24 nov 24, 04:26:17 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 978 979 [980] 981 982 ... 1000
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Bleach Manga  (Megtekintve 1766836 alkalommal)
0 Felhasználó és 122 vendég van a témában
Szofron
Kezdő Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #14685 Dátum: 13 feb 14, 01:19:13 »

De akkor miért nem tudta visszahozni Byakuyát, vagy megmenteni Kirát? Ha most kiderült hogy ilyet is tud.
Naplózva
TsunadeHime
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

King of Heroes

« Válasz #14686 Dátum: 13 feb 14, 01:33:46 »

Lehet, hogy csak akkor tudja használni ezt a képességet ha ő maga sebezte  vagy ölte meg az ellenfelét.
Naplózva

Szofron
Kezdő Jounin
*

« Válasz #14687 Dátum: 13 feb 14, 02:41:55 »

Olvastam hogy lehet csak félre fordítás és ez nem is bankai volt, de azért valljuk be hogy nem lenne egy utolsó képesség bankainak  Nyelvesít Azért elég hard core hogy csak így lazán szétrohatsztja az ellenfelét.

Az milyen epikus lenne, ha túlélné ezt a harcot, és egy elszánt öngyilkos akció keretein belül behatolnának a Quincy-k dimenziójába, és besétálna Unohana valami barak szerüségbe, és nyomna egy ilyet, és ahogy lassan sétál végig, foszlana szét körülötte minden harcos Quincy.

513. fejezetben azt mondta Bach hogy még lélegzik Ichigo, és ezután mondta hogy "támasszuk fel" szóval igazából nem a halálból akarták visszahozni, csak a halál széléről. Az se lenne azért utolsó hogyha a halálból is visszatudnák legalább a sajátjaikat hozni, és Kirge is visszatérne, és ezután jöhetne egy epikus öngyilkos küldetés amiben megsemmisítenék ezt a Vandereich-et, vagy azt a részét amivel visszatudnak hozni az életbe másokat, feltéve ha így működik. És mondjuk Unohana, Zaraki meg Ryuken behatolna és egy véres csata után sikerrel járnának, és csak Zaraki élné túl.

Bach megfogadta hogy erővel fogja legyőzni Ichigót és az alapoktól fogva felépíteni az erejét, tehát a Quincy részét. Ezt már írtuk, de remélem hogy tényleg belesz játszva hogy eljön Bach Ichigoért, és legyőzi, és agy mossák, majd lassan felépítik benne a quincy erőt, és a halálistenek ellen fog harclni Ichigo, aztán majd a végén a 0. osoknak sikerül visszahozni, és egy szuper quincy arrancar shinigami formát felvéve küzd meg Bach ellen Ichi.

Így utólag visszagondolva valóban esélyük nemlett volna az arrancaroknak legyőzni  SS-t. A legerősebb lidérc is csak egy kis csíra, mert ugyan elpuhult az évszázadok alatt SS, de még mindíg ott lett volna Jama bankaija, Zaraki valódi énje és ereje, Unohana, és az öt 0. os, meg talán a lélek király, de az ő erejéről kb semmit sem tudunk még. A lidércek csak kis rosz gyerekek, akiket időről időre elkell fenekelnie ss-nek ha túl "nagy" erőre és pofátlanságra tesznek szert. A Shinigamik uralma nagyon bebiztosított. Csak a Quincyk tudnak keresztbe tenni nekik, de rendesen.
---
Mayurinak egy quincy által kel megdöglenie. - (Általános igazság)
« Utoljára szerkesztve: 13 feb 14, 04:08:24 írta Szofron » Naplózva
Fed
Chuunin
*

« Válasz #14688 Dátum: 13 feb 14, 07:46:35 »

És miért kellet saját magának is elrothadnia, miért nem csak az ellenfél. És ez számít gyenge gyógyítónak? Akkor mit tudhat az a 0.-os??
Talán azért,hogy még annyi gyenge pontja se legyen,mint Barrangannak volt.
Naplózva

akym17
Akadémiai tanár
*

Rejtett Szikla Falu Rejtett Szikla Falu

« Válasz #14689 Dátum: 13 feb 14, 10:16:16 »

Hmmm... a MangaStream-es változatban is bankai szerepel. Akkor úgy néz ki, hogy ez tényleg a bankai-ja.
Naplózva

Tilon
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #14690 Dátum: 13 feb 14, 10:29:09 »

Hát alul abban a sarokban lévő kis kockába más nem nagyon fér el.^^ Csak most még az nem tiszta, hogy a Bankai képessége, hogyan függ össze a Shikai képességégel. Mert a Shikaia egy óriás repülő rája volt, ami a belsejében lévőket gyógyította. Talán az a sok vér a rája belsejét szimbolizálta, és nem csak gyógyítani tudott a belsejében? Gondolkozik
Naplózva

"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat)
"Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
Shiro
Moderátor

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

may the force be with you

« Válasz #14691 Dátum: 13 feb 14, 15:47:46 »

Egyszerűen csak a kardja nevét mondta, és nem a bankai nevét.

A saját képessége meg nem tudom miért hat ellene is. Talán olyan erős a kardja, hogy nem sikerült tökéletesen uralma alá vonnia a képességét.

területi sebzés.

Egyébként ez alapján:
http://mangastream.com/read/bleach/39972534/7

én úgy képzelem, hogy Unohana bankaia hasonlo féleség lehet, mint Jiraiya béka gyomor idézése.

Maguk köré idézte Minazukit a gyomorsav meg szépen megtette a dolgát.

Na jó ez mi? 2. panel (középső sor, jobb szél)
http://mangastream.com/read/bleach/39972534/18

Zaraki rászunyált egy csokis lángosra?  ikszdé >.<#

Itt mondjuk vérnek néz ki:
http://www.mangapanda.com/bleach/526/17

Unohana vs Zaraki

A mellett vagyok, hogy kér volt megöletni(?) Unohanát.
Mondtátok, hogy a mostani Zaraki erősebb, mint a harc előtti és Unohana együtt véve, de...

Unohanának ott van még a brutális szintű gyógyító képessége.  Mondtátok, hogy már ott van a 0. osztagos, meg így Orihime átveheti a helyét, mint fő gyógyító.

Én azt mondom, a francokat! Hanataro! Hanataro lesz a szanitécek hőse.  Pojén

Másik dolog, hogy ez a savas bankai szerintem simán behozza a különbséget.

De persze túl bonyolult lenne harcoltatni egy savas területtel operáló fullos regenerációval rendelkező karaktert, akinek a legyőzéséhez az erőn kívül mondjuk ész is kéne, mint olyat aki csak szimplán brutál erős.

Az egész kidou rendszer tök jó ötlet volt, de mára inkább csak a látvány effekt szerepét tölti be.

Naplózva

Blanco
Akadémiai tanár
*

Zero Division

« Válasz #14692 Dátum: 13 feb 14, 17:03:45 »

szeintem itt szerezte azt a jellegzetes sebet a bal szeménél Zaraki   Kúl
amúgy én arra lennék kiváncsi hogy a gyerek Zaraki ereje mekkora lehetett Yamához viszonyítva , mert ugye Yama elérte a határait és Bach így is könnyen levágta és még a Vollstandig -ot se használta , ergó Zarakinak se lenne sok esélye  Gondolkozik
Naplózva

K ichigo
Uchiha Madara
*

Akatsuki Akatsuki

Shinigami Daiko Partner's: Tensa Zangetsu & Rukia

« Válasz #14693 Dátum: 13 feb 14, 18:59:45 »

Blanco azért azt vedd számításba hogy Yama már túl volt egy Bankai harcon,és utána még el is lopta tőle amikor aktiválta volna ellene,és ekkor vágta le a meglepett Yama bá-t. Igaz volt még egy ellentámadás kísérlet de az már sikertelen volt,de az már csak üssék-lássék alapon végső kétségbeesett próbaként.
Naplózva

Krulszeme
Chuunin
*

« Válasz #14694 Dátum: 13 feb 14, 19:12:35 »

Tisztelt moderátor elnézést, hogy ellenkezek Önnel, de:

Én úgy emlékszem, hogy hanataro a 4 osztag "csúcsosztályú rohamcsapat 14. rajának vezetője, és .... a 4-es osztag hetedik tisztje" volt Rukia megmentése alatt. (lásd: manga 128fejezet / 3. lap). Még nem léphetet annyit a ranglétrán, hogy ő legyen a fő gyógyító (ahoz adminisztrativ ismeretek is kellenek   azt meg főleg a negyedik osztag 3. tisztje végezte a  negyedik osztagban (konkrét manga oldal nem jut az eszembe de vagy a mangában vagy valamelyik mangához tartozó one-shotban vagy különkiadásban benne volt).
Naplózva
Blanco
Akadémiai tanár
*

Zero Division

« Válasz #14695 Dátum: 13 feb 14, 19:38:25 »

azért az csúnyán nézne ki ha Yama egy pár perces bankai használattól elfáradna , meg az is beletellett egy kis időbe amíg Bach előhívta azt a kardot
de ha azt vesszük hogy fáradt volt akkor is az egy vágásos kettészelés azt jelzi hogy Bach minimum olyan erős volt mint Yama szerintem
Naplózva

DasOmen
Kezdő Jounin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #14696 Dátum: 13 feb 14, 19:42:33 »

Nem az, hogy fáradt, hanem, hogy az a bankai szétéget mindent, írva is volt, hogy ha még Yamát is elégeti, ha túl sokáig használja.
Naplózva

...if you read between my lie i'll take you step by step by step...
Zaraki Kenpachi
Kezdő Jounin
*

Zaraki Kenpachi 11th Division Captain

« Válasz #14697 Dátum: 13 feb 14, 20:54:26 »

Élvezetes fejezet volt legalábbis számomra biztos. Zarakihoz már nem tudok mit szólni, neki már az is tetszik ha a csontjairól olvadnak le az izmai. Unohana haláláról szerintem sem kéne gyors következtetéseket levonni majd a kövi fejezetben kiderül. A bankai az meg bankai és kész remélhetőleg az anime-be majd többet mutatnak belőle.
Naplózva

Watashi wa aimu Juu Ichi Ban Tai Taicho Zaraki Kenpachi !
RoB
Kezdő Jounin
*

« Válasz #14698 Dátum: 13 feb 14, 21:58:09 »

Ez hogy Unohana is elrohadt....hát nemtom, ez 1 álom volt nem?  fuu ez nem volt jó rész, teljesen értelmetlen, miért nem tudodtt 2 mondatot szólni  a bankai-a képeségéről?
Naplózva
six
ANBU Kapitány
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #14699 Dátum: 13 feb 15, 10:14:38 »

Ejjha jó rég írtam már ide...

Szerintem 100%, hogy Unohana meghalt. Honnan veszem? Biztos nem azért búcsúzott el, mert a harc után nyugdíjba akar menni. Továbbá azt magyarázza el nekem valaki, hogy ebben a harcban mégis hol tanulta meg Zaraki a "gyilkolás művészetét"? Mert az új főparancsnok ezzel az ürüggyel eresztette egymásnak a két főőrültünket, hogy majd az első Kenpachhi szépen megtanítja a jelenlegi Kenpachinak, hogy mi is az a "gyilkolás művészete". Azt sem értem, hogy itt van két brutálisan erős (Unohana még képzett is) harcosunk, akiknek jó hasznát lehetne venni a következő harc során, de ehelyett egymásnak eresztettem őket tudván, hogy csak az egyik jön vissza élve...

A Yama vs. mr. főbajusz csatához hozzászólva csak annyit, hogy én sem gondolom, hogy Yama ilyen hamar kifulladna, mégiscsak Ő volt a főparancsnok. Persze elképzelhető, hogy meglepődött, de rendelkezik már akkora harci tapasztalattal, hogy nem sokáig időzik el a csata közben, nomeg vették már el a kardját mégsem esett nehezére kettétépni az ellenfelét puszta kézzel.

A sok érthetetlen dolgot csak azzal tudom magamnak megmagyarázni, hogy nehéz lett volna mozgatni ilyen erős karaktereket a jövőben, mikor nem is ők vannak a középpontban...
Naplózva
Oldalak: 1 ... 978 979 [980] 981 982 ... 1000
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins