Chakra
|
|
« Válasz #1425 Dátum: 09 feb 05, 22:53:44 » |
|
Haku? Gyenge...? o.O
15 évesen oda meg vissza szívatta volna még Kakashit is a jégtükreivel. 4 év múlva meg főleg nem lett volna piskóta. És azért (a történet szerint) Zabuza sem vesződött volna egy tehetségtelen, gyenge senkivel.
Igenis oszlopos tagja lenne a 7-es csapatnak.
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
uchiaboy
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Uchiha klán egyetlen uchia-ja
|
|
« Válasz #1426 Dátum: 09 feb 06, 00:17:52 » |
|
Ez Fatality volt Chakra-san... Mondjuk kíváncsi lettem volna egy Kakashi-Haku párharcra , de nem hiszem , hogy lett volna Hakunak annyi ideje Kakashi ellen , hogy a Jégtükröket megcsinálja... Sasuke ellen sem 3 másodperc alatt lettek készen a tükrök... Egy tükröt pedig azért csinált meg a másodperc töredék része alatt , mert érezthette , hogy Zabuza halálos veszélyben van... Így átgondolva mondjuk , ha fejlődhetett volna még.... Nos Chakra-san... Szerintem Flawless Victory. Rosszul megfogalmazott szavaimat tökéletesen használtad fel...
|
|
|
Naplózva
|
Uchiha Clan is no dead! Muhahahaha! Azért uchiaboy mert az a név (h uchihaboy)foglalt volt bizonyos helyen.
|
|
|
Rachet
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #1427 Dátum: 09 feb 06, 13:00:06 » |
|
Mi lenne, ha a naruto VS peinnek itt vége lenne, és narutót elvinné pein?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Pesuke
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1428 Dátum: 09 feb 06, 13:52:47 » |
|
Akkor valószínűleg Sasuke észhez térne, és megpróbálná megállítani, majd Szöszkét megölik, Naruto bekattan, és kiszabadul a Kyuubi.
|
|
|
Naplózva
|
Kyuubi. A legerősebb negatív szereplő.
|
|
|
Kazekage sama
Uchiha Madara
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #1429 Dátum: 09 feb 06, 15:55:49 » |
|
Inkább egész Konoha keresné, főleg ugye a Korabeliek+Gai és Konohamaru meg talán Gaaráék, és annyian talán visszahoznák, de az is lehet hogy Amegakure vs. Konoha lenne belőle.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Pesuke
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1430 Dátum: 09 feb 06, 18:59:46 » |
|
És mi lenne, ha Gaara A mostani Pein Vs Naruto harcba belekeveredne?
|
|
|
Naplózva
|
Kyuubi. A legerősebb negatív szereplő.
|
|
|
uchiaboy
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Uchiha klán egyetlen uchia-ja
|
|
« Válasz #1431 Dátum: 09 feb 07, 12:00:59 » |
|
Valószínűleg nyerne minimális időt a békáknak Természeti energiák gyűjtésére... Shinra Tensei viszont adhat gyengepontot IB Peinnek Gaara ellen. Ugyanis minimum 5mp szünet kell a Shinra Tensei használata után , Gaara viszont pillaatok alatt tud támadni a homokkal... Jó kis harc lenne az biztos...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 feb 07, 12:01:53 írta uchiaboy »
|
Naplózva
|
Uchiha Clan is no dead! Muhahahaha! Azért uchiaboy mert az a név (h uchihaboy)foglalt volt bizonyos helyen.
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #1432 Dátum: 09 feb 07, 12:33:25 » |
|
Nagy Off de Gaaranak még meg van egyáltalán az ereje?? On Mit örténne ha Gaara elvesztené az erejét?
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
Narutoclone
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Felhő Falu
Fox Lord
|
|
« Válasz #1433 Dátum: 09 feb 07, 15:14:30 » |
|
Igen, megvan.
Nos, valószínűleg továbbra is Kazekege maradna.
|
|
|
Naplózva
|
"Jól csak a szívével lát az ember, ami igazán fontos, a szemnek láthatatlan." - a róka (A kis herceg)
Növényektől türelmet, állatoktól emberséget tanulhatunk.
Naruto X Hinata fan
|
|
|
Kazekage sama
Uchiha Madara
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #1434 Dátum: 09 feb 07, 18:29:32 » |
|
Szeintem attól még jó shinobi maradna.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rachet
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #1435 Dátum: 09 feb 08, 12:10:10 » |
|
Hát nem is tudom. Annyi biztos, hogy konoha ilyen szinten nem lenne elpusztítva, mert szerintem ha ők mentek volna, egyenlőre csak narutóért indultak volna, nem konoha elpusztítása miatt. Bár, az is lehet, hogy ők is megpróbálták volna romba dönteni konohát, mivel az is lehet, hogy pein nem véletlenül rombolta le a falu nagy részét...(Lehet, hogy madara ezt is mondta neki) Másik, szerintem sasuke nem kapta volna el narutót, vhogy úgy csinálta volna meg, hogy jaj véletlen volt(és huss naruto kiütötte őtxD) És aztán a végén madarával küzdene naruto valahogy úgy mint most peinnel. Szerintem ugyanúgy madarát is megszorongatná naruto mint peint!
Moderátor: Ha már egy egész hsz-t végigspoilerezel, akkor legalább húzd át.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 feb 08, 14:34:11 írta Chakra »
|
Naplózva
|
|
|
|
Den
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #1436 Dátum: 09 feb 08, 12:43:55 » |
|
Hát szerintem Naruto senjutsu ide-oda hozzá se tudna érni Madarához,már mostis bajba van pedig épphogycsak feltöltődött az IB Pei a többi teste pedig anyira nemnagy szám nameg ottvan még az igazi Pein tehát Madara röhögve elkapná szerintem . Sasukét és a Takát nemtudom,lenne egy újabb brutál Naruto vs Sasuke de ez megjósolhatatlan kimenetelű jelenleg.Moderátor: Ha már egy egész hsz-t végigspoilerezel, akkor legalább húzd át.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 feb 08, 14:34:40 írta Chakra »
|
Naplózva
|
|
|
|
Rachet
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #1437 Dátum: 09 feb 08, 14:45:36 » |
|
Miért ne tudna hozzáérni madarához? Nem hiszem, hogy madara annyira sokkal erősebb lenne peinnél, nem hiszem, hogy megküzdöttek már egymással, szal... Pein-t is elég szépen ütögette, biztosan madarát is elkapná, mert miután legutóbb találkoztak naruto még csak "egy pancser volt". Ő sem hinné, hogy naruto ennyit fejlődne, mint pein. Így mind2őjüket meglepetés érné/érte, ami eleve sokat nehezít a dolgukon!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Bence12
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #1438 Dátum: 09 feb 16, 20:24:24 » |
|
Szerintem azért hozzá tudna érni Naruto Madarához de tény hogy Madara erősebb peinnel mivel az elsőt majdnem legyőzte és azota fejlodott és oda vissza szivatta a kakashi csapatott a teleportácioival
|
|
|
Naplózva
|
Utáltalak Gyűlöltelek
És Életben Maradtam... ...Hogy Megöljelek
|
|
|
Naruto-kun 14
Chuunin