24 nov 24, 09:38:56 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 989 990 [991] 992 993 ... 1000
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Bleach Manga  (Megtekintve 1768610 alkalommal)
0 Felhasználó és 27 vendég van a témában
Zaraki Kenpachi
Kezdő Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Zaraki Kenpachi 11th Division Captain

« Válasz #14850 Dátum: 13 feb 26, 18:09:55 »

Szerintem is 4-5 nap telhetett el, na de holnap kint van az újjabb fejezet. Szerintetek amúgy Renji Bankai-ja merőben meg fog változni vagy csak kevésbé?
Naplózva

Watashi wa aimu Juu Ichi Ban Tai Taicho Zaraki Kenpachi !
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #14851 Dátum: 13 feb 26, 18:26:04 »

Kubo csak annyit nyilatkozott az interjúban, hogy megváltozik a bankaia. Hogy ez miben merül ki azt majd meglátjuk. Az alapja biztos ugyan az lesz de az ereje és a sebessége valamint néhány képessége érdekes lehet. Komolyan eltérhet az eddig megismertektől.
Naplózva
smylee
Akadémiai tanuló
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #14852 Dátum: 13 feb 26, 19:30:49 »

hát nem tom nekem ez a rész olyan tesze-tosza volt.senem tetszett senem nem tetszett Nevet
meglepődtem,hogy a főhősünket pofára pottyantják ennyi rész után.mondjuk az tény,hogy egy hálátlan tuskó de attől függetlenül mindenki elég keményen fikázza a fake-shinigamit Nevet
Naplózva
karasguro
Újonc
*

Merc with a Mouth

« Válasz #14853 Dátum: 13 feb 26, 19:32:40 »

Ez a fejezet szerintem Zarakiig jó volt, utána már szánalmas, hogy így akarják belekényszeríteni Ichigot abba, hogy a kvinszi erejét is felébressze. Mert szerintem most ez lesz, nem ok nélkül lett tovább korcsosítva a főszereplő. Viszont remélem, hogy végre visszatérünk Uraharáékhoz is, és kiderül mit is ajánlott fel Urahara, amiért Grim lenyugodott.
Naplózva
smylee
Akadémiai tanuló
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #14854 Dátum: 13 feb 26, 19:38:58 »

hát most ha eperke quincy poweruppot kap akkor tuti nem olvasom tovább.számomra elég nonsense lenne... Faceg
Naplózva
Zaraki Kenpachi
Kezdő Jounin
*

Zaraki Kenpachi 11th Division Captain

« Válasz #14855 Dátum: 13 feb 26, 19:55:29 »

Lehetséges de sokan úgy látják hogy nem a quincy erejéhet fog nyúlni hanem leül Isshin-nel vagy Urahará-val beszélgetni hogy mit csinált rosszul, mért nem fogadják el az Asauchi-k és hogy nemcsak zanpakutójára kell támaszkodnia és kihasználnia, hanem együttes erővel kell hogy belevessék magukat a harcba. Szerintem a legfontosabb hogy megértse mit is jelent "igazi shinigaminak" lenni aki tiszteli a kardját. Ha ezt megtette aztán újra mehet a "megmentek mindenkit mert akkora jó arc" vagyok duma Nevet
Naplózva

Watashi wa aimu Juu Ichi Ban Tai Taicho Zaraki Kenpachi !
Szofron
Kezdő Jounin
*

« Válasz #14856 Dátum: 13 feb 26, 21:11:18 »

Szerintem pont a quincy és hollow ereje miatt nem fogadták el az Asauchi-k. És a zanpakutó császárunkat is ez zavarhatja, hiába lehet elérni így sokkal nagyobb erőt, mégsem tiszta shinigami. Ha most Ichigo ráfekszik a quincy erejére, akkor méginkább elfogják utasítani.
Naplózva
zitagirl
Legendás Sannin
*

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

« Válasz #14857 Dátum: 13 feb 26, 21:25:44 »

Ugyanúgy mint a vaizardokat. Kitaszították őket csak mert már nem teljesen voltak tiszták. Na Ichigo a legnagyobb hibrid az egész történetben. Én csak azt nem értem, hogy az Asauchik előtt is voltak bitang erős shinigamik pl. Yamamoto és Unohana, akkor most velük mi van? Nem hiszem hogy elkezdtek volna asauchit használni. Ichigonak is saját magától jött létre Zangetsu. Ha csak ezért küldte el mert korcs + nem asauchija volt, akkor most miért nem próbáltak mást vele? Nyilván tudták, hogy nem olyan mint a többi shinigami, és még maga a lélekkirály is érdeklődik utána. Akkor miért nem használják ki vagy legalábbis segítenének megismerni a shinigami létet, nem csak elküldeni valahova és majd hónapok múlva jön vissza a tanulásból. Addigra SS-ből nem marad semmi. Ez most emlékeztetett milyen is volt SS mikor megismertük.
Naplózva
Fed
Chuunin
*

« Válasz #14858 Dátum: 13 feb 26, 21:52:44 »

Az Asauchik előtt(?) is voltak erősek,de nekik valószínűleg nem is tört el Bankai alakban a kardja,amit meg kellett javítani...
A zizzent  kardsrác meg csak ezzel a módszerrel tudja összeszerkezteni a kardot,és ha Ichigo még nem elég jó ehhez a módszerhez,akkor nyilván meg kell tanítani,de előfordulhat,hogy ez nem lehetséges,vagy épp magának kell rájönnie a megoldásra,esteleg pont azért dobta ilyen könnyedén a 0. os,mert ismeri Ichigo személyiségét,és tudja hogy így sokkal hamarabb rájön a megoldásra...huh. ikszdé
Naplózva

Szalamandra-kun
Kezdő Jounin
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #14859 Dátum: 13 feb 26, 22:24:13 »

Jó fejezet volt. Nevet

Sok érdekes véleményt olvastam természetesen van olyan amivel egyetértek és olyan is amivel nem. Szerintem egyértelműen kiderült a részből, hogy nem azért vágta ki mert "hibrid" mert ha az gond lett volna akkor  fel sem viszik a palotába. Hanem azért mert nem ismeri az alapokat és nem tudja, hogy mit is jelent halálistennek lenni. Megint saját vélemény de szerintem Ichigónak mindig is az volt a legnagyobb baja, hogy nem ismerte az alapokat. A képességei jóval felülmúlják az átlagot, csak nem tudja kihasználni. PL: Nem tudom, hogy fillér volt-e, de még igen a sztori elején jártunk mikor egy kisgyereket kellet megtalálniuk és Ichigo megtalálta ekkor rukia mondta, hogy még egy profi sem találta volna meg a srácot. Szóval ichi még az érzékelésben is jó lenne ha tudná, hogy használja ki a képességét, de a történet során sokszor szembesültünk ilyen esetekkel.  De hogy is tudná normálisan kihasználni őket, ha senki sem tanította meg neki, hogy kell. A Bankai megtanulása is minimum 10 év kéne, hogy legyen és az akadémia sem 5 perc. Szóval szerintem azt nyugodtan vehetjük, hogy úgy 20-30 év tanulás simán ráférne (ráfért volna). Persze erre nincs idő! Így nem tudom, hogy hogy fogják ezt a problémát megoldani, de ha csak a lelkizős részre koncentrálnak akkor gyorsan megoldható, de akkor a tudása még mindig sehol sem lesz és azzal is kéne kezdeni valamit.

Kenpachi nem hiszem, hogy megtanulná a Bankait (elvileg eleve lehetetlen lenne) de hirtelen túl sok hatalom is kerülne a kezébe. Azt meg igazából még ő sem szeretné. Valaki régebben említette, hogy sikai képességnek jó lenne az, hogy tetszőleges mértékben tudná korlátozni az erejét így mindig tudná élvezni a harcot. Nekem ez nagyon tetszett és nagyon is illik Kenpachi jellemére. Remélem hamar megtudjuk, hogy  a kardja képessége. Nevet
Naplózva

Vannak emberek, akik szeretnek egyedül lenni.   De senki sincs, aki a magányt el tudná viselni.  by Makarov mester (Fairy Tail)
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #14860 Dátum: 13 feb 26, 23:10:43 »

Egyetértünk. Ichigonak két nagy problémája volt és van a shinigami léttel és úgy saját magával is. Fogalma sincs a shinigamiság alapjairól. Ezáltal talán nem is tud vagy akar annyira kapcsolódni a kardja lelkéhez és igyekszik mindent a maga erejéből megoldani. Kicsit hasonlít a szituáció Naruto és Itachi beszélgetésére. A másik, hogy talán maga sem biztos, hogy mi is a célja amit el akar érni. Számtalanszor láttuk már, hogy borzasztóan bizonytalan vagy ha biztos is egyes dolgokban akkor igyekszik azt beszéddel lerendezni még akkor is ha ez lehetetlen. Továbbá pont ebből következik, hogy rendkívül könnyen befolyásolható és ezáltal bizonytalanná tehető. Mondjuk ez alapvetően pont a korából származó dolognak kell lennie. Ha viszont megkeményedik az elhatározásában akkor nagyon is a plafont verdesi az erejével és képességeivel. Ezt láthattuk Aizen elleni harcban is. Elutasított minden fajta dumát Aizennel és kegyetlenül a cél lebegett a szeme előtt.

Amúgy abban sem vagyok biztos, hogy a shinigamik egyáltalán tudják jelenleg azt, hogy képes quincy technikákra is. Mondjuk szerintem maga Ichigo sincs tisztában vele. Az csak egy önvédelmi reakció lehetett Bach ellen. A másik pedig az, hogy mivel megtanulta a fullbringet akkor ilyen esetekben miért nem alkalmazza. Tudom, hogy azért tanulta, hogy visszahozza a szellemi erejét, de ott azért mást is kapott ettől az edzéstől.
Naplózva
kyle22
Újonc
*

« Válasz #14861 Dátum: 13 feb 27, 00:12:01 »

Ne haragudjatok de iszonyat hülyeségeket írtok szerintem. Zaraki majd valószínű végigjárta a shini sulit..... Hányszor láttátok már Zarakit kidózni? Szerintem erősen konvergál a 0-hoz. Azért mert vki csak a fizikai erejére koncentrálódik az már nem lehet "tiszta" shinigami? Akkor Zaraki hogy a picsába lett az? Egyszerűen legyilkolt mindenkit aki az útjába állt és kész. Ichigó nem ezt csinálta eddig? A legnagyobb hülyeség lenne céllövöldést csinálni sárga fejből. Azzal tényleg egy baromi hülyeséggé válna a manga. Akkor már inkább növesszen 2 szarvat és változzon Hollowá mint hogy lövöldözzön mint a hülye gyerek. Itt már pár hülye gyerek csíkszeműeknél tényleg nem tudja mit akar ebből a mangából kihozni. Már csak az kéne hogy kapjon egy kis hajráfot aztán olyan ereje lenne mint orihimének. Mert ilyen elvek szerint miért is ne? Kitudja hogy a távoli múltban nem volt e közös rokon.... Miért kell ezt a mangát is elbaszni pár rinya gép miatt? A Naruto is eléggé színvonal alatti (bár mostanában még vannak is normális részek) lett nem kell itt is ezt csinálni. Ichigó a Quincy.... MUHAHA ikszdé Epic Fail  Neeem
Naplózva
akym17
Akadémiai tanár
*

Rejtett Szikla Falu Rejtett Szikla Falu

« Válasz #14862 Dátum: 13 feb 27, 01:01:56 »

Szerintem a valódi shinigami lét elsődleges feltétele az, hogy valaki MÁR ANNAK SZÜLETIK (pl. Byakuya), illetve LÉLEKKÉNT (Rukongai-i lakosként) nagyobb erővel bír, így akár:
1. magától is shinigamivá fejlődhet ha olyan hatalmas lélekenergiája van (magától szerez zanpakutout mindenféle asauchi nélkül, ilyen pl. Toshirou és Zaraki),
2. az akadémián erősödhet meg és szerezhet zanpakutout, DE már ezelőtt is a shinigami lét gyökerei megvannak bennük, hiszen van lélekenergiájuk, csak nem olyan jelentős (pl. Rukia és Renji, de a legtöbb ismert karakter is ez a kategória).
Aztán van a másik véglet, ez pedig Ichigo, aki MÁR ÉLETÉBEN érzékenyebben reagál a "nem evilági dolgokra" (ez persze önmagában nem olyan nagy dolog, mivel ott van pl. Tatsuki is, aki szintén nagyobb lélekenergiával rendelkezik, vagy Ishida, Orihime, stb, stb...), DE Ichigo még életében, vagyis EMBERKÉNT vált shinigamivá, azaz míg az első és második kategóriába beillők CSAK HALÁLUK UTÁN (Rukongaiba kerülésük után), vagy SS-BA SZÜLETÉSÜK UTÁN váltak csak azzá, addig Eperke ezt teljesen felborítva emberként lett shinigami, ami azt eredményezi, hogy így semmiképp sem lehet valódi shinigami, max. ha meghalna, és ő is lélek lenne, mint a többiek.
A véleményem az, hogy pl. (maradjuk Tatsukinál) Tatsuki meghalna, akkor ő teljes értékű shinigamivá válhatna, MIVEL:
1. akkor már ő is csak lélek
2. a már életében is nagyobb lélekenergiája megmaradna, így lehetővé tenné a shinigamivá válás folyamatát.
Azaz Ichigo is akkor lenne "valódi", ha halála után járta volna végig azt az utat, amit az összes többi shinigami (segítséggel: akadémia, vagy anélkül). Az, hogy ő már emberként is az, az eléggé "természet ellenes". xD LoL
Hát ez így nem tudom, hogy mennyire sikerült érthetőre, ha nagy hülyeséget írtam, akkor nyugodtan le lehet szólni, de ez csak is a saját véleményem. Az meg persze csak plusz az egészhez, hogy Ichigoban minden bigyó megvan Nevet, így még inkább necces a dolog. Nevet
« Utoljára szerkesztve: 13 feb 27, 01:05:12 írta akym17 » Naplózva

rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #14863 Dátum: 13 feb 27, 02:14:18 »

Teljesen érthető amit írtál. Viszont az egyáltalán nem biztos, hogy halála után egy olyan személy is shinigamivá válna aki emberként is rendelkezett lélekenergiával. Lehet, hogy nagyobb eséllyel indulna mint egy szellemi erő nélküli SS lakos de nem feltétlenül lenne az. Ha jól emlékszem akkor Renji visszaemlékezéseiben az éhséggel jelezték azt, hogy valakiben felébredt a szellemi erő. Ennek oka pedig, hogy találkoztak egy olyan személlyel aki kibocsájtott szellemi erőt és erre reagálva ébred fel az adott személyben/lélekben is ennek képessége. Tehát ha nem találkozik egy ilyen személlyel akkor nem is biztos, hogy felébred a szellemi ereje. Rukia például így járt amikor összeesett ennek az erőnek a hatására. Persze ettől még lehet olyan személy is akiben talán magától kialakulhatott a dolog, de szerintem ez teszi ki a kevesebbeket. Viszont azt is valószínűnek tartom, hogy ők alapból nagyobb erővel is rendelkeznek mint a másik kategória. Hozzáteszem, hogy ezt a találkozásos dolgot Ichigo osztálytársainál is megemlítik mégpedig azzal, hogy Ichigo addig visszafogott ereje nem volt hatással a többiekre, de miután elkezdte használni akkor a többiek is fogékonyakká váltak rá. Például Orihime, Tatsuki és Mizuiro is ilyen.
Naplózva
Exkirion
Naruto-Kun Csoport
*

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

Jaaku na mahoutsukai | Fate/Encyclopedie

« Válasz #14864 Dátum: 13 feb 27, 08:53:00 »

Yay egy újabb Bleach fejezet amiben nem történt semmi..... A végén lévő "fordulatot" már körülbelül 3 hónapja lehetett tudni.... Mondjuk az utóbbi Bleach kb ilyen, akárhonnan nézem kb 1,5 hónapja annyi történt a Bleachben, hogy felébredt Kenpachi kardja....

Unohana halálát nem is venném ide, mert az annyira  semmiből jött, miért is ne megoldás, hogy az valami hihetetlen....

Remélem a kövi pár fejezetben lesz végre valami fejlemény.
Naplózva

Oldalak: 1 ... 989 990 [991] 992 993 ... 1000
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins