Sora
|
|
« Válasz #375 Dátum: 08 aug 30, 08:16:39 » |
|
semmi értelme ott a bolhapiacnak...én legutóbb be kartam menni, hogy megnézzem mi van ott, de belépőjegyet kell venni és csak ocskaságokat árulnak... Én így emlékszem, de lehet nem így van
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #376 Dátum: 08 aug 30, 11:42:27 » |
|
salalá és késsz van a con programja... am ha netán ha mennétek jegyet venni akk majd légyszi szóljatok nekem is nah hmmm csak keezdek megin gondolkodni a két vagy egynapos jegyen hmm 2 napos azért mégis csak Xd (am sztem bolhapiacon mindig kacatok vannak legalább is amennyire tom)
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 aug 30, 12:52:26 írta noemimi-chan »
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
|
Crispy
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #378 Dátum: 08 aug 30, 12:53:38 » |
|
tudom miaza bolhapiac csaknemtudom felfogni h mit keres az ott a con kellős közepén xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Crispy
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #380 Dátum: 08 aug 30, 14:06:17 » |
|
amugy Arvael hamár igy ittjárkálsz nemtudnád mgmondani h nyugatitól hogy aleg gyorsabb a pecába jutás? hmm vmi trollit irtak dee...nemtom h az holvan és h holkell leszálni x"D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Moonie-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
9farkú otaku-girl, kami-sama, Banánkage:D
|
|
« Válasz #382 Dátum: 08 aug 30, 17:28:04 » |
|
Igen, az a megálló a jó Ugyanis én villamossal megyek oda, és annál ott kell leszállni^^ Hát érdekes programnak ígérkezik Nővérkém... szombaton ott leszel akkor, de vasárnap nem? Csak 1 napra jössz? Neeee... *elhaló hang* Morita keresztanyu úgymond rábeszélt, h menjek kezdő DDR versenyre... max leégünk, de poén leszXD Én még mindig nincs kész a fanficem^^"
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Moonie-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
9farkú otaku-girl, kami-sama, Banánkage:D
|
|
« Válasz #384 Dátum: 08 aug 30, 17:35:23 » |
|
Hát, Matsuri napon kissé megugrott az önbizalmam ezekkel kapcsolatban, miután kipróbáltam őket Esetleg ha elég bátor leszek majd csak úgy funból énekelhetünk valamitXD De még ne vedd biztosraXD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Crispy
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #386 Dátum: 08 aug 30, 18:20:41 » |
|
aaaaztaaa *____* jóóó progik lesznek *____* kimonóverseeenyy *_____* hm...szóval nyugati..meki... 72es...oké asszem tudom köszönööööm ˇˇ
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Handy
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #388 Dátum: 08 aug 30, 21:05:01 » |
|
Hmm Moonie, ha ez megnyugtat énse vagyok még kész a ficimmel xD Amm ha mek énis nyugatiból megyek. De amm 2 sátor lesz?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Crispy
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #389 Dátum: 08 aug 31, 10:58:56 » |
|
juuuj énis aztnéztem am h kissátor nagysátor tökjó...tavaszin is volt egy sátor..mondjuk csak karaoke volt benne...demoost igy elvileg nagyobb hely lesz *.* és Handy ha nyugatiból jössz akkor izé... esetleg találkozhatnánk *.*
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|