24 nov 16, 20:35:03 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 780 781 [782] 783 784 ... 1000
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Bleach Manga  (Megtekintve 1754307 alkalommal)
0 Felhasználó és 64 vendég van a témában
drszabi
Elit Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

Kriminál pszichológus Vallás: mugen

« Válasz #11715 Dátum: 12 júl 08, 01:32:55 »

Hát nekem vmi kreatívabb jobban tetszene. Mondjuk a megmentő yoruichi, vagy vmi mégjobb esetleg. :DTechnikát ráér még tanulni.
Naplózva

Feleségem: hanii Szeretet; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san;
 Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #11716 Dátum: 12 júl 08, 01:54:01 »

Azért nehogy már csata közben tanuljon új technikát. Szerintem ennek a fejezetnek a címe éppen a következő részre utal. Szerintem is valami új képességet fogunk látni Ichigo kardjától.
Naplózva
K ichigo
Uchiha Madara
*

Akatsuki Akatsuki

Shinigami Daiko Partner's: Tensa Zangetsu & Rukia

« Válasz #11717 Dátum: 12 júl 08, 02:04:25 »

Hát Yoruichire tényleg ráférne hogy a közeljövőben megjelenjen,mert ha fillert nem számoljuk,akkor már aizenes harcok óta nem bukkant fel.Érdekelne mivel töltötte az idejét.AZ is lehet hogy Konnal elmentek macskapartikra ikszdé
Naplózva

Thanatosz
Gennin
*

« Válasz #11718 Dátum: 12 júl 08, 07:13:15 »

Azért ez nem teljesen így van, hogy a blutt jobb vagy hasznosabb lenne mint a hierro. Pont most bizonyosodott be a hátránya is. A hierro ad egy változatos és általános védelmet míg a blutt esetében dönteni kell, hogy most támadok vagy védekezek. Védelmi szempontból biztos erősebb lehet mint a hierro, hacsak valaki pont a hierroját fejleszti és ebből állna a legnagyobb erőssége. Az biztos, hogy egy olyan személy akinek az erőssége a blutt használata és belefut egy olyan shinigamiba akinek a sebesség a specializációja az megszívta. Sio Fongot éppen ezért nem kell félteni mert ő rendelkezik nagy sebességgel és valami mással is ami helyettesíti a bankaiát. Eddig sem nagyon támaszkodott rá.

Az előnyei után felsoroltam néhány gyengepontot is. A legvalószínűbb az első, vagyis az erek között haladó támadás. Aztán a sebesség, de emellé kell valami, amivel komoly sebeket lehet okozni. És itt vesztette el a két csúcsjelölt a kardját. Persze ott van még a kidou és a Sunkou de hatékonyságuk így is jelentősen visszaesett.
Ha pedig azt figyeljük, hogy az általános harcstílus a Shinigamiknál elsősorban vágásra épül akkor ez a védelem talán a lehető legnagyobb szívás. Valamint a két gyorson kívül kérdéses hogy egy az egy ellenben ki lenne elég gyors, hogy a váltás alatt támadjon. Persze ott vannak a hadnagyok, de a legtöbbjük csak golyófogónak jó a jelenlegi helyzetben.
Naplózva
RoronoaZoro
ANBU újonc
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #11719 Dátum: 12 júl 08, 08:48:08 »

Ha nem is Yoruichi jön segíteni, Grimmjow felbukkanhatna... Pontosan Lényeg, hogy jó folytatása legyen  kacsint
Naplózva

''Az örökkévalóság csak egy illúzió, melyet az öregedéstől való félelem szült.''
-Bleach-
''A hit egy szó a tudatlanságra.''
-Dr. House-
Szabika
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

No akame ga kill no life

« Válasz #11720 Dátum: 12 júl 08, 10:50:07 »

Szerintem Nel fog megindulni hogy segítsen Ichigo-n. Amíg Ichigo megtanulja a technikát addig Nel lefoglalja Opie-t. Majd Nel talán utolsó erejéből feltöri azt a valamit amibe ichigo van és Ichigo lecsap az új elsöprő technikával. ikszdé Jó lenne.
Naplózva
Szanisz
Naruto-Kun Csoport
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Főkapitâny

« Válasz #11721 Dátum: 12 júl 08, 21:50:13 »

Fix, hogy Nelnek még lesz köze ehhez, mielőtt átlépne Ichi SS-be. Remélhetőleg nem is Nel, hanem Neilel fog segédkezni.
(Egyébként meg kúl az avád, Kentonsama)
Naplózva

Szabika
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

No akame ga kill no life

« Válasz #11722 Dátum: 12 júl 09, 14:14:06 »

( Köszi Mosolyog )

Amúgy nem tudom miért de Kubo mintha a 2. világháborúból merít dolgokat. Pl Hueco mundot elfoglalták
( Lengyelországot elfoglalták a nácik ) meg a sternritterek letámadják soul society-t és hátra szorítják őket ( a nácik letámadják az oroszokat és szorítják vissza őket ). Ez kicsit hasonlít rá. ikszdé

Meg ahogy el is hangzott hogy máshol lesz az igazi csata. Akkor ott a Shinigamik támadják meg őket ( Oroszok bevonulnak németbe és el is foglalják ). Lemerném fogadni hogy így lesz.
« Utoljára szerkesztve: 12 júl 09, 14:16:15 írta Kentonsama » Naplózva
Gino
Chuunin
*

« Válasz #11723 Dátum: 12 júl 10, 11:52:37 »

Bleach 500 Raw Scan:
http://mangahead.com/Manga-Raw-Scan/Bleach/Bleach-500-Raw-Scan
Naplózva
drszabi
Elit Jounin
*

« Válasz #11724 Dátum: 12 júl 10, 12:37:54 »

Hát ebből sokat nem fogtam fel, bár érdekes jidanbou nem tudom mit keres itt, viszont a végén a csávó a kardal, az sztem grimmjow lesz.
Naplózva

Feleségem: hanii Szeretet; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san;
 Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
samdav
Moderátor - DB részleg

Shokugeki no Sam D. Av

« Válasz #11725 Dátum: 12 júl 10, 12:42:05 »

Tessék, már kint van MR-en: http://www.mangareader.net/bleach/500/
Én is Grimmjow-ra tippelek, vagy valamelyik másik volt espada Mosolyog
Naplózva

Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Mosolyog  Az úrnőm: Zoé-hime Nevet  Kami-samám: Orph D.eus bow Húgom: Zizi100
 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem:  Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" Nevet
\"Money makes the world go round.\" Mosolyog
nagy12
Gennin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #11726 Dátum: 12 júl 10, 13:15:14 »

Hát csak Grimmjow ha már azt írták hogy akkor nem halt meg^^
De ha nem ő akkor még ki lehet?
Yoruici(ha jól írtam xd)?Lehetséges de nem lennék benne biztos,nem ilyen erős. smirksweat
Neliel?Őt tartom a legvalószínűbbnek,mivel alapból ott volt meg erős is.(Ha fent bírja tartani a felnőtt formáját kiengedett karddal Nevet )
Eszembe jutott még Ulqiorra de ez már kizárt xD
Maga a fejezet tetszett, a fejek amikor megtudták ,hogy Ichigo az X-men xD Kenpachi-t bírtam még,nem az a lényeg hogy nem tudják ellopni a Bankai-ját hanem az hogy idejön,100% hogy harcolni akar vele Nevet
Személy szerint ahhoz képest hogy ez volt az 500.fejezet nem volt akkora nagy durranás.Felvetett egy kérdést.Ki az aki megölte(remélhetőleg)/megsebezte Opie-t?
Nem tudom ki írta hogy Ichigo új képességre tesz szert.Van benne valami mert azóta hogy visszatért az ereje nem beszélt Zangetsu-val.Most úgyis be van zárva lenne rá ideje Nevet

Naplózva

,,Tedd vagy ne tedd,de ne próbáld''
Sínre fekszel-Shinra Tensei xD
mateee-kun
ANBU újonc
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #11727 Dátum: 12 júl 10, 13:24:01 »

Hm, Grimmjowra gondoltam egyből én is, de valahogy ez túl egyértelmű lenne. Ha ő lett volna akkor Kubo szerintem nem hagyta volna titokban a kilétét, úgyis mindenki az ő visszatértét várja és tudta hogy mindenkinek az Arrancar fog az eszébe jutni, talán pont erre játszik. Bár kitudja, lehet csak elfogyott a hely a lapon  Nevet .

Grimmjow mellett még lehet pl:Nel vagy Yourichi, bár az utóbbinak még nem igazán láttunk kardot a kezében, mióta eljött SS-ből. Érdekes lenne ha mondjuk egy teljesen új karaktert kapnánk.
« Utoljára szerkesztve: 12 júl 10, 13:27:16 írta mateee-kun » Naplózva
drszabi
Elit Jounin
*

« Válasz #11728 Dátum: 12 júl 10, 13:29:12 »

Hát egy az, hogy nincs kardja, plusz semmi oka nem lenne rá, hogy kisukéra szegezze. Sem nelnek sem yoruichinek. Yoruichiből még kinézném, hogy hülyesgből uraharára fogja a kardját, dehát neki ugye nemigazán van olyan. Aztán meg ez a belépő is olyan grimmjows.
Naplózva

Tilon
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #11729 Dátum: 12 júl 10, 13:44:23 »

Valószínúleg nem Grimmjow az mert
Akármennyire is várjuk, nem hinném, hogy Grimmjow. Az ő kardja nem kéttónusú, hanem sima fehér.
Nelt ha jól látom még mindig szorongatja Orihime. Talán ez a bosszúja Nel ölelése miatt. Meg ő nem emelne kardot Kisukéra.
Yoruichi a kardja nélkül is könnyedén elintézhette volna Opiét, szóval én nem hiszem, hogy ő az.
Harribel fraccionjai sem lehetnek, mert nekik nem katana a Zanpakutójuk.
A Vaizardok közül lehetne Hiyori vagy Love, de ők nem olyan karakterek akiknek ilyen belépő járna.
SS-ből nem jöhetett máris segítség.
Olyan sok mindenki ki van zárva, hogy még az is lehet, hogy olyas valaki lesz akiről mindenki azt hitte, hogy már meghalt. Pl Gin. Nevet
Jidanbou feltűnésén meglepődtem. És vajon mik azok a kardok amik a földbe csapódtak a Shinigamik mögött ? Mert Renji és Rukia mögött is van egy
Naplózva

"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat)
"Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
Oldalak: 1 ... 780 781 [782] 783 784 ... 1000
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins