24 nov 05, 06:29:50 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 904 905 [906] 907 908 ... 1000
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Bleach Manga  (Megtekintve 1742784 alkalommal)
0 Felhasználó és 146 vendég van a témában
Szalamandra-kun
Kezdő Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #13575 Dátum: 12 nov 21, 13:02:01 »

Aizen

Szerintem ha Ikkakut / a Bankaiát nem viszik magukkal akkor nem túl valószínű, hogy az övé tökéletesre meg lesz valaha is csinálva. De szerintem nem Ikkakuval kéne foglalkozniuk hanem Kenpachit kéne fel healni utána meg megtanítani neki a Shikait és a  Bankait bár szerintem ezt meg egyszerűen nem merik megcsinálni mert utána már nem csak egy átlag SS kapitány de talán 1v1 ben ők sem tudnák megállítani  smirksweat ikszdé Max egy jól power up-olt Ichigo Nevet

Amúgy azzal egyet értek, amit a "robot" kezes csajról írtál Nevet
Naplózva

Vannak emberek, akik szeretnek egyedül lenni.   De senki sincs, aki a magányt el tudná viselni.  by Makarov mester (Fairy Tail)
Ahate Naraku
Akadémiai tanár
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Shinigami

« Válasz #13576 Dátum: 12 nov 21, 13:05:10 »

Durva is lenne Nevet Zaraki Kenpachi ezentúl a 0.osztag tagja  Pojén
Naplózva
akym17
Akadémiai tanár
*

Rejtett Szikla Falu Rejtett Szikla Falu

« Válasz #13577 Dátum: 12 nov 21, 13:09:46 »

Amúgy jól látom, hogy a bizarr csaj lebeg? Nevet Kicsit lusta lehet, ha se a karjait (ha van neki) sem pedig a lábát nem használja arra, amire eredetileg valók (pl. járás). Pojén Mayurival összeborulhatnának, elvégre mindketten ilyen átalakítgatós elvetemült tudósok. Nevet
http://www.bleachfan.hu/manga/Bleach_manga/517/4
http://www.bleachfan.hu/manga/Bleach_manga/517/14
Amúgy Soi Fon nagyon kiabálósra és idegesítőre vette a figurák. Úgy tűnik elég rosszul érintette az a rövid kis háborúcska. Ezen a viselkedésen az is látszik, hogy mennyire éretlen még. Annak viszont örültem, hogy volt ki észhez térítse. Ráadásul pusztán két ujjal meg tudta állítani.  Kúl http://www.bleachfan.hu/manga/Bleach_manga/517/13
A rejtélyes alak meg végre felfedi magát, hurrá! Én Gint kizárnám, ő nem szokott ordibálni, márpedig ez az alak igencsak hangos beszédű. Nevet http://www.bleachfan.hu/manga/Bleach_manga/517/20
Naplózva

Ahate Naraku
Akadémiai tanár
*

Shinigami

« Válasz #13578 Dátum: 12 nov 21, 13:15:07 »

Szerintem Urahara lehetett aki mondta, hogy HELLOOO Nevet vagy esetleg Isshin. Ők fogják fel mindig ilyen komolyan a helyzetet  Mosolyog
Naplózva
Aizen
Jounin
*

« Válasz #13579 Dátum: 12 nov 21, 13:17:28 »

Isshinre tippelek ,valahogy betoppant ő is, de a kardos csóka biztos nem ő volt, urahara tőle nem ijedne be, márpedig emlékeim szerint ő 1 "jaj ne"-vel nyugtázta kardosunkat. Bár lehet nem jól emlékszem már...

Szalamandra-kun: tudom én ,hogy nem ő a fontos, de azért ránézhetnének... Nevet
Naplózva
akym17
Akadémiai tanár
*

« Válasz #13580 Dátum: 12 nov 21, 13:25:16 »

Ezek után én is Isshinre tippelnék, de az a "*that* person in Hueco Mundo!!!" azért bezavar, elvégre az szerintem a kardosra utal... hm.... Gondolkozik
Naplózva

Ahate Naraku
Akadémiai tanár
*

Shinigami

« Válasz #13581 Dátum: 12 nov 21, 13:50:32 »

A 2 legnagyobb esélyes Isshin és Grimmjow, szerintem. De elképzelhető, hogy egy új karaktert rak be Kubo?  Technikai KO
Naplózva
deathofkid
Újonc
*

« Válasz #13582 Dátum: 12 nov 21, 13:59:29 »

valaki linkelné légyszi ezt a kardos fickót? Nevet én nem emlékszek rá hogy mikor volt ez Szomorú
Naplózva
K ichigo
Uchiha Madara
*

Akatsuki Akatsuki

Shinigami Daiko Partner's: Tensa Zangetsu & Rukia

« Válasz #13583 Dátum: 12 nov 21, 14:10:14 »

Tessék itt bukkant fel Mosolyog
http://www.bleachfan.hu/manga/Bleach_manga/500/17
http://www.bleachfan.hu/manga/Bleach_manga/500/18
Naplózva

deathofkid
Újonc
*

« Válasz #13584 Dátum: 12 nov 21, 16:48:01 »

Nagyon szépen köszönöm ! Nevet
Naplózva
akym17
Akadémiai tanár
*

« Válasz #13585 Dátum: 12 nov 21, 18:46:42 »

http://www.bleachfan.hu/manga/Bleach_manga/517/20 Én az utolsó néhány mondat alapján Grimmjowt is kizárnám. Ő miért örülne, hogy együtt látja őket, meg miért is örülne ennek a találkozásnak? Így olyan, mintha már régóta ismerné őket, és ezt azért erősen kétlem. Bár aztán Kubo szinte bármit meg tud magyarázni ha kell.  smirksweat
Valahogy én egész egyszerűen nem tudom összeegyeztetni a kardos fickót ezzel a valakivel. Uraharára frászt hoz, őket meg így köszönti? Valami itt nekem nem stimmel... Gondolkozik Aztán lehet mégis csak Urahara jelentkezett be. Áááá!!! xD >.< Na jó, inkább szerencsésebb lenne megvárni a következő részt.
« Utoljára szerkesztve: 12 nov 21, 18:50:59 írta akym17 » Naplózva

Ahate Naraku
Akadémiai tanár
*

Shinigami

« Válasz #13586 Dátum: 12 nov 21, 18:55:36 »

akym17

Gondolj bele... Urahara mondhatta azt hogy HALLOOOO, belőle azt is kinézem, hogy ha kardot szegeznek a torkára pl. így: *Grimmjow: Lépj kapcsolatba SS-el MOST!
       *Urahara: Rendben-rendben
       félperccel később    ~HALLOOOOOO     Nevet     
Naplózva
batai15
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Zero Division

« Válasz #13587 Dátum: 12 nov 21, 19:03:47 »

Hallooooooooooooo te vagy az attila? xD
Na jó viccet félre téve, szerintem a zero suad tagja mind eggyesültek a zanpakutojukkal, de ez csak feltevés.
Még meg értem ha a kapitányoknál nincs zp, de nálluk miért nincs?
lehet hogy ők pont olyanok mint anno az ovában aki eggyesült a kardjával.
Naplózva

"A gyáva mindennap meg hal, a hős csak egyszer"
"Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek"
Zsuzskaaaa Pirul (K)(L)
Ahate Naraku
Akadémiai tanár
*

Shinigami

« Válasz #13588 Dátum: 12 nov 21, 19:23:43 »

Köszönjük a fordítást! Nevet

Most már én se hiszem, hogy Grimmjow lenne a kardos személy Nevet
Naplózva
akym17
Akadémiai tanár
*

« Válasz #13589 Dátum: 12 nov 21, 19:34:31 »

Így még nem gondoltam bele, de ez egy teljesen lehetséges szituáció lenne. Nevet De akkor ismét csak ott vagyunk, hogy Urahara az. Te pedig Grimmjowt és Isshint mondtad két nagy esélyesnek... na várjunk csak! Előtte meg Uraharát és Isshint ahogy olvasom... na akkor hogy' is van ez? xD Bocsi, most megkavarodtam a kommentjeidben.  xD Én végig az utolsó pár mondat tulajdonosáról beszéltem, te pedig először szintén (Urahara, Isshin), majd később a kard tulajáról (Isshin, Grimmjow)? Így lenne? Csak mert akkor elbeszéltünk egymás mellett, és valójában ugyan azon a véleményen vagyunk. xD Na mindegy. Nevet smirksweat Az ezelőtti megjegyzésemmel meg csak azt zártam ki, hogy nem Grimmjow mondja az utolsó mondatokat, ettől még akár ő is lehet a kardos. De akkor meg mi a fenét üzenne nekik?  Gondolkozik Mégsem Grimmjow a kardos, most hirtelenjében úgy döntöttem. Nevet
Am. vagy csak simán nincsen rá ebben az esetben szükségük, elvégre ők puszta kézzel is lenyomnának itt mindenkit, meg mellékesen Soul Cityben sem hordanak mindig kardot. Mondjuk az egyesülés is egy nagyon valószínű magyarázat, én annak jobban örülnék Nevet
« Utoljára szerkesztve: 12 nov 21, 19:37:15 írta akym17 » Naplózva

Oldalak: 1 ... 904 905 [906] 907 908 ... 1000
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins