24 nov 04, 22:40:16 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 961 962 [963] 964 965 ... 1000
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Bleach Manga  (Megtekintve 1740476 alkalommal)
0 Felhasználó és 166 vendég van a témában
-Dante-
Elit Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #14430 Dátum: 13 jan 17, 12:45:25 »

hogy miket bele nem képzeltek a dolgokba... egy szóval nem említik , hogy a másiktól szerzett sebről van szó, inkább csak így fogalmazza meg Unohana , hogy ha minél tovább pofázik Zaraki annál jobban meg akarja ölni... meg a azokat a hülyeségeket is felejtsétek már el, hogy ő volt az előző amikor kerekperec le van írva, hogy ő az ELSŐ kenpachi volt...
Naplózva

georgee12
Gennin
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #14431 Dátum: 13 jan 17, 13:12:46 »

A manga múltja alapján nem hiszem, hogy bárki is meghalna a kenpachik párbajában. Unohana egy vérbeli amazon ezzel a kiengedett hajjal Mosolyog.
Naplózva
ULTRA
Jounin
*

XxX

« Válasz #14432 Dátum: 13 jan 17, 13:29:56 »

Inkább egy japán horror figura:D
Naplózva
Hatuma
Újonc
*

« Válasz #14433 Dátum: 13 jan 17, 14:22:01 »

hogy megjelennyen a quincy kardja(mert a Bachnak is van de neki akkor hogy)

eddigi szabályok szerint a quincyk csak íjat és nyílvesszőket használtak(akkor lett leírva, amikor Uruuyu elővett egy kardszerű valamit egy arrancar elleni harcban, amiről kiderült hogy vessző), viszont Jama direkt várta hogy Bach elővegye a kardját, tehát Bach nem lehet quincy, inkább shinigami a quincyk oldalára állva.
Naplózva
Szofron
Kezdő Jounin
*

« Válasz #14434 Dátum: 13 jan 17, 14:31:26 »

Bach ugyan olyan mint Ichigo szerintem, csak shinigami és Quincy vér van benne. Kard és ijj. Valószínüleg Ichigo is képes lehet elsajátítani egy saját ijjat ha rágyúrna a Quincy énjére. De vajon pontosan hogyan és kiknek köszönhetően jött létre a Quincy faj. Lehet bejátsza Kubo azt hogy a shinigamiknak köszönhetően jött létre a faj, és ezzel kishíjján a saját pusztulásukat idézték elő.

Bach lehetett az első shinigami quincy hibrid, olyasmi mint Ichigo. Csak ő a quincyk oldalára állt, és vezérük lett. Lehet Jamának kellet volna kivégeznie, hisz ss a shinigami lidérc hibrid wizardokat is kiakarta végeztetni, nemnagyon tolerálják a hibrideket. Lehet

Arra leszek kíváncsi hogy majd hogy végződik az egész. Békét kötnek a túlélő quincykkel? Ez nem valószínü, mert újra kitörhet egy háború. Valószínüleg mind kilesz írtva, de akkor viszont milesz Ishidáékkal? Megkell halnia neki is mindenképp, mert lesznek utódjai, és újab 1000 év múlva újra háború lehet.

----

Az emberek világa szerintem lassan egy szellem tanyává fog változin. Mert biztos hogy az összes shinigamit visszahívták ss-be, arról nem is beszélve hogy több mint a felük meg is halt ott. Jelenleg senkisem küld át lelkeket. És a lidércek se nagyon eszik őket, mert őket is rendesen megtizedelték.
« Utoljára szerkesztve: 13 jan 17, 15:08:00 írta Szofron » Naplózva
Tilon
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #14435 Dátum: 13 jan 17, 15:13:28 »

Most jól látom, hogy az Asauchiknak a szemük helyén száj van vagy csak beképzelem ?
http://www.bleachfan.hu/manga/Bleach_manga/523/4
Mert most vagy sírnak vagy csak csorog a nyáluk ezen az oldalon:
http://www.bleachfan.hu/manga/Bleach_manga/523/9
Naplózva

"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat)
"Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
Szofron
Kezdő Jounin
*

« Válasz #14436 Dátum: 13 jan 17, 15:17:10 »

Most jól látom, hogy az Asauchiknak a szemük helyén száj van vagy csak beképzelem ?
http://www.bleachfan.hu/manga/Bleach_manga/523/4
Mert most vagy sírnak vagy csak csorog a nyáluk ezen az oldalon:
http://www.bleachfan.hu/manga/Bleach_manga/523/9

Az száj. A 2. képen a baloldalin az egyik a nyelvét is kidugta. Először én sem hittem el.
Naplózva
akym17
Akadémiai tanár
*

Rejtett Szikla Falu Rejtett Szikla Falu

« Válasz #14437 Dátum: 13 jan 17, 15:21:08 »

Igen, azok ott szájak. Nevet Szerintem amúgy ha vége lesz ennek az egésznek, nem lesz még egy quincy irtás. Ha úgy vesszük, akkor a haragjukat ez csak fokozni tudta 200 évvel ezelőtt is, ami végül elvezetett ehhez a háborúhoz. Túlélők meg mindig vannak, és ők pedig sosem felejtenek, így ismét kitörhetne egy újabb háború...
Naplózva

Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #14438 Dátum: 13 jan 17, 15:40:53 »

Én nem olvastam sehol ebben a mangában olyat, hogy valaha is harcoltak volna egymás ellen.

hogy miket bele nem képzeltek a dolgokba... egy szóval nem említik , hogy a másiktól szerzett sebről van szó, inkább csak így fogalmazza meg Unohana , hogy ha minél tovább pofázik Zaraki annál jobban meg akarja ölni... meg a azokat a hülyeségeket is felejtsétek már el, hogy ő volt az előző amikor kerekperec le van írva, hogy ő az ELSŐ kenpachi volt...

http://mangastream.com/read/bleach/79567961/18
5./6./7. képkocka kb. ezt jelenti:
"Örülnék ha csendben maradnál. Akárhányszor csak szóra nyitod a szád... az egyetlen seb amit rajtam ejtettek... a te neved sikoltja."
--> Ebből nekem eléggé az jön le, hogy azt a sebet tőle kapta Nevet Ellenező esetben miért sajdulna meg már a hangja hallatán is?

http://mangastream.com/read/bleach/79567961/19
Első kép: "A k*baszott számból vetted ki a szót... nem a te sebed az egyetlen ami kiált!"
--> Csak ugyanazt tudom modnani, mint az előzőnél.
+ Readeren nem 'kiálást/sikolyt' írtak a sebes mondatokhoz, hanem lüktetést ha jól emlékszem.

Persze lehet a Stream pontatlan egy kicsit, megesett már, hogy kicsit félreérhető volt a szöveg egy finomabb árnyalata, de ez esetben szerintem így logikus a dolog.
Naplózva

"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king."
Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii
Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
Ahate Naraku
Akadémiai tanár
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Shinigami

« Válasz #14439 Dátum: 13 jan 17, 16:00:57 »

Szerintem szimplán lekezelés ként mondják, azaz Unohana először arra értette, hogy egy ilyen gyenge Shinigami vette át a "KENPACHI" nevet. Ezt kihasználva Zaraki kisgyerek módjára ugyanazzal a dumával szólt vissza. Nem hinném, hogy összefüggéseket kéne keresgélni itt a 2 karakter között Nevet Unohana régi motor, Zaraki pedig újabb Nevet
Barney: "Az újabb mindig jobb"  Nevet
Naplózva
Tilon
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #14440 Dátum: 13 jan 17, 16:13:36 »

Az ott a nyelve ?! Ughh Deidara le vagy pipálva xD
Ahate Naraku: Szerintem Yamabá nem értene ezzel egyet. Nevet
Naplózva

"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat)
"Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
K ichigo
Uchiha Madara
*

Akatsuki Akatsuki

Shinigami Daiko Partner's: Tensa Zangetsu & Rukia

« Válasz #14441 Dátum: 13 jan 17, 16:39:35 »

Már az elején feltűnt ez a nyelv szem dolog is ahogy anno írtam,de én maradok annál hogy kinél szem kinél meg száj csak a változatosság kedvéért Nyelvesít
Ahate Naraku ne feledd mindig van egy feltétel is szerinte:
-Kivéve hogyha dögös,bár Yama ezen még jobban kiakadna Nevet
Naplózva

RoronoaZoro
ANBU újonc
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #14442 Dátum: 13 jan 17, 17:25:39 »

A Zaraki szál most érdekesebb szerintem. Elég nehéz félszavakból, mondatokból rájönni, hogy mi a helyzet. A sebek alapján már 1x megküzdöttek de most Kyoraku azt mondta nem tér vissza csak az egyik... Azt tudtuk már eddig is, hogy Unohana régi motoros ám, azt, hogy ilyen erős volt azt nem gondoltam volna. Jó lenne ha mind ketten túl élnék. 
Naplózva

''Az örökkévalóság csak egy illúzió, melyet az öregedéstől való félelem szült.''
-Bleach-
''A hit egy szó a tudatlanságra.''
-Dr. House-
Ahate Naraku
Akadémiai tanár
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Shinigami

« Válasz #14443 Dátum: 13 jan 17, 17:27:53 »

Hát igen... Yama bá megtudná cáfolni ezt Nyelvesít (bár nem valami dögös karakter ikszdé ) Viszont Kyoraku-ról se tudunk sokat, azt hiszem valahol említették, hogy övé a legerősebb szélelemű zanpakuto.
Naplózva
ULTRA
Jounin
*

XxX

« Válasz #14444 Dátum: 13 jan 17, 17:46:32 »

Meg hogy tömegben nem engedte használni neki a bankait Ukitake. Azért biztos durva lehet az övé:D
Naplózva
Oldalak: 1 ... 961 962 [963] 964 965 ... 1000
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins