Ettől a fejezettől többet vártam, de ez mindig így van a felvezetőknél. Végre elkezdődik az Isshin saga is. Jobb lett volna korábban de azért meglehet érteni, hogy miért csak most kerül rá sor. Ugye mikor szóbakerült Ichigo származása, akkor nem lehetett sort keríteni egy hosszú flashbackre, mert ugye ment Aizen ellen a harc. A Dangaiban edzés ment na meg Isshint lekötötte a fal. A harcok vége után, miután Ichigo elvesztette az erejét szerintem, akkor nem számított neki, hisz úgy gondolta, hogy most már úgyis csak egy egyszerű ember marad.
Talán most végre lehull a lepel az Ichigo-Kaien kapcsolatról is. Kubo azt ígérte, hogy az is meglesz magyarázva. Kíváncsi vagyok, hogy miként lesz, mert csak azzal nem lehet megmagyarázni, hogy Isshin a Shiba klán tagja lenne. Kaien 50 éve halt meg, kicsit furcsa lenne, ha ő reinkarnálódott volna újra Ichigoként.
Ichigo esetleges jövőbeni nyíl eregetéséhez csak annyit, hogy ahhoz kellene egy íj is. Szóval, ha nem kerül elő a szekrényből Masaki régi íja, vagy az Ishida család nem ad oda neki egy fölösleget, akkor semmikép nem fog összejönni.
Kérdés, hogy Ichi főnöke miért látta a jelvényt, mikor Isshint nem. Most Ichigo Shinigami ereje kapcsolt ki a kard hiánya miatt vagy Nimaiya hazaküldése miatt deaktiválódott.
Én voltam az egyetlen, akinek erről a képről nem eset le, hogy az alsó kockában az Isshin?
http://www.bleachfan.hu/manga/Bleach_manga/528/6 Legalábbis itt csak a haja hasonlít rá.