24 nov 04, 22:53:16 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 848 849 [850] 851 852 ... 1000
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Bleach Manga  (Megtekintve 1740720 alkalommal)
0 Felhasználó és 210 vendég van a témában
rini67
Rikodu Sennin
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #12735 Dátum: 12 okt 10, 18:46:44 »

Szerintem az rendben is van, hogy annak fordították. Jó megnevezés és illik is hozzá.
Naplózva
batai15
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Zero Division

« Válasz #12736 Dátum: 12 okt 10, 18:51:52 »

Hát eddig a lélekbontás illik rá legkevésbé.. eddig nem bontott le semmit ellenben aizent pl halhatatlanná tette stb.
Bár ha bele gondolok lélek bontással, majd újra rakással tud alkotni. remélem érthető.
Naplózva

"A gyáva mindennap meg hal, a hős csak egyszer"
"Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek"
Zsuzskaaaa Pirul (K)(L)
Morause
Vendég
« Válasz #12737 Dátum: 12 okt 10, 18:59:58 »

batai15 te szándékosan bonyolítod túl? Ez a magyar fordítás mert menőn hangzik és pont. Nem kell túl ragozni, hogy miért illik rá, meg nem azért, mert csak... stb.

ui.: bár már majdnem elfelejtettem miért írtam most bepótolom... titeket nem rág a gondolat hogy mi a jó istent akart ezzel ábrázolni Kubo ott középen? http://www.bleachfan.hu/manga/Bleach_manga/511/9
« Utoljára szerkesztve: 12 okt 10, 19:08:19 írta Morause » Naplózva
Tensa-Zanka no Tachi
Akadémiai tanuló
*

Vas Országa Vas Országa

« Válasz #12738 Dátum: 12 okt 10, 19:11:13 »

Na Morause ez engem is érdekelne....
10 percig bogaráztam,de semmi nem jutott eszembe...
Most még 10 percet ráfordítok Kúl
Naplózva
batai15
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Zero Division

« Válasz #12739 Dátum: 12 okt 10, 19:14:50 »

Aza bakkancsának a talpta. hogy mégjobban megalázza rá lépett yamato fejére. értem?
Naplózva

"A gyáva mindennap meg hal, a hős csak egyszer"
"Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek"
Zsuzskaaaa Pirul (K)(L)
Tensa-Zanka no Tachi
Akadémiai tanuló
*

Vas Országa Vas Országa

« Válasz #12740 Dátum: 12 okt 10, 19:17:51 »

Háá..Igazad van...Most hogy így jobban megnéztem,az tényleg hasonlít egy bakkancs talpához..Kösz Nevet
Naplózva
Szofron
Kezdő Jounin
*

« Válasz #12741 Dátum: 12 okt 10, 19:19:21 »

batai15 te szándékosan bonyolítod túl? Ez a magyar fordítás mert menőn hangzik és pont. Nem kell túl ragozni, hogy miért illik rá, meg nem azért, mert csak... stb.

ui.: bár már majdnem elfelejtettem miért írtam most bepótolom... titeket nem rág a gondolat hogy mi a jó istent akart ezzel ábrázolni Kubo ott középen? http://www.bleachfan.hu/manga/Bleach_manga/511/9

Először én se értettem, de mostmár leesett, az Jama feje, és azért tűnik ilyen hengernek ami tetején kis kúp ( a formája zavart meg engem is mert nem nagyon hasonlított Jama fejére ) Pedig ez Jama feje, ahogy rálép Bach, és a hülye árnyéktól tűnik hengeresnek. Hülyén rajzolta meg az árnyékot Kubo.  Túl éles a szélén a vonal. Egyel alatta látni is ahogy Bach rálépett.
Naplózva
janos0166
Chuunin
*

« Válasz #12742 Dátum: 12 okt 10, 19:22:32 »

Jó kis fejezet volt Mosolyog De nekem az egésznek egy kicsit Dragon Ball Z beütése van:D Támadnak a "csillagharcosok" megölnek mindenkit... A vezérnek ugyanúgy van úgymond egy társa....Próbálják feltartóztatni őket... de nem sikerül meghalnak/legyőzik a főhös barátait.  És a végén meghal az uralkodó aki kezében volt egész SS/a menny  nem ismerős ez?Nevet És pont amikor meghal kifog megjelenni? A főhös ki más Nevet Tehát csak Ichigo lehet. De Kubo belerak egy kis trollkodást és megmutatja eddig mi történt HM-ben és utána fogja folytatni.
Naplózva
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #12743 Dátum: 12 okt 10, 19:32:52 »

Ezt leírhatod talán a világ összes shounen mangájára mert amit írtál az szinte közös mindegyikben. Mindegyik úgy végződik, hogy jön a főhős dérrel-durral és legyőzi a gaz ellent aki eddig mindenki máson átgázol lazán.
Naplózva
Doroko
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #12744 Dátum: 12 okt 10, 21:09:50 »

Érdekes kis fejezet volt, mondjuk számítottam rá, hogy ez lesz. Mosolyog
Naplózva
Tomo96
Újonc
*

« Válasz #12745 Dátum: 12 okt 10, 21:11:15 »

Srácok nem tudom hogy vagytok vele, de szerintem Isshin is ráfér a nemkivánatosak listájára Aizen helyett, és az 5. ember a 0. osztag kapitánya  Nyelvesít
Naplózva
Szofron
Kezdő Jounin
*

« Válasz #12746 Dátum: 12 okt 10, 21:43:34 »

http://www.bleachfan.hu/manga/Bleach_manga/511/15

Ez nem idézés, hanem egy átjárót vagy mit nyitott, ami segítségével eddig is közlekedtek a Quincy-k, ez az árnyék szerűség, és ezen át jönnek a katonák. Hmmm ha még nyitva van az átjáró, lehet hogy át is mehetnének a halálistenek a Quincy-khez, feltéve ha így működik, és kétirányú. Jól néznek ki a katonák, mint valami scifi harcosok a jövőből Nevet

De ha máris jönnek a 0. osztagosok ( ami elég valószínű ) akkor itt most újra beindul a vérengzés, de ezúttal a Quincy-ket szedik szét. Ha most elkezdenek harcolni, akkor sose lesz vége, és a végső arc csak egy hatalmas SS harcból meg a fináléból fog állni. Azért lehetne kicsit változatosabb is helyszínek terén, meg a történet se csak egyetlen csatáról szóljon.

A Quincy-k egyértelműen lenézték SS-t, és játék katonákként söpörték le őket, jól tudták hogy az igazi csata csak most jön, a 0. osztagosokkal, és erre készültek nyílván végig. SS csak egy kis porszem volt nekik amit félrekellet fújniuk hogy előhívhassák az "oroszlánt a barlangból".

------

És ha a Wizardok ugranak be akik az emberek világában voltak még az arc elején? Mellettük Ishinnel Tessaial ( őt is jó lenne már látni harc közben ) meg talán Riukennel??? Mert ők mind nagyon eltűntek. Ja meg persze Yoruichi. Aizen csatában is a végén bukkantak fel.
« Utoljára szerkesztve: 12 okt 10, 21:50:17 írta Szofron » Naplózva
RoB
Kezdő Jounin
*

« Válasz #12747 Dátum: 12 okt 10, 21:55:44 »

Na ezaz , az emberek világában annyi jóképességű erőforrás van, csak előszedném őket Kubo helyében, jó nem Bach szintűek, de a Sternrittereket levágnák. De ne feledjük, még vannak túlélő kapitányaink is, kár h nem mutattak részletesebb harcokat tőlük ( pl. Rose, Shinji)
Naplózva
Doroko
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #12748 Dátum: 12 okt 10, 22:01:25 »

Azért azt nem hiszem, hogy megint vérengzés lesz. Hiszen Yama bá harca is elég hosszúra elnyúlt. Jó jönnek a 0. osztagosok egy kicsit szétcsapnak az ellenség között, azt tessék.  Nevet
Naplózva
ULTRA
Jounin
*

XxX

« Válasz #12749 Dátum: 12 okt 10, 22:10:13 »

De azok nem hiszem hogy az égből jönnek. Más különben nem lepődött volna meg a Föboos. Valami kívülálló lesz.
Ja igen és Unohana megint hol van?Nevet
Naplózva
Oldalak: 1 ... 848 849 [850] 851 852 ... 1000
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins