24 nov 05, 06:00:42 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 885 886 [887] 888 889 ... 1000
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Bleach Manga  (Megtekintve 1742532 alkalommal)
0 Felhasználó és 125 vendég van a témában
zitagirl
Legendás Sannin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

« Válasz #13290 Dátum: 12 nov 02, 14:04:54 »

Korábban volt, hogy Ichigo személyisége megváltozott, hogy ma már, mindenkit meg akar menteni  meg, hogy régen azt mondta, hogy ő nem hős, aki ismeretlenekért feláldozná az életét de nem is egy szemét, aki csak ül a seggén, mikor a előtte valaki segítségre szorul.  Ez így szép és jó de sokan elfelejtik, hogy Ichigo mostanra rengeteg barátot szerzet. Byakuya, Kenpachi, Toshiro, Nel és még rengeteget, szóval nem csoda, hogy megakarja őket menteni, hisz a barátai.  

Pontosan. Azóta rengeteget változott a személyisége és azért is lett komolyabb mert mik törtntek vele? Azok után persze hogy felelősebbé válik az ember és megvédené a barátait bármi áron. Az ember egyszerűen változik élete során hisz a tényezők bármi adhat rá okot. Én örülök is hogy változott azért nem pedig ugyanolyan maradt végig és már szinte nem is lehetne ilyen című szereplő lenne.

Az meg most hogy az anyját jobban megismeri az szerintem fontos hisz főleg miatta olyan Ichigo amilyen volt már az elején is. Neki ez most nagy hatással lesz az érzéseire de nem hiszem hogy haragudni fog hogy nem mondták el neki.

Az hogy Yuzu miért nem látja a szellemeket és nincs semmi jele arra hogy ereje lenne az az hogy a születési sorrend. Elősször Ichigo született meg tehát ő kapta a legtöbbet majd Yuzu és Karin akik már nem kaptak olyan sok erőt és tán mert Karin dominánsabb volt így ő kapott többet vagy még csak nem ébredt fel benne rendesen és ezért csak érzékeli őket. Én erre tudok gondolni.
Naplózva
Szofron
Kezdő Jounin
*

« Válasz #13291 Dátum: 12 nov 02, 14:58:14 »

Az elmúlt részekben, elég szűkmarkúan bánt Kubo a csatákkal, igazából csak a fő szálat láthattuk, semi igazi csatát, remélem animébe azért majd tesznek pár kiegészítést, pl Rose harcát is bemutathatnák legalább pár kard csettintésig, aztán Ukitake is sokat szerepelt ( megint... ) Kyouraku harcába is elférne egy két jelenet kiegészítés, nameg persze a Kirge harcba is!

Kéne egy új tréning arc, amíg ss a sebeit nyalogatja, Ichigo elmehetne apjához, kapnánk egy kis felvilágosítást, majd nagy edzésbe kezdene, olyasmiba mint mikor a bankait akarta elsajátítani. Edzene zangetsuval, az apjával, esetleg Ishidáékkal, és próbálna minnél több új halálisten/lidérc/quincy technikát elsajátítani mire visszatérnek Bach-ék. Ez alatt a többi kapitány rendbehozná magát, a Quincy-k is felkészülnének egy új csatára, Ishidáékhoz meg kiköldenénekpár embert, hogy csatlakozásra bírják őket, vagy végezzenek velük. Ezután jöhetne egy új ütközet, és babszem ellopná Ichigo bankaiját, majd az utolsó pillanatban betoppan a 0. osztag, és visszavonulásra késztetik a Quincyket. Ha ez így történne, azthiszem, elég király lenne, és újra csúcson lehetne a színvonal. Mert ezekre lenne szükség már, Isshin múltja, Zangetsu felbukkanása és tanuljon már szerencsétlen valami újat, meg hogy jól seggberúgják hogy utána ott maradjon erőtlenül, és visszakeljen szereznie, és addig a többiek védenék meg.
Naplózva
Zaraki Kenpachi
Kezdő Jounin
*

Zaraki Kenpachi 11th Division Captain

« Válasz #13292 Dátum: 12 nov 02, 17:02:12 »

Remélem is jóval kibővítik majd a harcokat az animében ott el lehetne nyújtani a csatákat izgalmas és fergeteges jelenetekkel. Mayurira leszek kíváncsi hogy hova indult olyan sűrgősen és hogy meg tudja-e majd oldani a Bankai-ok ellopását/visszaszerzését emellett nem elhaványult dolog az hogy mit tud majd kezdeni a másik rejtélyes szereplő Unohana a sok sebesültel SS-ben legfőképp Yamabával ha még egyáltalán megmenthető.
Naplózva

Watashi wa aimu Juu Ichi Ban Tai Taicho Zaraki Kenpachi !
echoCHANNEL
Chuunin
*

« Válasz #13293 Dátum: 12 nov 02, 19:53:29 »

Elismerem, hogy a több barát szerzése jó ok Ichigo hősiességről alkotott világnézetének változására. De nekem valahogy mégis jobban bejött az elején, amikor azt az érzést keltette, hogy őt nem lehet csak úgy ugráltatni ide-oda..mindegy, ez csak az én véleményem. Én bírtam azt a kissé fennhéjázó attitűdjét. Néha hiányolom is, főleg mikor átmegy emoba..
Naplózva
nagy12
Gennin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #13294 Dátum: 12 nov 02, 20:38:43 »

A Getsuga már kissé "ellaposodott" mint a DB GT-ben a Kamehameha.Az lenne a legjobb az ő esetében ha legalább 1 technikát ismerne minden "fajtájából". Többen írták a Cero-t ami szerintem nagyot dobna Ichigo harc stílusában.  Mosolyog Tehát minden alap technikát amit mindenkinek(shinigami,waizard,full hollow,quincy) tudni kell.Jó is lenne  smirksweat
Vagy legalább a Getsugát tudná variálni mint Naruto a Rasengant.
Naplózva

,,Tedd vagy ne tedd,de ne próbáld''
Sínre fekszel-Shinra Tensei xD
ULTRA
Jounin
*

XxX

« Válasz #13295 Dátum: 12 nov 02, 20:51:22 »

Getsuga az apja képessége ezért is tudja ö is. Szerintem az apja sem tudott mást)
Naplózva
Janoo
Újonc
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #13296 Dátum: 12 nov 02, 20:54:17 »

Egyébként csak engem idegesít hogy nem "tanulta" meg Shirosakitől azt a feelinges kardpörgetést?  Animében egész állatul nézett ki, de sztem mangában is megálta a helyét.

A mostani sebességével pedig elbobja, és a lácával (amennyiben hosszabb lenne) tesz körülötte 3 kört.... elkapva majd 2 cm-ről egy getsuga és viszlát.   Gondolkozik

A pörgetésről közben találtam gifet: http://bleach.wikia.com/wiki/File:DeadlyDarts.gif
« Utoljára szerkesztve: 12 nov 02, 21:35:25 írta Janoo » Naplózva
K ichigo
Uchiha Madara
*

Akatsuki Akatsuki

Shinigami Daiko Partner's: Tensa Zangetsu & Rukia

« Válasz #13297 Dátum: 12 nov 02, 21:48:13 »

Háát igen,Ichigonak tényleg sok mindent megtanulását be kéne pótolnia.
Tudom egy kicsit nagy Gif ez de H. Ichigo-nak itt tetszett meg legjobban a harcstílusa,ezt igazán átvehetné végre eperke Nevet
http://gifsoup.com/webroot/animatedgifs/642693_o.gif
« Utoljára szerkesztve: 12 nov 02, 21:53:06 írta K ichigo » Naplózva

Janoo
Újonc
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #13298 Dátum: 12 nov 02, 22:00:14 »

Tudom egy kicsit nagy Gif ez de H. Ichigo-nak itt tetszett meg legjobban a harcstílusa,ezt igazán átvehetné végre eperke Nevet

És itt a 4. támadásnál ha nem ugrik el már szorult volna a "hurok".  Kicsit dinamikusabb a stílusa mint Ichigónak, nembánnám ha menet közben átvenné a helyét vmelyik harc során, bár ez elég lehetetlen  az összeolvadás után  Szomorú
Naplózva
zitagirl
Legendás Sannin
*

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

« Válasz #13299 Dátum: 12 nov 02, 22:05:16 »

Mondjuk igaz ez a filler emiatt is tetszett. Zangetsu és Shirosaki is szerepelt benne. Ezek a két karakter mindig is érdekelt. Zangetsu azért mert rejtélyes és nem tudunk sokat róla Shirosakit meg egyszerűen nem lehet nem bírni. Kapjanak egy kicsit több szerepet már!
Naplózva
ULTRA
Jounin
*

XxX

« Válasz #13300 Dátum: 12 nov 02, 22:25:29 »

Látom nem értitek se Zan se Sir már nem lesz benne mangában mert összeolvadtak utána meg eltűntek. Most valami más fog meg jeleni szerintem. Majd kiderül.Mosolyog
Naplózva
Zaraki Kenpachi
Kezdő Jounin
*

Zaraki Kenpachi 11th Division Captain

« Válasz #13301 Dátum: 12 nov 02, 22:39:27 »

Azt a kardpörgetés technikát anno én is vártam de nagy sajnálatomra Ichigo nem használja pedig szerintem tudná akár bankai alakban is ha kicsivel hosszabb lenne a lánc.
ULTRA-nak meg igaza van, ne várjátok Shirosakit meg Zangetsut mert egyesültek, hogy most milyen alakban van a kardja a lelki világában majd fény derül.
Naplózva

Watashi wa aimu Juu Ichi Ban Tai Taicho Zaraki Kenpachi !
RoB
Kezdő Jounin
*

« Válasz #13302 Dátum: 12 nov 03, 00:32:18 »

Ez , hogy Ichogi annya ki meg mi volt, neem tetszik. Imádom, mikor  afőhős szüleiről tudunk meg valamit, mert az részben megható, de egyben nagyon király dolgok szoktak kiderülni. Rem felfogja dobni Kubot, ezt a ttörténetet 1 kis flashback-el. Isteni lenne!! Pontosan  Kirge szétvágója, lehetne Isshin is ezzel a lendülettel.
« Utoljára szerkesztve: 12 nov 03, 00:32:55 írta RoB » Naplózva
Szofron
Kezdő Jounin
*

« Válasz #13303 Dátum: 12 nov 03, 00:46:08 »

Zangetsu meg a lidérc sem tűnt el, csak "majdnem". Hogy is mondta urahara? a lélekenergia elvesztésének számos fokozata van. Elájult, de 10 nap múlva stabilizálódott a szellemi ereje. Ezután ha még egy ilyen nagy ájulás jön, akkor utána elveszíti minden erejét, de ez nemkövetkezett be, és a fullbringeknek hála stabilizálta, és vissza szerezte. Ergo Zangetsu meg a lidérc sose tűnt el, csak nagyon legyengültek. Én azt tudom elképzelni, hogy olyaok lesznek mint mikor először találkozott velük Ichigo, mikor még gyengék voltak, és a lidércse tudna olyan vastolordá válni, csak az a maszkos lénnyé ami a wizard tréningkor volt, és majd szépen megint visszaerősödnek. Persze némi új külsövel, a fullbring meg felébredt Quincyerő miatt. A lidérc nemfog változni, ő olyan mint egy parazita Ichigo lelkében, egyedül Zangetsu fog változni, mert ő Ichigoból született, és csak benne van a Quincy erő, a lidérc max használni fogja tudni, mikor elszabadul, ha lesz megint ilyen, de a belsővilágban sima lidérc lesz megint. Ami összeolvadt, az szét is válhat ( zangetsu / lidérc) és ( Aizen / hougyoku ), főleg egy nagy erővesztés után.
Naplózva
K ichigo
Uchiha Madara
*

Akatsuki Akatsuki

Shinigami Daiko Partner's: Tensa Zangetsu & Rukia

« Válasz #13304 Dátum: 12 nov 03, 01:48:44 »

Kösz Szofron jól leírtad amire nagyjából gondolhattam bow
Amúgy meg fura lenne látni vizard alakban(maskal) amint bankai Getsuga tensho szinŰ nyilakat lőne,de nagyot ütne ikszdé
Naplózva

Oldalak: 1 ... 885 886 [887] 888 889 ... 1000
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins