kornel1992
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
koronás udvari csimpokomon mester
|
|
« Válasz #1350 Dátum: 09 jan 22, 21:38:17 » |
|
ezzel a hsz-el Pein95 hozzászólására válaszolok
ez világos szentem de ha nincs benne a kiyubi szerintetek akkor is az lett volna az álma hogy hokage legyen ?
mert hát azért akar az lenni hogy elismerjék mert kiskorában sz*rul bántak vele
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 jan 22, 21:39:52 írta kornel1992 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #1351 Dátum: 09 jan 22, 22:43:55 » |
|
mivan ha naruto egy nappal később születik meg? én nem találok értelmes választ ugyhogy ti jöttök
Akkor már lehet, hogy meg sem született volna. Nem lett volna hova...
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
uchiaboy
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Uchiha klán egyetlen uchia-ja
|
|
« Válasz #1352 Dátum: 09 jan 22, 23:08:27 » |
|
ha naruto egy nappal később születik meg akkor nem került volna bele a kyubi mert elvileg a róka támadása alatt született
382 fejezet 11. képén ott van a Yondaime , Jiraiya , Kushina és Naruto. Kérdésem az h mi lett volna ha Jiraiya is segít a Kyuubi ellen?
|
|
|
Naplózva
|
Uchiha Clan is no dead! Muhahahaha! Azért uchiaboy mert az a név (h uchihaboy)foglalt volt bizonyos helyen.
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #1353 Dátum: 09 jan 23, 12:29:22 » |
|
Semmi. Ugyanaz. A Kyuubit elzáró két pecsétet alkalmazásának módszerét a Negyedik fejlesztette ki. Jiraiya is csak a tekercsbéka alapján tudott babrálni vele. Akármilyen erős is Jiraiya, azért a Kyuubi az ő gyomrát is megfeküdte volna. ^^
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Pesuke
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1354 Dátum: 09 jan 23, 12:41:47 » |
|
És akkor mi lett volna, ha a negyedik helyett a 3. hokage hal meg a pecsét közben?
|
|
|
Naplózva
|
Kyuubi. A legerősebb negatív szereplő.
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #1355 Dátum: 09 jan 23, 12:58:51 » |
|
Akkor továbbra is a 4. maradt volna a Hokage, és lehet h Oro akkor őtakarta volna kinyírni, de mivel fiatalabb mint a 3. valszeg lett vna ereje Oro ellen. és elzárta volna az egész lekét... És Naruto nem lenne az, aki most...
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
Kletta
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
csodameséss
|
|
« Válasz #1356 Dátum: 09 jan 23, 13:54:53 » |
|
nem félek én erősebb vagyok xD és akkor mi lenne ha a Kyuubi egy kicsike róka kölyök lenne?
|
|
|
Naplózva
|
memories last forever. <3
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #1357 Dátum: 09 jan 23, 14:31:05 » |
|
Talán jobban kijönnének Narutóval, a kisebb korkülönbség miatt. De persze, ha ez a kis rókakölyök is ugyanakkora erővel rendelkezne mint a Kyuubi no Youko és ugyanolyan nyakas is lenne, akkor nem lenne nagy különbség. ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kletta
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
csodameséss
|
|
« Válasz #1358 Dátum: 09 jan 23, 16:39:00 » |
|
Én most egy átlagos rókára gondolotam Akit valaki háziállatként tart vagy nem?mármint hogy rókát nem?pedig azt hiszem valahol már hallottam
|
|
|
Naplózva
|
memories last forever. <3
|
|
|
Narutoclone
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Felhő Falu
Fox Lord
|
|
« Válasz #1359 Dátum: 09 jan 23, 17:29:36 » |
|
OFF: Pár orszábgan lehet rókát háziállatnak tartani, itt nem hiszem. Pedig én is szeretnék, csak éppen panelban lakom sajnos.
Kyuubi Madara "háziállata" volt, mert a Mangekyo-val irányította. Bár felzabálná a manga végén!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 jan 23, 17:34:26 írta Narutoclone »
|
Naplózva
|
"Jól csak a szívével lát az ember, ami igazán fontos, a szemnek láthatatlan." - a róka (A kis herceg)
Növényektől türelmet, állatoktól emberséget tanulhatunk.
Naruto X Hinata fan
|
|
|
kornel1992
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
koronás udvari csimpokomon mester
|
|
« Válasz #1360 Dátum: 09 jan 23, 17:59:39 » |
|
szentem ha a harmadik halt volna meg a kiyubi ellen akkor a negyedik lazán legyőzte volna oro-ét merthát igyis majdnem meghalt annyi volt a baj hogy már öreg volt a harmadik és a chakrája se volt már sok
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
helloka16
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
YONDAIME Gaara, Naruto, Kakashi, Sasuke fan vok
|
|
« Válasz #1361 Dátum: 09 jan 23, 18:42:26 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
Ez csak egy hologram! Figyeld: belelövök, és ... a FRANCBA!
A világnak több szerény zsenire van szükség. Olyan kevesen maradtunk. A Föld azé, aki megeszi-szólt a földigiliszta.
Lehet, hogy a szomszéd füve zöldebb, de azt is ugyanolyan nehéz nyírni.
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #1362 Dátum: 09 jan 23, 18:50:57 » |
|
Hmm... Úgy látszik, régen volt már az a hozzászólásom, hogy az ilyen "mi lenne, ha nem lenne Naruto?", "mi lenne ha vége lenne?" ás társaik hanyagolását kérte. Továbbá, lásd: http://forum.naruto-kun.hu/index.php?topic=100.msg302270#msg302270
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Bence12
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #1363 Dátum: 09 jan 23, 21:02:22 » |
|
Akkor továbbra is a 4. maradt volna a Hokage, és lehet h Oro akkor őtakarta volna kinyírni, de mivel fiatalabb mint a 3. valszeg lett vna ereje Oro ellen. és elzárta volna az egész lekét... És Naruto nem lenne az, aki most...
De viszont a 4. sztem nem használta volna azt a teknikát mer anélkül is simán legyőzte volna...
|
|
|
Naplózva
|
Utáltalak Gyűlöltelek
És Életben Maradtam... ...Hogy Megöljelek
|
|
|
Den
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #1364 Dátum: 09 jan 23, 21:45:29 » |
|
Alábecsülöd Orot....ha a 3.halt volna meg annó akkor őtis lehívta volna az első két hokage mellé szal Oro+3 Hokage vs.4.Hokage,kellet volna az oda
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|