Na, úgy látom nagyon gyorsan kijött az új rész.
Hát mit ne mondjak, én is jobban örültem volna ha nem ezt a quincy-s anyát erőlteti Kubo, hanem a fullbring-re építkezik inkább. Kevesebb lenne a történet gyenge pontja, és érdekesebb is lenne...számomra legalábbis mindenképp.
Persze az utóbbi napokban átgondoltam a quincys lehetőséget is, és tényleg volt rá utalás, hogy az anyja nem egészen hétköznapi volt, de akkor is, jobb lett volna ha....
Na mindegy, várom még, remélem Kubo jóvá teszi ezt némi visszatekintéssel, ahol kimagyarázza pontosan hogy mi is történt Ichigo születése körül, meg az 1000 éve zajló háború alatt...
Amúgy a magyar olvasó közönség elképesztő. Mindenben képes megtalálni a hibát, keresni a logikát és nem egyszerűen szórakozni rajta. Egyik pillanatról a másikra ami tetszik neki azt dicséri, de egy számára nem tetsző fejezet, rész után menten lefikázzák az egész történetet. A röhejesebb az, hogy sokan menten kijelentik, hogy ezzel végzett is a manga, anime nézésével, de a következő héten, hetekben mégis alig várja, hogy trollkodhasson.
Ezzel nem teljesen értek egyet, szerintem igenis joggal elvárhatja az olvasó, hogy a mű logikilag is megállja bármikor a helyét. Persze az ilyen hosszú ideje játszódó történet(ek)ben előfordul, hogy az író/mangaka változtatni kényszerül bizonyos dolgokon, és utólagosan javítja ki azt, de ennek akkor is van egy bizonyos "tűrhetőségi" szintje, ami még elfogadható, és ami annyira ütközik az előtte lévőkkel, hogy arra már joggal mondhatja bárki, hogy ez így nagyon nem klappol.
Magával a trollkodó hsz-ekkel kapcsolatban részben igazat adok, tényleg van aki csak azért jár fórumra, hogy trollkodjon, ha meg nagyon is színvonalas a manga, akkor meg kussol