Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #345 Dátum: 08 aug 28, 18:06:22 » |
|
Engem hidegen hagy a tanulás...a Con az Con...oda menni kell...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kana-chan
Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
.мคoo.
|
|
« Válasz #346 Dátum: 08 aug 28, 18:36:58 » |
|
Igazad van Rita Énmeg érettségi előtt állok.. de most emiatt nem fogom kihagyni a fél con-t.. :'D Egy évben 2x 3x megengedhetem magamnak a lazulást nem?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #347 Dátum: 08 aug 28, 18:46:49 » |
|
iiigen ez az naon jól beszél rita meg kana naon én ha netán ha még vmi akkor tanulok hétfő reggel távolsági gondok nyuuugi megoldható én ha az lessz h nem tok valami akk hazabusz az van nah csak félni fogok átmenni csini esztergom városán de megoldom hmmm... nah szal majd csak jegyet kell eljutni venni
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Moonie-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
9farkú otaku-girl, kami-sama, Banánkage:D
|
|
« Válasz #348 Dátum: 08 aug 28, 19:45:39 » |
|
Magam sem mondhattam volna szebben Én is érettségizek, na és? A con az alap, bűn kihagyni!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #349 Dátum: 08 aug 28, 19:50:28 » |
|
Én én mit csináltam meg kb 10 perce? Igen jól sejtitek...megrendeltem a 2 napos jegyet Conra Ezzel sincs már gond...csak el ne felejtsem hogy már megvan
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Moonie-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
9farkú otaku-girl, kami-sama, Banánkage:D
|
|
« Válasz #351 Dátum: 08 aug 28, 19:56:16 » |
|
Persze Nővérkém, naná h megyünk És ne izgasson senkit se a tanulás, nem azon áll vagy bukik a hátralévő életed, h 2 napig a conon vagy-e vagy sem
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Haku
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
Niggah-chan
|
|
« Válasz #352 Dátum: 08 aug 28, 20:02:43 » |
|
Én a PeCsához megyek venni majd.... Vagyis mutimat küldöm el, mivel, ha minden összejön, nem messze fog tőle dolgozni ^___^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Aysee
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Maknae Taemin. <3
|
|
« Válasz #354 Dátum: 08 aug 28, 20:13:17 » |
|
Lol xDDD Tőlem mind2 messze van...bááár a SakuraZaka egy picit közelebb van xDD Az a jó h szepetemberben van mert az még nagyon a suli eleje és ilyenkor még nem szivatnak ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gaara_fan
Jounin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #355 Dátum: 08 aug 28, 20:32:45 » |
|
Én majd Sakurazakában szeretnék venni kétnapos jegyet Hugicám, megyünk majd, amint lesz?
Izéé... hagyjátok a tanulást... vagy tanuljatok kicsit előre... a con az con és bűn kihagyni, ahogy már előttem is mondták. Nekem meg mindig zh-k és vizsgák előtt van, ennek ellenére elmegyek (aki még nem tudja, most ijesztgetem, hogy a vizsgák nehezebbek mint az érettségi volt x'D). Úúgye én is mehetek? *bociszemek* Én azért csak egy napra megyek, mert úúgye én 9.be megyek, új suli, új emberek... stb. De 1 napra mindenképpen el fogok menni, még ha kettőre nem is sikerül
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #356 Dátum: 08 aug 28, 20:36:46 » |
|
nem kifogás szerintem azért tegyél meg mindent azért hogy két napra menyj hmmm én még nem tom hol veszem meg a jegyet addig még időt kell valahogy szorítani nem tom rendeléstől nem tom nem bízok benne am asszem majd pecsához mek amint lessz jegy
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Arvael
|
|
« Válasz #357 Dátum: 08 aug 29, 11:02:53 » |
|
Én volt már, hogy rendeltem... Con holnapján rendelsz, aztán vagy átutalod vagy keresel egy Raiffeisen bankot és ott befizeted (ha jól rémlik, ott van a MAT számlája). Én azért ajánlanám utóbbit -ha megvalósítható-, mert akkor nem húznak le a Te számládról pluszban az átutalásért... és 3000 ft-ért még nem igazán éri meg átutalni, hogy őszinte legyek^^""" Na, mindegy, miután ez megvan meg kapsz visszajelzést is, utána mikor jössz a conra, akkor ott helyben át tudod venni a jegyed, félre lesz téve Neked Csak egyetlen a gáz: hogy nagy a sor... habár... most már talán pont fordítva van, fene se tudja... annyi az embertömeg, hogy ihaj xD
Unokahugim: naná, hogy! Majd megszervezzük, amint lehet venni jegyet és akkor megdumáljuk hol, kivel, mikor
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ibo
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #358 Dátum: 08 aug 29, 11:46:51 » |
|
ez lesz az első conom és lenne néhány kérdésem: meddig lehet átvenni a jegyet? van erre valami korlátozás vagy végig nyitva van a pénztár? és más is átveheti vagy csak aki megrendelte? van valami, hogy meddig lehet bemenni?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabor-sama
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
We are Fighting Dreamers Dattebayo
|
|
« Válasz #359 Dátum: 08 aug 29, 12:38:42 » |
|
Ibo ha a helyszínen szeretnéd átvenni a jegyed, akkor célszerűbb ha te magad mész ki érte, és lehetőleg korán, mert nagy sorok szoktak állni a pénztár előtt. Tavaszin pl 9-kor nyitott a pénztár és már rengetegen álltak ott, és délelőtt addig van nyitva amíg el nem fogynak a jegyek, illetve még délután nyitják meg egy rövidke időre. Magára a rendezvényre nyitástól zárásik bármikor bemehetsz és szabadon járkálhatsz ki-és be, csak a jegynek mindig rajtad kell lennie és fel kell mutatni
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 aug 29, 12:41:34 írta Gabor-sama »
|
Naplózva
|
|
|
|
|