24 nov 05, 11:32:40 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 905 906 [907] 908 909 ... 1000
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Bleach Manga  (Megtekintve 1743477 alkalommal)
0 Felhasználó és 46 vendég van a témában
Szofron
Kezdő Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #13590 Dátum: 12 nov 21, 19:38:54 »

Ugye esztek és alszotok rendesen? Nevet Hogy leoltották őket, kis gyerekeknek tűnnek a nagy SS kapitányok, pedig nem is láttuk hogy mit tudnak a 0. osok. Unohanát is hogy lehordta a mestere, "szóval ezért haltak meg ennyien" gyenge vagy, majd én meg gyógyítom.

Renji és Rukia elég jelentéktelen, erő szempontból, nemértem miért kéne őket a másik dimenzióba vinni... Zarakival többremennének.

Ápropó, azért nem látni a kardjukat, mert nem harcolni jöttek.

Kapott egy bevásárló listát a csaj, hogy egy csipet Ichigo, egy marék Byakuya, fél gramm Renji, és egy evőkanál Rukia, és persze Zangetsu. Jöttek, és már is mennek vissza a király dimenzióba, és a következő körben sem harcolni fognak jönni, hanem "újjá építeni" Azthiszem még hosszúúúúúúú idelyig nemfogjuk a 0. osokat harcolni látni, egész addíg amíg minden kapitány megnem döglik pfffff, vagy benem törnek a másik dimenzióba a Quincyk. Úgylátszik hogy elég komolyan betartják a parancsot, miszerint, ők csak a királyt védik, és SS dolga a többi amíg meg nem murdelnek.

Kisujjukat se fogják megmozdítani a 0. osok amíg nem lesz itt véresen komoly világ vége. Úgyan így Jama se harcolt Aizen elleni csatában egész addíg míg az összes kapitányt kinem fektették, jó persze az Ayonos csapás az kivétel volt, de az nem is számít harcnak számára. Az 5 szuper harcos is csak akkor fog harcolni, ha az összes kapitány végleg harcképtelen. Szerintem még több mint 1 év lesz mire egyáltalán kardot rántanak... Addig meg SS kapitányok fognak visszavágót csinálni.

Pedig mennyivel egyszerűbb lett volna, ha Jama az elejétől kezdve harcolt volna, lehet kifektették volna Aizent, és most is mennyivel könnyeben nyerhetnének, ha az 5 harcos levágná az összes Quincy-t. De nem, megvárják míg 1 hajszálón függ minden.
« Utoljára szerkesztve: 12 nov 21, 19:40:54 írta Szofron » Naplózva
Tilon
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #13591 Dátum: 12 nov 21, 20:02:49 »

Rendkívül egyszerű, hogy Renjit és Rukiát miért kell magukkal vinniük: Ők a főszereplő társai, szóval gyakorlatilag ők is főszereplők!  Gyorsan kapnak egy kis healt és tápot, hogy Ichigo oldalán legyenek az elkövetkező harcokban. Byakuya nem főszereplő de ő úgyis olyan szarul van, hogy vagy csak sokkal később lesz újra harcképes, mint a többiek, vagy csak a Happy Endre ébred fel.
Olyat is eltudok képzelni, hogy miután véget értek a csaták és Happy End van, ő még mindig kómában van, aztán jön egy Pl 5-10 évvel később felirat és ekkor ébred fel kicsi Byakuya. Ez arra lenne jó, hogy megtudnánk, hogy mi lett a szereplőkkel. Pl Ichigo felköltözött a családjával SS-be vagy csak ő maga és már kapitány, esetleg született egy gyereke Rukiától vagy valami hasonló finomság. Nevet

Uhh, az a szemüveges, szerintem elégé kilóg a sorból, nem nagyon illik a Bleach-ba, főleg nem az univerzum 5 legerősebb halálistene közé... És még törpe is. Zöld papucs,

A napszemcsis csávesz pedig nem törpe!  ikszdé
http://www.bleachfan.hu/manga/Bleach_manga/517/2 Látszik, hogy a bal lába be van hajlítva, a jobb pedig oldalra ki van nyújtva. Látszik a cipője a Buddhista jobb lába alatt.^^

Jól nyomja. Van egyáltalán keze? Vagy csak ezek az "arrancar" karok? Pont 6 van neki is mint Nnoitorának.
Nem csak 6 karja van. Az alsó képen alapból 8 van. kacsint
http://www.bleachfan.hu/manga/Bleach_manga/517/17

A Telefonáló meg szerintem egyértelmű, hogy Urahara. Isshin nem tudta volna felhívni Ichigót, se Grimmjow.
Naplózva

"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat)
"Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
Ahate Naraku
Akadémiai tanár
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Shinigami

« Válasz #13592 Dátum: 12 nov 21, 20:03:47 »

akym17

Most így vissza nézve, azt hiszem kicsit bonyolultan írtam a dolgokat  smirksweat
Na szóval Nevet Először azt írtam hogy a Hallooo-t Isshin vagy Urahara mondja
Másodszor a kard tulajdonosára azt értettem,hogy Isshin vagy Grimmjow (akit most már én sem hiszek)
Röviden akkor egy a véleményünk  Yóóóó
Naplózva
Szofron
Kezdő Jounin
*

« Válasz #13593 Dátum: 12 nov 21, 20:10:53 »

Gyerek Rukiától :DD az vicces lenne.

Még egy újabb love sztorit is kilehetne hozni igazából, egy Quincy vel, és egy újabb szuper kis Ichigo születhetne a legvégén.
Naplózva
Doroko
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #13594 Dátum: 12 nov 21, 21:09:34 »

Gyerek Rukiától... xD Az ember egy picit lemarad a fórumon és máris azt se tudja hol van.
« Utoljára szerkesztve: 12 nov 21, 21:10:24 írta Doroko » Naplózva
hagabi
ANBU újonc
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

gman kiválasztottja

« Válasz #13595 Dátum: 12 nov 21, 21:12:57 »

Egészen jó fejezet volt.

Kinézetre a 0. osztagosok elég viccesek. Ha az eddig ismert szereplőkből kéne válogatni akkor talán őket tenném be a 0. osztagba ---> Yama, Kenpachi, Isshin, Kyouraku és Yoruichi.
Ez persze mind csak pofára megy. Erőben egyedül Yama illene közéjük. Kíváncsi is vagyok az erejükre. Yama a mérce szerintem. (Bár ha Kenpachinak lenne shikai-a meg bankai-a, akkor igencsak közelítene Yama szintjéhez, szerintem.)

Vicces volt, ahogy beoltogatták a kapitányokat. Soi Fon megérdemelte, egy picit idegesítő.  smirksweat
Szegény Unohana is megkapta a magáét. Egyszerűen gyengének nevezte a "mester."
Mayuri pedig ismét csak vicces volt, valószínűleg ette az ideg, hogy lenézik. ikszdé

A társaság akit magukkal visznek nem lepett meg, elég kiszámítható volt.
Az ismeretlen alak a végén, meg szerintem Isshin vagy Urahara. Bár jobban örülnék Isshin-nek, mert jó lenne többet megtudni róla. Szerintem lesz még neki is nagyobb jelentősége.
Naplózva
Doroko
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #13596 Dátum: 12 nov 21, 21:18:28 »

Isshinnek bizonyára lesz, ha már ennyire fölelevenítették a feleségét.
Naplózva
Tilon
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #13597 Dátum: 12 nov 21, 21:29:34 »

Gyerek Rukiától... xD Az ember egy picit lemarad a fórumon és máris azt se tudja hol van.
Ez csak a saját elképzelésem a Happy Endre. Nevet
Naplózva

"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat)
"Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
K ichigo
Uchiha Madara
*

Akatsuki Akatsuki

Shinigami Daiko Partner's: Tensa Zangetsu & Rukia

« Válasz #13598 Dátum: 12 nov 21, 22:47:33 »

Sztem nem rossz befejező ötlet,én a sanszot megadom neki,érdekes lenne látni Nevet
http://iblos3om.files.wordpress.com/2010/04/sgkk-bleach-317-1280x720-h264-aac-653e9842-mkv_snapshot_19-45_2011-04-18_10-06-11.jpg
Márcsak az a kérdés mindehhez mit szólna Byakuya smirksweat

Ui:Legalább jobban kapja el Ichigot mint Orihime(annó lefejelte ikszdé)
Naplózva

rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #13599 Dátum: 12 nov 21, 23:14:32 »

Szerintem ez a telefonálási beszólás, stílus egyértelműen Uraharára vall. Ő szokott ilyen stílusban beszélni. Másrészt az 5 osztagosról az látszik, hogy mindegyik komolytalannak tűnik de másrészről az is látszik, hogy nagyon is komolyak a maguk területén. Hogy így viselkednek az éppen ezt a komolyságot palástolja el. Soi Fong valóban megérdemelte ezt a kis oktatást viszont azt is megértem, hogy miért van kiborulva. Végül is neki is lenyúlták a bankaiát és ezt nehezen viseli az amúgy sem türelméről híres egoja. Mayuri a másik aki alaposan pofára eset abban a hitében, hogy az ő birtoka milyen védelemmel rendelkezik. Shutara viszont nagyon odatette magát. Ennyi idő alatt összeszedte a különböző helyeken lévő árucikkeket, az nem semmi.
Naplózva
Zaraki Kenpachi
Kezdő Jounin
*

Zaraki Kenpachi 11th Division Captain

« Válasz #13600 Dátum: 12 nov 22, 18:13:26 »

Ezt vártam a 0. osztagtól speckó képességeket ami már az egyiknél meg is mutatkozott. Uraharára teszem a voksom én is, csak ő tud így köszönni ha nem akkor bukta Nevet Az meg hogy Unohanána mestere volt gyógyítás terén az mi? Milyen módszerrel gyógyíthat ha Retsu gyógyítása neki elavult.
Zaraki meg nem fér gyógyításra a maga erejéből fog brutál erőssé válni  bow , és akkor a 0. osztagosok elbújhatnak majd, bár szerintem így is megenné őket reggelire ikszdé
Naplózva

Watashi wa aimu Juu Ichi Ban Tai Taicho Zaraki Kenpachi !
Ahate Naraku
Akadémiai tanár
*

Shinigami

« Válasz #13601 Dátum: 12 nov 22, 18:59:25 »

Én nem örülnék ha Kenpachi szert tenne egy Shikai, Bankai-ra  Neeem
Esetleg akkor, ha a shikai-nál 2X-és bankai-nál egy 10X-es lélekenergia up lenne Nevet
Naplózva
marioV
Kezdő Jounin
*

« Válasz #13602 Dátum: 12 nov 22, 19:35:30 »

Kenpachinak a kardja már alapból shikaiba van . Mivel a skikai és a bankai hasonlítanak egymáshoz (néha ugyan az csak nagyobb , erősebb verzió) ezért ha Kenpachi kap bankait csak úgy tudom elképzelni , hogy marad ez a forma csak kicsit díszesebb , és valami beteg állat képesség a harchoz ami illene Kenpachihoz .
Naplózva

\"Amióta a világra jöttél mondtál igazat akár egyetlen egyszer is ?\"- L

\"Te már... Igen... Te már.. a kezdetektől fogva... sakkban tartottál.\"- Meruem

http://myanimelist.net/animelist/marioV40
Sobbi
Akadémiai tanár
*

« Válasz #13603 Dátum: 12 nov 22, 19:41:26 »

Neki már eleve az is hatalmas power up lenne ha csak megismerné a shikaiát. Emlékezzünk vissza Ichigonál is mennyit dobott pluszba, mind lélekenergiában, mind a támadásaiban. Kitudja lehet Kenpachinak valami spéci képessége van a shikaiának. Az viszont fix, hogy ha elérné a bankait is, messze felülmúlná az összes kapitányt. Most jelenleg is azon a szinten van alapból, amin a többi kapitány csak Bankaial képes.
Naplózva
Zaraki Kenpachi
Kezdő Jounin
*

Zaraki Kenpachi 11th Division Captain

« Válasz #13604 Dátum: 12 nov 22, 19:44:51 »

Én csak azt az erőt/képességet hiányolom amikor Ichi ellen harcolt levtte a szemkötőt és oldara svrégan felvágott és átvágta az egész kőházat/oszlopot csak egy suhintással. Mi lenne ha ilyen suhintásokkal távolabbról is Quincy-ket metszene ketté na az baró lenne Nevet
Naplózva

Watashi wa aimu Juu Ichi Ban Tai Taicho Zaraki Kenpachi !
Oldalak: 1 ... 905 906 [907] 908 909 ... 1000
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins