adaz
Chuunin
Nem elérhető
Chípős leves^^
|
|
« Válasz #1035 Dátum: 10 ápr 23, 20:05:02 » |
|
Hát én valamelyik nap előkapartam a sima metint, de ugyanaz... 37-es vagyok, de szenvedés már az egész ( ahhoz képest, hogy RIB +8-am van... ) Szóval mindegy milyen cuccaid vannak, az EXP nem jön gyorsabban... ( Igaz, a DDMT2 túl van könnyítve, de azért a sima metin is lehetne jobb, mármint EXP adásban ) Azért azt nagy szégyennek tartom, hogy tavaly Szeptemberben kezdtem és csak 37 vagyok, de hát nem bírom, unatkozom a sima metinen. ( Vagy van ötletetek, hogy fejlődjek gyorsan? ) Peti93: a 15-20k-s skillek nem olyan durvák... ( Nekem 23k a rekord, de hát én ninja vagyok, és egy sámánnak erősebb skilljei kellenének, hogy legyenek...Már nem letolásból. ) Mondjuk vegyük figyelembe a 65% Félemberek ellenimet... ( Ez nagy EGO volt )
|
|
|
Naplózva
|
Az aláírások minden egyes hozzászólás vagy privát üzenet alján megjelennek.
|
|
|
Krieg
|
|
« Válasz #1036 Dátum: 10 ápr 23, 20:40:46 » |
|
Írásod alapján nem kezdőnek nézlek, tehát gondolom statod jól van osztva. Sima metin élvezetének és jobban fejlődésének lényege (szerintem) 2 dologban rejlik: warló és egy jó céh, warló ugye nagyban megkönnyíti a fejlődést, a céhtagok pedig nem hagyják, hogy unatkozz, mivel bármikor beszélhetsz velük. Én úgy gondolom, szerencsés vagyok, hogy ilyen jó céhbe tudtam belépni még annak idején (nyáron). Nagyon sok ember van, akikkel jól lehet beszégetni, annak ellenére, hogy a nagy többség kb 5-6 évvel idősebb nálam. Az EXP adásának megnövelése a GF (gyengébbek kedvéért Gameforge) számára nem érné meg, hiszen ők abból élnek, hogy a játékosok pénzért vásárolnak a tárgy piacon EXP gyűrűt meg egyéb cuccokat...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
adaz
Chuunin
Nem elérhető
Chípős leves^^
|
|
« Válasz #1037 Dátum: 10 ápr 23, 20:47:22 » |
|
Krieg a céhedbe van felvétel? Esetleg? Feltéve ha te is sárga vagy... War Lovam nincs sajna, én is gondoltam rá, de még céhben sem vagyok, azt se tudom melyik lehet erős, de esetleg majd nézelődök... Ja és statom ritka rosszul osztottam el, mert annak idején kezdő voltam, szóval: VIT 48 INT 25 ERŐ 48 DEX 25 ( VIT és ERŐ lehet, hogy 47, nem tom )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Krieg
|
|
« Válasz #1038 Dátum: 10 ápr 23, 20:50:26 » |
|
Ja, igen, ilyen stattal nem csoda, ha szenvedsz, céhembe csak 50-es szinttől van tgf, ráadásul kék vagyok
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
tkrisz2
Osztag Vezető
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #1039 Dátum: 10 ápr 24, 13:01:27 » |
|
én 46. lvl-en hagytam abba, tök unalmas ott fejlődni, ráadásul tök vacak cuccok vannak ott. gondoltam hogy a ddtm2 vagy mi a szösz, kipróbálom, ott könnyebb csak nem indul el vagy mi. ezért mondom hogy utálom.
|
|
|
Naplózva
|
hogyan kell ide írni?
|
|
|
Marci1996
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #1040 Dátum: 10 ápr 24, 13:03:38 » |
|
a ddmt2 elindul,a honlapról kéne letöltened.Aztán ugyanúgy elindul mint a sima metin....Csak az a baj hogy annyi ember boltol azon az egy CH-n,hogy alig lehet feljutni
|
|
|
Naplózva
|
Sensei:Miroku
Lányom:boci555
Csapattárs:Riel---chan és pintermate
Tanítvány:ATON14
Kletta szexrabszolgája(igen én is xD)
NHFK tag
|
|
|
adaz
Chuunin
Nem elérhető
Chípős leves^^
|
|
« Válasz #1041 Dátum: 10 ápr 24, 14:03:44 » |
|
Ez sajna így van, és mondják fórumon, hogy lesz Server 2, de én nem tudom minek, mert pl. én biztos nem hagyom ott az összes karimat azért, hogy ne fagyjon. ( Mármint én nem mennék át Server 2-re, mert akkor kezdhetek mindent elölről ) Szóval a lényeg az, hogy rajtam kívül szerintem sokan így vannak ezzel, tehát ha mondjuk mindenki így van vele akkor marad minden ugyanúgy... ( ÚJ CH KELL SEMMI MÁS, AMIKOR VOLT CH2 TÖK JÓ VOLT )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
jujguy
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Captain Teemo on Duty!
|
|
« Válasz #1042 Dátum: 10 ápr 24, 14:57:01 » |
|
jaja engem mweg sehogy nem akar bejönni a ddmt mert mikor rákattlok az ikonra...oké utána betölti a féjlok ellenörzését...oké de a letöltés(mert annak is be kell töltenie) 99.9 megáll a teljes haladás meg 49.9 áll meg és utána jön a hibaüzi hogy a müvelet a valmyilen megbízásból a megintmás valami miatt nem engedi ezért a ddmt leáll. ha akartok képet is rakok.
|
|
|
Naplózva
|
Lehet néha szemtelen vagyok de annyi baj legyen
|
|
|
adaz
Chuunin
Nem elérhető
Chípős leves^^
|
|
« Válasz #1043 Dátum: 10 ápr 24, 18:25:17 » |
|
Ilyen nálam is volt, utána pár napig meg se próbáltam, de szerintem az volt a baj, hogy akkor épp senki sem töltötte/feltöltötte. ( Szerintem majd próbáld meg máskor, idővel az ilyenek rendbe jönnek. ) Pl. velem olyan volt, hogy indult a torrent, jött a hibaüzenet, második próbára meg semmi baja
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
vzsombi
Gennin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #1044 Dátum: 10 ápr 25, 11:38:56 » |
|
Én néha játszom vele leköti az embert ha unatkozik!
|
|
|
Naplózva
|
Ne becsülj le! Nem félek!
|
|
|
Krieg
|
|
« Válasz #1045 Dátum: 10 ápr 25, 13:00:20 » |
|
Én a nyár minden napját ezzel a játékkal töltöttem, aztán, hogy megkezdődött a suli, szeptembertől januárig nem játszottam egyáltalán, aztán januártól március végéig szintén rengeteget játszottam, aztán most április eleje óta szinte egyáltalán be se lépek...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
naru05
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #1046 Dátum: 10 ápr 26, 16:16:20 » |
|
ha vkinek van esetleg egy felesleges karija az lécci irjon rám PÜ-ben. köszi
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ChroN
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Portgas D. Ace
|
|
« Válasz #1047 Dátum: 10 ápr 26, 17:21:46 » |
|
Én nyáron nagyon keményen nyomtam, aztán abbahagytam, néha felnéztem. Most meg megint kedvem lett hozzá
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Inahi
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1048 Dátum: 10 ápr 27, 13:24:01 » |
|
Nos én is játszottam nagyon sokat játszottam: magyaron kékeknél pegán,ddmt2 sárga,aztán sok-sok priv szeron előfordultam xD.Sajna nagyon függő lettem nagyon elszaladt a lo velem (ezt a szüleim nm birják sajna ). És már nem sajnálom h letiltottak de azért még hiányzik . Nagyon jo játék és ajánlom mindenkinek (:
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ChroN
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Portgas D. Ace
|
|
« Válasz #1049 Dátum: 10 ápr 27, 19:26:54 » |
|
Megvan a warló végre... Ezzel szenvedtem...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|