24 nov 16, 21:45:41 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 968 969 [970] 971 972 ... 1000
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Bleach Manga  (Megtekintve 1754557 alkalommal)
0 Felhasználó és 25 vendég van a témában
Blanco
Akadémiai tanár
*
Nem elérhető Nem elérhető

Zero Division

« Válasz #14535 Dátum: 13 jan 23, 18:44:40 »

én azon az állásponton vagyok hogy Unohana tényleg leszúrta Zarakit , már csak azért is mert ezen a képen látszik hogy Unohana kardja az ami átmegy rajta , ezen a képen viszont nem Zaraki kardja szúrja át Ichigon
Naplózva

K ichigo
Uchiha Madara
*

Akatsuki Akatsuki

Shinigami Daiko Partner's: Tensa Zangetsu & Rukia

« Válasz #14536 Dátum: 13 jan 23, 19:43:17 »

Itt Unohana éppen kicsapta Zaraki kezéből a kardját
http://www.bleachfan.hu/manga/Bleach_manga/524/14
Ezután van a nyakszúrós jelenet

És itt pedig már nála van a kard anélkül hogy elmehetett volna érte
http://www.bleachfan.hu/manga/Bleach_manga/524/18

Tehát hacsak nem Jedi akkor a szurás fizikailag nem történt meg csak ösztönösen kiváltotta belőle a vért  mintha tényleg megszúrta volna,ami elég ügyes.
Naplózva

ULTRA
Jounin
*

XxX

« Válasz #14537 Dátum: 13 jan 23, 19:45:28 »

Így van, de amúgy ez is van oda írva Nevet Ez tiszta Itachi Narutobol:)
Naplózva
Zaraki Kenpachi
Kezdő Jounin
*

Zaraki Kenpachi 11th Division Captain

« Válasz #14538 Dátum: 13 jan 23, 20:02:11 »

A lényeg a lényeg hogy durva prestige harcnak nézünk elébe és a kulcsmondat: Csak egy maradhat Nevet
Naplózva

Watashi wa aimu Juu Ichi Ban Tai Taicho Zaraki Kenpachi !
Aizen
Jounin
*

« Válasz #14539 Dátum: 13 jan 23, 20:13:19 »

Hm, hát továbbra is tartom magam ahhoz, hogy Unohana ne patkoljon el. Könyörgöm, már régen kinyírhatta volna Zarakit, ha akarná... Ez így nem igazi élet-halál harc... smirksweat Mindenesetre a fejezet jó volt, úgy mindentől eltekintve jó a harc.
« Utoljára szerkesztve: 13 jan 23, 20:13:56 írta Aizen » Naplózva
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #14540 Dátum: 13 jan 23, 20:43:38 »

Egyértelműen nem csak leszúrta hanem meg is halt Kenpachi, de csak egy pillanatra. Ha az utolsó oldalt nézzük akkor ki is mondja Unohana, hogy "nem hagylak meghalni, valahányszor átléped a túlvilág kapuját újra erősebben születik újjá". Röviden az a lényeg, hogy valamilyen módon megöli de fel is támasztja pár pillanattal később. Így lesz egyre erősebb Kenpachi, amíg a végén már Unohana nem lesz képes megölni Kenpachi állandó erőnövekedése miatt. Szerintem ennek a képesség Unohana gyógyító és a kardjának valamilyen képességével teszi mindezt. 
Naplózva
DasOmen
Kezdő Jounin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #14541 Dátum: 13 jan 23, 20:44:46 »

No szerintem most összeötvözve a többiek válaszát rájöttem, hogy is volt:

Kenpachit szétkaszabolta Unohana, így rengeteg lélekenergiát vesztett, arra rájött a lelki terror, konkrétan életstílusának alapozójának mondatai nagyon megtörték. ITT drasztikusan leesett a lélekenergia szintje, tehát hatalmas különbség volt kettejük közt. Majd, akkor léphetett érvénybe az illúzió, pont a kardja elvesztése előtt. Sebei miatt vért köpött Unohana arcára. És így Unohana elmélete, miszerint a halálból tér vissza, teljesen megállja a helyét, és még Kenpachit sem aláztuk, meg hogy "csak úgy" illúzióba esne. Mosolyog
Naplózva

...if you read between my lie i'll take you step by step by step...
sacsu
Újonc
*

« Válasz #14542 Dátum: 13 jan 23, 20:46:58 »

És mi van ha Unohana kardja olyan lett a gyilkos multja által hogy nem képes megölni senkit.Már ugy értem hogy elvileg a Zanpaktuk változnak a gazdájukkal együtt.Unohana régebben gyilkos volt.De mára megjavult és a kardja olyan lett idő közbe hogy ne tudjon senkit megölni vele.Egy fajta bünhödés ez a maga részéről a régebben kioltott életek miatt.Olyan kardot szeretett volna magának amivel nem képes gyilkolni ezért is alakut gyogyito kardá.Vagy egyszrüen tudja kontrolálni a támadást hogy sulyos sérülés ugyan de kard a sérülés után megis gyogyitja ha ő ugy akarja.Nekem ez jutott eszembe elsőnek.
Naplózva
Banzai
Kezdő Jounin
*

« Válasz #14543 Dátum: 13 jan 23, 21:14:14 »

Ken bácsit szólítja a kard ?     Wátdöfákk   te mit olvastál ?
Ha Zarakit így bealázza , öröm lett volna nézni mit csinál a quincykkel  Ördögi
Unohana kardja ha már átdöfte Zaraki torkát olyan egyszerűen meg is gyógyíthatja , nem lenne akkora logikai bukfenc.
Naplózva
Johni
Akadémiai tanuló
*

Akatsuki Akatsuki

Hivatásos Pein fan :D.

« Válasz #14544 Dátum: 13 jan 23, 21:46:13 »

A fejezet (mint általában) jó volt, viszont sztem ezt lehetett volna húzni, naon gyorsan lezavarták.
De szinte biztos hogy most mindketten kapnak egy kis tápot, hogy ne legyen uncsi, és kihoznak még belőlük vlmit. Nevet
Naplózva

\\\"És most a világ megismeri a fájdalmat... Shinra Tensei.\\\"
Domynyk
ANBU Kapitány
*

Rejtett Köd Falu Rejtett Köd Falu

« Válasz #14545 Dátum: 13 jan 23, 21:56:54 »

Biztos mutatnak még valamit. Unohana karaktere most lett érdekes, nem hiszem, hogy 2 fejezetet kapna, és aztán elpatkolna. Sok történetszál volt már, és igazán ebben teljesedhet ki, és ha már meg kell halnia, akkor lássuk az összes képességét!
Naplózva
Szalonna
Gennin
*

« Válasz #14546 Dátum: 13 jan 23, 22:32:42 »

Szerintem tré lenne ha egy edzésbe halna bele. Legalább daráljon be pár quincyt és egy ellenfél keze által halljon meg Unohana, az talán Zarakit is még jobban felspanolná. Igaz, hogy ez nem egy szokásos értelemben vett kis edzés, de akkor is.... 
Naplózva
akym17
Akadémiai tanár
*

Rejtett Szikla Falu Rejtett Szikla Falu

« Válasz #14547 Dátum: 13 jan 23, 22:34:15 »

Szerintem meg legyen e téren happy end. Nevet Az úgy nem jó, hogy "jó" karakter "jót" öl meg... főleg ha mellé még nagyon erősek is. Az egy dolog, hogy sokan szereplők halálért nyafogtak, de szerintem senki sem ilyet szeretne látni. Én legalább is nem. Mosolyog Az lenne a legjobb, ha Ken-chan erősödne (vagy akár Unohana is, bár nem tudom hova tudna még fejlődni 1000 év után), majd pedig a látottakat fokozva, az egész meccset lejátszanák egy-egy quincy ellen. De szép is volna. Ördögi Meg persze jöhet egy hatalmas adag háttérinfó. Mosolyog
Ó, megelőztek.  >.<#
« Utoljára szerkesztve: 13 jan 23, 22:34:46 írta akym17 » Naplózva

batai15
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Zero Division

« Válasz #14548 Dátum: 13 jan 23, 22:41:13 »

kenpachi és unohana tényleg harcoltak.
Naplózva

"A gyáva mindennap meg hal, a hős csak egyszer"
"Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek"
Zsuzskaaaa Pirul (K)(L)
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #14549 Dátum: 13 jan 23, 23:14:56 »

Nem volt ott semmi illúzió. Kenpachi abban a pillanatban amikor meghalt egy rövid ideig a köztes állapotba került. Tudjátok! Amiről azok az emberek beszélnek akik majdnem meghaltak és látni vélik a fényt. Ez futott le az agyán és ezt mutatta a kép. Egyenlőre még nem tudja hova tenni ezt a képet, így nem is gondolkodik rajta, hiszen fight van. Ez a köztes állapot amikor még vissza tudja hozni valamilyen módon Unohana. Majd még néhány halál aztán összeáll az a kép is, megérti a saját lényegét, helyét ennek köszönhetően.
Naplózva
Oldalak: 1 ... 968 969 [970] 971 972 ... 1000
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins