24 nov 05, 06:30:28 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 971 972 [973] 974 975 ... 1000
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Bleach Manga  (Megtekintve 1742797 alkalommal)
0 Felhasználó és 155 vendég van a témában
Krulszeme
Chuunin
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #14580 Dátum: 13 jan 30, 13:35:59 »

Hi! Ismét itt vagyok, és van egy újabb fura elméletem.
Nekem ez az "edzés" nem tűnik a kard megismerése felé vezető útnak. Inkább a shinigami lét által emelt korlátok eltörlésének tűnik (a shinigami és a holow lét egy érme két oldalának tűnik az én szememben ami az erő felépítését illeti).
Az akadémia tovább emeli a korlátokat a shinigamik képzésben. Akik nem az akadémián tanultak Ichi Zaraki, és még ki tudja kik azoknak a reitsuja sokkal nagyobb mint a többieknek, de ez mellett sokkal inkább hasonlít  a holowokéra mint a többi halálistennek. Emlékezzetek vissza arra hogy amikor Urahara Ichit képezte (akkor képlékeny lelkű ichigo, képzés, válasz út holow vs shinigami, képzés, shinigami és holow léthatár eltörlése ) tulajdonképpen eltörölte a holow és a shinigami lét határait. Erre az uraharaféle képzésre hasonlít az akadémiai képzés  is, de ott a lelkeknek rengeteg idejük van, és az akadémiai képzés emel korlátokat a holowwá válás ellen.

Ui.:Lehet hogy csak nekem tűnik úgy de mintha Zaraki reitsuja ( amikor formálást használt) egy holowmaszkra emlékeztet
« Utoljára szerkesztve: 13 jan 30, 15:08:42 írta Krulszeme » Naplózva
K ichigo
Uchiha Madara
*

Akatsuki Akatsuki

Shinigami Daiko Partner's: Tensa Zangetsu & Rukia

« Válasz #14581 Dátum: 13 jan 30, 13:46:14 »

Általában egy nagy koponyának látszik a reiatusja.
Tetszik ez a fajta edzés igaz fura lehet ennyiszer meghalni.
Azért eléggé figyelemre méltó hogy már gyerekként lekörözte,megszorongatta a fiatalabb Unohanát,tényleg rémisztően nagy ereje volt/van. Tényleg sok dolgot megmagyaráz minél inkább a halálán van és vesztésre annál többet old fel az anno lezárt erejéből. Eléggé érdekel anno hogyan korlátozta le az erejét ennyire,azt legalább tudom hogy a harc élvezetért csak lehet öntudatlanul túlzottan lecsökkentette mivel nem volt elég erős ellenfele addig.
Amúgy ha Ichigo ebben valamennyire hajaz Kenpachira akkor Asasuhik elleni harcban remélhetőleg feléled a rejtett ereje(+képességek talán).
Már kíváncsi vagyok a régi teljes erejű Kenpachival kiegészülve profi kardforgatással mire lesz majd képes  kacsint
Naplózva

batai15
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Zero Division

« Válasz #14582 Dátum: 13 jan 30, 14:23:36 »

Majdnem agyvérzést kaptam mikor megláttam a fiatal kenpachit hogy erősebb mint unohana.,
Tényleg lehetséges hogy ez nem az ő kardja , hanem találta és a sajátja esetleg most fog felébredni.
Naplózva

"A gyáva mindennap meg hal, a hős csak egyszer"
"Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek"
Zsuzskaaaa Pirul (K)(L)
Narutoclone
ANBU Kapitány
*

Rejtett Felhő Falu Rejtett Felhő Falu

Fox Lord

« Válasz #14583 Dátum: 13 jan 30, 14:40:40 »

Öcséééém... azért ez így nem semmi  Nevet

Csak így tovább, Kubo, végre újra baró a műved!
Naplózva

"Jól  csak a szívével lát az ember, ami igazán fontos, a szemnek láthatatlan." - a róka (A kis herceg)

Növényektől türelmet, állatoktól emberséget tanulhatunk.

Naruto X Hinata fan
Zangetsu
Gennin
*

« Válasz #14584 Dátum: 13 jan 30, 15:04:36 »

Én jól gondoltam akkor hogy régebben Kenpachi erősebb volt Unohana-nál Nevet gyereként nagyon keményen nézett ki. bow
Naplózva

\"Ha harcolsz, veszíthetsz, ha nem harcolsz, veszítettél."/
DasOmen
Kezdő Jounin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #14585 Dátum: 13 jan 30, 15:11:52 »

És újra egy olyan fordulat, amit aztán az életben nem tartottunk volna sanszosnak : Kenpachi anno erősebb volt,,,,,pontosabban, nem korlátozta magát. Így már azért mindjárt érthető az Ichigo és Nnoitra elleni harca, és az erőkülönbségek újra a helyükön vannak. Tetszik. Egyre jobban várom az animét,,,,,
Naplózva

...if you read between my lie i'll take you step by step by step...
Hiei D. Legend
Moderátor

A sötét nagyúr vissza tértxD

« Válasz #14586 Dátum: 13 jan 30, 15:13:03 »

Öcséééém... azért ez így nem semmi  Nevet

Csak így tovább, Kubo, végre újra baró a műved!

Ha nem fogadtam volna meg, hogy nem kritizálom tovább a bleachet, mert említésre se méltó most úgy szólnám a mangát:D Kenpachi-Unoha múltja olyan összetett mint egy rántotta amit reggel összeütök reggelire. *taps*

Beakartam ide idézni amit írtál a Naruto manga témába, de végül nem akarok veszekedni senkivel:D Élvezzétek a Blícset, ha nektek ez kell:D
Naplózva

Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii
Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
Banzai
Kezdő Jounin
*

« Válasz #14587 Dátum: 13 jan 30, 15:21:37 »

Nem igaz Kubo megmagyarázott egy nagy ellentmondást..... mi lesz it ezek után ?  Pojén
 Kiváncsi vagyok Bach tudot-e zaraki állapotáról , ezért tartott tőle ?
Unohana használt vajon shikai vagy bankait kicsi Zaraki ellen egyáltalán ? ezt jó lenne tudni.  Gondolkozik
Kubo vazze összekaptad magad  Nevet
Naplózva
Szofron
Kezdő Jounin
*

« Válasz #14588 Dátum: 13 jan 30, 15:48:01 »

Epikus lesz az anime, kár hogy nincs sok fan animáció így az anime szünet alatt, megcsinálhatnának 1-2 jobb harc részletet. Még ilyen egyszerű rajzolással is egész jó éhség csillapítók.

http://www.youtube.com/watch?v=X4DqeoKlvas

http://www.youtube.com/watch?v=XGbAlZoHGDI

Szeretnék majd én is csinálni egy 3D-s Kirge animációt, de nem tudom mikor lesz belőle valami. A HM-es harcról.
Naplózva
Narutoclone
ANBU Kapitány
*

Rejtett Felhő Falu Rejtett Felhő Falu

Fox Lord

« Válasz #14589 Dátum: 13 jan 30, 15:53:00 »

Hogy mi lesz ezek után? Zaraki Kenpachi bankaaaai!

Amúgy tényleg durva, hogy egy gyerek erősebb volt, mint egy kapitány. De végül is Gin is valami hasonlót produkált.

Ha nem fogadtam volna meg, hogy nem kritizálom tovább a bleachet, mert említésre se méltó most úgy szólnám a mangát:D Kenpachi-Unoha múltja olyan összetett mint egy rántotta amit reggel összeütök reggelire. *taps*

Beakartam ide idézni amit írtál a Naruto manga témába, de végül nem akarok veszekedni senkivel:D Élvezzétek a Blícset, ha nektek ez kell:D

Kissé off: Ez az Unohana vs. Kenpachi mérföldekkel jobb, mint Idioto újabb szánalmasan émelyítő szájmenését hallgatni az álmairól/barátságról/űber-tökéletes szüleiről/Sasukéval kapcsolatos fantáziáiról/stb. lassan 10 fejezeten át. Ráadásul Kubo végre megmagyarázott pár dolgot, ami régóta piszkált jópár ember.
« Utoljára szerkesztve: 13 jan 30, 15:56:18 írta Narutoclone » Naplózva

"Jól  csak a szívével lát az ember, ami igazán fontos, a szemnek láthatatlan." - a róka (A kis herceg)

Növényektől türelmet, állatoktól emberséget tanulhatunk.

Naruto X Hinata fan
Hiei D. Legend
Moderátor

« Válasz #14590 Dátum: 13 jan 30, 16:00:09 »

Mondtam, hogy nem megyek bele értelmetlen vitába:D Azt nézel és olvasol amit akarsz. Nem kívánok reagálni azt leírtakra hónapok óta jót nevetek rajta magamba. Maradjon is így. A mangát is azért olvasom csak, hogy ne vakon kelljen moderálnom:D
Ez a manga évek óta halott.
« Utoljára szerkesztve: 13 jan 30, 16:00:41 írta Hiei D. Legend » Naplózva

Eszter4
Chuunin
*

Akatsuki Akatsuki

Sajt.

« Válasz #14591 Dátum: 13 jan 30, 16:08:41 »

Hiei, hát... Remélem sokan érzik ugyanazt Naruto kapcsán, mint amit az imént leírtál Bleach-hez.
Ha pedig csak azért olvasod, hogy moderálhass, akkor nem értem, hogy minek írsz, mikor nincs is semmi "moderálatlanság".
Mindegy. Igazad lehet, hülyeség belemenni. Mindenki dicsőítse azt, ami közelebb áll hozzá. smirksweat

Hozzám a Bleach áll közelebb, tehát ezt "dicsőítem", mert igenis van mit. A Kenpachis dolog is kezd jobban érdekelni, mint a Grimmjow-s szál, pedig Kubo már igazán egyértelművé tehetné, hogy tényleg ő az, mert én a fejét akarom látni és nem a ruháját! ikszdé
Nézegetném még egy darabig a gyerek Kenpachit. Elég para kölyök volt. bow Bottal se piszkáltam volna meg (nem is hagyta volna, gondolom).
Naplózva

"Csak a kisember tart rendet. A zseni átlátja a káoszt!"
zitagirl
Legendás Sannin
*

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

« Válasz #14592 Dátum: 13 jan 30, 16:13:45 »

Nem semmi lehetett a kicsi Kenpachi ha akkor erősebb volt mint most. Így tényleg megvan magyarázva a Noitora harc. Szerintem most nagyon jók a fejezetek. Információkban dúsak, válaszokat is kapunk, és még ez  a harc is nagyon jó eddig. Unohana is nagyon jó most.

OFF: Mindkettőt olvasom, de egyikkel sincs gondom. Más és kész.
Naplózva
Szofron
Kezdő Jounin
*

« Válasz #14593 Dátum: 13 jan 30, 16:31:53 »

Zaraki megfogja kímélni Unohana életét, Nnoitrát se ölte volna meg mert jót harcoltak, csak erősködött. Tuti ez csak ilyen beilyesztés volt hogy "hú egyiküknek megkell halnia" hogy jobban izguljunk. Túl meghatározó Unohana Zaraki életében hogy csak így levágja. Figyeljétek meg, az lesz hogy majd párban aprítják a Stern Rittereket.

OFF: Ha a Bleach manga évekóta halottnak számít, akkor ilyen alapon a Naruto manga már annyi idelye halott hogy le is bomlott a földalatt csontig, és már az is porlik. És már az edo tensei se tudná visszahozni, míg a Bleach épp most mászik ki a sírból. De a vitát nem folytatnám tovább részemről.
Naplózva
Hiei D. Legend
Moderátor

« Válasz #14594 Dátum: 13 jan 30, 16:36:28 »

Soreszko olvasd el a fórumszabályzatot. Már unjuk, hogy állandóan rád kell szólni. Olyan okos vagy akkor minden bizonnyal feltudod dolgozni a tartalmát.
Naplózva

Oldalak: 1 ... 971 972 [973] 974 975 ... 1000
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins