Ugye esztek és alszotok rendesen?
Hogy leoltották őket, kis gyerekeknek tűnnek a nagy SS kapitányok, pedig nem is láttuk hogy mit tudnak a 0. osok. Unohanát is hogy lehordta a mestere, "szóval ezért haltak meg ennyien" gyenge vagy, majd én meg gyógyítom.
Renji és Rukia elég jelentéktelen, erő szempontból, nemértem miért kéne őket a másik dimenzióba vinni... Zarakival többremennének.
Ápropó, azért nem látni a kardjukat, mert nem harcolni jöttek.
Kapott egy bevásárló listát a csaj, hogy egy csipet Ichigo, egy marék Byakuya, fél gramm Renji, és egy evőkanál Rukia, és persze Zangetsu. Jöttek, és már is mennek vissza a király dimenzióba, és a következő körben sem harcolni fognak jönni, hanem "újjá építeni" Azthiszem még hosszúúúúúúú idelyig nemfogjuk a 0. osokat harcolni látni, egész addíg amíg minden kapitány megnem döglik pfffff, vagy benem törnek a másik dimenzióba a Quincyk. Úgylátszik hogy elég komolyan betartják a parancsot, miszerint, ők csak a királyt védik, és SS dolga a többi amíg meg nem murdelnek.
Kisujjukat se fogják megmozdítani a 0. osok amíg nem lesz itt véresen komoly világ vége. Úgyan így Jama se harcolt Aizen elleni csatában egész addíg míg az összes kapitányt kinem fektették, jó persze az Ayonos csapás az kivétel volt, de az nem is számít harcnak számára. Az 5 szuper harcos is csak akkor fog harcolni, ha az összes kapitány végleg harcképtelen. Szerintem még több mint 1 év lesz mire egyáltalán kardot rántanak... Addig meg SS kapitányok fognak visszavágót csinálni.
Pedig mennyivel egyszerűbb lett volna, ha Jama az elejétől kezdve harcolt volna, lehet kifektették volna Aizent, és most is mennyivel könnyeben nyerhetnének, ha az 5 harcos levágná az összes Quincy-t. De nem, megvárják míg 1 hajszálón függ minden.