24 nov 05, 03:04:15 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 988 989 [990] 991 992 ... 1000
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Bleach Manga  (Megtekintve 1740997 alkalommal)
0 Felhasználó és 117 vendég van a témában
zitagirl
Legendás Sannin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

« Válasz #14835 Dátum: 13 feb 22, 21:47:28 »

Szerintem nem akarta hogy így lássa a király. Most több minden is lehetséges mert egy Gargantát nyitott meg ami HM-ba vezet. Tényleg lehet hogy mivel hibrid ezért nem csak egy otthona van, mármint az erejének és most el kell mennie más helyekre is hogy megtanulja. Akár még a quincykhez is betalál. Egy kis tanulás mindenhol és akkor tényleg kitudná használni rendesen az erejét.

De ez persze nagyon valószínűtlen és inkább Karakurába küldte vissza apjához remélem.
Naplózva
titius
ANBU Osztag Vezető
*

Sharingan

« Válasz #14836 Dátum: 13 feb 23, 01:46:10 »

Persze,valoszinu hogy az ellenseghez kuldtek ,hogy kitanulja a quincy kepessegeket ,meg arra is sok esely vna ,hogy Bachek rendesen kikepeznek ,mikor utana ellenuk fordulna.
Zaraki kardja meg tisztazva van az elejetol ahogy tobben is leirtak ,pont ugy mint Ichigonal folyamatosan shikai alakban van ,csak eddig o ugye nem foglalkozott vele ,mert nelkule is eleg eros volt ,igy nem tudta hasznalni a kepessegeit sem.
Naplózva
Blanco
Akadémiai tanár
*

Zero Division

« Válasz #14837 Dátum: 13 feb 23, 11:18:43 »

nem vagyok teljesen biztos abban hogy HM-ben fog kikötni Ichigo mert eddig úgy volt hogy a shinigamik részéről /Aizen és árúló kapitányokon kívül / csak Mayuri és Urahara ismeri a biztonságos utazás módját a Gargantán , persze az is lehet a 0.-asok akkora zsenik hogy egy ilyen művelet meg sem kottyan nekik  Nevet
Naplózva

Zaraki Kenpachi
Kezdő Jounin
*

Zaraki Kenpachi 11th Division Captain

« Válasz #14838 Dátum: 13 feb 23, 12:13:59 »

Szerintem simán megoldják hamár ekkora janik Nevet
Újranézve a mangát feltűnt egy oldal amikor Zaraki az előző Kenpachival Kiganjo-val harcolt: http://www.bleachfan.hu/manga/Bleach_manga/527/10
Ha jól értelmezem: a hátteret és Zaraki szakadt göncét nézve a itt a rungokai-ban találkozotak, előszőr ahol megvívtak egymással, de Zaraki csak később vágta le 200 ember előtt hogy jogosan is ő legyen a Kenpachi mikor bekerült SS-be.
Naplózva

Watashi wa aimu Juu Ichi Ban Tai Taicho Zaraki Kenpachi !
Wazzeee
Újonc
*

« Válasz #14839 Dátum: 13 feb 24, 10:37:44 »

Üdv mindenkinek!!Csak egy kérdésem lenne: hányadik résznél van az amikor Ichigo legyőzi Aizent? Nevet Mert abbahagytam az anime nézését és most újra el szeretném kezdeni csak az a probléma, hogy rossz a memóriám és nem tudom hol tartottam! Mosolyog
Naplózva

\"... a világ nem csak napfény és szivárvány, ez egy kegyetlen undok hely és bármilyen tökös srác vagy, térdre kényszerítenek ha hagyod és soha nem engednek fölállni.Senki nem tud olyan nagyot ütni, mint az élet!De nem az számít mekkorát ütsz, hanem hogy mennyi ütést állsz ki mikor talpon kell maradni - bírni kell a pofont és muszáj menni tovább, csak így lehet győzni.Ha tudod,hogy mit érsz, menny és küzdj meg azért ami jár és közben viseld el a pofonokat! ...\"
zitagirl
Legendás Sannin
*

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

« Válasz #14840 Dátum: 13 feb 24, 10:48:43 »

OFF: Ezt az anime témába kellett volna de 308. résztől kezdődik az uccsó kettejük közt. Utána olyan 310.rész után fillerek lesznek, és ha nem érdekel téged azok akkor a 342.résztől folytasd bár az is filler valamennyire de jó lett a búcsúzás. Utána rendesen folytatódik a fullbring arc-kal.

ON: Urahara csak akkor jöhetne képbe, ha tényleg HM-be küldte. Ami most legjobb lenne az Isshin és Ishidáékkal való találkozás, és megtudni a 20 évvel ezelőtti dolgokat.
« Utoljára szerkesztve: 13 feb 24, 11:18:26 írta zitagirl » Naplózva
Soreszko10
Kezdő Jounin
*

« Válasz #14841 Dátum: 13 feb 24, 17:38:17 »

Hej, most jutott csak az eszembe, hogy van még 1 pozitív oldala ennek a Zaraki Vs Unohana harcnak függetlenül, hogy Unohana életben marad vagy sem....

Meg van végre a Bleach első "no gay" shipping-je! ikszdé Már latom is a ZaraXUno shipping fanart-okat a Deviantart-on. ikszdé Most már non-canon-ná vált a ZaraXByaku. Szögény gay shipping-elők... ikszdé
Naplózva
Tilon
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #14842 Dátum: 13 feb 25, 15:12:14 »

Ez a a fejezet kicsit egy videójátékra hasonlítót. Kenpachi volt a játékos de a Bosst csak nem tudta leverni és meg is halt. Visszatöltötte az utolsó mentet állást és újra megpróbálta. És annyiszor kezdte előröl, amíg egyszer sikerült neki.  Nevet

Úgyis mindenhol ritka, a fiú vs lány harc. ^^
Naplózva

"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat)
"Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
Zaraki Kenpachi
Kezdő Jounin
*

Zaraki Kenpachi 11th Division Captain

« Válasz #14843 Dátum: 13 feb 25, 18:40:06 »

Van abban igazság amit mondasz Tilon, de ugyan ki nem vérzett már el egy boss-nál.
Amúgy amit írtam/felvetettem hogy esetleg Kenpachi már most képes a Bankai-ra az azt is jelentené hogy eltudják tőle lopni? Vagy szerintetek először látniuk kell hogy mire képes, és mivan ha Kenpachi bankai-ja (persze ha van) szempillantás alatt öl a stílusához híven, de mindez csak fikció amíg ki nem derül csak szerintem az sem most lesz sajna.
Naplózva

Watashi wa aimu Juu Ichi Ban Tai Taicho Zaraki Kenpachi !
akym17
Akadémiai tanár
*

Rejtett Szikla Falu Rejtett Szikla Falu

« Válasz #14844 Dátum: 13 feb 25, 18:45:51 »

Szerintem nem olyan lesz, amivel egy pillanat alatt végezni tud az ellenfelével, elvégre Zaraki imádja a harcot. Bár olyat sem tudnék elképzelni, ami Unohanának van (gyógyít, de így legalább tud küzdeni....). Mondjuk bármi is lesz, szerintem tetszeni fog. Nevet
Naplózva

Szabika
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

No akame ga kill no life

« Válasz #14845 Dátum: 13 feb 25, 19:00:36 »

Ne haragudjatok a lustaságom miatt, mert lusta vagyok sokat visszaolvasni, de nem jött át nekem az ichigo elküldése jelenet. Mi lett azzal értve?
Naplózva
Szofron
Kezdő Jounin
*

« Válasz #14846 Dátum: 13 feb 25, 19:31:32 »

Most hogy Ichigot kirakta a zanpakutós csávó mint macskát szarni, pont Ishida elé érkezne meg az emberek világába és:

Ishida: Mizu Ichigo, már vagy félnapja nem beszéltünk.

Ichigo: Á semmi kül, épp most rúgott ki a lélek király dimenziójából egy 0.-os gyökér aki a zanpakutók istenének tartja magát és lehet most vesztettem el örökre a bankaialakban eltört zanpakutómat ami már sose lesz olyan erős mint volt. Meg nem rég zúzta le fél ss-t egy hadseregnyi Quincy, élükön egy bajszos Zangetsu klónnal aki egy vágással kinyírta Jamabát a valaha élt egyik legidősebb és legerősebb shinigamit, meg medálokkal lopkodják a bankaikat és Byakuyát is úgy kifektették hogy talán már sosem áll lábra. Több tízezer halott, a kapitányok és hadnagyok fele kiütve, és épp az újabb hullámtól retteg a lelkek világa, aminek a túlélésére esélyük sincs jelenleg. Ja és képzeld én is Quincy vagyok, és tudok már is egy technikát. (^-^)

Ishida: (*o*)
--------
Félnapnál több szerintem nemtelt el azóta hogy Uraharával elindultak HM-be, és mennyi minden történt azóta Nevet Kubo szókása hogy rövid időt dolgoz fel, de részletesen és sok helyszínen végigkövetve. A teljes Bleach is alig 2-3 évet dolgoz fel.

*Ja boccs, el is felejtettem hogy Ichigo 3 napig harcolt a király dimenzióban. smirksweat De a lényeg ugyan az, csak fél nap helyett 3. De aztán ki tudja, lehet másképp telik ott az idő is.
« Utoljára szerkesztve: 13 feb 25, 20:21:29 írta Szofron » Naplózva
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #14847 Dátum: 13 feb 25, 23:29:42 »

Ez így van minden mangában. Néhány oldalba, esetleg mangába még évek is eltelhetnek. Például a Naruto háborús része 3, ismétlem 3 napja tart és már legalább (ha nem több) 50 manga elment már. De az OP is hasonló ilyen szempontból. A történet kezdete óta legfeljebb 3 év telt el és ebben benne van a time skip 2 éve is. Mégis több mint 10 éve tart a történet. Vannak ellenkező mangák is ahol majdnem egy-egy évet ugranak néhány résszel. Például a Nodame Cantabile, Cross Game, Kuroko no Basket.
Naplózva
Soreszko10
Kezdő Jounin
*

« Válasz #14848 Dátum: 13 feb 26, 06:23:31 »

Pontosabban 104-105 mangafejezet óta tart ez az alig 2 napos "háború" (elnézést, de számomra már nem háború az, ahol 2-en harcolnak 40000 ellen, hanem minimum 2000-5000 a 40000, vagyis kb a Gedo Mazo átalakulásától már nem számít háborúnak).

De igen, kicsit vicces, amikor sokan azt hiszik, hogy pl Luffy már 27 éves. ikszdé

Ember neked valami baj van a fejedben? Százszor mondtam olvasd el a fórumszabályzatot.
« Utoljára szerkesztve: 13 feb 26, 10:28:26 írta Hiei D. Legend » Naplózva
Ahate Naraku
Akadémiai tanár
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Shinigami

« Válasz #14849 Dátum: 13 feb 26, 08:56:32 »

Előző hozzá szólást felesleges idézni

szerintem a Bleach-ben ez a mostani háború 4-5nap körül lehet. Először is Bach-ék inváziójakor esett az eső, aztán voltak a műtétek, a sebesültek ellátása, majd sütött a nap és várták a 0.sokat. Majd felmentek fürdőztek az legalább pár óra volt, kajáltak és az is 1-2óra legalább és utána 3nap vergődés egy sötét pincében Faceg .
Naplózva
Oldalak: 1 ... 988 989 [990] 991 992 ... 1000
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins