helloka16
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
YONDAIME Gaara, Naruto, Kakashi, Sasuke fan vok
|
|
« Válasz #1365 Dátum: 09 jan 24, 12:46:34 » |
|
Szerintem Yondaime megakadályozta volna hogy akárcsak egy hokage is feltámadjon mert elfelejtitek hogy jobb mint oro hiszen ő volt a hokage és azért nem oro mert Namikaze Mnato (yondaime) sokkal tehetségesebb volt oro -nál szal szerintem simán legyőzte volna
|
|
|
Naplózva
|
Ez csak egy hologram! Figyeld: belelövök, és ... a FRANCBA!
A világnak több szerény zsenire van szükség. Olyan kevesen maradtunk. A Föld azé, aki megeszi-szólt a földigiliszta.
Lehet, hogy a szomszéd füve zöldebb, de azt is ugyanolyan nehéz nyírni.
|
|
|
Kletta
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
csodameséss
|
|
« Válasz #1366 Dátum: 09 jan 24, 13:24:56 » |
|
Hát igen erősebb is de tőled ennyit vártam a teszemedben egyértelműen mindnekinél jobb és ő a hős ^^
|
|
|
Naplózva
|
memories last forever. <3
|
|
|
Bence12
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #1367 Dátum: 09 jan 24, 13:41:28 » |
|
Hát sztem az akatsukibol lenne ellenfele mert naruto csak úgy győzne mert tovvább fejleszhtette a rasengant
|
|
|
Naplózva
|
Utáltalak Gyűlöltelek
És Életben Maradtam... ...Hogy Megöljelek
|
|
|
uchiaboy
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Uchiha klán egyetlen uchia-ja
|
|
« Válasz #1368 Dátum: 09 jan 24, 20:56:18 » |
|
mert elfelejtitek hogy jobb mint oro hiszen ő volt a hokage és azért nem oro mert Namikaze Mnato (yondaime) sokkal tehetségesebb volt oro -nál
Orochimaru nem is akart volna igazán Hokage lenni... Ha akart volna akkor csak a kisérletezés miatt...Mellesleg azt hiszem még a Sarutobi Hokageként hagyt Orochimarut elmenekülni a faluból így semmilyen szinten nem lehet azt mondani h Minato azért lett Hokage mert jobb volt...Én nem hiszem hogy Orochimaru sokkal gyengébb lett volna akkor mint Minato.
|
|
|
Naplózva
|
Uchiha Clan is no dead! Muhahahaha! Azért uchiaboy mert az a név (h uchihaboy)foglalt volt bizonyos helyen.
|
|
|
uchiaboy
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1369 Dátum: 09 jan 24, 21:05:04 » |
|
A legalklmasabb és a legerősebb nem ugyanaz...Pl: Chunnin vizsga. A döntő leggyengébbje lett csak Chunnin. Mi lett volna ha Tsunade nem fogadja el a Hokege címet?
|
|
|
Naplózva
|
Uchiha Clan is no dead! Muhahahaha! Azért uchiaboy mert az a név (h uchihaboy)foglalt volt bizonyos helyen.
|
|
|
Rachet
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #1370 Dátum: 09 jan 24, 21:11:20 » |
|
Akkor valószínűleg szegény remeténknek kötelessége lett volna elfogadni a címet !
(Itt a legalkalmasabb és a legerősebb ugyanaz! Mert az kell hogake-nak általában aki a legerősebb, hogy meg tudja védeni a falut egy esetleges támadással szemben. Nem tudom miért olyan jó, hogy mindig, mindenki beleköt mindenkibe!)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Pesuke
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1371 Dátum: 09 jan 25, 12:38:21 » |
|
Inkább térjünk vissza a mi lett volna ha.. témához. Mi lett volna, ha Kakashi nem a chidori-t, hanem a vízsárkány jutsut tanítja meg Sasukénak?
|
|
|
Naplózva
|
Kyuubi. A legerősebb negatív szereplő.
|
|
|
uchiaboy
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1372 Dátum: 09 jan 26, 20:55:38 » |
|
Kezd off lenni itt Nos... Mi lett volna ha Naruto nem képes legyőzni Akahoshit?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #1373 Dátum: 09 jan 27, 13:52:26 » |
|
Akkor neki annyi lett volna. De mivel az csak egy töltelék rész és nem lehet hatással a mangára, így le kellett győznie. ^^
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
helloka16
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
YONDAIME Gaara, Naruto, Kakashi, Sasuke fan vok
|
|
« Válasz #1374 Dátum: 09 jan 27, 19:56:18 » |
|
Elkezdtem nézni ezeket a filler részeket és már kezdem unni hogy mindig naruto győz és a sima egyszerűnek tűnő küldetésekben valami nemvárt csavar van szóval a filler részekről ennyit.
|
|
|
Naplózva
|
Ez csak egy hologram! Figyeld: belelövök, és ... a FRANCBA!
A világnak több szerény zsenire van szükség. Olyan kevesen maradtunk. A Föld azé, aki megeszi-szólt a földigiliszta.
Lehet, hogy a szomszéd füve zöldebb, de azt is ugyanolyan nehéz nyírni.
|
|
|
Kletta
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
csodameséss
|
|
« Válasz #1375 Dátum: 09 jan 27, 21:50:47 » |
|
ehhh én valahogy az összes részét szeretem^^ nah jó néhányaon sírtam de tudod h melyiken^^
|
|
|
Naplózva
|
memories last forever. <3
|
|
|
Tr4nCe
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
R'innegan User
|
|
« Válasz #1376 Dátum: 09 jan 29, 12:09:33 » |
|
Mi lett volna akkor, ha Pein nem nyomja el a Shinra Tenseit es ugy kellene kuzdeni Narutonak az elejetol fogva ellene?!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rachet
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #1377 Dátum: 09 jan 30, 09:04:22 » |
|
Akkor valószínűleg narutónak nem sok esélye lenne, mivel nem akarná lerombolni a faluját ... De mondjuk azért az érdekes, hogy egyből a békákkal érkezik( ha jól tom) és ő nem tudta azt, hogy konoha romokban hever! Tehát az is lehet, hogy kész lett volna egy kis áldozatra
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
uchiaboy
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1378 Dátum: 09 feb 01, 05:18:57 » |
|
Mi lett volna ha Kakuzu tudta volna azt , hogy Tobi valójában Madara?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 feb 01, 05:19:29 írta uchiaboy »
|
Naplózva
|
|
|
|
Rachet
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #1379 Dátum: 09 feb 01, 09:59:03 » |
|
Semmi jelentősége nem lett volna szerintem a történet menetében. Max annyi, hogy akkor lehet jóban lettek volna, mert majdnem egykorúak ...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|