Mistich
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1185 Dátum: 10 okt 15, 15:13:07 » |
|
Egy kérdésem lenne:D Hogyha odamegyek öregasszonyhoz hogy állítsa vissza a skilljeimet...Akkor ugyanannyi pontot rakhatok az új dolgokra mint ami eddig volt?(Értsd:most mondok számokat. ha a kard aurám 3-as és mondjuk az a forgó kard skillem 4-es,akkor 7 szétosztható pontot kapok,vagy csak alap négyet?)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Krieg
|
|
« Válasz #1186 Dátum: 10 okt 15, 17:07:32 » |
|
Természetesen annyi pontot kapsz, amennyi volt, tehát ha a példáddal élek, kapsz 7-et. :)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Mistich
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1187 Dátum: 10 okt 15, 17:23:30 » |
|
Hmm...így lehet meggondolom még a dolgot,köszi:)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
all_in
Chuunin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #1188 Dátum: 10 okt 28, 16:21:23 » |
|
krieg te melyik szeron vagy és milyen szinü?mert kéne majd egy kis segitség mert 55ös vok vettem sd2 belépöt és megkérdzném h onan hanyas szintöl ajánlott abelépés
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Krieg
|
|
« Válasz #1189 Dátum: 10 okt 28, 16:31:37 » |
|
Én, mint korábban leírtam magyaron, Dracon, Jinno Birodalomban játszok és jelenleg 71-es vagyok, mert megálltam a skilleket húzni, mert elég gyengék voltak. :D Sd2-be a belépés nem feltétlenül szinttől, inkább attól függ, milyen erős vagy. Először is milyen kasztú vagy? Mert egy villámsámánnal nem a legajánlatosabb 55ön odamenni. :) Én egyébként ha jól emlékszem 56-os voltam, mikor először sd2be mentem. És jó tapasztalataim születtek a helyről. Egyébként mentálharcos vagyok. Egyébként ha érdekel ez bárkit is, 4 nappal ezelőtt meglett a G1-es erős testem. ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
all_in
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1190 Dátum: 10 okt 28, 16:38:07 » |
|
krieg ki...ott nagy grt g-1-es test nem semmi amugy testi vok m3 aura m2 forgo m2 három irányu 10k tp 90es erő megválto+6
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 okt 28, 16:38:48 írta all_in »
|
Naplózva
|
|
|
|
Krieg
|
|
« Válasz #1191 Dátum: 10 okt 28, 16:44:35 » |
|
Akkor ott szerintem bőven jó leszel. Legalább 1 csoportot biztos bírni fogsz. Mondjuk előző hsz-emnél nem tettem hozzá, hogy mikor én sd2ben jártam először, bugosak voltak az íjászok a kazamata elején, tehát nem viselkedtek íjászként, hanem odajöttek a pofádba és úgy lőtték a nyilaikat. Így bírtam ott azt hiszem 2 /talán 3/ csopit. De mivel ez javítva lett, az íjászokat nem érdemes ölni. Vagy azt csinálod, hogy az íjászok közül megpróbálod kihalászni a kispókokat, vagy elmész hátrább a nagypókokig. Én utóbbit ajánlom, legalábbis barátnőmnek bejött 54-55-ös szint körül. Igaz, ő mentál, de a skilljei nem voltak sokkal jobbak a tieidnél. Szerintem menni fog neked. Csak vigyél jó sok potit. (én úgy jártam sd2be, hogy egy leltároldalt teljesen telepakoltam potival és a leltár második oldalának a felét) Valamint ha van buffer karid, az nagyon sokat segít.
Egyébként kösz a gratulációt, sajna manapság már nem nagy szám egy G skill, bár, hogy legyen bennem kis ego is, nem mindenki járkál lvl 71-en G-s erős testtel (még). :D
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 okt 28, 16:45:48 írta Krieg »
|
Naplózva
|
|
|
|
ChroN
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Portgas D. Ace
|
|
« Válasz #1192 Dátum: 10 okt 28, 17:56:41 » |
|
Amúgy csak nekem nem jön be egyik szeró sem? Ellopták az accomat, még mindig nem tudom hogyan, amikor senkinek nem adtam meg semmit.. Már haverra kezdek gyanakodni, na mindegy.. Szóval lehet köze hozzá? Mindegyiknél "Hiba a szerverkapcsolatban." hibaüzenet van :S vagy miaz
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Krieg
|
|
« Válasz #1193 Dátum: 10 okt 28, 18:07:02 » |
|
Az acc lopásnak nem lehet köze a hibához. Lehet az az oka, hogy nemrég telepítették a HackShieldet, többeknél is fennáll a probléma. Sajnos én nem tudom, mit lehet ellene tenni, nálam semmi gond nincs. Esetleg itt (---> http://board.metin2.hu/index.php?page=Thread&threadID=14294) találhatsz megoldást, ha még mindig fennáll a probléma.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
all_in
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1194 Dátum: 10 nov 02, 16:30:21 » |
|
amugy az krieg nem tudod h voltak kis karijaim és mind1ik bannolva lett de nem tom miért..esetleg te tudod h miért?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Krieg
|
|
« Válasz #1195 Dátum: 10 nov 02, 17:49:37 » |
|
Őszintén szólva: honnan kellene tudnom?? xD Bannolás után kapnod kellett egy E-mailt, amiben leírták az okát. :)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
all_in
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1196 Dátum: 10 nov 02, 18:37:02 » |
|
senki nem kapott e-mailt haverjaimnak is kibannolták az 50+os karijait és semmit nem kaptak
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Krieg
|
|
« Válasz #1197 Dátum: 10 nov 02, 19:18:12 » |
|
Pedig elméletileg kellett volna kapni E-mailt. Esetleg jegyrendszerben megkérdezheted. ( http://support.metin2.hu/) Grat a szinthez, bár ha M5ös a legnagyobb skilled, akkor arra majd még gyúrnod kell rendesen. :))
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ChroN
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Portgas D. Ace
|
|
« Válasz #1198 Dátum: 10 nov 02, 20:34:13 » |
|
Én meg tökökkel teleszedtem magam pénzzel, vettem fms-t, vértet mindent, és most jöhet a fejlődés
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Krieg
|
|
« Válasz #1199 Dátum: 10 nov 02, 20:41:33 » |
|
Az derék. :D Sajna nekem a tök event semmi pénzt nem hozott, mert mindegyikbe poti volt, amit ütöttem. -.-"
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|