24 nov 24, 04:51:40 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 963 964 [965] 966 967 ... 1000
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Bleach Manga  (Megtekintve 1767214 alkalommal)
0 Felhasználó és 104 vendég van a témában
Banzai
Kezdő Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #14460 Dátum: 13 jan 18, 12:10:51 »

De ha valakinek tudnia kéne hogyan lopják el a bankaiokat az a kis gangsta fegyver kovácsunk, lehet hogy az asauchi lelkét csorják el .
Toshironak ott kéne verni a kunyhójának az ajtaját hogy az asuichiik miatt kompenzációt követel  ikszdé
Jó lenne ha kiderülne most ichigonak hogy is lett saját zanpakutoja, én erre kifejezetten kiváncsi vagyok , mert eddigi elképzelések kuka.
« Utoljára szerkesztve: 13 jan 18, 12:12:04 írta Banzai » Naplózva
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #14461 Dátum: 13 jan 18, 12:43:49 »

Ezzel az Ashauchi dologgal azért jól összekevert bennünket Kubo. Rendben van az amit mondott mert ez így értelmes dolog viszont most sokan nem tudjuk, hogy ez hogyan is van azokkal akik nem töle kapták a kardjukat, tehát nem kaptak egy Ashauchi kardot. Például Ichigo, Kenpachi, talán Isshin is ide tartozik és mindazok akik már előtte is kardal rendelkeztek. Azért remélem, hogy a közeljövőben erre is sort kerít a magyarázatoknál. Amúgy baromira meglepett, hogy az utóbbi időkben mennyi rengeteg szöveget írt.

Mellesleg Ichigonak a quincy és fullbringersége miatt ezekkel az Asauchikkal könnyedén el kellene bánni, hiszem olyan védelemmel rendelkezik amelyet nehéz áttörni. Igaz, más quincy technikát nem igazán ismer. Itt viszont tényleg bejöhet a fullbringersége segítségül.   
Naplózva
janos0166
Chuunin
*

« Válasz #14462 Dátum: 13 jan 18, 17:12:37 »

Ichigo nem ilyen okos Nevet 90%-ra biztosan megmondom,hogy nem fog fullbringet használni azért sem mert már egybe olvadt a shinigami erejével. Legnagyobb esély arra van,hogy a quincy erejét fogja valahogyan használni vagy csak simán kitér és támadja őket kard nélkül.
Naplózva
Tomo96
Újonc
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #14463 Dátum: 13 jan 18, 18:09:38 »

Elmentek a földre és vettek/csináltattak maguknak.^^ Azért 1000 év alatt Bach simán kitanulhatta a kard készítés tudományát, ha már ilyen kis Bankai lopó amulettet is összedobtak. De akármelyik Quincy megtanúlhatta, hisz eddig egyik kard se mutatott különleges képességet. Amíg nem mutatnak semmit, addig azok csak mezei kardok, akármilyen jól forgatják.
Nekem nagyon úgy tünt hogy nem mezei kardok, mert pl. a csávó fél mozdulattal félbekapta Ichigo kardját, amit a keményebbek közé sorolnak a Quincik is Nevet
Naplózva
Ahate Naraku
Akadémiai tanár
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Shinigami

« Válasz #14464 Dátum: 13 jan 18, 20:47:59 »

Nem azért nem ölhetnek mert erősebbek lennének tőle. Akkor már jó páran megszegték volna ezt a szabályt. Az ok az, hogy más a feladatuk. Ők tartják egyensúlyban a lelkek arányát. Ha még ők is irtanák az embereket akkor felborulna az egyensúly és ezzel saját létüket is veszélyeztetnék. Ők pont azért létezhetnek mert ez a feladatuk. Erre jó bizonyíték, hogy Mayuri nemrégen több ezer lélek kivégzésére adott parancsot az egyensúly fenntartása érdekében.

Értem-értem smirksweat viszont Yama,Zaraki,Unohana-ról nem tudjuk pontosan milyen idősek, viszont mint kiderült mind 3an kegyetlen gyilkosok voltak(yama és unahana a legelső gotei13ban, kenpachi meg csak lazán), szóval bizonyos mennyiség után biztos hogy fejlődnének. HM-ben is a hollow-ok öléssel fejlődnek és valahol említve volt, hogy itt a legsűrűbb a lélekrészecske, és csak azután SS. Szóval SS-ben is tuti érvényes ez max nem 10ezer kell fejenként hanem 1millió ikszdé (lazán eltudom képzelni, hogy Yama és Unohana szanaszét szedtek minden várost, egy másik időben Zarakira egyszerre rontott egy város meg ilyenek smirksweat )
Naplózva
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #14465 Dátum: 13 jan 18, 21:00:05 »

Pedig nem kell ilyenekre gondolni. A létükhöz éppen annyira hozzátartoznak a hollowok mint az emberek. Ha nem így lenne akkor már régen elszigetelték volna HM-ot az földtől és SS-től is. Yama, Unohana nem azért olyan erősek mert védtelen embereket, lelkeket gyilkoltak volna. Vegyük számításba, hogy olyan időkben kezdték ezt az életet amikor SS állandóan háborúban állt. Jó példa erre a mostani quincyk visszatérése. Itt az ellenfelek leölése a lényeg és nem a védteleneké. Kenpachi pedig már egy olyan korba csöppent bele ahol viszonylagos béke honolt. Néhány külső város az ami a gyülevész népség összecsapásának színtere. Itt többnyire lecsúszott gazemberek tanyáznak és mindennaposak az összetűzések. Na innét származik Kenpachi és Yachiru is. Ha nem lett volna ilyen vad azon a tájékon akkor már őt is kibelezték volna. Az ő mentalitása azokban a körzetekben a túlélés záloga. Ha pedig ok nélkül gyilkolászott volna akkor már régen levadászták volna azok a shinigamik akik akkor vigyázták a rendet.
Naplózva
Szofron
Kezdő Jounin
*

« Válasz #14466 Dátum: 13 jan 19, 01:27:50 »

Szerintem nem kéne szószerint érteni hogy Nimaiya találta fel a zanpakutokat. Ő csak a kardok mesterséges előállítás módját találta ki. Ami segítségével már gyenge shinigamik is hamar zanpakutohoz jutnak és kezdhetnek fejlődni. Normál esetben csak a tehetségesek és erősek képesek maguktól zanpakutohoz jutni. Ichigo, Zaraki, Jama stb. Így viszont már átlagos shinigamik is esélyt kapnak és így ss-nek több erősebb shinigamija lehet, akikkel fenntarthatják az egyensúlyt. Nimaiya nélkül ma ss úgy nézne ki hogy lenne egy marék nagyon erős és tehetséges shinigami zanpakutokkal, meg még egy tucat tehetséges, akik fejlesztgetik még a kardjuk. És rengeteg gyenge lélek akikben megvan a lehetőség a zanpakuto eléréséhez, de csak sokára jutnak el arra a szintre hogy sikerüljön is. SS hadereje feleakkora se lenne.
Naplózva
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #14467 Dátum: 13 jan 19, 01:46:11 »

Én ugyan így gondolom amit leírtál. A nagyon tehetségesek képesek megteremteni saját maguknak, míg Nimaiya ezt megkönnyítette a találmányával, tudásával. Így mindenki könnyebben hozzáférhetett ehhez a lehetőséghez, ezzel duzzasztva a haderő létszámát. Az más kérdés, hogy akik így szerzik meg a kardjukat azok mennyire tudják azt kihasználni. Viszont az is biztos, hogy sokszorosan többet tudhat a zanpautokról mindenki másnál. Ezért is lehetne igazán komoly ellenfele minden olyan ellenfélnek aki zanpakutot használ.
Naplózva
DasOmen
Kezdő Jounin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #14468 Dátum: 13 jan 19, 09:54:06 »

Egyetértek az előttem szólókkal, itt nem arról van szó, hogy ő találta volna fel a kardokat. Annyi az egész, hogy a gyengéknek segített, hogy minimális erővel rendelkezők is tudják magukat halálistennek hívni, hogy ne csak kapitány szintű halálistenek legyenek, és őket kelljen küldeni akár a leggyengébb hollowok ellen is. Ez a találmány éppen, hogy az Élők Világának biztonságát növelte, így meg tudták annyira növelni a haderőt annyira, hogy 50.000 emberenként tudnak 1 halálistent mozgósítani a helyszínen. Így kevesebb lélek pusztul el.

Persze így sikerült kicsit nyugodtabb légkörbe tuszkolni SS-t is. Más kérdés, hogy ezzel elértéktelenedik a halálisten kifejezés maga. Ahogy már nem egyszer hallhattuk a "és még te mered halálistennek hívni magad?" mondatot. Az igazi halálistenek úgy 3. tisztnél kezdődnek szerintem.
« Utoljára szerkesztve: 13 jan 19, 10:00:08 írta DasOmen » Naplózva

...if you read between my lie i'll take you step by step by step...
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #14469 Dátum: 13 jan 19, 10:47:23 »

Azért ennyire nem sarkítanám le ezt a hol is kezdődik a valódi halálisten megnevezés. Ha valahol meg kellene húznom ezt a vonalat akkor ott tenném, hogy aki ismeri a kardja nevét és nem a névtelen Ashauchikat használja. Például ott van Hanataro aki a 4. osztag 7. tisztje és ismerjük jól a kardja nevét és képességét is. Nem is olyan gyenge mint amilyen a használója látszik. Tehát valahol a név ismeretével határoznám meg azon személyeket akik már tudnak is valamit. Másrészt ez sem teljesen igaz hiszen vannak olyanok akik baromi erősek lehetnek anélkül is. Lásd Kenpachit, de azért lehetnek mások is a 13 osztagban.
Naplózva
akym17
Akadémiai tanár
*

Rejtett Szikla Falu Rejtett Szikla Falu

« Válasz #14470 Dátum: 13 jan 19, 12:00:57 »

Szerintem akik ténylegesen shinigamiknak hívhatják magukat, azok azok, akik tiszti rangot kaptak. Elvégre minden osztagban van kb. 20 tiszt, de rajtuk kívül több ezer shinigami van még, akiknek nincsen beosztása. Ha így számolok (20x13), akkor így is van 260 shinigami, akik erősebbnek mondhatóak, de ez a szám még így is nagyon kevés Soul City méretéhez viszonyítva. (Elég csak megnézni, hogy "csak" kb. 10 000-ren haltak meg ebben a kis csatározásban, ha jól emlékszem.)
Naplózva

balint002
Naruto-Kun Csoport
*

« Válasz #14471 Dátum: 13 jan 19, 12:35:20 »

Én csak azt nem értem, hogy pl Hisagi, aki szerintem annyira nem erős shinigami, hogy saját magának létre tudta volna hozni a kardját, tehát ő is egy Asauchival kezdett. De ha jól olvastam akkor ez a kard egy idő után rendelkezni fog a használó lélek lenyomatával tehát olyanná válik, amit a forgató a legjobban tud hasznosítani. Akkor hogy lehet hogy Hisagi olyan zp-vel rendelkezik ami gyilkolásra szolgál, pedig ő maga jelentette ki, hogy utál gyilkolni?
Naplózva
akym17
Akadémiai tanár
*

Rejtett Szikla Falu Rejtett Szikla Falu

« Válasz #14472 Dátum: 13 jan 19, 12:43:12 »

Hisagi biztos skizo. xD Ez minden ilyet megmagyarázna. Nevet
(Egyébként fogalmam sincs.)
Naplózva

rougon
Akadémiai tanár
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #14473 Dátum: 13 jan 19, 12:58:54 »

Azért én nem zárnám ki annak a lehetőségét sem, hogy az Asauchi által az olyanok, akik rendelkeznek shinigami erővel, de még nem képesek azt használni, azoknak is ad némi kezdőlökést, és meggyorsítja az erejük kiaknázását.
Naplózva
DasOmen
Kezdő Jounin
*

« Válasz #14474 Dátum: 13 jan 19, 14:42:19 »

Nem feltétlen arról volt szó, hogy olyan lesz a kard lelke mint a használóé. Annyit mondtak, hogy a döntései és a tettei alapján alakul ki a kard lelke. Gondolok én arra, hogy Hisagi nem egyszer lehetett olyan helyzetben, ahol kénytelen volt akarata ellenére gyilkolni, mert csak úgy érhette el a céljait, amik persze akármik lehetnek.

De így ugyanúgy felhozhatnánk Ikkakut példának, az ő bankaija lassan töltődik fel, hiába ő egy vérszomjas harcos, és ezt mindig elpanaszolja. Nála valszeg betudható annak, hogy hiába remek katona, nem használja ki a teljes erejét szinte soha, így alvó módba kényszeríti a bankaiját, inkább meghal egy csata alatt, csak ne lássa más a végső erejét. Mert ő használná, csak akkor előléptetnék min hadnaggyá, és elkerülne Kenpachitól, így kénytelen nem használni a bankaiját, ami ezen döntés alapján olyanra formálódott, hogy később ébred fel. Legalábbis én erre gondoltam.
Naplózva

...if you read between my lie i'll take you step by step by step...
Oldalak: 1 ... 963 964 [965] 966 967 ... 1000
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins