Rikudou-sennin
Chuunin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #375 Dátum: 11 márc 02, 20:35:03 » |
|
Előbb szerepelnie kellene egy kicsit. Okés igazad van
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
USasuke
ANBU újonc
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #376 Dátum: 11 ápr 01, 23:25:32 » |
|
sasuke a favorit a legelejétől.mikor megnéztem az legelső részt ő lett a kedvencem
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
bankai95
Gennin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #377 Dátum: 11 máj 26, 14:20:09 » |
|
Tobi a legjobb ez egyértelmű.Nekem már sipu eleje óta tetszik most meg ,hogy ő az akatcukivezér pláne .De nekem amugy bejön a raikage is csak őt nem lehet választani.A lényeg ,hogy mindenki szavazzon TTTOOBBÍÍÍra mert ő a király.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lucy-chan
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #378 Dátum: 11 jún 23, 11:25:17 » |
|
Nekem sok van hmm van a Naruto,Kakashi,Sasuke,Dei..stb de akit be jelöltem az Shikamaru nagyon bírom azt a lazaságát meg amilyen nyugot és egy kicsit hasonlítunk pl: szeret lustálkodni csak kár h nincs jó eszem mint neki és még helyes is x)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Farkassacred
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
Rejtett Hang Falu
Mr
|
|
« Válasz #379 Dátum: 11 júl 18, 12:50:09 » |
|
Látom sokan sasuke fanok.. falnak megyek ettől a pöcstől:D ,, de most komolyan sasuke egyenlő Sp-vel inkább ő halt volna meg, Itachi meg élne:)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #380 Dátum: 11 júl 18, 13:15:58 » |
|
Aham, oké. Ha szépen megkérlek, akkor írsz egy "miértet" is?
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Luna-san
Osztag Vezető
Nem elérhető
The dreamer fairy
|
|
« Válasz #381 Dátum: 11 júl 18, 16:46:03 » |
|
Lucy-chan én is Shikamarut jelöltem be. Az elejétől fogva ő a legnagyobb arc. Tobit is bejelöltem volna, de nem lehet. Én szabályosan leestem a székről, mikor feltűnt
|
|
|
Naplózva
|
I\\\\\\\'m a dreamer. And you?
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #382 Dátum: 11 júl 19, 06:35:57 » |
|
Moderátor: Tobi hozzáadva a listához.
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Lucy-chan
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #383 Dátum: 11 júl 19, 12:27:17 » |
|
Luna-san Tobit én is jelöltem volna de nem lehetett..de most már lehet köszönjük^^ akkor én elméletbe szavazok Tobira^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #384 Dátum: 11 júl 19, 12:40:01 » |
|
Visszavonhatod a szavazatodat és elhelyezheted újra.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lucy-chan
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #385 Dátum: 11 júl 19, 12:44:31 » |
|
áhh jó ez nekem így is ^^ dee köszönööm
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Éjfél
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #386 Dátum: 11 júl 21, 16:10:08 » |
|
Persze Naruto természetes, hogy mindenkinek a szíve csücske, hiszen mégis csak róla szól a történet.. lásd: cím. Viszont én Lee-re szavaztam. Egy rendkívül színes egyéniség.. alapvetően nekem általában a komor, hideg, nehezen kiismerhető karakterek szoktak a kedvenceim lenni, hát ez most egy nagy kivétel. Leeben megvan a nevető és síró faktor is.. szerintem akkor lett a kedvencem, mikor szilánkosra tört a lába.. és küzdött hogy felépüljön. Azt viszont aláírom, hogy ha sok lenne a dózis belőle lehet hogy nem bírnám elviselni. Személyesen meg pláne nem tudnék elviselni egy ilyen embert.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #387 Dátum: 11 júl 21, 17:56:45 » |
|
Csak mert nem ismered Henikét. Am én Jiraiyát jelöltem, mert valami számomra érthetetlen ok következtében Killer Bee lemaradt a listáról. A két karakter kb. egy helyen van a listámon, Bee talán kicsit feljebb.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #388 Dátum: 11 júl 21, 20:52:34 » |
|
Moderátor: Gyilkos Méh hozzáadva a listához.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Luna-san
Osztag Vezető
Nem elérhető
The dreamer fairy
|
|
« Válasz #389 Dátum: 11 júl 23, 11:49:52 » |
|
Ha jól látom lányok közül Hinatára szavaztak eddig a legtöbben. Csajok közül ő a kedvencem. Már csak azért is mert egy kicsit hasonlít rám. És annyira aranyos!
|
|
|
Naplózva
|
I\\\\\\\'m a dreamer. And you?
|
|
|
|