Chakra
|
|
« Válasz #360 Dátum: 10 dec 31, 20:37:36 » |
|
Moderátor: "Sisak" hozzáadva a listához. ^^
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Zer0
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #361 Dátum: 10 dec 31, 20:53:48 » |
|
Kössz És mi lesz a karddal meg a páncéllal? nah jó azokat ugyse szeretik
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #362 Dátum: 10 dec 31, 21:20:40 » |
|
Ha bebizonyítod, hogy "ken" és "yorui" is van Kabuto nevében, akkor odaírom azokat is. ^^
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
|
« Válasz #363 Dátum: 10 dec 31, 22:43:23 » |
|
Yoroi éppen felkerülhetne a listára, bár ktélem, hogy nagy rajongó tábora van.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 dec 31, 22:44:11 írta STM »
|
Naplózva
|
|
|
|
Zer0
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #364 Dátum: 10 dec 31, 22:49:31 » |
|
off én misumira és yoroira gondolok http://naruto.wikia.com/wiki/Kabuto's_Genin_Teamde őket is max az anti sasukések szerethetik de azok se nagyon ... elég semmilyen karik
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 dec 31, 22:53:22 írta Zer0 »
|
Naplózva
|
|
|
|
RamenEater
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #365 Dátum: 11 jan 07, 22:28:59 » |
|
Én Narutora tettem, szentem ő a legjobb de szivesen raktam volna még Shikamaru-ra és Lee-re is... Azért érdekes hogy a mások topic ban amelyikben az a téma hogy melyik szereplőt utálod a legjobbban ott Sasuke I (és nagy előnnyel) itt meg ahol a szimpátiáról van szó a II-dik (nem olyan sokkal)
|
|
|
Naplózva
|
Szevasztok...
|
|
|
Kira88
Újonc
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #366 Dátum: 11 jan 15, 21:57:57 » |
|
Én Narutora tettem a voksomat de még szeretem: Hinatat, Shikamarut, Kibát, Sakurát csak a Shippudenben kedveltem meg. Ja meg Gaarat is miután Naruto megváltoztatta
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
mateee-kun
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #367 Dátum: 11 feb 05, 23:06:34 » |
|
én Kisaméra tettem , a rosszfiuk közül ő az egyik kedvencem bejönnek a viz jutsuk és Kisame stílusát is nagyon eltalálták( a szinkron meg kivétlesen jó a karakterhez nagyon illik hozzá . A gonoszok közül még Kabutóra tettem volna. Jók közül szeretem Kakashit Naruót és Shikamarut. mindannyiuk stílusa és hozzáálasa megfogottés, a harcaikat is jól megcsinálták . Persze ez csak néhány a kedvelt karakterek közül...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kensei
Újonc
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #368 Dátum: 11 feb 06, 21:56:33 » |
|
Én Sasorira tettem a voksom, imádom a báb technikáit. De szeretem még Itachit, Peint, Deidarát, Gaarát, Kankurout és még Sasukét is, bár ő mostanság nem ép a szívem csücske. :xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
zsorzset
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #369 Dátum: 11 feb 12, 21:03:32 » |
|
nekem maradt kedvencem Sakura... de most már kéne hogy valaki felrázza a másik kedvencem Itachi nekem mindig is kedvencem volt ^^ Sasuke teljesen elvesztette a bizalmamat...nem tudom mi lesz vele, de már nem a kedvencem...mint régen..
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 feb 12, 21:04:48 írta zsorzset »
|
Naplózva
|
|
|
|
Rikudou-sennin
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #370 Dátum: 11 feb 27, 21:25:33 » |
|
Szerintem Rikudou-sennin-t is be rakhatod a listába Chakra
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #371 Dátum: 11 feb 28, 18:27:26 » |
|
Előbb szerepelnie kellene egy kicsit.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
antienstein
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #372 Dátum: 11 feb 28, 19:22:17 » |
|
hát én Garaara tettem a voksom...de nehéz volt az a baj hogy egy csomó mindenkit imádok pl:Naruto, Itachi, a sima narutoban sasuke volt a kedvencem (most legszivesebben kibelezném ) , Jiraya, Nagato...stb am már szerepelt benne , igaz csak állt és közbe valaki más magyarázott róla , de az is valami meg ő csinálta a holdat
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 feb 28, 19:24:46 írta antienstein »
|
Naplózva
|
|
|
|
Krieg
|
|
« Válasz #373 Dátum: 11 feb 28, 21:39:56 » |
|
Érdekes, én a sima Narutóban utáltam sokkal jobban Sasukét. Mióta lezúzta Marcsit, inkább szimpatikusnak mondanám, mint nem. A technikái nagyon tetszenek. Ráadásul még részben kardforgató is, ami nálam mindig egy pozitív dolog.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
antienstein
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #374 Dátum: 11 feb 28, 22:16:45 » |
|
a harcaival meg a képességeivel semmi bajom (sőtt ) ...egyszerűen a lénye változott meg , főleg azután , hogy leverte Itachit...Madara csicskása lett... egyszerűen nem jön be
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|