Szofron
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #14175 Dátum: 12 dec 22, 16:36:30 » |
|
Még az aggaszt engem hogy, amikor Aizen elárulta a Gotei 13-at és a Palotába akart kulcsot készíteni akkor miért nem a 0.osztag rakta őket helyre? Mert a gotei 13 feladata megállítani. A 0. osok csak a lélek királyt védik. Ha Aizen betört volna a palotába, csak akkor harcoltak volna. Ezért nemsegítettek a mostani harcokban sem. Nem az ő dolguk.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ahate Naraku
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Shinigami
|
|
« Válasz #14176 Dátum: 12 dec 22, 16:58:23 » |
|
Értem én de hogyha legyőztek volna mindenkit és Ichigo nem Power Up-ol, vajon akkor se jöttek volna, hogy megelőzzék a város pusztulását?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
K ichigo
Uchiha Madara
Nem elérhető
Akatsuki
Shinigami Daiko Partner's: Tensa Zangetsu & Rukia
|
|
« Válasz #14177 Dátum: 12 dec 22, 17:18:01 » |
|
Utólag ezt nehéz eldönteni,de mivel SS pusztulásának veszélye nem állt volna fenn(se a lélek egyensúlyé),így nagy eséllyel bevárták volna a saját dimenziójukban. Mivel elég erősek gondolom Aizent ők is Az erejének korlátaira tudták volna szorítani(mint Ichigo),és akkor aktiválódott volna Urahara pecsétje.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 dec 22, 17:19:08 írta K ichigo »
|
Naplózva
|
|
|
|
rini67
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #14178 Dátum: 12 dec 22, 23:09:01 » |
|
Szerintem elmondták Soi Fongnak a választ. Másrészt a kopasz szerzetes azt is elmondta, hogy ha Aizen elkészíti a kulcsot akkor közülük idézett volna meg valakit, akivel Aizennek mindenféleképpen harcolnia kellett volna, hogy beléphessen.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
K ichigo
Uchiha Madara
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #14179 Dátum: 12 dec 22, 23:51:07 » |
|
A sok arrancarról eszembe jutott az az Afró hajú akivel Chad küzdött. Elvileg Unohana meggyógyította tehát még él. Szerintetek van esélye hogy felbukkan esetleg Grimmjow oldalán,"seregében" hogy viszonozza Sadonak a szívességet?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ahate Naraku
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Shinigami
|
|
« Válasz #14180 Dátum: 12 dec 23, 11:09:00 » |
|
K ichigo Tényleg Őt nem kapták el a kivégző Arrancar-ok hiszen Unohana oda ért, így szerintem lesz rá esély, remélem power up-olt és volt fodrásznál
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Szofron
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #14181 Dátum: 12 dec 25, 00:55:24 » |
|
http://www.bleachfan.hu/manga/Bleach_manga/484/14Vajon kik lehettek a többi álarc mögött? Én kíváncsi lennék. Remélem még kiderül. A karikás fejü egy Quincy volt. Nincs maszkja és, http://www.bleachfan.hu/manga/Bleach_manga/484/16Bach öccse? És kinyírta. Így a harcok után már érdekes ez a mondat. Felakarták volna éleszteni Ichigot, ha meghalt volna. És öcséket csak úgy ilyen lazán nemszokás kinyírni. Mi van ha bárkit képesek visszahozni az életbe a saját dimenziójukban? Azzal az izé mezővel aminek most nemkeresem vissza a nevét, de ahoz kellet visszatérnie Bach-nak sietősen. Laza lenne ha csak úgy minden halottuk vissza tudna térni. Ilyen alapon lehet hogy az a mező a gyengélyük, hogyha megsemmisítik nagyszarba kerülnének. Lehet a babszem a másik öccse Bach-nak, vagy tesó is lehet. Mi van ha a kiírtásuk elött a tudósaik felfedeztek valami titkos szuper dimenziót, ami hougyoku beütésü mágikus valami bizbaszt tartalmazott, pl azt a mezőt amit említettek, és ennek köszönhetően tudták feltalálni a bankailopó medált, hosszú életet, meg ezt a feltámasztásos dolgot. De mégnagyobb talány az hogy lesz-e holnap manga. Simán megcsinálhatta előre a fejezetet Kubo, ha volt benne annyi kedvesség. Kirgét sajnálom, nagyon ott volt a külseje, nagyon Quincy-s és Cool volt. Ránéztem és egyből az jut eszembe hogy igen, ez egy Quincy. Nem úgy mint sok más Stern Ritterről. A pisztolyos is jó, ő is nagyon Quincy, csak tapasztalt idős kivitelben. És még a megvágott szájú.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Szanisz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Főkapitâny
|
|
« Válasz #14183 Dátum: 12 dec 25, 10:56:39 » |
|
A manga kiadása nem az előre megrajzolt fejezetek számától függ, hanem a WSJ kiadásának dátumától.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Domynyk
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Köd Falu
|
|
« Válasz #14184 Dátum: 12 dec 25, 18:16:10 » |
|
Szerintetek ha harcra kerül a sor, akkor Hikifune kövéren kezdi, és ahogy egyre elhúzódik a csata, úgy veszít reiatsut és súlyt is? Mert ha kövér az elején, akkor hogy tud normálisan harcolni? Bár biztos van módszere, de nekem akkor is furcsa.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Szalonna
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #14185 Dátum: 12 dec 25, 18:27:52 » |
|
Az is lehet, hogy mivel nem láttunk nála kardot így neki a hája a "kardja". Nála az az erőfelszabadítás, hogy sovánnyá alakul és úgy küzd. Elég hülyén hangzik, de ki tudja, végül is most, hogy csinálta a kaját Renjiéknek, akkor is energiát szabadított fel és ezáltal lefogyott. Vagy pedig tényleg harc közben soványodik.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 dec 25, 18:28:42 írta Szalonna »
|
Naplózva
|
|
|
|
Domynyk
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Köd Falu
|
|
« Válasz #14186 Dátum: 12 dec 25, 18:35:43 » |
|
De am tényleg rohadtul lefogy, figyeljétek meg a kanalat. Először akkora Kirio, hogy a kanál olyan, mintha egy hajtű lenne, de amikor lefogy, akkor a kanál elég nagynak tűnik Am lehet, hogy a kanál a zanpakutoja :DD Előtte: http://www.mangareader.net/bleach/521/10Utána: http://www.mangareader.net/bleach/521/14Szerintem amúgy elég nagy lélekenergiájának kell lennie, hiszen képes volt fullra feltölteni Ichigo és Renji reiatsuját is. Már nagyon kíváncsi vagyok a harci képességeikre:) (mmint a 0. osztagéra )
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 dec 25, 18:38:00 írta Domynyk »
|
Naplózva
|
|
|
|
Szofron
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #14187 Dátum: 12 dec 25, 20:51:30 » |
|
Gondolom a mellében is tartalékol elég sok erőt. Biztos a legvégső esetben még a melle is összemegy ha sok energiát használ fel.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Eszter4
Chuunin
Nem elérhető
Akatsuki
Sajt.
|
|
« Válasz #14188 Dátum: 12 dec 25, 21:02:44 » |
|
Sztem kár lenne a melleiért. Félreértés ne essék, lány vagyok és a fiúkat szeretem...tudtommal.
|
|
|
Naplózva
|
"Csak a kisember tart rendet. A zseni átlátja a káoszt!"
|
|
|
K ichigo
Uchiha Madara
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #14189 Dátum: 12 dec 25, 21:06:16 » |
|
Szofron valamennyi tartaléknak mindig maradnia kell,még vég esetén is Kanál mint Zanpaktou végülis jó ötlet,ilyet még úgyse láthattunk. Kellett az újítás. Szerk:Eszter4 két kijelentés közül legalább egyikbe legyél biztos másik majd kiderül
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 dec 25, 21:09:37 írta K ichigo »
|
Naplózva
|
|
|
|
|