Uhh, az a szemüveges, szerintem elégé kilóg a sorból, nem nagyon illik a Bleach-ba, főleg nem az univerzum 5 legerősebb halálistene közé... És még törpe is. Zöld papucs, arany lánc pánttal, és nézzétek milyen köpenye van, mint valami mellény, a stricik néznek ki így lol. Szerintem eltévesztette a mangát és a One Piece helyett idejött.
Áhh, új kötet borító, nem rossz, bár ha hunyorítok, összetudnám téveszteni a Bleach Modern Warfare-os borítóval, ugyan ezek a színek voltak azon is. Kicsit lehetett volna egyedibb is.
Igen, benéztem, mégis csak a dagi Hiyori kapitánya, csak én azt hittem hogy ha már az univerzum 5 legerősebb harcosa, akkor legalább komolyak, és méltóságteljesek ( az origamis csaj az egyetlen akiről ez 100%-ban elmondható ). Érveltem amellett hogy szerintem miért a másik csaj, de végül pont ellentétes lett mind kettő személyisége, így is elég komikus a 0. osztag, de hogy a dagi a volt kapitánya, így még ez is komikusba megy át. Bár ez a sok karos gömb pörgetős trükk, meg az a fejpánt után már nem is illene Hiyori volt kapitányának. Azt a nyaklevest azért bírtam, amit Shinji kapott
meg az a fej előtte.
Azt hittem hogy K.O.-ra kifekteti majd ez a pofon, elvégre egy 0. osztagos adta.
Ennek a kopasznak bírom az arckifejezéseit, olyan mint egy nagy gyerek, aki mindennek nagyon örül, vagy aki nagyon bevan gombázva.
Azzal a nyaklánccal úgy néz ki mint valami Buddhista isten.
A fejezet előtti Nnoitorás fanartot először nem értettem, mi köze az új arc-hoz, már lejárt lemez, de hamar rájöttem hogy miért rakták be. Úgy néz ki mint Nnoitora felesége, ugyan olyan karok, és az a féloldalas szarv is 100%. Elég beteg, poén lenne ha kiderülne hogy félig arrancar. És most kajak képes meggyógyítani a meggyógyíthatatlan eltörött bankaikat és a kómás Byakuyát? Jól nyomja. Van egyáltalán keze? Vagy csak ezek az "arrancar" karok? Pont 6 van neki is mint Nnoitorának. Rgo, hogy a rákba került ide Byakuya meg a többiek? Ideteleportálta őket? Mert gondolom hogy nem Unohanáék voltak, a 0. os meg végig velük voltak.
Azért figyelitek, hogy egyből milyen ideges lett az összes kapitány
Megjött a 0. osztag, és a nagy hatalmas SS kapitányok ő mellettük már csak kis gyenge csicskák. Egyből be is vágták a durcit.
Összességben azért elmondható hogy mindegyik egyéniség, egész jók eddig, bár kissé komikus volt a belépő és komolytalan, nem ezt várná az ember a világ legkeményebb harcosaitól. Remélem majd lesz visszaemlékezés, szívesen megnézném őket hogy milyenek voltak még kis csokisként, amikor még csak alig ismerték a shikait.
Ó anyám, végre fél év után kiderül hogy kié az a nyamvadt kard HM-ben? EL SE HISZEM!