Pesuke
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1395 Dátum: 09 feb 01, 17:02:40 » |
|
ÖÖm lehet, hogy Kaki harcolt az elsővel, de azt nem mondták, hogy le is győzte az elsőt. És Madara, és az első, szinte ugyan olyan szinten voltak, csak az első egy kicsivel erősebb volt.
|
|
|
Naplózva
|
Kyuubi. A legerősebb negatív szereplő.
|
|
|
uchiaboy
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Uchiha klán egyetlen uchia-ja
|
|
« Válasz #1396 Dátum: 09 feb 01, 17:10:01 » |
|
ÖÖm lehet, hogy Kaki harcolt az elsővel, de azt nem mondták, hogy le is győzte az elsőt. És Madara, és az első, szinte ugyan olyan szinten voltak, csak az első egy kicsivel erősebb volt. Én sem mondtam azt , hogy legyőzte
|
|
|
Naplózva
|
Uchiha Clan is no dead! Muhahahaha! Azért uchiaboy mert az a név (h uchihaboy)foglalt volt bizonyos helyen.
|
|
|
Den
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #1397 Dátum: 09 feb 01, 17:47:34 » |
|
Igen de nagyon ha veszített is nemlehetett túl súlyos hiszen még túlélte.Szerintem azért ő is gyengült az évek alatt akármilyen teste is volt meg cserélgette a sziveit nemhiszem hogy Kakashiék ellen már a "régi" erejével harcolt volna.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1398 Dátum: 09 feb 01, 18:15:23 » |
|
Szerintem ez Pesuke teljesen nem igaz mivel: Naruto azért jött vissza konohába, mert pein lerombolta a falu nagy részét (más kérdés, hogy a béka megölése miatt is, de az is azért indult volna, hogy tudassa narutóval a dolgokaz...) Ha más akatsukis támad a falura, nem hiszem, hogy ilyen pusztítást okozott volna. Még madara sem... --->Naruto folytatta volna az edzést és nem jött volna vissza Hm... Biztos vagy benne? Nem akarlak oltogatni, de Naruto azért indult vissza Konohába, mert a hírvivő béka neve eltűnt a listáról, erről tudták hogy valami baj van... De addig amíg nem látták addig nem is tudtak Konoha falu pusztulásáról!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Pesuke
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1399 Dátum: 09 feb 01, 19:35:49 » |
|
Jól mondod. Azért nem jöhetett vissza, mert lerombolták a falut, amiről még nem is tudtak. Amúgy mi lenne, ha Guuren elkezdene harcolni Sasukéval? Válasz: Sasu nyerne.
|
|
|
Naplózva
|
Kyuubi. A legerősebb negatív szereplő.
|
|
|
con
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1400 Dátum: 09 feb 01, 19:38:30 » |
|
Hát nemtom mert szentem azért elég egy durva ellenfél-nek tűnik ez a guren,de mondjuk deidara és itachi sem volt kis falat és mégis!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
uchiaboy
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1401 Dátum: 09 feb 01, 19:40:44 » |
|
Szerintem Sasuke nyerne , ugyanis nekem Guuren erős karakter , de nem eléggé , hogy legyőzze Sasukét...
|
|
|
Naplózva
|
Uchiha Clan is no dead! Muhahahaha! Azért uchiaboy mert az a név (h uchihaboy)foglalt volt bizonyos helyen.
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1402 Dátum: 09 feb 01, 19:53:24 » |
|
Biztos Sasuke az erősebb, mert amikor látta hogy Saske lerendezi azt a rakat ninját, a csaj csak lesett hogy mivaaaan?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
vivien.san
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
ich bin KennTachi <3
|
|
« Válasz #1403 Dátum: 09 feb 01, 20:11:08 » |
|
És mi lett volna ha Sasukének nem sikerül megölnie Itachit ?
|
|
|
Naplózva
|
♥♥ Do you know where hell is? Inside your head ! Ha győzni akarsz, kelj fel, harcolj, és tanulj meg csalni is <3 Az élet szenvedés, amit vágyaink okoznak. Így ha kioltjuk ezeket, megszabadulunk szenvedéseinktől. - Buddha-
|
|
|
kakairuRULEZ
Jounin
Nem elérhető
lasse
|
|
« Válasz #1404 Dátum: 09 feb 01, 20:13:32 » |
|
Akkor Itachi harakirit követett volna el, de előtte elmondhatta volna Sasukének a titkot. Mert sajnos, Sasuke Tobi kezébe került
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
uchiaboy
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1405 Dátum: 09 feb 01, 20:14:49 » |
|
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 feb 01, 21:38:06 írta uchiaboy »
|
Naplózva
|
|
|
|
con
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1406 Dátum: 09 feb 01, 20:18:27 » |
|
Hát ha nem hal meg itachi,akkor sasuke most a báttyáért lenne oda,és nem akarna konohának menni,mert itachi leállítaná,de ha sasuke nem tudja meg az igazságot,akkor tovább próbálkozna itachi megölésével!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Alkyr
Gennin
Nem elérhető
lézengő ritter
|
|
« Válasz #1407 Dátum: 09 feb 01, 21:35:44 » |
|
Ha Itachival nem végez a betegsége, akkor Sasukevel együtt harcolhatnának Madara ellen.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Narutoclone
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Felhő Falu
Fox Lord
|
|
« Válasz #1408 Dátum: 09 feb 01, 23:01:57 » |
|
Meg Naruto is kéne oda...
Ha Itachi nem mondja el az "igazat" (merthogy a teljes/pontos igazságot még mindig nem tudjuk), akkor Sasu továbbra is a fejét akarná.
|
|
|
Naplózva
|
"Jól csak a szívével lát az ember, ami igazán fontos, a szemnek láthatatlan." - a róka (A kis herceg)
Növényektől türelmet, állatoktól emberséget tanulhatunk.
Naruto X Hinata fan
|
|
|
uchiaboy
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1409 Dátum: 09 feb 01, 23:04:01 » |
|
Mi lett volna , ha Shino úgy győzi le Kankurot , hogy nem mérgeződik meg?Bocsi , hogy a kérdés felét lehagytam , csak sietve gépeltem
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 feb 01, 23:11:42 írta uchiaboy »
|
Naplózva
|
|
|
|
|