Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #13185 Dátum: 12 okt 30, 16:48:11 » |
|
Amúgy az utolsó kép mire akar célozni? Bach valami ősapja Ichigonak, vagy mi?
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
zitagirl
Legendás Sannin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #13186 Dátum: 12 okt 30, 17:08:44 » |
|
Amúgy az utolsó kép mire akar célozni? Bach valami ősapja Ichigonak, vagy mi?
Lehet hogy Masakinak a rokona és ezért. Remélem tényleg lesz erre magyarázat vagy legalább Ichigo is kérdezzen valakit hogy mi történik és mi van az anyukájával.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Blanco
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Zero Division
|
|
« Válasz #13187 Dátum: 12 okt 30, 17:24:33 » |
|
lassan már azon se lepődnék meg ha Masaki mégis életben lenne
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
K ichigo
Uchiha Madara
Nem elérhető
Akatsuki
Shinigami Daiko Partner's: Tensa Zangetsu & Rukia
|
|
« Válasz #13188 Dátum: 12 okt 30, 17:26:56 » |
|
Off: Csak kis időre nem voltam és milyen sok hozzászólás született,már bele is zavarodtam On: Nekem ezzel a résszel nem volt bajom,elég pörgősre sikeresedett,főleg hogy nem csak Yuha Bach elég tápos hanem más Haschwald is. A quincy erő nem rossz ötlet ha végre új technikákat is tanulhat a már sokszor elcsépelt getsuga mellé. Mivel Masasi quincy volt most már tényleg egyre jobban érdekelnek Ichigo születési körülményei,remélem csinál belőle egy jó kis vissza emlékezést elözményekkel,mert az nagyot üthetne és sok dolgot megmagyarázna. Amúgy szerintetek Haschwald és Ichigo között lehet valamilyen kapcsolat?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
zitagirl
Legendás Sannin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #13189 Dátum: 12 okt 30, 17:27:25 » |
|
lassan már azon se lepődnék meg ha Masaki mégis életben lenne Ja még halála előtt kilépet a testéből és most SS él és várja azt amikor újra láthatja családját Csinálnak neki egy testet és már harcolhat is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
batai15
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Zero Division
|
|
« Válasz #13190 Dátum: 12 okt 30, 17:31:15 » |
|
És mivan ha masaki a lánya vagy valakije bachnak? ichigo meg akkor az unoka vagy mittudom én...
|
|
|
Naplózva
|
"A gyáva mindennap meg hal, a hős csak egyszer" "Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek" Zsuzskaaaa (K)(L)
|
|
|
Axel92
Akadémiai tanár
Nem elérhető
The real fun is about to start!
|
|
« Válasz #13191 Dátum: 12 okt 30, 17:32:26 » |
|
Off: Csak kis időre nem voltam és milyen sok hozzászólás született,már bele is zavarodtam On: Nekem ezzel a résszel nem volt bajom,elég pörgősre sikeresedett,főleg hogy nem csak Yuha Bach elég tápos hanem más Haschwald is. A quincy erő nem rossz ötlet ha végre új technikákat is tanulhat a már sokszor elcsépelt getsuga mellé. Mivel Masasi quincy volt most már tényleg egyre jobban érdekelnek Ichigo születési körülményei,remélem csinál belőle egy jó kis vissza emlékezést elözményekkel,mert az nagyot üthetne és sok dolgot megmagyarázna. Amúgy szerintetek Haschwald és Ichigo között lehet valamilyen kapcsolat? Miért lenne kapcsolat Haswchald és Ichi között? Amúgy mivel Bach 1000 éve él, ezért inkább valami dédéd apának tudnám elképzelni xD
|
|
|
Naplózva
|
Az aláírás nem felelt meg a fórumszabályzatnak (nagyobb volt, mint 400 kbyte), ezért a moderátor (Chakra) törölte. Ha új aláírást helyezel el, ezt a szöveget törölheted.
|
|
|
Tensa-Zanka no Tachi
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
Vas Országa
|
|
« Válasz #13192 Dátum: 12 okt 30, 17:33:48 » |
|
Amúgy szerintetek Haschwald és Ichigo között lehet valamilyen kapcsolat? Hát ,nem tudom... Az az utolsó mondat elég érdekes ,volt... Nem tudtam megállapítani ,hogy az Ichigónak vagy Hashwaldnak szólt-e A következő rész is tartogat meglepetéseket bőven...reméljük
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
K ichigo
Uchiha Madara
Nem elérhető
Akatsuki
Shinigami Daiko Partner's: Tensa Zangetsu & Rukia
|
|
« Válasz #13193 Dátum: 12 okt 30, 17:39:22 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tensa-Zanka no Tachi
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
Vas Országa
|
|
« Válasz #13194 Dátum: 12 okt 30, 17:44:39 » |
|
Ez még akár valós is lehet... Nagyon nagy Hagy ilyen tempóban haladnak ,mi lesz itt 1 hónap múlva Mondjuk a Seele Schnaider helyett Tensa Zangetsu kéne oda és helybe is lennénk.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
zitagirl
Legendás Sannin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #13195 Dátum: 12 okt 30, 17:47:11 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Blanco
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Zero Division
|
|
« Válasz #13196 Dátum: 12 okt 30, 17:49:03 » |
|
Ja még halála előtt kilépet a testéből és most SS él és várja azt amikor újra láthatja családját Csinálnak neki egy testet és már harcolhat is úgy értettem hogy ha valami rokoni kapcsolat van Masaki és Bach között akkor föltámasztatták a quincy-k
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Szofron
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #13197 Dátum: 12 okt 30, 17:50:11 » |
|
A quincy erő nem rossz ötlet ha végre új technikákat is tanulhat a már sokszor elcsépelt getsuga mellé.
Az a baj hogy nem fog, figyeljétek meg. Wizard és lidérc erő is sok technikát tartalmazott, mégse tanult semmit ez a balek főhős. Lemerem fogadni, hogy még a végső fináléban is getsugákat, illetve párdon Végső Getsugákat ( mer az mindjárt más ha Kubo eléírja hogy végső ) fog használni csak.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
zitagirl
Legendás Sannin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #13198 Dátum: 12 okt 30, 17:53:36 » |
|
Ja még halála előtt kilépet a testéből és most SS él és várja azt amikor újra láthatja családját Csinálnak neki egy testet és már harcolhat is úgy értettem hogy ha valami rokoni kapcsolat van Masaki és Bach között akkor föltámasztatták a quincy-k Akkor Ichigo nem lesz rá képes hogy harcoljon ha őt felélesztették és mondjuk átmosták az agyát. Bach Masakit állítja Ichigo ellé és nem tudná mit csináljon, persze anyja meg támadna hisz nem emlékszik semmire csak igen haloványan. Végül emlékezni fog életére és vagy szembe szegül Bach-kal és úgy meghal vagy pont akkor fog emlékezni mikor Ichigo átszúrja.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 okt 30, 18:08:51 írta zitagirl »
|
Naplózva
|
|
|
|
marioV
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #13199 Dátum: 12 okt 30, 18:16:48 » |
|
Aki ezt kitalálta annak kéne folytatnia a Bleach mangát , legalábbis a sztorit . Biztos vagyok benne , hogy jobb lenne . Már várom , hogy mikor jelenik meg a 0. osztag , lehet feldobná a színvonalat egy hétig .
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 okt 30, 18:17:40 írta marioV »
|
Naplózva
|
|
|
|
|