eclairrel, de jelentkeztem rajz versenyre is.
|
|
|
Naplózva
|
Egyetlen kincsem, szerelmem, vőlegényem: Sz. Lacha Anyucim: Aemy ~ Apucim: G-sama
|
|
|
|
|
Gabor-sama
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
We are Fighting Dreamers Dattebayo
|
|
« Válasz #479 Dátum: 08 szep 04, 08:15:47 » |
|
Apropó karaoke, akkor szeretném megkérdezni, hogy még benne vagytok a szabad karaoke-ban a haruka kanata eléneklésében? Ha jól emlékszem, eddig 8-an vagyunk
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|