24 nov 15, 23:56:30 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 80 81 [82] 83 84 ... 93
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Metin 2  (Megtekintve 303711 alkalommal)
0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
tkrisz2
Osztag Vezető
*
Nem elérhető Nem elérhető

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #1215 Dátum: 10 dec 29, 15:03:53 »

hali!
hamár a gates of andaronról van szó: miért van az, h még a nyár elején letöltöttem, vagy még elötte, amikor elkezdődött a játék, aztán volt az a frissítés a call of arms vagy mi, és akkor 1 napig kellett töltenem a játék torrentet vagy mit, vagyis, amikor rákattintasz a játék ikonra, és bejön 1 ablak, és ott allul elkezdett tölteni, betöltötte 1 nap alatt, majd hibát ír ki :S lehet h megint lekell töltenem az oldalról?

am, játszotok a metin2mesteren? az 1 tökjó privát szeró Nyelvesít ott játszok, és most asszem megint nyitva van az első szeró is. http://www.metin2mester.hu

« Utoljára szerkesztve: 11 jan 02, 19:33:56 írta tkrisz2 » Naplózva

hogyan kell ide írni? :/
Krieg
VIP

Akatsuki Akatsuki

Never lost a fair game - or played one.

« Válasz #1216 Dátum: 10 dec 31, 00:03:19 »

Pár perce meglett a 3. G-s skillem, úgyhogy a következő projekt az lesz, hogy felmegyek 75-re. :)
Naplózva
ChroN
ANBU Kapitány
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Portgas D. Ace

« Válasz #1217 Dátum: 11 jan 02, 01:10:34 »

Gratgrat.
Áh én meg 42es harcos után 35össel semmi kedvem fejlődni. xD
Úgyhogy pihentetem a metint.
Naplózva

Nitroglicerin
Chuunin
*

« Válasz #1218 Dátum: 11 jan 02, 19:41:13 »

Valaki nem tud egy min. 500-1000%os szorzójú privát szervert?
*Root szerver legyen...
Naplózva
dRown
ANBU Osztag Vezető
*

« Válasz #1219 Dátum: 11 feb 12, 20:47:26 »

Metin 2...OMG ^^
Ennél még a Mu-online is jobb
Naplózva

Főállású Manchester United és Punk/Rock/Metal FAN!!
Zergi0
Chuunin
*

« Válasz #1220 Dátum: 11 feb 12, 20:54:51 »

Én a metint és a mut nagyon hamar meguntam . A mu nagyon megutáltatta magát velem mert az a sok prémes meg a több száz rr-eres gyerek, nekem alig ment a 400 lvl nemhogy aszt 100 szor megismételjem . A metinnel még sztem. ellehet lenni .
Naplózva
zsolti99
ANBU újonc
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #1221 Dátum: 11 márc 01, 09:47:46 »

nekem tetszik mind2 de ha választan i kéne akkor metin
én azt nem értem hogy mu-ba mi olyan "érdekes" ha csak azt kell csinálni hogy fel mész 400 ra aztán rr elsz és ezt kell csinálni 1000 rr ig én 20 rr nél már tovább nem is rr eltem
Naplózva

Naruto-Arena.com - Your #1 Online Multiplayer Naruto Game !
Ricko14
Chuunin
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #1222 Dátum: 11 márc 08, 18:10:33 »

valaki mondana egy jó privát szervert és maga karakter nevét hogy segitséget kérjek a játékban mert régen játszottam csak mostmár eléggé elfelejtettem  Technikai KO amugy hallottam a Metin2 mesterről az jó ?? mert nem rosszat hallottam róla
Naplózva

Krieg
VIP

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #1223 Dátum: 11 márc 08, 18:19:23 »

Ha eme téma 75. oldala környékét végigolvasgatod, találsz pár jó szervert. Ott épp azokról esett szó.
Hogy valami mást is mondjak: valamivel utána, hogy meglett a 3. G skillem, lvl 73-on, nagy lelkesedéssel mentem be sd2-be, hogy felmegyek gyorsan 75-re. Ez volt kb másfél hónapja. Azóta nem léptem be a metinbe. Valahogy teljesen elment a kedvem. Főleg, pontosabban csak a fejlődéstől, pedig sok mást nem tudok csinálni. :)
Naplózva
Andor2000
Kezdő Jounin
*

« Válasz #1224 Dátum: 11 márc 20, 13:19:44 »

Sziasztok!Én csak annyit szeretnék ide  írni nektek hogy ne keresetek 250-300%-nál nagyobb szorzóval rendelkező szervereket mert ot miást eléred 87-90-es szintet rögtön feltörnek.Nekem 10 ezer forintomat + egy igen erős karit vittek el PUMT2-őn.Metin 2 mesteren jobb fejlődni jobbak gm-ek stb. 50-esen bemész sd2-be 73-ig egyfolytába ott fejlődsz akor 400 milla simán öszejön és most nagy divat 2 milliárdért kinget veni szal akinek van egy kis költhötő pénze jól jár! ;)Ha valakinek segítségre van szöksége az írjon nekem privát üzenetet itt fórumon (ha metin 2 mesteren kerestek csak 1-2 hónap múlva leszek fent Traitor7000 néven a kékeknél 1.szerón)
Naplózva

Viktor-sama
Kezdő Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #1225 Dátum: 11 márc 20, 13:32:29 »

Én is a Metin 2 Mesteren játszok, van 1 68-as harcosom kinggel, és csatakard +8-al. ez az Unikornison van, a sárgáknál. neve: NewSee
De a pirosaknál is van egy ninjám kristály tőrrel, 40-es. neve: ViktorSama
Sztem nem érdemes egyedül fejlődni, mert úgy nagyon unalmas és sz*r. Keresni kell a szintedhez közel lévő embert, és vele tolni az SD2-ben. higgyétek el, úgy élvezni is lehet!
kéne csinálni egy Narutos céhet Nevet Bár régebben csináltam a nagykarimmal, NewSee-vel az nagyon jó volt  Pontosan tök sokan léptek be. azért fajin volt nekem, én voltam a Naruto fanok főnöke Kúl olyan jó visszaemlékezni azokra az időkre, amikor egy tök király haverral toltam, és a játékban ismertem meg, szerette a Narutot ő is. Szeretnék még egy olyan jófej fejlődőtársat találni, de eddig még nem nagyon sikerült pótólni Szomorú
Naplózva
Andor2000
Kezdő Jounin
*

« Válasz #1226 Dátum: 11 márc 20, 13:52:40 »

Hát én ezen a problémádon bírnák segíteni (bár csak 1 kis idő múlva mert most rossz a gép még nincs felúítva)Nevet És még elszeretnélek látni 1 csomó jó tanácsal hogy minél előbb 80+ legyél mert addig lenéznek az emberek bár volt már rá példa hogy 79-es ninjával 83-as királykardos harcost megvertek köztük pl én is Nyelvesít Nevet
Naplózva

SenninNaruto
Újonc
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #1227 Dátum: 11 márc 28, 20:36:48 »

Hali!
Én Metin2Mesteren tolom, csak az a gáz h nem rég kezdtem, és nincs vmi sok ismerősöm, ezért ha vkinek szintén ilyen gondja lenne v simán unatkozna az írjon nekem, mert én így egyedül eléggé unom:/
Am a Kentauron vagyok a Shinsoo-birodalomban!

Lvl 36-os BM Sura vok
Kabucsimaru néven xD
Naplózva
Yuurauchiha
Gennin
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #1228 Dátum: 11 márc 31, 07:15:35 »

Reggelt.
Énis metin2őzök, simán meg P szerón is. Nevet
Altairon még 2009-ben kezdtem el egy karit csak sokáig hanyagoltam,pedig anno még Chron-nal is toltuk együtt.xD Szval ott van egy 42es bm M10 lélekkel.xD
Meg vagyok még a német iMetinen, meg tegnap kezdtem el a pumt2-őt szerintem nagyon faja szeró. Nevet
Naplózva
Krieg
VIP

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #1229 Dátum: 11 márc 31, 15:40:55 »

Én pár nappal kevesebb, mint 2 hete kezdtem újra játszani. Mikor anno uppoltam 73-ra és meglett a 4. (illetve hát első) M skill, bementem sd2be de nem volt kedvem fejlődni, így pár hónapot kihagytam. 2 hete szombat este kezdtem újra, hétvégén gyorsan megcsináltam sd2ben a 75öt, most pedig valami normális fegyverre gyűjtök, mert elektro +7-tel sokat nem érek sehol. Egyelőre 105 millióm van, tehát még bőven kell gyűjteni, míg meglesz egy jó fegyver ára. De rajta vagyok az ügyön. :) Naponta ütjük céhhel a jégboszit, naponta 2-3 kaszás runra megyek haverommal, tehát nagy gond nincs. Ha pedig meglesz a fegyver, ráállok a skillekre, mert elég gáz, hogy még mindig csak G1-jeim vannak.
Kb. ennyi, ami újdonság.
Naplózva
Oldalak: 1 ... 80 81 [82] 83 84 ... 93
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins