24 nov 05, 11:33:02 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 906 907 [908] 909 910 ... 1000
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Bleach Manga  (Megtekintve 1743479 alkalommal)
0 Felhasználó és 48 vendég van a témában
Narutoclone
ANBU Kapitány
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Felhő Falu Rejtett Felhő Falu

Fox Lord

« Válasz #13605 Dátum: 12 nov 22, 19:49:22 »

Van esély rá, hogy most tanul valami újat a jó öreg Kenpachi, bár kicsi rá az esély. Túl tápos lenne  Nevet

Höhö, emlékszem az elszabadult Bankai anime részekben az egyik végén mondták is, hogyhogy az ő bicskája nincs ott? Mire mondják, hogy abban a pillanatban megsemmisült volna SoSo és vége lett volna a sorozatnak  ikszdé
Naplózva

"Jól  csak a szívével lát az ember, ami igazán fontos, a szemnek láthatatlan." - a róka (A kis herceg)

Növényektől türelmet, állatoktól emberséget tanulhatunk.

Naruto X Hinata fan
Ronyszkusz
Kezdő Jounin
*

« Válasz #13606 Dátum: 12 nov 22, 21:01:23 »

Azért Kenpachi igencsak nyomja az ágyat Bach masszázsprogramja után, illetve eddig egyedül az öregtől volt hajlandó bármi tanítást is elfogadni, illetve engedelmeskedni. Ha a nulladikosok nem viszik őt is magukkal, akkor egy Ukitake vagy egy Kyorakunak a füle botját sem fogja mozdítani, míg be nem látja, hogy bizony van még magában potenciál. Viszont nem tudom, hogy Unohana tudna kezdeni vele valamit?
Naplózva
K ichigo
Uchiha Madara
*

Akatsuki Akatsuki

Shinigami Daiko Partner's: Tensa Zangetsu & Rukia

« Válasz #13607 Dátum: 12 nov 22, 22:46:09 »

Unohana-nak kevesen tudnak nemet mondani tehát valahogy elbírna vele,max kenpachi ellógna gyors onnan Nevet
Itt elég jól bánik a karddal még ha filler is,alapból jónak irják(sajna jobbat hirtelen nem találtam)
<a href="http://www.youtube.com/watch?v=CLHkv30CYAo" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=CLHkv30CYAo</a>
Naplózva

Szofron
Kezdő Jounin
*

« Válasz #13608 Dátum: 12 nov 23, 01:08:12 »

Lehet hogy Unohana a legnagyobb mészáros ha kardozásról van szó, csak azért nem harcol, mert a gyógyításra esküdött föl. Meg azért ha megnézzük a mesterét, hát nem egy szende szűz kinézetü, aki csak gyógyítgat.

Szerintem ilyen Zarakis beütésü lesz a csávó, csak többet taktikázik, és használ kidokat, shikait bankait meg kitudja még mit. Elég kemény a megjelenése, főleg azbírtam mikor Unohana fölé hajolt és teljesen bekerítette a hajával is, nagyon bad ass Nevet és jó nagy darab is. És érdekes húzás hogy ő egyben a legjobb gyógyító is.

A vékony csaj tényleg lebeg, elég lusta beütésü, se lábát, se kezét nem használja, csak ítt lebeg meg ilyen arrancaros robot karokat használ, de azért elég gyors. 3 másod perc alatt 4 helyről 3 embert és egy kardot össze szedett. Alig várom hogy harcoljon, tuti az lesz hogy majd a 6-8 karjával fogja a kardot és úgy harcol és majd cserélgeti a kardot. VAGY ami még cool-ab lenne, ha az összes kezében lenne egy kard Nevet nemsemmi harcokat nyomhatna. Szerintem a köpenye alatt tartja az igazi kezével a zanpakutóját.

Szerintem biztos hogy legalább egy 0. os megfog majd halni, és így lesz egy üres hely esetleg Ichigonak a bleach legeslegvégén. Én erre a csajra tippelnék, nem tudom miért, de úgyérzem.

Nagyon remélem hogy mindjárt támadnak Bach-ék újra, amíg mégittvannak a 0. osok. Mert nagyon hamar visszaakarnak húzni a másik dimenzióba. És ha visszamennek akkor szerintem leghamarabb jövő karácsonykor ér el oda a manga hogy harcolni láthassuk őket... Végülis eztakarták végig, SS-t csak azért rombolták le hogy a 0. osokat előcsalják, SS-t igazából szinte emberszámba se vették.
Naplózva
SSS
Kezdő Jounin
*

« Válasz #13609 Dátum: 12 nov 23, 19:37:38 »

Kenpachi-nak ideje lenne elhagynia SS-t. Semmi nincs ami ott tartaná vagy ami erősebbé tenné, és rávallana ha elindulna megkeresni Bach-ot. Mint ahogy Ikkakunak is mondta, "maradj életben, és keress meg."
Naplózva
Ahate Naraku
Akadémiai tanár
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Shinigami

« Válasz #13610 Dátum: 12 nov 23, 21:34:01 »

Most így újra olvasva az utóbbi Manga részt, hmmmmmm..... Elgondolkoztam.
Lehetséges hogy a Bankai felett áll egy másik képesség amit csak a 0-ások és a Lélek Király tud használni.
Shikai-Bankai-***kai        Gondolkozik
Naplózva
Szofron
Kezdő Jounin
*

« Válasz #13611 Dátum: 12 nov 23, 21:45:52 »

Úgy érted hogy a végső alak, mint amikor Ichigo egyesült a zanpakutójával. Ezt már elég régóta tudjuk. Azért vihetik Ichigót a másik dimenzóba mert már elérte a 0. os szintet szerintem, csak még nemtudja stabilan használni.

Lemerem fogadni hogy mind az 5 en tudnak egyesülni a zanpakutójukkal, és majd a végső alakos Quincyk harcolnak a végső alakos shinigamikkal.
« Utoljára szerkesztve: 12 nov 23, 21:47:48 írta Szofron » Naplózva
Tilon
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #13612 Dátum: 12 nov 23, 21:54:47 »

Lehet, hogy tévedek de szerintem Ahate Naraku nem az egyesülésre gondolt, hanem mondjuk Shutara lebegés, karnövesztés, tárológömb képességére gondolt. Nevet Szerintem ezeket vagy ő maga kísérletezte ki, mint Mayuri a folyadékalakot, vagy olyan egyéni képesség, amit Shinigaminál még nem de Arrancaroknál már láttunk, mint Nel Cero Doble-ja vagy a gyógyító nyála.
Naplózva

"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat)
"Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
kisulqu
Újonc
*

« Válasz #13613 Dátum: 12 nov 23, 23:29:38 »

Kenpachi na azthiszem neki kéne most egy kis power up Nevet Nevet Nevet SS legerősebb kapitánya lenne Nevet

Mondjuk ha ő lenne az új főkapitány  szerintem az lenne a legjobb Nevet Nevet Nevet

De most Kubora nagyon haragszok Byakuya életben marad ez is mi amugy ? Kenpachit is megalázza hogy ilyen könnyen leverik valami harcot azért mutathatna jó megértem hogy Bach főellenség meg minden de azért ilyen nevetségesen könnyen ne verje le Nevet Nevet: D
Naplózva
K ichigo
Uchiha Madara
*

Akatsuki Akatsuki

Shinigami Daiko Partner's: Tensa Zangetsu & Rukia

« Válasz #13614 Dátum: 12 nov 24, 00:08:46 »

Csak az a kemény fickó ne úgy gyógyítson mint Nel bár igaz az is más már mint Unohana-é Nevet
Az ien rövid szinte harc nélküli pillanataokat animeben lesz(lenne) majd jó viszont látni. Ott bőven kipótolhatják Izgalmas jelenetekkel,tehát csak légy türelemmel kacsint

LOL ha tényleg Kenpachi lenne a főkapitány akk Yachirunak eléggé megnőne a tekintélye,el se merem( XDtudom) képzelni mire használná ezt fel ikszdé
Naplózva

Ronyszkusz
Kezdő Jounin
*

« Válasz #13615 Dátum: 12 nov 24, 09:26:27 »

Kenpachi mint főkapitány????? SOHA! Sosem volt az seggén maradó és békésen teázgató egyén mint az öreg, aki nagy nyugisan gondozgatta SS dolgait. Kenpachi mindig is az a frontvonalban harcoló, az első sorból írtja az ellent Nevet
Naplózva
Tilon
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #13616 Dátum: 12 nov 24, 09:29:48 »

Ha Kenpachi lenne az új főkapitány, akkor tuti visszajönne a régi rendszer, mikor a Gotei 13 csak Osztagok néven futott. ikszdé
http://www.bleachfan.hu/manga/Bleach_manga/511/12
Naplózva

"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat)
"Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
Ahate Naraku
Akadémiai tanár
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Shinigami

« Válasz #13617 Dátum: 12 nov 24, 11:56:58 »

Tilon

Nagyából eltaláltad Nevet Csak én nem ilyen extra képességekre,egyesülésre értettem, hanem pl. megtudná változtatni a Bankai központi erejét (Tűzből-Víz) vagy valami hasonló  Nevet
Naplózva
joezyka
Újonc
*

« Válasz #13618 Dátum: 12 nov 24, 12:14:21 »

Biztos vagyok benne, hogy tudnak valami olyat a 0. osztagosok amiről a mangában nem, vagy csak említés erejéig volt szó. mint pl anno a Bankai. most is lesz valami ilyesmi, mint "3. alak" vagy egyéb. de az biztos h Ichigo az egyetlen akinek megvan a lehetősége és az ereje hozzá, csak eddig senki se tudta megtanítani neki, mert ők se tudták. tuti hogy egy csomó új dologgal fog előrukkolni még a következő fejezetekben
Naplózva
zitagirl
Legendás Sannin
*

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

« Válasz #13619 Dátum: 12 nov 24, 21:11:10 »

Biztos vagyok benne, hogy tudnak valami olyat a 0. osztagosok amiről a mangában nem, vagy csak említés erejéig volt szó. mint pl anno a Bankai. most is lesz valami ilyesmi, mint "3. alak" vagy egyéb. de az biztos h Ichigo az egyetlen akinek megvan a lehetősége és az ereje hozzá, csak eddig senki se tudta megtanítani neki, mert ők se tudták. tuti hogy egy csomó új dologgal fog előrukkolni még a következő fejezetekben
Az a végső forma amit már Ichigótól is láttunk és azt is tudjuk hogy Isshin is használta már. Ha tényleg mindeggyikük tudja akkor ezzel megnő az esély is arra hogy Isshin is 0.osztagos volt csak 20 évvel elhagyta használta a végső formát és élt tovább az emberek világában. Na most lehet hogy ezzel a végső formánál is más típusúak. Lehet hogy a többi 0.osztagos nem veszíti el az erejét ha használták. És most ezt tanítanák meg Ichigonak és ezzel a bankai is rendbe jön mert ha eddig jól figyeltem meg akkor: shikaiban a zanpaktou igazi alakja és nem változik semmit a belső világban, bankai mint kívül és belül megváltozik közelebb áll a két lélek így erősebb lesz, végső forma a két lélek teljesen eggyé válik így érik el azt az erőt és formát ami az igazi valója egy shinigaminak.

Remélem többet megtudunk a kövi fejezetben a király dimenziójáról ha már elviszik oda Ichigoékat. Tán magát a lelkek királyát is láthatjuk? Mindenesetre ha jól megcsinálja Kubo akkor igen jók és érdekesek lesznek. És tán végre jön az Isshin saga is hogy mi történt 20 évvel ezelőtt.
Naplózva
Oldalak: 1 ... 906 907 [908] 909 910 ... 1000
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins