rini67
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #12735 Dátum: 12 okt 10, 18:46:44 » |
|
Szerintem az rendben is van, hogy annak fordították. Jó megnevezés és illik is hozzá.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
batai15
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Zero Division
|
|
« Válasz #12736 Dátum: 12 okt 10, 18:51:52 » |
|
Hát eddig a lélekbontás illik rá legkevésbé.. eddig nem bontott le semmit ellenben aizent pl halhatatlanná tette stb. Bár ha bele gondolok lélek bontással, majd újra rakással tud alkotni. remélem érthető.
|
|
|
Naplózva
|
"A gyáva mindennap meg hal, a hős csak egyszer" "Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek" Zsuzskaaaa (K)(L)
|
|
|
Morause
Vendég
|
|
« Válasz #12737 Dátum: 12 okt 10, 18:59:58 » |
|
batai15 te szándékosan bonyolítod túl? Ez a magyar fordítás mert menőn hangzik és pont. Nem kell túl ragozni, hogy miért illik rá, meg nem azért, mert csak... stb. ui.: bár már majdnem elfelejtettem miért írtam most bepótolom... titeket nem rág a gondolat hogy mi a jó istent akart ezzel ábrázolni Kubo ott középen? http://www.bleachfan.hu/manga/Bleach_manga/511/9
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 okt 10, 19:08:19 írta Morause »
|
Naplózva
|
|
|
|
Tensa-Zanka no Tachi
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
Vas Országa
|
|
« Válasz #12738 Dátum: 12 okt 10, 19:11:13 » |
|
Na Morause ez engem is érdekelne.... 10 percig bogaráztam,de semmi nem jutott eszembe... Most még 10 percet ráfordítok
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
batai15
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Zero Division
|
|
« Válasz #12739 Dátum: 12 okt 10, 19:14:50 » |
|
Aza bakkancsának a talpta. hogy mégjobban megalázza rá lépett yamato fejére. értem?
|
|
|
Naplózva
|
"A gyáva mindennap meg hal, a hős csak egyszer" "Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek" Zsuzskaaaa (K)(L)
|
|
|
Tensa-Zanka no Tachi
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
Vas Országa
|
|
« Válasz #12740 Dátum: 12 okt 10, 19:17:51 » |
|
Háá..Igazad van...Most hogy így jobban megnéztem,az tényleg hasonlít egy bakkancs talpához..Kösz
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Szofron
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #12741 Dátum: 12 okt 10, 19:19:21 » |
|
batai15 te szándékosan bonyolítod túl? Ez a magyar fordítás mert menőn hangzik és pont. Nem kell túl ragozni, hogy miért illik rá, meg nem azért, mert csak... stb. ui.: bár már majdnem elfelejtettem miért írtam most bepótolom... titeket nem rág a gondolat hogy mi a jó istent akart ezzel ábrázolni Kubo ott középen? http://www.bleachfan.hu/manga/Bleach_manga/511/9Először én se értettem, de mostmár leesett, az Jama feje, és azért tűnik ilyen hengernek ami tetején kis kúp ( a formája zavart meg engem is mert nem nagyon hasonlított Jama fejére ) Pedig ez Jama feje, ahogy rálép Bach, és a hülye árnyéktól tűnik hengeresnek. Hülyén rajzolta meg az árnyékot Kubo. Túl éles a szélén a vonal. Egyel alatta látni is ahogy Bach rálépett.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
janos0166
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #12742 Dátum: 12 okt 10, 19:22:32 » |
|
Jó kis fejezet volt De nekem az egésznek egy kicsit Dragon Ball Z beütése van:D Támadnak a "csillagharcosok" megölnek mindenkit... A vezérnek ugyanúgy van úgymond egy társa....Próbálják feltartóztatni őket... de nem sikerül meghalnak/legyőzik a főhös barátait. És a végén meghal az uralkodó aki kezében volt egész SS/a menny nem ismerős ez? És pont amikor meghal kifog megjelenni? A főhös ki más Tehát csak Ichigo lehet. De Kubo belerak egy kis trollkodást és megmutatja eddig mi történt HM-ben és utána fogja folytatni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
rini67
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #12743 Dátum: 12 okt 10, 19:32:52 » |
|
Ezt leírhatod talán a világ összes shounen mangájára mert amit írtál az szinte közös mindegyikben. Mindegyik úgy végződik, hogy jön a főhős dérrel-durral és legyőzi a gaz ellent aki eddig mindenki máson átgázol lazán.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Doroko
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #12744 Dátum: 12 okt 10, 21:09:50 » |
|
Érdekes kis fejezet volt, mondjuk számítottam rá, hogy ez lesz.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tomo96
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #12745 Dátum: 12 okt 10, 21:11:15 » |
|
Srácok nem tudom hogy vagytok vele, de szerintem Isshin is ráfér a nemkivánatosak listájára Aizen helyett, és az 5. ember a 0. osztag kapitánya
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Szofron
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #12746 Dátum: 12 okt 10, 21:43:34 » |
|
http://www.bleachfan.hu/manga/Bleach_manga/511/15Ez nem idézés, hanem egy átjárót vagy mit nyitott, ami segítségével eddig is közlekedtek a Quincy-k, ez az árnyék szerűség, és ezen át jönnek a katonák. Hmmm ha még nyitva van az átjáró, lehet hogy át is mehetnének a halálistenek a Quincy-khez, feltéve ha így működik, és kétirányú. Jól néznek ki a katonák, mint valami scifi harcosok a jövőből De ha máris jönnek a 0. osztagosok ( ami elég valószínű ) akkor itt most újra beindul a vérengzés, de ezúttal a Quincy-ket szedik szét. Ha most elkezdenek harcolni, akkor sose lesz vége, és a végső arc csak egy hatalmas SS harcból meg a fináléból fog állni. Azért lehetne kicsit változatosabb is helyszínek terén, meg a történet se csak egyetlen csatáról szóljon. A Quincy-k egyértelműen lenézték SS-t, és játék katonákként söpörték le őket, jól tudták hogy az igazi csata csak most jön, a 0. osztagosokkal, és erre készültek nyílván végig. SS csak egy kis porszem volt nekik amit félrekellet fújniuk hogy előhívhassák az "oroszlánt a barlangból". ------ És ha a Wizardok ugranak be akik az emberek világában voltak még az arc elején? Mellettük Ishinnel Tessaial ( őt is jó lenne már látni harc közben ) meg talán Riukennel??? Mert ők mind nagyon eltűntek. Ja meg persze Yoruichi. Aizen csatában is a végén bukkantak fel.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 okt 10, 21:50:17 írta Szofron »
|
Naplózva
|
|
|
|
RoB
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #12747 Dátum: 12 okt 10, 21:55:44 » |
|
Na ezaz , az emberek világában annyi jóképességű erőforrás van, csak előszedném őket Kubo helyében, jó nem Bach szintűek, de a Sternrittereket levágnák. De ne feledjük, még vannak túlélő kapitányaink is, kár h nem mutattak részletesebb harcokat tőlük ( pl. Rose, Shinji)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Doroko
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #12748 Dátum: 12 okt 10, 22:01:25 » |
|
Azért azt nem hiszem, hogy megint vérengzés lesz. Hiszen Yama bá harca is elég hosszúra elnyúlt. Jó jönnek a 0. osztagosok egy kicsit szétcsapnak az ellenség között, azt tessék.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ULTRA
Jounin
Nem elérhető
XxX
|
|
« Válasz #12749 Dátum: 12 okt 10, 22:10:13 » |
|
De azok nem hiszem hogy az égből jönnek. Más különben nem lepődött volna meg a Föboos. Valami kívülálló lesz. Ja igen és Unohana megint hol van?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|