24 nov 24, 09:15:22 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 14 15 [16] 17 18 ... 20
  Nyomtatás  
Szerző Téma: D.Gray-man  (Megtekintve 80941 alkalommal)
0 Felhasználó és 2 vendég van a témában
Klaud
Újonc
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #225 Dátum: 10 márc 10, 19:13:32 »

Lehet, hogy nincs közük egymáshoz, de ő mégiscsak egy Bookman, sok dolgot tud, ami még bajba is sodorhatja ikszdé Na meg ha már ott van Lavi vörös hajjal, minek Crossnak is? ikszdé bár ez csak engem zavar ikszdé És mellékesen szerintem hasonlítanak, talán nem belsőleg, de külsőleg egy aprócskát...
Az Almás dolog, meg inkább Kandához kapcsolódik mint Allenhez. Alma barátkozni akart Kandával, de ugye a mi antiszociálisunk nem nagyon akarta és még idegesítette is a srác... Meg ugye megemlítik, hogy Kanda öli meg.
Szóval eléggé szomorú mostanság a manga... de ezért szeretem X3
Naplózva
Den
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #226 Dátum: 10 márc 16, 12:56:09 »

Én mint szinte mindig a d. Gray Man-nél is úgy csináltam hogy először kiolvasom a mangát majd megnézem animében.
Most tartok a 2. évad végénél(50. rész fele) de nem vagyok elájulva túlzottan.
Ki is emelnék pár dolgot:

Ami szerintem negatívum elsősorban az a rengeteg filler. Már az első évadot is megtömték rendesen de a második az már nagyon durva ilyen téren, eddig kb. 3-4 olyan rész volt benne ami a mangában is jelen van.
Továbbá mikor meghalottam Allent...hát azhittem ott nyomom kixD Én a manga olvasása közben teljesen más hangot képzeltem el neki, természetesen nem a művésznővel van bajom hisz a munkája tökéletes, egyszerűen a hangja az ami szerintem nem megy Allenhez, én sokkal jobbnak tartottam volna vmi olyasmi hangot neki mint pl.: Sasukének van...evel nyílván nem sokan vannak így rajtam kívül de sztem sokkal vagányabb lenne íly módon Nevet És sajna megszokni se nagyon tudom, mert mondjuk eleinte a Grófnak is meglepett a hangja mert neki is mást képzeltem de mostanra már meg más hangal nem tudnám elképzelni Nevet Viszont Allenét szerintem sose fogom megszokni...nah mind1.
Amit még hiányolok azok a jó betétzenék, egyelőre eddig csak az tetszik amit akkor tolnak be mikor Lavi 2-es szintre lép, a többi nekem túl lapos, szürke.

Persze vannak pozitívumok is, az openingek-endingek nagyon jók, főleg a 3-4. op, habár ott még nem tartok de már youtube-n is beléjük szerettem Nevet Külön jó pont hogy habár sok a filler de vannak nagyon jól kidolgozott filleres karik, mint pl. annak a Lustos Noah-nak az a servant kiscsaja meg az a másik kiscsaj akinek az a jövőbelátó gömb az Innocence. Az utóbbit még sokkal szivesebben is elnézném egy Exorcistnak mint azt a hülyegyerekt aki a mangában is van, a nevét nem tudom de ilyen kis görcs és az Innocencével tud irányítani Akumákat...nah tőle a falnak megyek.

Úgy összeségébe nem rossz anime ez de nekem mégis élvezetesebb volt a mangáját olvasni mint az animét nézni.
« Utoljára szerkesztve: 10 márc 16, 12:57:53 írta Den » Naplózva

Harag
Elit Jounin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #227 Dátum: 10 márc 16, 15:43:22 »

Az unalomig ismételt válasz nézd tovább, most jön a krémje kacsint
Nekem semmi bajom a szinkronokkal, igaz és a mangát csak utólag olvastam. Nyelvesít
Naplózva

Nem számít milyen rögös út visz föl a hegyre, biztos, hogy van még rögösebb!
Az interdimenzionális térkapuk, és ketyeréik biturbinális reppentyűi!
Den
*

« Válasz #228 Dátum: 10 márc 16, 17:34:29 »

Igen igen, szerintem nekem se lenne túl nagy bajom a hangjával hisz Ed(FMA) is hasonló típus és neki is ilyen a hangja de nála megszoktam, csak itt az a baj hogy közel 200 fejezeten át elképzeltem ahogyan beszél, ordít, nevet, stb és aval totál ellentétes módon kaptam ezeket vissza Nevet

A krémjét meg már várom is, Kanda vs Skin remélem animében is ütni fog.
Naplózva

asthi
Jounin
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

十三

« Válasz #229 Dátum: 10 márc 17, 21:44:35 »

Nekem a 52ig részig csak egy átlagos anime volt. De utána... Viszont való igaz az első 50 rész nagyon vontatott...
Naplózva

Vallom hogy: "Az ember nem juthat semmihez anélkül, hogy adnia ne kelljen valamit cserébe, amit megszerzünk, azzal valami egyenértékűt elveszítünk, ez az egyenértékűség elve."
Train
ANBU Kapitány
*

« Válasz #230 Dátum: 10 márc 17, 22:11:54 »

Én egyszer elkezdtem, de meguntam, ahogy elolvastam pár kommentet lehet még is neki állok, azt végig pörgetem veszteni nem veszthetek vele semmit.
Naplózva
Handy
ANBU Kapitány
*

« Válasz #231 Dátum: 10 márc 18, 17:16:38 »

Nekem tetszett az elejétől fogva, néha majdnem be is sírtam pár szomorúbb résznél, de kedvenc lett. ^.^ Imádom az összes openinngjét és endingjét is, a betétdalokat is, meg mindent. xD Hm, najó csak Lenalee-t nem bírom, de csaj karakterekkel ritkán szimpatizálok. xD (sajnos bishounen függő lettem...)
Kár, hogy már végignéztem, a manga fordítása pedig még folyamatban van. De ahogy beleolvastam annyira sajnáltam, hogy nem folytatták az animét, olyan jó részek lehettek volna! ><
Mellesleg nekem Kanda és Lavi lettek a favok. :3
Naplózva
asthi
Jounin
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

十三

« Válasz #232 Dátum: 10 márc 19, 18:41:15 »

Hát azért még reménykedhetünk h. egyszer megcsinálják méga a manga végét animében. De jelenleg jobb h. nem kreáltak vmi kitalált befejezést.
Naplózva

Vallom hogy: "Az ember nem juthat semmihez anélkül, hogy adnia ne kelljen valamit cserébe, amit megszerzünk, azzal valami egyenértékűt elveszítünk, ez az egyenértékűség elve."
Den
*

« Válasz #233 Dátum: 10 márc 20, 13:47:36 »

Ha jól rémlik olvastam hogy 2012-ben folytatják majd az animét is.

Az anime egyébként meg tényleg javul, nagyon tetszett az a rész amiben Tyki lelépi Alent, nagyon jól megcsinálták Nevet A hajósokat meg már most sajnálom, tuti szépen megcsinálják majd. Szegény Mimit is úgy sajnáltam pedig ő csak filler kari volt de nekem nagyon szimpi volt a kiscsaj.

Jah és még hoztam egy linket, ha jól vettem ki Allen szinkronhangja énekli a 3.op-ot, vicces Nevet
http://www.youtube.com/watch?v=udrQIJ7wLN0&feature=related
Naplózva

Train
ANBU Kapitány
*

« Válasz #234 Dátum: 10 márc 20, 14:18:22 »

Nos, a sok pozitív komment után arra döntésre jutottam, hogy még egyszer neki látok ennek az animének azt végig nézem.
Naplózva
Handy
ANBU Kapitány
*

« Válasz #235 Dátum: 10 márc 23, 18:32:48 »

Den, ez nem Allen seiyuu-je, hanem Len, a vocaloidból.  Nevet De imádom ezt az op-ot is! ^^
Naplózva
Den
*

« Válasz #236 Dátum: 10 márc 23, 18:39:01 »

Akkor mellényultam, nem ismerem azt az animét és a hangjából teljesen úgy szűrtem ki hogy az Allen seiyuu-je Pojén
Naplózva

Handy
ANBU Kapitány
*

« Válasz #237 Dátum: 10 márc 25, 15:44:40 »

öhm, ez nem egy anime, a vocaloid egy énekhang generáló program. Mosolyog Azért olyan furcsa a hang is ebben a videóban. De amúgy tök aranyos.  Nevet
Naplózva
Den
*

« Válasz #238 Dátum: 10 ápr 01, 19:18:58 »

Eljutottam a Kanda vs Skin befejezéséhez, azt kell mondjam összeségében jó volt.
Ami viszont nagyon zavart az az volt hogy kihagyták mikor Skin visszaemlékszik amikor a Gróf ezt mondja a Noáknak "Ne becsüljétek le az Innocencét se a használóikat, mindent meg fognak tenni hogy legyőzzenek minket hiszen ők démonok". Mangában Skin erre akkor emlékezett vissza amikor már alíg élt mert Kanda szétkapta.
Habár itt vissza se gondolhatott volna erre hiszen az animében ezt a Gróf csak Tykinek mondja és csak Allenre céloz vele...ami azért elég nagy gányolás szerintem Nemyóó
Mangában is megadta a hatást ez a gondolat, animében is vagány lett volna, attól hogy Allen a főszereplő nem kéne ezeket elferdíteni hogy rátereljék a figyelmet...pláne úgy hogy mindeddig Kanda Yu vezeti a Noa ölési listát.
Naplózva

Train
ANBU Kapitány
*

« Válasz #239 Dátum: 10 ápr 01, 20:30:35 »

Na végig néztem végül is nem vesztettem vele semmit nagyon tetszett. Allen új ereje eszméletlenül tetszett meg én Allen idióta fejét is nagyon szerettem egész végig Mosolyog(Muszáj volt beszíneznem mer nem tudom ki látta ki sem, vagy ki hol tart a mangában). Viszont megkérdezném, hogy most befejeztem az animét, honnan kell belekezdenem a mangába előre is kösz.
Naplózva
Oldalak: 1 ... 14 15 [16] 17 18 ... 20
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins