24 nov 17, 21:30:07 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 903 904 [905] 906 907 ... 1000
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Bleach Manga  (Megtekintve 1757340 alkalommal)
0 Felhasználó és 64 vendég van a témában
Szanisz
Naruto-Kun Csoport
*
Nem elérhető Nem elérhető

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Főkapitâny

« Válasz #13560 Dátum: 12 nov 20, 20:46:21 »

A rész címe:
Lépcső a mennybe, angolul "Stairway to Heaven" a Led Zeppelin 1971-es rock albuma. A "Bleach" pedig egy másik rockzenekar, a Nirvana egy későbbi albumának a címe.

Tite spanunk nagy punk lehet Nevet
Naplózva

RoB
Kezdő Jounin
*

« Válasz #13561 Dátum: 12 nov 20, 20:50:38 »

Am a szemüveges pali, nem is szerepelt:OO a színes képből azt vettem ki hogy eléggé törpe a fószer:D
Naplózva
K ichigo
Uchiha Madara
*

Akatsuki Akatsuki

Shinigami Daiko Partner's: Tensa Zangetsu & Rukia

« Válasz #13562 Dátum: 12 nov 20, 20:53:41 »

Tényleg nagyon jól alakult végül a belépő.
A Hikifunes első gondolatunk tényleg bejött már meglepett utólag.
A kemény csávó mint gyógyító elég meglepő de Unohanát ismerve el kellett egy ilyen kemény mester Nevet
Mayurihoz fűzve lehet a csaj lehet akkor volt még lenn amikor Urahara volt ott a goré,ő biztos jobb lakatos volt mint mayuri Nevet
Még sok mindent lehet belőlük kihozni,jó kis társaság lett,elején tiszta karneváli népnek tűntek
http://www.bleachfan.hu/manga/Bleach_manga/517/5
« Utoljára szerkesztve: 12 nov 20, 20:55:29 írta K ichigo » Naplózva

janos0166
Chuunin
*

« Válasz #13563 Dátum: 12 nov 20, 21:02:00 »

Tényleg jó rész volt:D De amugy a lélekirályig minimum 2 hetet kell várnunk xD Mert kővetkező részben tuti a HM előzmény jön amilyen troll Kubo.
Naplózva
Ronyszkusz
Kezdő Jounin
*

« Válasz #13564 Dátum: 12 nov 20, 21:09:12 »

most nem azért a két forintért, de Zarakival mi a hátramenés van? Ő is közel olyan állapotban van, mint Byakuya vagy Renji, Bach szépen elintézte, ráadásul Shinji eléggé egy lapon emlegette a két kapitányt. Most 4 bubi van, 1 Renji, 1 Rukia, 1 Byakuya, 1 Tensa, Zaraki az mehet a levesbe vagy wtf, hogy Ő nem kap speciális ellátást? Menjenek mára sunyiba, ha Unohana mestere venné kezelésben, talán még abból az üres kobakból is képesek lennének feltörni az emlékek, egy kis kognitív újraindítás, és jöhet minden a felszínre Nevet
Naplózva
K ichigo
Uchiha Madara
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #13565 Dátum: 12 nov 20, 21:13:49 »

Hm-es előzményt nem ártana bemutatni szal egy kis trollkodás most megengedett neki ha nem viszi túlzásba.
Amúgy Kenpachin egyenlőre nem tudom mit javítanának,ebben a kis kómában és utána megerősödik ő magától is kacsint
Ha meg Ichigo bankaiját helyre tudják hozni ,esetleg,  akkor Renjiét is helyre hozhatják,Byakuyábol talán vissza hozzák valami titkos móddal,főleg ha As nodt halott,ha nem visszavágóban legyőzi régi bankai-ját a taicho Nevet
Rukia-ra is ráférne egy bankai edzés ha van idejük,bár ki tudja Gondolkozik
« Utoljára szerkesztve: 12 nov 20, 21:14:26 írta K ichigo » Naplózva

Domynyk
ANBU Kapitány
*

Rejtett Köd Falu Rejtett Köd Falu

« Válasz #13566 Dátum: 12 nov 20, 21:32:30 »

Nagyon tetszik ez a csapat, mind igazi egyéniség Nevet Hikifune meg h úgy meghízott, h Shinji fel sem ismerte Nevet
Naplózva
ULTRA
Jounin
*

XxX

« Válasz #13567 Dátum: 12 nov 20, 22:03:26 »

Na ez jó volt) Hát ez a csaj.... Ez kérsz , már maga nézése is elég kegyetlenek tünik. Meg azok a csont kezek huuu...
Naplózva
Ahate Naraku
Akadémiai tanár
*

Shinigami

« Válasz #13568 Dátum: 12 nov 20, 22:10:47 »

Én egyenlőre nem tudok elképzelni Rukiának egy Bankai-t.... Ichigo most kapta vissza az erejét, új alakkal és erre megint változik?  xD Fő a változatosság.
Naplózva
Ahate Naraku
Akadémiai tanár
*

Shinigami

« Válasz #13569 Dátum: 12 nov 20, 22:12:54 »

Ja és sokan írjátok, hogy ilyen-meg olyan hatalmas erővel rendelkeznek ezek a Zérósok Nevet Arra nem gondoltatok, hogy a harci stratégiájuk tökéletes? A különálló erők elfedik egymás hibáit így együtt képviselnek egy hatalmas erőt.
Naplózva
K ichigo
Uchiha Madara
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #13570 Dátum: 12 nov 20, 23:22:20 »

Egyik nem zárja ki a másikat,lehet tökéletes harci stratégia meltt hatalmas erejük is,+az sok ismeretlen képesség.
pl Unohana (mestere) hogy meglepte soifon-t smirksweat
Naplózva

Szofron
Kezdő Jounin
*

« Válasz #13571 Dátum: 12 nov 20, 23:28:58 »

Uhh, az a szemüveges, szerintem elégé kilóg a sorból, nem nagyon illik a Bleach-ba, főleg nem az univerzum 5 legerősebb halálistene közé... És még törpe is. Zöld papucs, arany lánc pánttal, és nézzétek milyen köpenye van, mint valami mellény, a stricik néznek ki így lol. Szerintem eltévesztette a mangát és a One Piece helyett idejött.

Áhh, új kötet borító, nem rossz, bár ha hunyorítok, összetudnám téveszteni a Bleach Modern Warfare-os borítóval, ugyan ezek a színek voltak azon is. Kicsit lehetett volna egyedibb is.

Igen, benéztem, mégis csak a dagi Hiyori kapitánya, csak én azt hittem hogy ha már az univerzum 5 legerősebb harcosa, akkor legalább komolyak, és méltóságteljesek ( az origamis csaj az egyetlen akiről ez 100%-ban elmondható ). Érveltem amellett hogy szerintem miért a másik csaj, de végül pont ellentétes lett mind kettő személyisége, így is elég komikus a 0. osztag, de hogy a dagi a volt kapitánya, így még ez is komikusba megy át. Bár ez a sok karos gömb pörgetős trükk, meg az a fejpánt után már nem is illene Hiyori volt kapitányának. Azt a nyaklevest azért bírtam, amit Shinji kapott Nevet meg az a fej előtte. Nevet Azt hittem hogy K.O.-ra kifekteti majd ez a pofon, elvégre egy 0. osztagos adta.

Ennek a kopasznak bírom az arckifejezéseit, olyan mint egy nagy gyerek, aki mindennek nagyon örül, vagy aki nagyon bevan gombázva. Nevet Azzal a nyaklánccal úgy néz ki mint valami Buddhista isten.

A fejezet előtti Nnoitorás fanartot először nem értettem, mi köze az új arc-hoz, már lejárt lemez, de hamar rájöttem hogy miért rakták be. Úgy néz ki mint Nnoitora felesége, ugyan olyan karok, és az a féloldalas szarv is 100%. Elég beteg, poén lenne ha kiderülne hogy félig arrancar. És most kajak képes meggyógyítani a meggyógyíthatatlan eltörött bankaikat és a kómás Byakuyát? Jól nyomja. Van egyáltalán keze? Vagy csak ezek az "arrancar" karok? Pont 6 van neki is mint Nnoitorának. Rgo, hogy a rákba került ide Byakuya meg a többiek? Ideteleportálta őket? Mert gondolom hogy nem Unohanáék voltak, a 0. os meg végig velük voltak.

Azért figyelitek, hogy egyből milyen ideges lett az összes kapitány Nevet Megjött a 0. osztag, és a nagy hatalmas SS kapitányok ő mellettük már csak kis gyenge csicskák. Egyből be is vágták a durcit. Nevet

Összességben azért elmondható hogy mindegyik egyéniség, egész jók eddig, bár kissé komikus volt a belépő és komolytalan, nem ezt várná az ember a világ legkeményebb harcosaitól. Remélem majd lesz visszaemlékezés, szívesen megnézném őket hogy milyenek voltak még kis csokisként, amikor még csak alig ismerték a shikait.

Ó anyám, végre fél év után kiderül hogy kié az a nyamvadt kard HM-ben? EL SE HISZEM!
« Utoljára szerkesztve: 12 nov 21, 01:36:33 írta Szofron » Naplózva
akym17
Akadémiai tanár
*

Rejtett Szikla Falu Rejtett Szikla Falu

« Válasz #13572 Dátum: 12 nov 21, 11:38:03 »

Hát ez egy nagyon jó rész volt! Nevet Enyhén szólva megleptek a 0. osztagosok. kacsint Végre. Kúl Vicces, hogy múlt héten mindannyian mikre tippeltünk, erre egyik sem jött be igazán. Jó egyedül Hikifune személyét találták el páran. De ilyet, úgy meghízott, hogy nem ismert rá Shinji. xD Engem azért érdekelne, hogy milyen is volt anno. Én mindig is egy szép nőnek képzeltem el. Azzal a fejbevágással meg számomra egyértelművé vált, hogy Hiyorit hogy' tudta megszelídíteni. kacsint
Én még mindig úgy gondolom, hogy a kopasz akkor is amolyan vezető féleség közöttük, igaz nem olyan mértékben, mint mondjuk Yama Soul Cityben, mert itt mindenki egyenrangúnak tűnik, de ő azért szétcsap közöttük, ha kell. Nevet Kyourakuval meg tutira ivócimborák. Nevet Nevet
Az a csaj meg, egyszerűen "Húúúú... *o*" Nekem is nagyon bejön, és én kinézem belőle, hogy valóban nincs karja.
Akit meg nagy harcosnak tippeltük gyógyító. xD Ezen felnevettem. Az viszont plusz pont, hogy ő Unohana mestere. Összeillenek. xD (itt most nem érzelmi téren értem) Pár perce vannak csak Soul Cityben, és máris képes volt egy eddig nem látott érzelmet kicsikarni Unohanából. Nevet
Azt a törpét meg egyenlőre nem tudom hova tenni. xD Majd ha ő is szerepelt talán róla is tudok majd nyilatkozni.
Meglep, hogy ilyen hamar helyszínt fogunk váltani. Itt nem késlekednek.
Én azéért Kenpachit és Byakuyát nem emlegetném egy lapon, mivel Kenpachi szerintem nem szerzett olyan súlyos sérüléseket, mint Bya, őt sztem simán csak kiütötték.  Ördögi Byakuyának azért egyértelműen súlyosabb az állapota. Talán egyedül abban hasonlítanak, hogy mindketten kómába estek. Semmi több.
Naplózva

Szalamandra-kun
Kezdő Jounin
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #13573 Dátum: 12 nov 21, 12:10:34 »

Nekem is tetszett a fejezet.

Én személy szerint reméltem, hogy a 0. osztagosok kicsit elme roggyantak lesznek és szerencsére azok is.  smirksweat ikszdé Legalább lesz rajtuk mit röhögni Nevet

Amúgy szerintem a szemüveges nem törpe csak csupán "pózol" és azért tűnik nagyon kicsinek. kacsint Jó nem olyan nagy mint a kopasz dagi, de szerintem átlagos magassággal rendelkezik. 
Naplózva

Vannak emberek, akik szeretnek egyedül lenni.   De senki sincs, aki a magányt el tudná viselni.  by Makarov mester (Fairy Tail)
Aizen
Jounin
*

« Válasz #13574 Dátum: 12 nov 21, 12:25:16 »

Szerintem a drága dámának amúgy van saját keze, de minek fáradjon a kis kacsójával, ha van helyette esztétikus kínai robotkar. Nevet Mindenesetre kíváncsi vagyok a Bankai-okat helyre tudják-e hozni, amik eltörtek, mert eléggé bökte a csőröm, amit Ikkakuról mondott a csíkosképű bájgúnár.  Durci
Naplózva
Oldalak: 1 ... 903 904 [905] 906 907 ... 1000
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins