Zaraki Kenpachi
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Zaraki Kenpachi 11th Division Captain
|
|
« Válasz #13530 Dátum: 12 nov 19, 18:48:20 » |
|
Az már negy elcsépelt lenne szerintem ha Ichi lenne a Lelkek királya, én még mindig tartom hogy annak a gyerekneka a borító elején valami köze van a királyi dimenzióhoz vagy magához a királyhoz.
|
|
|
Naplózva
|
Watashi wa aimu Juu Ichi Ban Tai Taicho Zaraki Kenpachi !
|
|
|
K ichigo
Uchiha Madara
Nem elérhető
Akatsuki
Shinigami Daiko Partner's: Tensa Zangetsu & Rukia
|
|
« Válasz #13531 Dátum: 12 nov 19, 19:05:01 » |
|
Vagy netán Ichigo Tanítványa lesz a későbbiekben,ez se kizárt
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Hiei D. Legend
|
|
« Válasz #13533 Dátum: 12 nov 19, 21:21:25 » |
|
Nem értem a két linket amit adtál egyetlen szereplő sem hasonlít rá.
|
|
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
ULTRA
Jounin
Nem elérhető
XxX
|
|
« Válasz #13534 Dátum: 12 nov 19, 21:27:44 » |
|
De tényleg ö az látszik hogy jó megvan égve. Szerintem másik 2 sem halt meg. Jó megfigyelés. Akkor most Jama megint lejeb lett léptetve hogy se arankarok nem haltak meg se a fehér lovagok.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Szofron
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #13535 Dátum: 12 nov 19, 21:30:15 » |
|
Én lefogadom hogy As Nodt is túl élte, de a másik hülyefejü biztos odaveszett, legalább ő.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei D. Legend
|
|
« Válasz #13536 Dátum: 12 nov 19, 21:34:24 » |
|
Nem szóltam közben észre vettem a dolot. Fail:D igazad van. Nem baj ez se lep már meg:D Kubo rulez!
|
|
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #13537 Dátum: 12 nov 19, 22:00:06 » |
|
Fogas barátunk biztos felfogta a támadást és ezért úszta meg a punk fickó felvonást láthattuk.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #13538 Dátum: 12 nov 19, 22:15:31 » |
|
Tisztára úgy néz ki, mint egy tarajos Ikkaku... és ezek szerint az állóképessége is minimum olyan xD
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Hatuma
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #13539 Dátum: 12 nov 19, 22:40:30 » |
|
Az első képre először én is azt hittem hogy a király dimenzió, de a minden kapitány itt van szöveg megzavart, és utána úgy könyveltem el hogy SS az, hisz ott gyülekezik az összes kapitány ( ráadásul Kyaraku a végén úgy utal rájuk hogy nem katonák, de nem is kapitányok ) De talán tényleg a király dimenzió az első kép. Pont ahogy gondoltam, egy nagy város is van ott
Azért én nem mernék pár szó alapján ilyen következtetést levonni egy szövegből, amit kétszer fordítottak. Én a magyar mellett elolvastam az angol forrást ( http://mangastream.com/read/bleach/27723931/1) ahol nem kapitányokat ír, hanem officer-t ami katona/katonatisztet jelenthet, egy másik fordítás ( http://www.mangareader.net/bleach/516/3) katonákat említ, tehát ez alapján nem lehet kizárni hogy a királyi dimenziót ábrázolják a képek. A másik diléma hogy milyen erősek ( http://mangastream.com/read/bleach/27723931/19 http://www.mangareader.net/bleach/516/17), mivel a két fordítás eltér, az egyik egyesített, a másik össz erőt említ. Az előző oldalon is eltérnek, az egyik kapitányoknak, a másik kapitány fölöttieknek tekinti őket.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Szofron
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #13540 Dátum: 12 nov 20, 00:06:16 » |
|
Szerintem a király dimenzió az első kép, se a soldiers, se az officer nem lehetett utalás az SS kapitányokra, és ha megnézzük, ahol Kyourakuék álltak, seholsem voltak oszlopok, mint az első oldalon. Az Ichigos képen látni hogy a hátuk mögött sincsenek oszlopok, az első oldal, egy másik hely, a király dimenzió. Valahol lent állnak, és nem volt utalás arra hogy felmentek volna arra a valamire előttük, ahol esetleg lehetnének az oszlopok. http://mangastream.com/read/bleach/27723931/15
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 nov 20, 00:12:17 írta Szofron »
|
Naplózva
|
|
|
|
Gino
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #13541 Dátum: 12 nov 20, 00:58:41 » |
|
És akkor már itt a raw is, és az a biztos: http://mangahead.com/Manga-Raw-Scan/Bleach/Bleach-516-Raw-ScanCsak valakinek el kell olvasni! Am. azok ott, nem lenn állnak, hanem úgy következtettem ki hogy az a fal amiről beszélnek, amikor ichigoék is érkeztek, ismét lent van, mert mondják hogy csak vészhelyzet esetén lép aktivitásba, és ugye most ez a támadás az volt, az meg már más téma hogy miért a rukongai területre érkeznek, és miért nem a shinigamik tartózkodási helyére... Bár az is igaz hogy ott nem igen lett volna olyan hely ahova lezuhanhatna az oszlop, talán csak a kivégző vagy milyen hegyre...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Szofron
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #13542 Dátum: 12 nov 20, 12:04:05 » |
|
Ha megfigyelitek, 4 kapitánytól lopták el a bankait + Zarakit kiütötték, és pont 5 nulladik osztagos jött. Egyedül Jama nem kapott helyettesítést.
Gondolom most majd az jön hogy megütköznek a 0. osokkal, remélem nem ss körül, ert az már unalmas, mehetnének az emberek világába, mondjuk egy lakatlan részhez ( kis dragon ball feeling ) és ott nemkéne visszafogniuk magukat. Ezután meg majd Bach biztos elveri a nulladikosokat, hogy neérezzék magukat túl sokáig a nyeregben a halálistenek, és majd megint jön a: jajj letelt az idő, vissza kel vonulnom szöveg mielött megölné őket.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aizen
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #13543 Dátum: 12 nov 20, 14:46:17 » |
|
Hm, jó kis rész volt. A dagi sejthető volt, hogy benyögi, hogy kajás. A "robotkarú" vagy milyen csajt csípem. ._.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gino
Chuunin
Nem elérhető
|