Szalamandra-kun
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #13575 Dátum: 12 nov 21, 13:02:01 » |
|
Aizen Szerintem ha Ikkakut / a Bankaiát nem viszik magukkal akkor nem túl valószínű, hogy az övé tökéletesre meg lesz valaha is csinálva. De szerintem nem Ikkakuval kéne foglalkozniuk hanem Kenpachit kéne fel healni utána meg megtanítani neki a Shikait és a Bankait bár szerintem ezt meg egyszerűen nem merik megcsinálni mert utána már nem csak egy átlag SS kapitány de talán 1v1 ben ők sem tudnák megállítani Max egy jól power up-olt Ichigo Amúgy azzal egyet értek, amit a "robot" kezes csajról írtál
|
|
|
Naplózva
|
Vannak emberek, akik szeretnek egyedül lenni. De senki sincs, aki a magányt el tudná viselni. by Makarov mester (Fairy Tail)
|
|
|
Ahate Naraku
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Shinigami
|
|
« Válasz #13576 Dátum: 12 nov 21, 13:05:10 » |
|
Durva is lenne Zaraki Kenpachi ezentúl a 0.osztag tagja
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
akym17
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Szikla Falu
|
|
« Válasz #13577 Dátum: 12 nov 21, 13:09:46 » |
|
Amúgy jól látom, hogy a bizarr csaj lebeg? Kicsit lusta lehet, ha se a karjait (ha van neki) sem pedig a lábát nem használja arra, amire eredetileg valók (pl. járás). Mayurival összeborulhatnának, elvégre mindketten ilyen átalakítgatós elvetemült tudósok. http://www.bleachfan.hu/manga/Bleach_manga/517/4http://www.bleachfan.hu/manga/Bleach_manga/517/14Amúgy Soi Fon nagyon kiabálósra és idegesítőre vette a figurák. Úgy tűnik elég rosszul érintette az a rövid kis háborúcska. Ezen a viselkedésen az is látszik, hogy mennyire éretlen még. Annak viszont örültem, hogy volt ki észhez térítse. Ráadásul pusztán két ujjal meg tudta állítani. http://www.bleachfan.hu/manga/Bleach_manga/517/13A rejtélyes alak meg végre felfedi magát, hurrá! Én Gint kizárnám, ő nem szokott ordibálni, márpedig ez az alak igencsak hangos beszédű. http://www.bleachfan.hu/manga/Bleach_manga/517/20
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ahate Naraku
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Shinigami
|
|
« Válasz #13578 Dátum: 12 nov 21, 13:15:07 » |
|
Szerintem Urahara lehetett aki mondta, hogy HELLOOO vagy esetleg Isshin. Ők fogják fel mindig ilyen komolyan a helyzetet
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aizen
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #13579 Dátum: 12 nov 21, 13:17:28 » |
|
Isshinre tippelek ,valahogy betoppant ő is, de a kardos csóka biztos nem ő volt, urahara tőle nem ijedne be, márpedig emlékeim szerint ő 1 "jaj ne"-vel nyugtázta kardosunkat. Bár lehet nem jól emlékszem már... Szalamandra-kun: tudom én ,hogy nem ő a fontos, de azért ránézhetnének...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
akym17
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Szikla Falu
|
|
« Válasz #13580 Dátum: 12 nov 21, 13:25:16 » |
|
Ezek után én is Isshinre tippelnék, de az a "*that* person in Hueco Mundo!!!" azért bezavar, elvégre az szerintem a kardosra utal... hm....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ahate Naraku
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Shinigami
|
|
« Válasz #13581 Dátum: 12 nov 21, 13:50:32 » |
|
A 2 legnagyobb esélyes Isshin és Grimmjow, szerintem. De elképzelhető, hogy egy új karaktert rak be Kubo?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
deathofkid
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #13582 Dátum: 12 nov 21, 13:59:29 » |
|
valaki linkelné légyszi ezt a kardos fickót? én nem emlékszek rá hogy mikor volt ez
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
K ichigo
Uchiha Madara
Nem elérhető
Akatsuki
Shinigami Daiko Partner's: Tensa Zangetsu & Rukia
|
|
« Válasz #13583 Dátum: 12 nov 21, 14:10:14 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
deathofkid
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #13584 Dátum: 12 nov 21, 16:48:01 » |
|
Nagyon szépen köszönöm !
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
akym17
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Szikla Falu
|
|
« Válasz #13585 Dátum: 12 nov 21, 18:46:42 » |
|
http://www.bleachfan.hu/manga/Bleach_manga/517/20 Én az utolsó néhány mondat alapján Grimmjowt is kizárnám. Ő miért örülne, hogy együtt látja őket, meg miért is örülne ennek a találkozásnak? Így olyan, mintha már régóta ismerné őket, és ezt azért erősen kétlem. Bár aztán Kubo szinte bármit meg tud magyarázni ha kell. Valahogy én egész egyszerűen nem tudom összeegyeztetni a kardos fickót ezzel a valakivel. Uraharára frászt hoz, őket meg így köszönti? Valami itt nekem nem stimmel... Aztán lehet mégis csak Urahara jelentkezett be. Áááá!!! xD >.< Na jó, inkább szerencsésebb lenne megvárni a következő részt.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 nov 21, 18:50:59 írta akym17 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Ahate Naraku
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Shinigami
|
|
« Válasz #13586 Dátum: 12 nov 21, 18:55:36 » |
|
akym17Gondolj bele... Urahara mondhatta azt hogy HALLOOOO, belőle azt is kinézem, hogy ha kardot szegeznek a torkára pl. így: *Grimmjow: Lépj kapcsolatba SS-el MOST! *Urahara: Rendben-rendben félperccel később ~HALLOOOOOO
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
batai15
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Zero Division
|
|
« Válasz #13587 Dátum: 12 nov 21, 19:03:47 » |
|
Hallooooooooooooo te vagy az attila? xD Na jó viccet félre téve, szerintem a zero suad tagja mind eggyesültek a zanpakutojukkal, de ez csak feltevés. Még meg értem ha a kapitányoknál nincs zp, de nálluk miért nincs? lehet hogy ők pont olyanok mint anno az ovában aki eggyesült a kardjával.
|
|
|
Naplózva
|
"A gyáva mindennap meg hal, a hős csak egyszer" "Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek" Zsuzskaaaa (K)(L)
|
|
|
Ahate Naraku
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Shinigami
|
|
« Válasz #13588 Dátum: 12 nov 21, 19:23:43 » |
|
Köszönjük a fordítást! Most már én se hiszem, hogy Grimmjow lenne a kardos személy
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
akym17
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Szikla Falu
|
|
« Válasz #13589 Dátum: 12 nov 21, 19:34:31 » |
|
Így még nem gondoltam bele, de ez egy teljesen lehetséges szituáció lenne. De akkor ismét csak ott vagyunk, hogy Urahara az. Te pedig Grimmjowt és Isshint mondtad két nagy esélyesnek... na várjunk csak! Előtte meg Uraharát és Isshint ahogy olvasom... na akkor hogy' is van ez? xD Bocsi, most megkavarodtam a kommentjeidben. xD Én végig az utolsó pár mondat tulajdonosáról beszéltem, te pedig először szintén (Urahara, Isshin), majd később a kard tulajáról (Isshin, Grimmjow)? Így lenne? Csak mert akkor elbeszéltünk egymás mellett, és valójában ugyan azon a véleményen vagyunk. xD Na mindegy. Az ezelőtti megjegyzésemmel meg csak azt zártam ki, hogy nem Grimmjow mondja az utolsó mondatokat, ettől még akár ő is lehet a kardos. De akkor meg mi a fenét üzenne nekik? Mégsem Grimmjow a kardos, most hirtelenjében úgy döntöttem. Am. vagy csak simán nincsen rá ebben az esetben szükségük, elvégre ők puszta kézzel is lenyomnának itt mindenkit, meg mellékesen Soul Cityben sem hordanak mindig kardot. Mondjuk az egyesülés is egy nagyon valószínű magyarázat, én annak jobban örülnék
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 nov 21, 19:37:15 írta akym17 »
|
Naplózva
|
|
|
|
|