24 nov 16, 03:22:37 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 68 69 [70] 71 72 ... 93
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Metin 2  (Megtekintve 304067 alkalommal)
0 Felhasználó és 12 vendég van a témában
adaz
Chuunin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Chípős leves^^

« Válasz #1035 Dátum: 10 ápr 23, 20:05:02 »

Hát én valamelyik nap előkapartam a sima metint, de ugyanaz... 37-es vagyok, de szenvedés már az egész ( ahhoz képest, hogy RIB +8-am van... )
Szóval mindegy milyen cuccaid vannak, az EXP nem jön gyorsabban... ( Igaz, a DDMT2 túl van könnyítve, de azért a sima metin is lehetne jobb, mármint EXP adásban )
Azért azt nagy szégyennek tartom, hogy tavaly Szeptemberben kezdtem és csak 37 vagyok, de hát nem bírom, unatkozom a sima metinen. ( Vagy van ötletetek, hogy fejlődjek gyorsan?  Hmm? )
Peti93: a 15-20k-s skillek nem olyan durvák... ( Nekem 23k a rekord, de hát én ninja vagyok, és egy sámánnak erősebb skilljei kellenének, hogy legyenek...Már nem letolásból. )
Mondjuk vegyük figyelembe a 65% Félemberek ellenimet... Nyelvesít ( Ez nagy EGO volt  >.<# )
Naplózva

Az aláírások minden egyes hozzászólás vagy privát üzenet alján megjelennek.
Krieg
VIP

Akatsuki Akatsuki

Never lost a fair game - or played one.

« Válasz #1036 Dátum: 10 ápr 23, 20:40:46 »

Írásod alapján nem kezdőnek nézlek, tehát gondolom statod jól van osztva. Sima metin élvezetének és jobban fejlődésének lényege (szerintem) 2 dologban rejlik: warló és egy jó céh, warló ugye nagyban megkönnyíti a fejlődést, a céhtagok pedig nem hagyják, hogy unatkozz, mivel bármikor beszélhetsz velük. Én úgy gondolom, szerencsés vagyok, hogy ilyen jó céhbe tudtam belépni még annak idején (nyáron). Nagyon sok ember van, akikkel jól lehet beszégetni, annak ellenére, hogy a nagy többség kb 5-6 évvel idősebb nálam.
Az EXP adásának megnövelése a GF (gyengébbek kedvéért Gameforge) számára nem érné meg, hiszen ők abból élnek, hogy a játékosok pénzért vásárolnak a tárgy piacon EXP gyűrűt meg egyéb cuccokat...
Naplózva
adaz
Chuunin
*

Chípős leves^^

« Válasz #1037 Dátum: 10 ápr 23, 20:47:22 »

Krieg a céhedbe van felvétel? Esetleg?  Nevet
Feltéve ha te is sárga vagy...
War Lovam nincs sajna, én is gondoltam rá, de még céhben sem vagyok, azt se tudom melyik lehet erős, de esetleg majd nézelődök...
Ja és statom ritka rosszul osztottam el, mert annak idején kezdő voltam, szóval:
VIT 48
INT 25
ERŐ 48
DEX 25
( VIT és ERŐ lehet, hogy 47, nem tom )
Naplózva

Krieg
VIP

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #1038 Dátum: 10 ápr 23, 20:50:26 »

Ja, igen, ilyen stattal nem csoda, ha szenvedsz, céhembe csak 50-es szinttől van tgf, ráadásul kék vagyok Mosolyog
Naplózva
tkrisz2
Osztag Vezető
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #1039 Dátum: 10 ápr 24, 13:01:27 »

én 46. lvl-en hagytam abba, tök unalmas ott fejlődni, ráadásul tök vacak cuccok vannak ott. gondoltam hogy a ddtm2 vagy mi a szösz, kipróbálom, ott könnyebb  >.<# csak nem indul el vagy mi. ezért mondom hogy utálom.
Naplózva

hogyan kell ide írni? :/
Marci1996
ANBU Kapitány
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #1040 Dátum: 10 ápr 24, 13:03:38 »

a ddmt2 elindul,a honlapról kéne letöltened.Aztán ugyanúgy elindul mint a sima metin....Csak az a baj hogy annyi ember boltol azon az egy CH-n,hogy alig lehet feljutni Technikai KO
Naplózva

Sensei:Miroku

Lányom:boci555

Csapattárs:Riel---chan és pintermate

Tanítvány:ATON14

Kletta szexrabszolgája(igen én is xD)

NHFK tag
adaz
Chuunin
*

Chípős leves^^

« Válasz #1041 Dátum: 10 ápr 24, 14:03:44 »

Ez sajna így van, és mondják fórumon, hogy lesz Server 2, de én nem tudom minek, mert pl. én biztos nem hagyom ott az összes karimat azért, hogy ne fagyjon. ( Mármint én nem mennék át Server 2-re, mert akkor kezdhetek mindent elölről Technikai KO )
Szóval a lényeg az, hogy rajtam kívül szerintem sokan így vannak ezzel, tehát ha mondjuk mindenki így van vele akkor marad minden ugyanúgy...
( ÚJ CH KELL SEMMI MÁS, AMIKOR VOLT CH2 TÖK JÓ VOLT )
Naplózva

jujguy
Kezdő Jounin
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

Captain Teemo on Duty!

« Válasz #1042 Dátum: 10 ápr 24, 14:57:01 »

jaja engem mweg  sehogy nem akar bejönni a ddmt mert mikor rákattlok az ikonra...oké utána betölti a féjlok ellenörzését...oké de a letöltés(mert annak is be kell töltenie) 99.9 megáll a teljes haladás meg 49.9 áll meg és utána jön a hibaüzi hogy a müvelet a valmyilen megbízásból a megintmás valami  miatt  nem engedi ezért a ddmt leáll. ha akartok képet is rakok.
Naplózva

Lehet néha szemtelen vagyok de annyi baj legyen kacsint
adaz
Chuunin
*

Chípős leves^^

« Válasz #1043 Dátum: 10 ápr 24, 18:25:17 »

Nevet
Ilyen nálam is volt, utána pár napig meg se próbáltam, de szerintem az volt a baj, hogy akkor épp senki sem töltötte/feltöltötte. ( Szerintem majd próbáld meg máskor, idővel az ilyenek rendbe jönnek. )
Pl. velem olyan volt, hogy indult a torrent, jött a hibaüzenet, második próbára meg semmi baja  Nevet
Naplózva

vzsombi
Gennin
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #1044 Dátum: 10 ápr 25, 11:38:56 »

Én néha játszom vele leköti az embert ha unatkozik!
Naplózva

Ne becsülj le! Nem félek!
Krieg
VIP

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #1045 Dátum: 10 ápr 25, 13:00:20 »

Én a nyár minden napját ezzel a játékkal töltöttem, aztán, hogy megkezdődött a suli, szeptembertől januárig nem játszottam egyáltalán, aztán januártól március végéig szintén rengeteget játszottam, aztán most április eleje óta szinte egyáltalán be se lépek...
Naplózva
naru05
ANBU újonc
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #1046 Dátum: 10 ápr 26, 16:16:20 »

ha vkinek van esetleg egy felesleges karija az lécci irjon rám PÜ-ben. köszi
Naplózva
ChroN
ANBU Kapitány
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Portgas D. Ace

« Válasz #1047 Dátum: 10 ápr 26, 17:21:46 »

Én nyáron nagyon keményen nyomtam, aztán abbahagytam, néha felnéztem.
Most meg megint kedvem lett hozzá Nevet
Naplózva

Inahi
Újonc
*

« Válasz #1048 Dátum: 10 ápr 27, 13:24:01 »

Nos én is játszottam nagyon sokat játszottam: magyaron kékeknél pegán,ddmt2 sárga,aztán sok-sok priv szeron előfordultam xD.Sajna nagyon függő lettem nagyon elszaladt a lo velem (ezt a szüleim nm birják sajna  smirksweat ).
És már nem sajnálom h letiltottak de azért még hiányzik  Hümm-hümm >.<# . Nagyon jo játék és ajánlom mindenkinek (:
Naplózva
ChroN
ANBU Kapitány
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Portgas D. Ace

« Válasz #1049 Dátum: 10 ápr 27, 19:26:54 »

Megvan a warló végre...
Ezzel szenvedtem...
Naplózva

Oldalak: 1 ... 68 69 [70] 71 72 ... 93
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins