liteon
Újonc
Nem elérhető
Rejtett Vízesés Falu
|
|
« Válasz #14820 Dátum: 13 feb 21, 18:05:20 » |
|
Végre kiderült melyik kapitányt verte le Kenpachi (szerepelt egy kocka erejéig ). Nagy húzás lenne ha Ichigot most egy "kedves invitálással" meg hívnák Bach palotájába és ott tőle megtudná ki, vagyis mi valójában.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #14821 Dátum: 13 feb 21, 18:30:27 » |
|
Végre kiderült? WTF? Ezt eddigi is tudtuk hála a Databooknak és a flashbackeknek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ahate Naraku
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Shinigami
|
|
« Válasz #14822 Dátum: 13 feb 21, 19:49:17 » |
|
Én azon nem lepődnék meg, ha a kardja neve... Zaraki Kenpachi "én vagyok az... én vagyok az..." aztán pedig egy bemutatkozás Zaraki-tól: http://www.bleachfan.hu/manga/Bleach_manga/527/10Eltudnák képzelni, egy tökéletes Asauchi a Zanpakutoja, aki felvette minden egyes tulajdonságát Zarakinak
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zaraki Kenpachi
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Zaraki Kenpachi 11th Division Captain
|
|
« Válasz #14823 Dátum: 13 feb 21, 20:04:32 » |
|
Nem-nem valami über-brutál neve lesz Az mondjuk tényleg durva lenne ha minden tulajdonságát felvenné Zarakinak. Remélem valami iszonyatos erőt/vérszomjat sugárzó küleseje lesz, a még ha a zanpakutok általában nő neműek azért lehet ütős kéinézete pl: mint Kyouraku ikerpengéinek de az is lehet hogy a férfi zanpakutókat erősítve egy a kb zaraki felépítésű gyilkológép lesz
|
|
|
Naplózva
|
Watashi wa aimu Juu Ichi Ban Tai Taicho Zaraki Kenpachi !
|
|
|
batai15
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Zero Division
|
|
« Válasz #14824 Dátum: 13 feb 21, 20:59:49 » |
|
durva lenne valami kis virágos cucc xD
|
|
|
Naplózva
|
"A gyáva mindennap meg hal, a hős csak egyszer" "Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek" Zsuzskaaaa (K)(L)
|
|
|
Ronyszkusz
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #14825 Dátum: 13 feb 21, 21:44:27 » |
|
Kétféle képen tudom elképzelni a dolgot, vagy 1db valami böszme nagy 2 kezes fegyver, amivel Zaraki majd csak úgy fog tudni suhintgatni amivel hegységeket fog tudni áthelyezni, vagy mivel 2 "személyiség", alvó és a gyerek (vérszomjas), ezért ikerfegyverei lennének, de mindenféle számítást figyelembe véve, mindkét kezét használni kényszerüljön, hiszen Zaraki egyetlen gyengéje, hogy csak 1 kézzel hadonászik. Kivéve Noitra ellen, meg mikor Jama tanította!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
rini67
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #14826 Dátum: 13 feb 21, 21:58:06 » |
|
Nem mostanában lesz az amikor megtudjuk Zaraki kardjának nevét és képességeit. Amúgy könnyen előfordulhat, hogy már most bankai szinten van. Ichigonak sem kellett sok ahhoz, hogy oda érjen. Inkább csak a képességek elérése és tökéletesítése tart sokáig. Szerintem letaglózó lenne ha valami mágikus jellegű kardot birtokolna. Valószínűsítem, hogy inkább erő vagy pusztító alapú lesz az a kard. Másrészről valószínűsíthető az is a kard miatt, hogy Zaraki is felgyorsul majd mozgásban.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Szofron
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #14827 Dátum: 13 feb 21, 23:09:20 » |
|
durva lenne valami kis virágos cucc xD
Mint az egyik filler arc-ban ami a 167. rész után indult. Kis rózsa fejekké alakulna Zaraki kardja amik rárepülnek az ellenség kardjára és 2 másodpercig feltartják azt, és ennyi Egyébként nem lepődnék meg ha egy csaj lenne Zaraki zanpakutója, pl egy természetében Unohanára hasonlító.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 feb 21, 23:10:13 írta Szofron »
|
Naplózva
|
|
|
|
Krulszeme
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #14828 Dátum: 13 feb 21, 23:27:20 » |
|
Szerintem a kardjának ilyen képességei lesznek. Reitsu elnyelés és tárolás (esetleg a tárolt mennyiség pusztó erejű támadássáformálása) ami kenpachi saját reitsujára fog hatni. Így max erővel harcolhat de az ellenfélre csak annyi hat amennyit kenpachi akar.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 feb 21, 23:27:51 írta Krulszeme »
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei D. Legend
|
|
« Válasz #14829 Dátum: 13 feb 21, 23:44:31 » |
|
Szerintem ez már itt off. Hamarosan vagy nem hamarosan kifog majd derülni. Mellesleg elég gáz lenne, ha egyből tudná használni a kardjának képességeit mikor most tudja meg a nevét. Ne szaladjatok már ennyire előre. MAradjunk az aktuális fejezeteknél. Így is elég rugalmasra van hagyva a téma.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 feb 21, 23:45:25 írta Hiei D. Legend »
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
janos0166
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #14830 Dátum: 13 feb 21, 23:45:42 » |
|
Szerintem a kővetkező fejezetben kiderül mi lesz Ichivel
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Blanco
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Zero Division
|
|
« Válasz #14831 Dátum: 13 feb 22, 12:20:31 » |
|
Zarakinál azt kéne tisztáznia Kubo-nak hogy a kardja végül is milyen állapotban van , évek óta megy a vita arról hogy shikai-ban van -e kardja vagy csak ilyen az alapkinézete /én a shikai oldalon állok /
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zaraki Kenpachi
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Zaraki Kenpachi 11th Division Captain
|
|
« Válasz #14832 Dátum: 13 feb 22, 15:03:09 » |
|
Úgy tudom hogy shikai/kiengedett alakban van a kardja csak mivel nem tudta ezidáig a nevét nem használta a képességeit, de hogy ne offoljunk ezt vitassuk meg a Zanpakutok vagy a Zaraki Kenpachi témában.
|
|
|
Naplózva
|
Watashi wa aimu Juu Ichi Ban Tai Taicho Zaraki Kenpachi !
|
|
|
janos0166
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #14833 Dátum: 13 feb 22, 20:30:34 » |
|
Amugy Ichigo miért is ment fel a 0-ik osztaggal? Nem azért mert a király akart vele dumálni?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Krulszeme
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #14834 Dátum: 13 feb 22, 21:40:01 » |
|
Haha! Tényleg most esett le a király beszélni akart ichigoval. De akkor Oetsu akár áruló is lehet hisz nem teljesítette ura akaratát. Kivéve ha oda nyitotta az átjárot, de ha oda nyitotta akkor itt lesz még pofára esés (meny hazás monolog )
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 feb 22, 21:40:51 írta Krulszeme »
|
Naplózva
|
|
|
|
|