24 nov 05, 06:36:09 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 902 903 [904] 905 906 ... 1000
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Bleach Manga  (Megtekintve 1742885 alkalommal)
0 Felhasználó és 201 vendég van a témában
DasOmen
Kezdő Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #13545 Dátum: 12 nov 20, 15:05:16 »

Ez most valami kegyetlen jó rész volt....0. osztag abszolút bejövős, jó volt byakuyát ebben az állapotban látni Nevet igaz kicsit sablonos, hogy pont ők mennek fel + Ichigo, de neki legalább valami másért, és most igen kíváncsi vagyok, ki "az" a valaki, köviben szinte 100, hogy kiderül.
Naplózva

...if you read between my lie i'll take you step by step by step...
smylee
Akadémiai tanuló
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #13546 Dátum: 12 nov 20, 15:05:27 »

Nahát én nagyon haragszom most erre a részre.Megint annyi megválaszolatlan kérdést tolt elénk amit már tényleg rendesen pofátlanságnak érzek Nevet. Nem érzem úgy most,hogy megérte 1hetet várni erre a részre!  Neeem Hmm?
Naplózva
Tilon
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #13547 Dátum: 12 nov 20, 16:41:08 »

Ez nagyon jó fejezet volt. Úgy tudtam, hogy a napszemüveges fazonnak aranyozott lesz a szemüvege. Kúl A Buddhistát már most bírom.
Hirako is meglepődött a kinézetükön/viselkedésükön, aztán Feel Pain! Mekkora taslit kapott már Hikifunétól. Hirako még így sem ismerte fel. xD

Szóval Unohana gyógyító mestere a Yakuza tag. Valahogy nem tudom elképzelni, ahogy óvatosan gyógyítgatja a sérülteket. Nevet Jól elkapta Soifont, most már tényleg kijárt neki, hogy valaki helyre tegye pedig én bírom őt.

Kiderült, hogy Shutara inkább Mayuris, mint Soifonos. ez a sok kéz engem inkább Nico Robinra emlékeztet. A fejezet elején egy csomó hangszeren játszik, szolgáltatva a bevonuló zenét. Nevet Az a durva, hogy ez a rengeteg karnövesztés még csak nem is  a kardja képessége, hanem csak van neki. Harcban biztos kegyetlenül fel fogja használni. Csak az a kérdés, hogy a testéből bárhonnan tud növeszteni/idézni kezeket, vagy Robinhoz hasonlóan, nem csak a testén tudja megtenni. Gondolkozik

A fejezet végére még Urahara is bejelentkezett Skypera. Nevet

Szóval akkor az közös múlt:
Hikifune -> Hirako
Shutara -> Mayuri
Yakuza -> Unohana
Budhista ->Kyouraku
Napszemcsis -> ???
Naplózva

"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat)
"Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
Ronyszkusz
Kezdő Jounin
*

« Válasz #13548 Dátum: 12 nov 20, 16:52:57 »

Az a gömb cucc Shutara felől nagyon felcsigázott, pluszba, hogy még tagja is volt a kutatási részlegnek, amit urahara indított O.o, és már nulladik osztagos?? Wtf ez a nő, de a kezek nagyon adják. Nem akarom látni őket harcban, mert az annyira megalázó lesz! Itt tolák a badass-t, később meg alázni fogják őket, mert ugye ichinek kell lennie a befejező embernek.....
Viszont Unohana mestere "mestere" is nagyon arc, "Retsu" csak így szimplán, Soi-t szépen helyrerakta, és még lehetne sorolni... Egy biztos, most nagyon várom a következő részt, mert ez így kevés és sok is volt egyben. Meg, hogy fogják rendbe rakni a többieket?! Byakuya megnenekül oké, Renjinek végre helyrerakják a bankai-ját, így le is tudható, mi lesz az a változás nála, gondolom egy kis boosttolással, meg ha már ott vannak, akkor Rukia is kap egy kis töltést, hogy közelebb kerüljön a Byakuya által kitűzött szinthez.
Egy biztos, innen nagyon rontani nem lehet a jövőheti részt... Bár remélem nem kiabálom el!
Naplózva
batai15
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Zero Division

« Válasz #13549 Dátum: 12 nov 20, 17:00:47 »

Áá ez nagyon jó fejezet volt:D shutara meg tök durva.. 
amúgy szerintem aki bekiált az utolsó oldalon az ishinn lesz.. szerintem simán lehetne zerós , aizent is elég rendesen fingatta.. ha csak a kis ujjával hogy ellőtte ..
Naplózva

"A gyáva mindennap meg hal, a hős csak egyszer"
"Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek"
Zsuzskaaaa Pirul (K)(L)
-Dante-
Elit Jounin
*

« Válasz #13550 Dátum: 12 nov 20, 17:09:45 »

hűűűű de aaa... akarom mondani, de kinem mondom mennyire bejött ez a rész Nevet Biztos voltam benne hogy majd vmit akarnak Ichigotol a nulladikosok Nevet  Felmennek egy kis rehabra a többiek, ezalatt Rukia beszerez egy Bankait is Ichigo meg update-el egyet kettőt Nevet a végén szinte biztos h Ishin jelentkezett be, nagyon max Urahara mert a megszólításban az jött le hogy mindenkit ismer Gondolkozik
Naplózva

rukisaku
Akadémiai tanuló
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #13551 Dátum: 12 nov 20, 17:11:28 »

Hát ez a 0. osztag furcsa emberekből áll Nevet az a csajszika eléggé félelmetes ember O.O nem kerülnék vele szembe x"""D de Soifon nagyon nyafogós lett mostanában ....be kéne szervezni neki yoruichit hátha lenyugodna Mosolyog meg aki jött kíváncsi vagyok ki az mert U.M. jött és Espadara tippeltem hirtelen mert másra nem lehet gondolni xD
Naplózva

batai15
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Zero Division

« Válasz #13552 Dátum: 12 nov 20, 17:15:16 »

abba a gömbökbe tensa zangetsu meg a többiek tutira helyre állnak..
Naplózva

"A gyáva mindennap meg hal, a hős csak egyszer"
"Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek"
Zsuzskaaaa Pirul (K)(L)
Ahate Naraku
Akadémiai tanár
*

Shinigami

« Válasz #13553 Dátum: 12 nov 20, 17:36:02 »

Érdekes rész Nevet

Yakuza tuti valami hosszú kardos villám gyors szamuráj Nevet De a gyógyítás?! Hozzá nem illik, inkább a Nagyinak adtam volna a gyógyítást Nevet
Epekedve várjuk a fordítást!:)
Naplózva
zitagirl
Legendás Sannin
*

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

« Válasz #13554 Dátum: 12 nov 20, 17:43:38 »

Húúú... Mit is mondjak...kicist jobban megismerve őket nagyon bejönnek  Nevet Nevet
És most Ichigot, Byakuyát, Rukiát, és Renjit elviszik a palotába? Na már várom Rukia bankai-át ha lesz neki.  Azért tényleg nem semmik, és legtöbbjük nem is olyan régen lett 0.osztagos? Ohh My God Na Yama elég nagyot tévedhetett de persze majd ha meglátjuk az erejüket akkor majd kibeszéljük.

Ha HM. jött akkor most tán a legesélyesebbek:
Urahara
Isshin ( tán mégis ő volt csak egy kicsit trollkodott Uraharával)
Gin (őt még el is tudnám képzelni hogy ott volt és ismeri őket)
Naplózva
Axis
Újonc
*

« Válasz #13555 Dátum: 12 nov 20, 18:54:38 »

Nekem egyre inkább az az érzésem, hogy Ishin a Lelkek királya. Nagy titok ugyan is még mindig, hogy tulajdon képpen ki ő, és miért hagyta ott a Shinigamikat. A Lelkek királyáról meg kb annyit tudunk, hogy eltűt, senki sem tudja hová, és ezt időről időre felemlegetik, szóval biztos van jelentősége. Az viszont mindenkit meglepett, hogy Ichigó milyen hihetetlenül gyorsan fejlődik, és milyen hatalmas, már az elején a lélekenergiája. Vagy csak túldimenzionálom? Mosolyog

Minden esetre most hosszú idő után ismét izgalmasnak találom ezt a mangát, pedig azt hittem, végleg kifulladt. (Bár máig nem értem, miért kellett ez a Xcutionokkal való harc. Értem én, hogy vissza kellett valahogy adni Ichinek az erejét, de olyan oda nem illőnek éreztem az egészet)
Abban egyetértek sokakkal, hogy ez a " most már Quinci is vagyok, nem csak ember, shinigami,vizard, hollow és még ki tudja milyen lények vannak még" kicsit már sok.
Naplózva
Ishida
Rikodu Sennin
*

« Válasz #13556 Dátum: 12 nov 20, 19:15:07 »

A Lelkek királyáról meg kb annyit tudunk, hogy eltűt, senki sem tudja hová, és ezt időről időre felemlegetik, szóval biztos van jelentősége.
Én úgy tudom, nem eltűnt, hanem szimplán egy másik dimenzióban él. Erről meg mindenki tud, sőt Urahara találkozott is vele.
Naplózva
gt12
ANBU újonc
*

« Válasz #13557 Dátum: 12 nov 20, 19:21:42 »

A 0. osztagosok viselkedéséből ítélve lehet, hogy Isshinnek tényleg köze volt hozzájuk. Beleillene a képbe.

Érdekesnek találom, hogy egyik 0. osztagosnál sincs zp. Először arra gondoltam, hogy lehet, hogy mert egyesültek a zp-ikkel, de utána láttam, hogy a gotei kapitányoknál sincs. Érdekes.

Kirio Hikifunét eltaláltam, hogy a kövérebb nő lesz az, de úgy látszik azóta hízott meg, hogy átkerült a királyi dimenzióba. Biztos jó lehet arra felé az étel. Mosolyog

A szivarhajú csávóról nem néztem volna ki, hogy gyógyító, és hogy Unohana mestere. Mindenesetre jól leoltotta Soifongot.

Shutara képessége bejön, és az is, ahogy leoltotta Mayurit.
Naplózva
Banzai
Kezdő Jounin
*

« Válasz #13558 Dátum: 12 nov 20, 19:26:03 »

Amilyen gyengének tartottam a zerosok belépőjét , most annyira meg is leptek.  Nyelvesít
Szerintem a végén  az ismeretlen kard tulajdonosa szólt  és nem Ishin ő nincs is hueco mondoban.
Databook szerint halott , de szerintem annyira Gin-re val ... bár úgy lenne.
Naplózva
RoB
Kezdő Jounin
*

« Válasz #13559 Dátum: 12 nov 20, 20:31:28 »

Helllooo! Így, csakis Urahara tud beállítani:DDD Am tényleg, jó rész volt, ilyen szintű bemutatót vártam tőlük, hisz ők a legerősebbek.
Naplózva
Oldalak: 1 ... 902 903 [904] 905 906 ... 1000
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins