24 nov 05, 03:31:11 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 876 877 [878] 879 880 ... 1000
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Bleach Manga  (Megtekintve 1741263 alkalommal)
0 Felhasználó és 172 vendég van a témában
akym17
Akadémiai tanár
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Szikla Falu Rejtett Szikla Falu

« Válasz #13155 Dátum: 12 okt 30, 13:47:52 »

Hát elég nagy káosz keletkezett most a fejemben... egy fejezettel ezelőtt még reméltem, hogy az anyja nem volt quincy, de jobban belegondolva ennél egyszerűbben nem lehetett volna megmagyarázni. Csak azt nem értem, hogy Aizen akkor miért az ember kifejezést használta (oké, hogy a quincyk emberek, de akkor Bach hogy a francba lehet több mint 1000 éves???) még anno. Akkor meg mondjuk az volt az egyértelmű, hogy az apja shinigami, ezért nagyobbat ütött volna, ha ott derül ki anyuciról, hogy ki is volt valójában.

Hm... aztán meg ez a magyarázat Kirge börtönéről/ketrecéről, ami felébresztette Ichigo quincy énjét... hát ez szerintem valami röhejes, de mégis van benne valami ésszerű Pojén Viszont Ishida akkor mi a fenéért nem tudta ezt megtenni? Mint már említették előttem, végig együtt voltak, küzdöttek együtt, stb. Mondjuk igaz, az erejük nem kereszteződött/találkozott. Aztán az jutott az eszembe, hogy amikor Ichigonak visszaadták az erejét, akkor csak a shinigamik adtak bele az övékből, vagy a többiek is (pl Ishida)? (lusta vagyok visszakeresni Izé José...) Mert ha igen, akkor akkor miért nem ébredt fel az ereje? De ha nem adtak az erejükből, akkor az egészet visszavonom. Mosolyog

Aztán meg hogy' tud Kubo egymás után 2 fejezetbe is majdnem ugyan olyan "Ichigo éppen támad" képkockát betenni? Először még ütős volt, de másodszor?! http://www.mangareader.net/bleach/513/12 http://www.mangareader.net/bleach/514/17 Simán lehetne belőlük mozgóképet csinálni. Nevet

http://www.mangareader.net/bleach/514/18 Itt az utolsó képkockán Haschwald mögött mi az a sötétség? Először amikor végigfutottam betudtam annak, hogy Bach mögött áll, de aztán másodszor... ennek hogy lett két feje? xD WTF? Akkor az ott most mi? Na és honnan ez a nagy erő? Úgy tűnik elég tápos szőkesége is. Nevet Lehet, hogy valójában az utolsó mondatot Haschwaldra kell érteni, amit Bach mondott, vagyis ő lenne a "sötétségben született" fiú?  Így már érthető lenne az erő. Hm... tutira az anyjára ütött. xD

Befejezésül bocsi, hogy hosszú voltam, de mindent ki akartam adni magamból. A másik meg én pl. ettől függetlenül várom a folytatást, és szívesen is fogom olvasni. SŐT! Szerintem Ichigo összes ereje/kereszteződése nem légből kapott megmagyarázhatatlan dolog, mint ahogy azt TNTV írta. Én végig tudtam követni, igaz, volt, ami annyira nem lepett meg, de sztem mind logikusan következett. Ezen felül pedig még mindig tetszik a manga, még úgy is, hogy én a kezdetektől olvasom, és nézem. Igaz vannak hullámvölgyek, de Kubo mindig kiküszöböli a csorbát, kijavítja a kisebb-nagyobb hibákat, és újra és újra felhozza a mangát a süllyesztőből.

Na még valami eszembe jutott. xD Ha Ichigo ennyire táp, akkor miért van az, hogy Karin csak épp, hogy rendelkezik shinigami szerű erővel, és Yuzu pedig egyáltalán nem? Oké, hogy fiatalabbak Ichigonál, de akkor is. Ráadásul a két lány ikrek, így kb. egyszerre kellene fejlődniük, vagy legalább Yuzunak is kellene látnia már a lelkeket.
« Utoljára szerkesztve: 12 okt 30, 15:05:40 írta akym17 » Naplózva

zitagirl
Legendás Sannin
*

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

« Válasz #13156 Dátum: 12 okt 30, 14:21:44 »

Én örülnék neki ha többet tudnánk meg Masakiról és Isshinről.
Az hogy meg eddig mért nem ébred benne fel a quincy erő szerintem ez lenne a magyarázat:
Mikor a börtönben volt és GT használt akkor az egy kicsit sértette és mivel nagyon közel volt hozzá így a lélekrészecskék eljutottak ichigó reaitsujába és így ébredhetett fel. Ishida és Ichigo sosem harcoltak így főleg nem ilyen közel. Meg szerintem attól hogy a közelében van attól nem jut hozzá el. A börtönben max csak Ichigora tömörülhetett de máshol nem mert ott tér van és Ishida sem lőtte egyszer sem Ichigoba a nyilakat.

Én most is szívesen olvasom és igaz Ichigo a lenagyobb gén állomány már de eddig mind le volt következtetve logikusan. És mi van ha az animax-on kezdtem. Mikor meg nem adtak új részt elősször elkezdtem feliratosan és azóta is úgy néztem végig a nagy kedvenceim közé tartozik. De mégsem vagyok fanatikus csak egyszerűen szeretem. Örülök hogy ilyeneket is tudok olvasni/nézni nem pedig a mai tini műsorokat amiket adnak élmezőnyben az AXN és a Disney Channel tini műsoraival. 

Naplózva
FERRARIFUN
Újonc
*

Vas Országa Vas Országa

« Válasz #13157 Dátum: 12 okt 30, 14:36:09 »

Birom itt milyen nagy divat lett ócsárolni a mangát... Direkt körbenéztem külföldi fórumokon is, hogy megnyugtassam magam nem velem van a baj, mert NEM találom rossznak a mangát Hmm... És a látottak engem igazoltak, mert máshol elfogadják amit látnak, sőt egyre kíváncsibbak a folytatásra Pontosan  Egy Dragon Ball-on nőttünk fel, ahol ha a helyzet úgy hozta előkaptak a kalapbol egy újabb SSJ szintet és minden meglett oldva és senki se sírt, mert tetszett nekik, de ha ez itt történik már mindenki anyázik (MO.-n).
Csak azt a köz sablont tudom felhozni, hogy ha nem tetszik akkor nem kell olvasni, viszont ez már sokszor elhangzott itt és ti mégis olvassátok Hümm-hümm
Személy szerint abban reménykedek, hogy Ichigo végre kihasználja az összes powerup-ot ami megadatott neki és láthatunk egy változatos repertoárt tőle, és nem pedig egy egybegyúrt sima shinigamit...
Amit meg az utolsó mondatról gondolok, sztem az egy visszaemlékezés lesz amiben Masaki idézetét olvassuk Gondolkozik

Teljesen egyet értek veled...Főleg azt nem értem, hogy anno a Fullbringer arc-ban az volt mindenki baja, hogy Kubo totálisan elszúrta a sztorit, mert eseménytelen, meg unalmas. Most meg itt van az új arc, aminek Kubo szentelt egy-két bevezető részt, aztán belecsapott a lecsóba: pörög az akció, meg páran már az örök vadászmezőkön járnak...erre most meg ez a baj...akkor én csak annyit kérdeznék a fanyalgóktól:  Tulajdonképpen ti most mit vártok még a sztoritól??? Hmm? Mert ennél jobb manga történet szálat én még eddig nem nagyon láttam, pedig már jó néhány történethez volt szerencsém.... bow
Naplózva
zitagirl
Legendás Sannin
*

« Válasz #13158 Dátum: 12 okt 30, 14:43:20 »

Ja én is örülnék sok mindennek nem csak ennek. De azért érdekes hogy a saját támadásától ébred fel a Kvinsi ereje de amikor Ulqiora átnyúlt rajta akkor meg sem moccant neki. Mosolyog És akkor ezek után azt mondjátok nekem, hogy minden logikus és van rá magyarázat? Na ne röhögtessetek.  Annyi a történet hogy amikor SHINIGAMIKKAL HARCOLT SHINIGAMI ERŐT KAPOTT, AMIKOR HOLLOW-KAL AKKOR OLYAT AMIKOR AIZENNEL AKKOR ISTENI ERŐT, AZTÁN FULLBRING ERŐT MAJD KVINSI ERŐT!!!!!! Ennyi a történet nincs itt semmi következetesség egyszerűen azért kapja ezeket az erőket mert Kubo maci nem képes máshogy megoldani hogy Ichi nyerhessen vagy esetleg más valaki. kacsint Ennyit a logikáról. Ez nem történet hanem egyszerű megoldás.

Ha jól emlékszem Aizen ellen a köztes világban gyakorolt a belső világában 2 hónapon át és úgy sikerült elsajátítania a FGT és ne mond azt nekem hogy két hónap folyamatos harc után nem erősödik meg. A fullbring erőt meg Ginjo adta tudta nélkül hogy egybe olvadjon a megmaradt erejével és eltudja venni.
Amikor meg Ulqiora nyúlt átrajta az testi volt és ott mért jött volna elő a quincy erő. Ő egy espada volt és Ishida is messze volt és meg is halhatott volna ha Inoe nem Kurosaki-kunnozott érte és így hipp-hopp itt van Shirosaki új formában.
« Utoljára szerkesztve: 12 okt 30, 14:47:57 írta zitagirl » Naplózva
FERRARIFUN
Újonc
*

Vas Országa Vas Országa

« Válasz #13159 Dátum: 12 okt 30, 14:59:00 »

Egyébként ezzel a Juha Bach féle életkorral kapcsolatban...

Azért azt el kell ismerni, hogy a Quincy-k lehet, hogy emberek, de azokból is a speciálisabb fajták. Simán elképzelhető, hogy léteznek olyan technikáik, amelyekkel tartósan megnövelhetik, az élettartamukat, mint pl.: a FMA-ban a Bölcsek kövével a Homonculusok...
Naplózva
TNTV
Újonc
*

« Válasz #13160 Dátum: 12 okt 30, 14:59:56 »

Aha persze, végül is mindent meglehet magyarázni, ez igaz. Csak van logikus magyarázat és van belemagyarázás. Amúgy nem is tudtam, hogy fél centire kell lennie egy Kvinsinek ahhoz, hogy Ichigoban feléledjen az erő. Kissé röhejes nem? Mellesleg Ishida kb 1 méterre volt tőle amikor Ulqiorával harcolt. kacsint Elmondjam, hogy akkor miért nem éledt fel? AZÉRT MERT AKKOR NEM VOLTAK FONTOS SZEREPLŐK A KVINSIK.

Zita: milyen közte világ???  smirksweat Jó nem már közti benn mint a Bűbájos Boszorkákban a mini trollok világa amit Köztibennek hívtak. Nevet Szakadjatok már el a hülye magyar megnevezésektől mert ezért nem érti itt a dolgokat a tagok 80%-a. Mosolyog Azt az átjárót Gargantának hívják. kacsint És igen Ichi ott valóban edzett 2 hónapot ami nem is tudom már hány 100 évnek felelt meg. De a lényegen akkor sem változtat. Miért pont akkor kapta meg azt az erőt? Azért mert akkor volt rá szüksége.

Ishida: A Shinigami/Kvinsi keresztezést még elfogadnám, ha előtte nem lett volna 2 másik erő amit csak úgy az ölébe szórtak és cak azért mert épp azok voltak a főszereplők ellenségként. kacsint Azért nem mindegy. Ráadásul Goku és Ichigo erejét nem kellene összehasonlítani sem mert a kettő nagyon különböző. Amíg Goku rengeteg edzéssel nyerte el a hatalmas képességét. TELJESEN MINDEGY, HOGY MIKET ROBBANTOTT FEL, ADDIG ICHIGONAK AZ ÖLÉBE HULLOTTAK A KÉPESSÉGEI. kacsint Azért ez sem mindegy ugyebár. Mosolyog Arról nem beszélve, hogy egy manga nem igaz történeteket alapul szóval olyanon fenn akadni, hogy Goku felrobbantott egy bolygót hát nem tudom mit mondjak most így erre. Jaj tudom. Luke is egyetlen lövéssel robbantotta fel a Halálcsillagot pedig nem is edzett. Nevet Ichigo meg feltámadt a halálból, ugyanis akinek kitépik a szívét általában nem kel fel, ő mégis felkelt.

Ugyebár Ulqi elég szépen átnyúlt rajta és ha erre azt mondod, hogy ésszerűbb, mint az, hogy Goku bolygót robbantott eldobom az agyam esküszöm.  De mindegy nem vitázok feleslegesen mert vagytok ti akik úgysem fogjátok fel a lényeget és vagyunk mi mert nem csak én gondolom így akik látják, hogy a történet egy kalap .... sem ér. Pedig rengeteg potenciál van benne csak Kubo inkább Sakézik helyette.

Amúgy ami Bach életkorát illeti senki sem mondta, hogy eddig nem volt halott, sőt. Fagyasztásról még senki sem hallott? Mosolyog Én már ezen sem lepődnék meg. Az oké, hogy megtudják növelni az életkorukat de azért nem 1000 évvel. Nyelvesít Szóval biztos valami urnában feküdtek amíg vártak a lehetőségre, vagy olyan helyen voltak ahol nem fog rajtuk az idő. Mosolyog Bár Kubot ismerve csak simán elénk nyomja, hogy a Kvinsik is szimplán halhatatlanok. Legalábbis amíg meg nem ölik őket, ahogy Yamát pl.
« Utoljára szerkesztve: 12 okt 30, 15:06:52 írta TNTV » Naplózva
Tensa-Zanka no Tachi
Akadémiai tanuló
*

Vas Országa Vas Országa

« Válasz #13161 Dátum: 12 okt 30, 15:05:11 »

Na gyerekek.....
Bárki bármit mondom engem nem érdekel,nekem NAGYON BEJÖTT EZ A RÉSZ IS.....
Rég olvasom a mangát és nézem az animét is,de eddig mindent megtudtam emészteni ,ahogy most ezt is.....
Tudom ez most szerintem is elég érdekes,meg hülyeségnek hangzik Ichigo Quincy is......És már volt neki minden ami lehetséges....Na és???? Engem nem zavar. Majd a végén egyesíti minden erőt ,mint Rikkudo és egy új hiper szuper Mugetsuval leöl mindenkit.....Lehet csak én vagyok ennyire fan ,hogy már ez se zavar... Nevet
Most Ihci anyja Quincy.... Nos Kubo ezzel még jobban ködösíti Ichi múltját......Majd egyszer megmagyarázza...Álljunk hozzá pozitivan ,ne elítélően...

Lehet engem szindi ,nem fog érdekelni ,de nekem ez a rész is tetszett...... Nevet

A végén meg kiderül öcsém ,hogy Hashwald is milyen egy tápos csirke Nevet
Csak így kettévágja Ichi Bankaiját..Mindegy majd újraalakul  Ördögi

Lehet én vagyok hülye ,de az se érdekel Ördögi Ördögi Ördögi Ördögi Ördögi

Ja és a végére....Aizen még utóiratként még valami Kidot is ajándékozott Bachnak ,ami szerintem Ichigót védi...Mert mikor Bach kiakarta nyírni Ichigt ,akkor vmi fekete izé jelent meg és lefogta a jobb karját ,így Ichit is megmentve...Szerintem az Aizen búcsúajándéka volt....De lehet hülyeséget írok. Nevet
« Utoljára szerkesztve: 12 okt 30, 15:16:27 írta Tensa-Zanka no Tachi » Naplózva
zitagirl
Legendás Sannin
*

« Válasz #13162 Dátum: 12 okt 30, 15:08:56 »

Ez előbb jutott eszembe mint a Garganta hisz mégis csak ez az anyanyelvem. Jó ez most nem száz évnek felelt meg de azért folyamatosan harcolt azalatt a 2 hónap alatt és nem hiszem hogy megálltak Tensa Zangetsuval pihenni órákat majd folytatták.

És ha már így nem szeretitek azt hogy Ichigo egy jó nagy korcs akkor örüljetek hogy nem olyan mint a többi manga ahol több kisebb arc van. Képzelhetitek mi lenne akkor. már.
« Utoljára szerkesztve: 12 okt 30, 15:12:22 írta zitagirl » Naplózva
Szofron
Kezdő Jounin
*

« Válasz #13163 Dátum: 12 okt 30, 15:11:20 »

Remélem hogy befogja játszani Kubo azt hogy ellopják Ichigo bankaiját is, az poén lenne, és ott állna a nagy hős tehetetlenül és gyengén Nevet És akkor kilenne vonva egy időre Ichigo, és a kapitányok magukra maradnának. És nemtudna nyögdösni hogy"én mindenkit megmentek me mer úgy döntöttem" mert úgy se tudna.

Olyan lett Ichigo mint egy pórázrakötött, betanított kutya. "Mindenkit megmentek, én mindenkit! a feladatom az hogy mindenkit megmentsek! vau vau. Az elején még jobb volt ez a szarok mindenkire, de ha valaki bajban van, azt azért megmentem mert úgy döntöttem hozzá állás. Volt egyénisége, most meg mint egy betanított kutya, mindenkit megmentek vau, végső getsuga boooooom. Jöhet a csont.
Naplózva
FERRARIFUN
Újonc
*

Vas Országa Vas Országa

« Válasz #13164 Dátum: 12 okt 30, 15:11:35 »

Az Ulquiorra elleni harcban jó hogy nem ébredt fel benne a Quincy mód:

1. Egy Espadaval harcolt, a Hollow énje, meg szinte tombolt a harc alatt.
2. Ishida Ulqiorra elleni produkcióját látva nem sokra ment volna Ulquiorra, meg Aizen ellen.
3. Ekkor még nem tartott neki Urahara egy kis előadást a Quincy technikákról.
4. Nem szúrta nyakon a Quincy király egy Quincy keresztből kialakított karddal.
5. Ennyire nem volt eldurranva az agya, Ul ellen inkább remegett, de nem az idegességtől...

....most kapásból ennyi jutott eszembe  ikszdé
Naplózva
Ishida
Rikodu Sennin
*

« Válasz #13165 Dátum: 12 okt 30, 15:13:31 »

Ishida: A Shinigami/Kvinsi keresztezést még elfogadnám, ha előtte nem lett volna 3 másik erő amit csak úgy az ölébe szórtak. kacsint Azért nem mindegy.
Ráadásul Goku és Ichigo erejét nem kellene összehasonlítani sem mert a kettő nagyon különböző. Amíg Goku rengeteg edzéssel nyerte el a hatalmas képességét.  
Azért ez sem mindegy ugyebár. Mosolyog Arról nem beszélve, hogy egy manga nem igaz történeteket alapul szóval olyanon fenn akadni, hogy Goku felrobbantott egy bolygót hát nem tudom mit mondjak most így erre. Mosolyog
Ichigo meg feltámadt a halálból, ugyanis akinek kitépik a szívét általában nem kel fel, ő mégis felkelt.
1. Az erők és aközött, hogy mi a fajtád, van különbség. Amíg fogalomzavar van, addig erről felesleges beszélni.
2. Ichigo nem edzett? Ichigo folyamatosan élethalálharcokban erősödik, ami sokkal effektívebb. Ez még magában a Dragon Ballban is így volt, mert amíg Goku a kapszulában edzette magát SS szintre, addig Vegeta annak 3x-át végezte és emellett kiment az űrbe egy asztroidamező közepébe. Ott az élete forgott kockán és lásd: Erősebb is volt az SSJ(1) szintje, mint Gokué. Ja és nem eltérve a témától: Edzés Uraharával, Edzés Yoruichivel és Zangetsuval, Edzés egy rakat Vaizarddal, Edzés Dangaiban Tensa Zangetsuval, Edzés Ginjouval. Ez sem leányálom...
3. Ha engem ne háborítson fel(mellesleg nem háborított fel , csak nem értelmezted az írásomat) Goku ereje a fiktív story miatt, akkor téged miért háborít fel Ichigo ereje? Ez nem fiktív? Ez igaz történet?...
4. Gokut hányszor megölték, te jó Isten, mégis visszatért. És az a self destruction azért látványosabb, mint egy kitépett szív. Csak a Bleachben nem a Shenlonok, hanem Orihime és az Inner Hollow(Shirosaki/Ogichi) látja el a resurraction feladatát.
Naplózva
TNTV
Újonc
*

« Válasz #13166 Dátum: 12 okt 30, 15:15:07 »

Na gyerekek.....
Bárki bármit mondom engem nem érdekel,nekem NAGYON BEJÖTT EZ A RÉSZ IS.....
Rég olvasom a mangát és nézem az animét is,de eddig mindent megtudtam emészteni ,ahogy most ezt is.....
Tudom ez most szerintem is elég érdekes,meg hülyeségnek hangzik Ichigo Quincy is......És már volt neki minden ami lehetséges....Na és???? Engem nem zavar. Majd a végén egyesíti minden erőt ,mint Rikkudo és egy új hiper szuper Mugetsuval leöl mindenkit.....Lehet csak én vagyok ennyire fan ,hogy már ez se zavar... Nevet
Most Ihci anyja Quincy.... Nos Kubo ezzel még jobban ködösíti Ichi múltját......Majd egyszer megmagyarázza...Álljunk hozzá pozitivan ,ne elítélően...

Lehet engem szindi ,nem fog érdekelni ,de nekem ez a rész is tetszett...... Nevet

A végén meg kiderül öcsém ,hogy Hashwald is milyen egy tápos csirke Nevet
Csak így kettévágja Ichi Bankaiját..Mindegy majd újraalakul  Ördögi

Lehet én vagyok hülye ,de az se érdekel Ördögi Ördögi Ördögi Ördögi Ördögi

Álljunk pozitívan? Nevet Vicces srác vagy. hány éve is megy a manga 10? Jelenleg 514. fejezetnél járunk DE A FŐHŐSRŐL MÉG SEMMIT SEM TUDUNK! Pedig ez lenne a legfontosabb nem de? Mosolyog Hát ne haragudjon a világ de ha ezer fejezet kell ahhoz hogy kiderüljön a főhős hovatartozása akkor nem tudom mi értelme az egésznek mert amíg ez nem következik be addig egy random történet szálnak lehet csak nevezni az egész mangát. Mosolyog

Ez előbb jutott eszembe mint a Garganta hisz mégis csak ez az anyanyelvem. Jó ez most nem száz évnek felelt meg de azért folyamatosan harcolt azalatt a 2 hónap alatt és nem hiszem hogy megálltak Tensa Zangetsuval pihenni órákat majd folytatták.

Megértem de fél perc utána nézni és nincs keveredés a fogalmakkal mert a végén ott kötünk ki hogy ez nem Bleach hanem Harry Potter. Nevet Amúgy ha pontos akarok lenni ez a 2 hónap edzés pontosan 100 év volt földi idővel mérve. Mosolyog
mivel ugye az idő ott máshogy telt.

És ah már itt tartunk ez magyarázat arra is, hogy Bach miért ilyen fiatal miközben 1000 éves kb. Mosolyog

Amúgy nem tom mit csodálkoztok hogy a fehér haj helyettes ilyen erős, elvégre ő a másod kapitány vagy nem?
Szerintetek Bach majd valami kezdőt tesz be maga mellé? Egyértelmű, hogy Hashwald legalább 10x erősebb, mint Ichigo. Bach ellen meg pislogni sem lenne ideje ha Bach komolyan vette volna a harcot. Mosolyog

Ishida: Csak ismételni tudom magam így inkább nem teszem. Mosolyog
« Utoljára szerkesztve: 12 okt 30, 15:18:23 írta TNTV » Naplózva
FERRARIFUN
Újonc
*

Vas Országa Vas Országa

« Válasz #13167 Dátum: 12 okt 30, 15:17:54 »

Mit szeretnél még tudni a főhősünkről? A lábméretét? Kubo pont úgy alakítja a történetet, hogy annyit tudjunk róla, amennyi szükséges...Aizenről sem tudunk semmit, mégis fő gonosz volt a javából.... Mosolyog
Naplózva
TNTV
Újonc
*

« Válasz #13168 Dátum: 12 okt 30, 15:23:20 »

Mit szeretnél még tudni a főhősünkről? A lábméretét? Kubo pont úgy alakítja a történetet, hogy annyit tudjunk róla, amennyi szükséges...Aizenről sem tudunk semmit, mégis fő gonosz volt a javából.... Mosolyog

Öhm te hol élsz? Nevet Aizenről mindent tudunk amit kell elvégre ő nem főszereplő és köztudott, hogy mit akart elérni. kacsint
A családi története nem érdekel mert annak semmi köze a Bleachhez. Míg ez Ichigonál pont nem így van ugyanis itt már olyan családi kavarások vannak, hogy az olvasó azt sem tudja, hogy most akkor ki az apja ki az anyja ki a mije.
szóval amíg te beéred egy 4-5 oldalas harccal addig nekem történet is kell. AMI PEDIG EGYÁLTALÁN NINCS A BLEACHBEN.
Azon kívül, hogy jön valami fő ellenség Ichi legyőzi, pihi van majd jön egy újabb legyőzi, pihi van nem történik más. Mosolyog
De nem tépem a szám feleslegesen mert úgysem fogjátok fel. Elétek nyomnak pár bummot és akkor ki is töröltétek vele magatoknak. hát nekem ennyi nem elég. Te lehet beérnéd azzal, hogy félig elmondják neked hogy a dolgokat a többit találd ki de én nem. Innen is látszik, hogy a történet mikéntje már senki se vagy nagyon kevés embert érdekel és ma már inkább csak a csitt csatt bimm bumm kell a legtöbb olvasónak. nem véletlen hogy Kubo is erre megy rá. Mosolyog

Ja még annyit, hogy Narutoban érdekes nem kellett ennyit szenvedni, hogy megtudjuk hogy kik és mik a főhős szülei és rokonai. Ellenben a Bleachben ugye még most sem tudjuk biztosra. Mosolyog A lábmérete beszólás is csak azt mutatja, hogy téged a story nem érdekel csak legyen minden héten Bleach. Nevet
« Utoljára szerkesztve: 12 okt 30, 15:24:50 írta TNTV » Naplózva
zitagirl
Legendás Sannin
*

« Válasz #13169 Dátum: 12 okt 30, 15:26:06 »

A gargantában két hónap telt el míg a világokban meg max 1 óra tán.
Ha Bach tényleg emiatt lenne olyan fiatal korához képest akkor már igen erős lehetett hisz Isshin is az erejével tudta hagyni Ichigot edzeni ott. Szerintem az lehet hogy ahol ők voltak eddig az ottani idő sokkal lassabban telik.

Most mennek vissza, mindenkit kezelésbe vesznek és elindulnak arra helyre és folytatódik a csata.
Naplózva
Oldalak: 1 ... 876 877 [878] 879 880 ... 1000
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins