24 nov 23, 17:03:02 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 82 83 [84] 85 86 ... 93
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Metin 2  (Megtekintve 305237 alkalommal)
0 Felhasználó és 4 vendég van a témában
Krieg
VIP
Nem elérhető Nem elérhető

Akatsuki Akatsuki

Never lost a fair game - or played one.

« Válasz #1245 Dátum: 11 jún 04, 20:29:01 »

Jelenleg csak GF-es magyaron játszok, tegnap felmentem CandyLongjura, unaloműzésként, de egy botok elleni kóddal védték le az opt pörgetőt, így nem lehetett folyamatosan pörgetni, csak, miután lemásoltad a kódot. Ennélfogva kérdezném is, hogy nem tudtok-e valami jó külföldi (lehetőleg nem angol, hanem német/olasz) privát szervert? Megjött a kedvem pár napra.
Naplózva
Dawe
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Kamui Senketsu!

« Válasz #1246 Dátum: 11 jún 04, 20:42:42 »

Hát igen a csajozás, társalgást megyeget-megyeget.Nevet Egyébként meg haverom azóta dmg-zik, amióta letöltötte, és képtelen abbahagyni. Szánalom. Hogy kicsit offoljak : Én Call of Dutyban próbáltam ki az aimot ma, de ugyanúgy mint wh-val, rosszabb vagyok, mint szoktam. Kellene tényleg valami jó szeró, nekem a nyelv mindegy, és mondjuk ne legyen túl könnyü, de nehéz se, én nem rég pl. Atlanticacorpmt2-n jászottam, most minden haverom azt tolja. xD
Naplózva

Dawe
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Kamui Senketsu!

« Válasz #1247 Dátum: 11 jún 04, 21:33:04 »

Atlantica-ra gyertek rá, fentvok ott én is, és húzlak titeket, meg cuccolás, meg közös céh, holnap kapjátok le, hogyha nincs ellenetekre, megyek, gyorsan kimaxolom még a warimat.^^
Naplózva

Dawe
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Kamui Senketsu!

« Válasz #1248 Dátum: 11 jún 05, 11:25:24 »

Jajj igen, én idiot, elfelejtettem leírni. Nevet Jinnoban megtalálható vagyok, nevem pedig T3st1Dawe De lehet kezdek egy ninját is Sinex néven, csak előbb ezt maxoljam ki.Nevet
Naplózva

Dawe
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Kamui Senketsu!

« Válasz #1249 Dátum: 11 jún 05, 11:37:35 »

Letöltöm majd, de ugye nem nehéz szerver annyira? Most a könnyedségre vágyom, meg lehet, visszamegyek HU-ra. Haverral elkezdtük vinni együtt még elég régen, volt egy 29es surám azt hiszem, elromlott a gépe, én meg nem játszottam már hu-val. ikszdé De lehet visszamegyek, csak nem tudom, hol kell szerezni majomnövényt hírtelen, de asszem' kaziba. Csak megdöglött szegény pacim biztos. xD
Naplózva

Dawe
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Kamui Senketsu!

« Válasz #1250 Dátum: 11 jún 25, 03:09:42 »

Na, ma egész nap, vagy is este óta egész eddig Metineztem(GGMT2) és így végeztem :
lvl 72
60 millió yang
felbónuszolt kari, elég jó critekkel
MentaDawe a nevem, Jinnoban vagyok UchihaMasashi, gondoltam talizhatnánk.^^ Holnap úgy is fent leszek egész nap GG-n, kellenek azok a P Skillek. Meg a 60 millióból összeszedek valami jobb fegyót, mert csak fms+9-em van jelenleg. Illetve fekát is beszerzek a holnapi napon. Meg pvp-zgettem is párat... 55ös létemre hazavágtam egy 99-est, mondtam neki olyan cuccba jöjjön mint én, 6k crit, feküdt is lefelé 2 skill után.^^
Naplózva

Dinuu
Gennin
*

« Válasz #1251 Dátum: 11 jún 30, 07:14:42 »

Hát dawe nemhiszem hogy a 60 millád megmarad a P zés után ;P
Csakmert a SoulStone(ami szükséges a P skillekhez) 1 milla yang darabja,ez igy nemlenne sok,de gondolj bele,hogy 11 szer kell P zni + nem mindegyik próbálkozűs sikerül elsőre. Nekem lv1 re 5 soul stone kellett,2 esre is úgy valahogy,és igy tovább,Jóó sok yangot elvesz az embertől Nevet
Naplózva
Dawe
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Kamui Senketsu!

« Válasz #1252 Dátum: 11 jún 30, 11:21:06 »

Hát igen, ez az egy negatívuma van, de mostanában kicsit hanyagoltam a Metint, valahogy elment a kedvem, de majd ma talán bevállalok egy kis farmot, meg még vérkövet is szereznem kell, menni kéne lélekbe.:/

Szerk: Ezzel megvolnék, kimentem 84-re, jelenleg 85 Millám van, és amíg még van potim, lélekben fogok tornyozni.xD
« Utoljára szerkesztve: 11 júl 02, 02:35:56 írta Dawe » Naplózva

Google
Újonc
*

« Válasz #1253 Dátum: 11 júl 02, 19:17:44 »

Hali valaki tudna eDgMt2-ore egy jo klienst mert amiket én talaltam azok nem jok...

UI: sorry az ekezetek miatt csak angol laptop :S

Kék színt többet ne használd! Az a Moderátorok színe!

Moderátor
« Utoljára szerkesztve: 11 júl 02, 19:50:44 írta Aes Sedai » Naplózva
Google
Újonc
*

« Válasz #1254 Dátum: 11 júl 02, 19:35:40 »

Szerintem megy meg a szerver mert nezd meg ezt a videot es nezd meg azt hogy mikor tettek fel.

http://www.youtube.com/watch?v=WVGTI6qhHJE

es en mar 3 honapja nem talalok semmi megoldast... Szomorú pedig a nemetek teszik fel sorba a videokat
Naplózva
Dawe
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Kamui Senketsu!

« Válasz #1255 Dátum: 11 júl 02, 22:08:49 »

Így van ez, én is GG-zek még, csak az a baj, hogy nem tudok eljutni lélek2-be. De ma is toltam vele kicsit, és remélem, elérek ezzel a karimmal legalább az összes skill p-vé tételéig, meg valami jó fegyvert akarok összeszedni. Ha ez meg van, minden zsír!:D
Naplózva

Krieg
VIP

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #1256 Dátum: 11 júl 03, 00:16:44 »

Nekem mostanában elég rosszra fordultak a dolgaim metinen. A harag kardomat megpróbáltam +7-re húzni sárkány tekivel, de letörte, onnantól annyiszor törte le, hogy összesen vagy 90 milla yangom ment rá, és mégis csak +4-ig bírtam felhúzni. Végül kaptam egy ajánlatot, hogy adnának érte egy +9es elektrót és egy 6os feketevasat 5 opttal, 1,5k hp-val, +4-es kövekkel. Megnéztem wikin, kiírás szerint mennyit üt egy +9es elektró. Kiírás szerint a régi +6os harag kardomnál is nagyobbat kellene neki. A cserébe belementem, hülye fejemmel. Egyből rohantam tűzföldre kipróbálni. Vártam, hogy metinre ilyen 900-1k-t sebezzen (harag olyan 850-950 körül ütött). Elkezdem ütni a metint, 800 és 900 közt volt a sebzésem rá...még volt, hogy néha 800 alá is ment. Úgyhogy a cserét azóta mélységesen megbántam, annak ellenére, hogy lett végre egy igazán jó vértem. Most azon agyalok, hogy hogy bírnék valahogy egy normális fegyvert szerezni. Skillre amúgy sokkal jobban üt az elektró, de nekem sima ütés jobban kell. Szal most kb magamat utálom, amiért ilyen hülye voltam, hogy egyáltalán megpróbáltam +7-re a harag kardot. :D
Naplózva
Krieg
VIP

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #1257 Dátum: 11 júl 03, 13:42:09 »

A baj csak, hogy varázsfém csak privát szervereken van. :P
Naplózva
Krieg
VIP

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #1258 Dátum: 11 júl 03, 14:26:55 »

Tudod, hogy én nem a privátok embere vagyok, GF-es magyar metinre gondolok. :) Varázsfém nincs item shopba sem, a legjobb a kovács kézikönyv, de mivel a SÉ embere sem vagyok, ezért nem költök arra se.
Naplózva
Gery0704
Kezdő Jounin
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #1259 Dátum: 11 júl 14, 00:03:55 »

Valaki van PUMT2 magyar szerveren? aki nem ismerné 1000% os szorzó van mindenre annyira sokan sincsenek szerintem jó
Naplózva
Oldalak: 1 ... 82 83 [84] 85 86 ... 93
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins