24 nov 16, 00:38:05 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 67 68 [69] 70 71 ... 93
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Metin 2  (Megtekintve 303790 alkalommal)
0 Felhasználó és 33 vendég van a témában
Konno Akira
Újonc
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Felhő Falu Rejtett Felhő Falu

« Válasz #1020 Dátum: 10 márc 07, 12:13:07 »

Köszönöm a segítséget,ha lesz időm, metin fórumon továbbolvasok.
Akira.Mosolyog
« Utoljára szerkesztve: 10 márc 07, 13:44:17 írta Konno Akira » Naplózva
Tierhold
ANBU újonc
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #1021 Dátum: 10 márc 07, 13:54:50 »

Engem még az érdekelne hogy 18Lv-sen hogy-hogy nem tudok egy könyvet sem elolvasni?
Naplózva

Krieg
VIP

Akatsuki Akatsuki

Never lost a fair game - or played one.

« Válasz #1022 Dátum: 10 márc 07, 14:29:57 »

látom mentális harcos vagy, így annyit kérdeznék: melyik készséged M1-es? mert csak M1 vagy nagyobb készségeket tudsz könyvvel fejleszteni, tehát mit tudom én, ha áthatolás készség könyvet akarsz olvasni, de áthatoláson csak pl 6 pont van, nem fog menni az olvasás
ezen kívül szükséges 20.000 EXP az olvasáshoz
Naplózva
jujguy
Kezdő Jounin
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

Captain Teemo on Duty!

« Válasz #1023 Dátum: 10 márc 13, 22:31:50 »

helo én a ddmt2vel akarok segítséget már megint sz*r a szeró és a honlapra meg ilyen connetcion problemset vagy mi a tök ömet ír ki na szal azt szeretném tudni hogy MIKOR LESZ KÉSZ? és hogy titeket felenged a honlapra erről lenne szó: www.metin2hungary.co.cc
Naplózva

Lehet néha szemtelen vagyok de annyi baj legyen kacsint
adaz
Chuunin
*

Chípős leves^^

« Válasz #1024 Dátum: 10 márc 13, 23:00:16 »

Valószínűleg azért van, mert leállt a szeró, és ezért most mindenki a honlapon van. ( Magyarra fordítva a kiírást, " Az adatbázis telítve van ", vagy ilyesmi. )
Naplózva

Az aláírások minden egyes hozzászólás vagy privát üzenet alján megjelennek.
Dorci
ANBU Osztag Vezető
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #1025 Dátum: 10 ápr 18, 14:04:49 »

áhh ez a ddmt2 -.- egy szervert dob be ch1-et az meg full felsem tok menni csak hajnalban
de hogy ott mi van omg csillog mindenki vad kutyából áldás teki potyog nem vagyok én ehhez hozzá szokva ikszdé
Naplózva

adaz
Chuunin
*

Chípős leves^^

« Válasz #1026 Dátum: 10 ápr 21, 13:44:52 »

Nevet
Van egy jó módja, hogy bármikor fel lehessen menni, de asszem nem osztom meg... Nyelvesít
( Semmi hack, vagy progi, csakis tiszta ész  Nevet )
Naplózva

ChroN
ANBU Kapitány
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Portgas D. Ace

« Válasz #1027 Dátum: 10 ápr 21, 19:59:57 »

Kb annyi, h amikor bejön az ablak, és még fekete, elkezded nyomkodni az enter-t folyamatosan. Ha nemsikerül, újracsinálod. Hidd el működik ^^
Naplózva

adaz
Chuunin
*

Chípős leves^^

« Válasz #1028 Dátum: 10 ápr 21, 21:09:28 »

Igen, erről én is tudok, de azért ennél egyszerűbb a net kapcsolattal babrálni.  Nyelvesít
( TORRENT betöltése után net kikapcs, így bemehetsz addig, amíg az ID-t meg PASS-t kéri, majd újra bekapcs net, beírod az adatokat és ENTER... )  Kúl
Naplózva

norby-kun
Kezdő Jounin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Csak egy őrült Rocker

« Válasz #1029 Dátum: 10 ápr 21, 21:12:23 »

Néháyn hónapja én is játszottam metin2-n , aztán átléptem a ddmt2-re de nem csípem , ha túl sokat játszol függőséget okoz , nagyobbat mint  nekem a naruto/tankcsapda/the-west és még sorolhatnám  Nevet
Naplózva

Anime-Planet.com - anime | manga | reviews
Krieg
VIP

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #1030 Dátum: 10 ápr 22, 16:13:20 »

Én sose szerettem privát szervereket, semmi kihívás nincs bennük és így nem is igazán élvezem a játékot, legfeljebb próbálgatásra szoktam használni őket, megnézni a kasztokat, meghát, kíváncsi (vagyok/)voltam a G-s, illetve P-s skillekre Nevet
A "rendes" magyar szerver sokkal jobban lekötött, abban voltak (vannak) kihívások és szerintem ez jelenti a játékélményt, a játék élvezetét Mosolyog Már kérdés, hogy már egyáltalán nem, illetve csak nagyon ritkán játszok Metin 2-t. ^^
Naplózva
tkrisz2
Osztag Vezető
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #1031 Dátum: 10 ápr 23, 16:44:14 »

hali.

letöltöttem, telepitettem a ddmt2 vagy mit, aztán elkezdett valamit tölteni és valami bazi lassan kezdett el tölteni valamit, ami kb... hát hogyis mondjam, 3-4 napig simán eltartana a betöltése. de, 1 idő után gyorsult, és meg szakadt, mert nem volt valami progi, vagy fájl, vagy mi.

amúgy véleményem a metinről:

a metin a világ leg hülyébb játéka, azt hittem hogy esetleg ddmt2-vel játszok ott legalább könnyebb, és talán nincs olyan sok noob, de nem is lehet vele játszani, ugyh marad a véleményem Mosolyog
Naplózva

hogyan kell ide írni? :/
Krieg
VIP

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #1032 Dátum: 10 ápr 23, 18:33:18 »

Helyesírádoson és nyelvhelyességeden kicsit javíts, ha lehet. ^^
De, hogy megkérdezzem, hány hónap játék után alakult ki az a véleményed, hogy a "a metin a világ leg hülyébb játéka"?
Naplózva
peti93
Akadémiai tanár
*

« Válasz #1033 Dátum: 10 ápr 23, 18:39:26 »

tkrisz2: erre csak annyit, hogy a normál szerveren sokkal kevesebb lámával találkozok, mint a ddmt2-n. Vegyük például a pvp-t: a sárkány sámánommal elég durva skilleket tudok nyomni ( krittel 15-20k) és mindig csak a kifogások jönnek, hogy csak a krit miatt, meg így meg úgy hacker... A magyar szerón legalább elismerik ha jobb vagyok (és persze én is ha más jobb.)
És hogy gondolod, hogy a sima Metin "világ leghülyébb játéka"? Mert lvl 35ig kín szenvedés feljutni ha rosszak a cuccaid és a statod, ott meg lvl 80ig akármilyen kaszttal és stattal felhúzod magad pár óra alatt...
A lvl 52-es karimat sokkal többre becsülöm mint bármelyik karit a ddmt2-n. Elhiheted sokkal több munkámba telt felvinni, mint ott 99-re. Röviden csak ennyit akartam...
Naplózva

Sensei: pintermate */_\*
Krieg
VIP

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #1034 Dátum: 10 ápr 23, 18:52:10 »

Ezzel teljes mértékban egyetértek, talán azt kivéve, hogy normál,  GF-es magyar szerveren, ha "túl" erős vagy, sokkal inkább lehackereznek, mint priváton. De ez csak az én véleményem. Nekem 63-as karakterem van GF-es magyar szerveren, ha nem az lenne, hogy 2 hónapja szinte hozzá sem nyúlok, már bőven 66-67-68 környékén járna. Priváton túl sok a magas szintű, ami miatt nem is igazán nagy dolog, ha ott van egy nagy szintű karaktered. Nekem 86os testi harcosom volt egy német privát szerveren, minden skillje P, illetve +9es lvl 70es vértje volt, meg ilyesmi cuccok. Aztán beszorultam vele a Lélek Barlangba és ott is hagytam minden privát szervert jó ideig.
Naplózva
Oldalak: 1 ... 67 68 [69] 70 71 ... 93
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins