Lehet hogy Unohana a legnagyobb mészáros ha kardozásról van szó, csak azért nem harcol, mert a gyógyításra esküdött föl. Meg azért ha megnézzük a mesterét, hát nem egy szende szűz kinézetü, aki csak gyógyítgat.
Szerintem ilyen Zarakis beütésü lesz a csávó, csak többet taktikázik, és használ kidokat, shikait bankait meg kitudja még mit. Elég kemény a megjelenése, főleg azbírtam mikor Unohana fölé hajolt és teljesen bekerítette a hajával is, nagyon bad ass
és jó nagy darab is. És érdekes húzás hogy ő egyben a legjobb gyógyító is.
A vékony csaj tényleg lebeg, elég lusta beütésü, se lábát, se kezét nem használja, csak ítt lebeg meg ilyen arrancaros robot karokat használ, de azért elég gyors. 3 másod perc alatt 4 helyről 3 embert és egy kardot össze szedett. Alig várom hogy harcoljon, tuti az lesz hogy majd a 6-8 karjával fogja a kardot és úgy harcol és majd cserélgeti a kardot. VAGY ami még cool-ab lenne, ha az összes kezében lenne egy kard
nemsemmi harcokat nyomhatna. Szerintem a köpenye alatt tartja az igazi kezével a zanpakutóját.
Szerintem biztos hogy legalább egy 0. os megfog majd halni, és így lesz egy üres hely esetleg Ichigonak a bleach legeslegvégén. Én erre a csajra tippelnék, nem tudom miért, de úgyérzem.
Nagyon remélem hogy mindjárt támadnak Bach-ék újra, amíg mégittvannak a 0. osok. Mert nagyon hamar visszaakarnak húzni a másik dimenzióba. És ha visszamennek akkor szerintem leghamarabb jövő karácsonykor ér el oda a manga hogy harcolni láthassuk őket... Végülis eztakarták végig, SS-t csak azért rombolták le hogy a 0. osokat előcsalják, SS-t igazából szinte emberszámba se vették.