Tilon
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #11685 Dátum: 12 júl 04, 21:18:31 » |
|
Lehet, hogy ebben a fejezetben is van egy baki. Chadnak a jobb kezén van a Brazo Derecha de Gigante a balon pedig a Brazo Izquierda del Diablo ezen a lépen viszont megvan cserélve. http://www.bleachfan.hu/manga/Bleach_manga/499/14
|
|
|
Naplózva
|
"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat) "Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
|
|
|
batai15
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Zero Division
|
|
« Válasz #11686 Dátum: 12 júl 04, 21:24:00 » |
|
jah és tensa zangetsu kerezst vasa meginn a régi http://www.bleachfan.hu/manga/Bleach_manga/499/2
|
|
|
Naplózva
|
"A gyáva mindennap meg hal, a hős csak egyszer" "Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek" Zsuzskaaaa (K)(L)
|
|
|
rini67
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #11687 Dátum: 12 júl 05, 01:35:29 » |
|
Ez nem a régi markolat védő. A régié egyenes vonalú volt mindegyik irányba. A végső Getsuga állapotában pedig nagyalakú formát vett fel. Ennek a markolatvédőnek az oldalai pedig hajlottak, ívesek.
A rész címe gondolom nem szórakozásból az ami, és mint jól bejáratott szokás szerintem, már megint a következő rész eseményéről kapta a címet ez a rész is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
drszabi
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
Kriminál pszichológus Vallás: mugen
|
|
« Válasz #11688 Dátum: 12 júl 05, 01:38:19 » |
|
Én most el tudnám képzelni ide ishidát megmentőnek egyébként. Mondjuk lehet, hogy még korai lenne fellépnie.
|
|
|
Naplózva
|
Feleségem: hanii ; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san; Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
|
|
|
|
Gery0704
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #11690 Dátum: 12 júl 05, 08:54:38 » |
|
de a ruhája most legalább stimmel középen is jó nem ugy mint az előző részbe de most Kubo miért hozott be uj skint amikor a régi rajzolja elég gyakran
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
titius
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Sharingan
|
|
« Válasz #11691 Dátum: 12 júl 05, 09:06:37 » |
|
Azért hozta be ,mert fejleszteni akarta a karakterek kinézetét ,hogy legyen valami új is benne.Viszont már annyira hozzá szokott a régihez ,hogy néha elfelejti úgy megrajzolni. Elég sokat hibázik manapság ilyen téren ám.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gery0704
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #11692 Dátum: 12 júl 05, 09:16:58 » |
|
Ezt a fejlesztési szándékot értem is, de akkor ha ezt meglépi akkor figyeljen is rá. Most ez személyes véleményem de addig oké hogy 1-2 baki 10-20 részenként előfordul de hogy egymás után két fejezetben ekkorák? Akkor rajzoló asztala fölé rakja ki az uj skint hogy ne felejtkezzen el róla
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Szabika
Nem elérhető
Szökött Shinobi
No akame ga kill no life
|
|
« Válasz #11693 Dátum: 12 júl 05, 09:29:07 » |
|
Miért érzem azt hogy Kubo direkt Nelt akarja akcióba hozni. Amúgy nem is lenne baj mert legalább nagy megmentő lenne. Megmenti legalább soul society megmentőjét. Kubo timeskip után sokat hibázott.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
naru-kun
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #11694 Dátum: 12 júl 05, 09:32:32 » |
|
Honnan veszitek h baki?....Mi van ha szándékosan rajzolja úgy? És ennek lesz valami jelentése még a jövőben.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gino
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #11695 Dátum: 12 júl 05, 09:36:59 » |
|
És arról nem is beszélve hogy, nincsenek asszisztensei akik meglátják hogy hiba van itt is ott is? De ha nincs is, és egyedül csinálja az egészet, akkor is a szerkesztője mindig átnézi, mert az a feladata, és igaz ő már csak a készet és akkor már késő lenne javítani rajta, de akkor is szólhatna neki hogy figyeljen oda jobban, mert ez így nem korrekt!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 júl 05, 09:41:09 írta Gino »
|
Naplózva
|
|
|
|
Szabika
Nem elérhető
Szökött Shinobi
No akame ga kill no life
|
|
« Válasz #11696 Dátum: 12 júl 05, 10:06:30 » |
|
Régebben fel lett hozva hogy kenpachi darálná őket...de ez látszik nem ilyen egyszerű. Ugyanis a Bluttal kemény védelmet tudnak csinálni ellene nem?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
titius
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Sharingan
|
|
« Válasz #11697 Dátum: 12 júl 05, 12:19:26 » |
|
Onnan vesszük ,hogy baki ,mivel követjük a történetet és ez már a a fullbringer egybe vont formája. Ezen felül egyik képen ilyen ,másikon olyan.
Hát arra volt értetődő a darálás ,hogy Kenpachi nem használ bankait ,tehát ő teljes erőbedobással harcolhat ellenük. Azt is sejteni lehetett ,hogy azért nem lesznek gyenge ellenfelek ,más kérdés ,hogy ez a blut mennyire is erős.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
drszabi
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
Kriminál pszichológus Vallás: mugen
|
|
« Válasz #11698 Dátum: 12 júl 05, 12:31:38 » |
|
A blutal sokkal nem ment ichigo ellen, nekem azt ne akarják elmondani, hogy majd kempachi nem lesz képes megvágni vkit, aki blut-ot használ.
|
|
|
Naplózva
|
Feleségem: hanii ; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san; Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
|
|
|
rini67
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #11699 Dátum: 12 júl 05, 12:47:12 » |
|
Csak az a gond, hogy nem csak a blut van nekik. A gond az. hogy Kenpachi hiába erős ha a másik gyorsabb ráadásul még erős is. Ha Nnoitora olyan szépen megvagdosta és Kenpachi alig volt képes átvágni a hieroját akkor kevés esélye van egy olyan ellen aki erős, gyors és még képes távolról is támadni. Röviden, nem kell túlmisztifikálni Kenpachi erejét sem. Ha pedig ketten mennek rá akkor az esélye inkább a nulla felé tendál.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|