Lehet hogy máris megérkezett a 0. osztag, az utolsó képen, mivel Jama már 1000000000000000000000000000000000000000% ban halott, hogy a pár fejezettel ezelőtti számot idézzem. És innentől kezdve SS megsemmisült és Jama halálával átszállt a világ rend fenntartásának felelősége a 0. osztagra. És jelenleg nincs idejük lustulásra, azonnal cselekedni kell.
Véleményem szerint, azért nyírta ki Kubo SS-t mert a teljes eddigi történet róluk szólt, és figyeljétek meg hogy a maradék túlélőn kívül a 0. osztagosokról fog szólni az elkövetkező arc. Kubo mindig is szeretett újra és újra egy rakat új karaktert bevezetni. Kapitányok, hadnagyok, aztán wizardok, majd rögtön az espadák, fullbringek, és nemsokára a 0. osztag. Ők lesznek most az új főszereplők a régiek helyett. Kis főszereplő váltás, de szerintem ez jó ötlet, őket már unjuk, jöjjön pár új arc, akiket megismerhetünk, és új shikaik meg BANKAI-k :DD és még kitudja milyen technikák + varázslatok.
( Én mondtam hogy Jama halott, és hogy legalább As Nodt és a punknak túl kellet hogy élje a robbanást, mert gáz lenne csak így kiírni őket, főleg Byakuya gyilkosát, uhh a punk hogy össze égett, akkor As Nodt hogy nézhet ki, eleve félelmetes volt, hát még most majd, durva
, de az a unu nunu-s, vagy kicsoda, remélem meghalt, legalább ő, úgy is hülye feje volt, azzal a hiányos fogsorával. )
Ha fanbojoskodni akarnák, azt mondanám hogy Ichigo-n megint felül kerekedett a lidérc, és most jön SS-be elkergetni a Quincy-ket full hollow formába
De ez úgy sem fog megtörténni, mert klisés.
Vagy a 0. osztag jön az utolsó képen, vagy a titokzatos alak HM-be, segített Ichigonak kiszabadulni, és most érkezik meg a végszóra, de ha megérkezne, most őszintén, milyen esélye lenne egyedül túlélni? Ráugrik 3 erős Stern Ritter, és vége a nagy fő hősnek, Jama csak úgy félretudott lökni 3-mat, de Ichigonak nincsenek ilyen király lángjai, ráadásul nemrég nyerte vissza az erejét. Nincs értelme SS-be jönnie MÉG. Majd miután elmentek a Quincy-k, az egy epic rész lehetne, ahogy megkésve odaér a főhős, és mindenhol csak halál és romok.
Ishinék? Hááát, csak nem ennyire hülyék hogy:
1. Biztos tájékozódtak vokitokin SS-ben történtekről, azaz tudják hogy sokan vannak, és szétrúgták a kapitányok seggét, semmi értelme idejönniük, semmit nem érnek, inkább tartogassák magukat későbbre.
2. Nagy baromság lenne tőlük, ha csak így ilyen erősen feltűnően törnének SS-be, hogy mindenki jó előre lássa hogy: Jövünk! Vágjatok le mielőtt kiérünk a járatból. Akkor már inkább egy rejtett átjárón jöttek volna, hogy hátba támadhassanak pár Quincy-t.
Ichigo és Ishinék szerintem kilőve, max a 0. osztag lehet, vagy valaki más ismeretlen. Lehet hogy egy lidérc lázadás
, a túlélők összeálltak.