Ibo
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #360 Dátum: 08 aug 29, 13:22:16 » |
|
ettől féltem. nekem a reggellel van bajom, csak délután mennék ki, bár ez függ nagymértékben a programtól is, ami egyelőre még nincs (legalábbis nem találtam meg). szívás... majdcsak lesz valahogy...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #361 Dátum: 08 aug 29, 13:52:31 » |
|
nah izé hmm felötlöt bennem a kérdés amugy a pecsaban a jegypénztár az ugy általában hogy is szokott nyitva lenni mondjuk pl ha esetleg akkor szombatonként vagy akár hétköznap is meddig? valami ...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 aug 29, 14:22:43 írta noemimi-chan »
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Ibo
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #362 Dátum: 08 aug 29, 13:57:53 » |
|
ez egy egészen járható út, majd utánanézek... bár megrendeltem a jegyet, igaz még nem utaltam át a lóvét, holnap akarom... ha más nem veszek egy napijegyet, a délutáni pénztárnyitásnál... valahogy már csak be tudok jutni...
ajjajj, ezt nagyon nem ide akartam... így jár, aki sok abalakot nyit meg... nem lehetne innen törölni. lécci lécci
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 aug 29, 17:16:47 írta Ibo »
|
Naplózva
|
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #364 Dátum: 08 aug 29, 16:51:48 » |
|
ahamm ömm köszi hát akkor átgondoltam és talán arra jutottam h mégis a sakurazakaban veszek jegyet vagy lessz vhogy bár igaz még késsz sincsenek a jegyek
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Zemori
|
|
« Válasz #365 Dátum: 08 aug 29, 17:31:56 » |
|
Fuhú! Ha mentek Sakurazakába szóljatok már lécike:D Pü me:D De amint kapható, az első napon menjünk Nehogy valami jegyet wantoló 300milliárdfős csoport felvásárolja előlünk
|
|
|
Naplózva
|
Ezt hallgatom Ezeket olvastam Az apró szemű, csendes őszi eső lassan megérkezik, és eszembe jutsz. Olyan, mint mikor idelépsz hozzám, a derekamra teszed a kezed, és magadhoz húzol kicsit. Az arcomat megsimítod, az ujjaid a hajamba futnak, és megcsókolsz. "Think that this day will never dawn again. Today is our most precious possession." Dante
|
|
|
Shinichi
Jounin
Nem elérhető
His royal highness
|
|
« Válasz #366 Dátum: 08 aug 29, 17:57:17 » |
|
Nah kész. Anyám 2 ismerősén múlik,hogy jövök-e vagy sem. Mivel ők lehet h felvinnének pestre.. Ha nem mennek arrafele,akkor bukta,nemjövök. Sry mindenkitől. Anyám nem enged fel egyedül vonattal,a környékről meg nem jön senki.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aysee
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Maknae Taemin. <3
|
|
« Válasz #367 Dátum: 08 aug 29, 18:35:15 » |
|
Anyum azt mondta hogyha vlaki vidéki és kétnapsra jön az aludhat nálunk ^^ Van 1 kihúzható franciaágy egy vendégágy és ha hoztok hálózsákot
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Crispy
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #368 Dátum: 08 aug 29, 18:43:07 » |
|
nha asakurazakás banda nekemis szoljon majd pls x"DD egyszermár énis elakarok jutni oda x"D meghát jegyis kéne uuugyeeee ééés pecsa nyitvatartása fennt vana honlapona mit mindjárt megiskeresek neked *kereeeesssss* hááát nemtaláltam emg...deee van vmi fura dolog... 26. péntek 19.00 - Anti Fitness Club lemezbemutató koncert <--- széép....ezlesz előttünk... >_< nade nemiseza fura hanem... 27. szombat 10.00 - 03.00 Őszi Animecon 31. vasárnap 08.00 - 14.00 Bolhapiac 31. vasárnap 10.00 - 20.00 Őszi Animecon ezmost mii?XDDD szombat és vasárnap között van x nap? miazhogy 27. szombat és 31. vasárnap?XDD ésmiazhogy bolhapiac?...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aysee
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Maknae Taemin. <3
|
|
« Válasz #369 Dátum: 08 aug 29, 19:04:46 » |
|
Looool *Sírvaröhög* Így még értelme sincs xDDDD Mert elv úgy kéne h 27. szombat-ŐAC 28. vasárnap-ŐAC 31 . vasárnap-bolhapiac... De ofkorz megcserélték a kettőt xDDD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #370 Dátum: 08 aug 29, 19:09:33 » |
|
jólvan na tévedni emberi dolog hmm lényeg hogy tudjuk a dátumot hmm al legyenek késsz a jegyek legynek késsz legyenek késsz hmm még fuvart is kéne intézni vagy kitalálni a buszt mindjuk egomból már nincs gond de oda is el kel jutni mindegy max 15.én reméllem már lesznek jeegyek reméllem addig tuti kell lenni
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aysee
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Maknae Taemin. <3
|
|
« Válasz #371 Dátum: 08 aug 29, 19:11:29 » |
|
Hmmm...remélem tényleg hamarosan lesznek 2 napos jegyek a sakurazakába'...am a sakurazakás csapat nekem is szolhatna majd^^ Egyedül nem megyek^^"
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #372 Dátum: 08 aug 29, 19:14:46 » |
|
am én is mennék legszivesebben veletek am nem hiszem hogy el tudnék oda jutni mikor ti mentek hmmm-hmmm....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Harrd
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
csodamesés D:
|
|
« Válasz #373 Dátum: 08 aug 29, 19:19:02 » |
|
Nemtud valaki elöni értem? xDD Énisakarok menni :'( áááááá... Vagy a tavaszira, agy a nyárira engednek el sak.. de inkább egykrese fognak -.-
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Arvael
|
|
« Válasz #374 Dátum: 08 aug 29, 20:16:34 » |
|
27. szombat 10.00 - 03.00 Őszi Animecon 31. vasárnap 08.00 - 14.00 Bolhapiac 31. vasárnap 10.00 - 20.00 Őszi Animecon ezmost mii?XDDD szombat és vasárnap között van x nap? miazhogy 27. szombat és 31. vasárnap?XDD ésmiazhogy bolhapiac?... Ezt én is megtaláltam Sztem 28-a, vasárnap lesz con meg bolhapiac is... emlékszem, eddig, mikor volt con a PeCsában, kint mindig bolhapiac volt akkor (is) xD ... Nem tudja, mit jelent, bolhapiac? ~öreg-érzés~
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|