24 nov 05, 05:58:10 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 771 772 [773] 774 775 ... 1000
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Bleach Manga  (Megtekintve 1742461 alkalommal)
0 Felhasználó és 61 vendég van a témában
Divya
Gennin
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #11580 Dátum: 12 jún 19, 10:33:52 »

Ha Ken-chant "beszívná" magába egy az mennyit dobna rajta?  Pojén
Ha az egyik quincit levédik akkor az simán magába szívhatna mindenkit nem? Mármint ez ellen csak akkor tudnak fellépni, ha megzavarják, de ha van aki védi közben..
Igaz a lufi is kidurran egyszer. Tudnak ezek "túl sokat" magukba szívni?
Naplózva
cyberwolf21
Chuunin
*

« Válasz #11581 Dátum: 12 jún 19, 14:56:07 »

Van egy elméletem arról Hogy mi lehet a különbség a két vegső Quincy teknika a Letzt Still és a Vollstanding között.

Bár Kirge szerint azért vetették el a litzt stillt mert túl gyenge volt én inkább úgy fogalmaznám hogy az hogy csak egyszer használható az az igazi gyengesége. Ishida Souken magyarázata szerint ha túl nagy tüzet raksz magad is megégeted, s mivel az emberi tényezőn nem lehet változtatni ezért megalkottak egy teknikát ami korlátozza a reisi vonzás mértékét annak érdekében hogy ne okozzon maradandó károsodást, de a pusztító erő még kellően nagy legyen.
Ha jól megnézzük ez kicsit olyan mint Ichigo esetében - Mugetsu (egylővetű, erő elvesztése) - Getsuga Tenshou (ahányszor csak akarod) - valószinűleg az erőkülönbség is hasonló lehet.

Ebből adódóan lesz esélyük szerintem a győzelemre a shinigamiknak mert ha ugyan olyan erős lenne a Vollstanding mint a Letzt Still akkor nem sok esélyt látok a győzelemre, elvégre Ishida annak idején úgy lőtte át Mayurit a bankaiával együtt mint ha ott sem lett volna, Mayurin kívül azt a lövést valószínűleg egy kapitány sem élte volna túl (feltéve hogy talál), talán csak Yama Jii.
Naplózva

"Éljél úgy, mintha holnap meghalnál, de tanulj úgy, mintha örökké élhetnél." (Mahatma Gandhi)
nagy12
Gennin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #11582 Dátum: 12 jún 19, 19:13:17 »

Az 5 nem kívánatos személyben szerintem benne van Ishin(nem tudom hirtelen hogy hogy írják >< xd) is.Már ha tudnak egyáltalán róla:D
cyberwolf21 technikával kapcsolatos elméletével teljesen egyetértek:D
Naplózva

,,Tedd vagy ne tedd,de ne próbáld''
Sínre fekszel-Shinra Tensei xD
mateee-kun
ANBU újonc
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #11583 Dátum: 12 jún 20, 11:14:39 »

Kijött az új fejezet: http://www.mangareader.net/bleach/497 .

Hááát ezek a Quincyk egy cseppet túlságosan is erősre sikerültek, lazán ellopják a bankait, shikaial pedig nem sok kapitány tudná felvenni velük a harcot. még Kyourakunak sem biztos hogy sikerül, pedig ő az egyik  legerősebb Yamamoto után.

A végén még megint Ichigonak kell elválalnia a megmentő szerepét  Nevet.
« Utoljára szerkesztve: 12 jún 20, 11:40:37 írta mateee-kun » Naplózva
Domynyk
ANBU Kapitány
*

Rejtett Köd Falu Rejtett Köd Falu

« Válasz #11584 Dátum: 12 jún 20, 11:19:05 »

Na végre kijött az uj fejezet. Nekem nagyon tetszett. A 4 taicho jól elbaszarintotta a dolgot. Mayuri is elég hamar harcba indult, ami szokatlan tőle. Kicsit ideges, amiért nem vártak a kisérletek végéig. Am neki sztem máshogy néz ki a kardja, vagy nem? Am Matsumoto  sztem fejlődött kidouban, egy 77 bakudo varázsige nélkul sztem jónak számít. A vège a fejezetnek szintén érdekes, úgy tűnik, hogy Akon rájött vmire. Bárcsak már jövőhét lenne Nevet de am ki kell talalni vmilyen módszert a többi taichonak h hogyan harcoljanak.
« Utoljára szerkesztve: 12 jún 20, 11:21:50 írta Domynyk » Naplózva
TsunadeHime
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

King of Heroes

« Válasz #11585 Dátum: 12 jún 20, 11:24:11 »

Egyre jobbak lesznek a fejezetek  Nevet A Kapitányok kissé besz_rtak a Bankai elvesztése miatt. Mayuri viszont jól megmondta: http://www.mangareader.net/bleach/497/8.
Rangiku tényleg szépen fejlődött Nevet Tényleg nem volt semmi varázsige nélkül használni egy magas szintű Bakudo-t.
Naplózva

Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #11586 Dátum: 12 jún 20, 11:50:54 »

Remélem Kyoraku tényleg elvesztia  szemét... bár tuti odatéved valami Orihime, hogy meggyógyítsa.
Egy valamit nem értek: ITT van Kenpachi. Akkor meg miért nem darálta még be a fél népet?
Naplózva

"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king."
Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii
Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
TsunadeHime
*

King of Heroes

« Válasz #11587 Dátum: 12 jún 20, 11:58:27 »

Zaraki nincs a közelben. Rangiku használta a Tenteikuura-t amellyel azonnal kapcsolatba tudott lépni a többi kapitánnyal. Ezért mutatta ott Zarakit is szerintem.
Naplózva

Exkirion
Naruto-Kun Csoport
*

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

Jaaku na mahoutsukai | Fate/Encyclopedie

« Válasz #11588 Dátum: 12 jún 20, 11:59:58 »

Kenpachinak minek üzentek? Nevet Ő nemigen van a Bainkaielvesztés veszélyzónájában Nevet
Naplózva

Szabika
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

No akame ga kill no life

« Válasz #11589 Dátum: 12 jún 20, 12:03:38 »

Ez fasza fejezet volt Nevet. Látszólag kapott kyouraku egy golyót a szemébe ami nem is baj Nevet. Végre. Kenpachi ha megjön akkor futhatnak szerintem.

Amin szakadtam az az volt hogy komamura itt a 2. képnél ezt mondja: http://www.mangareader.net/bleach/497/3
'' he stole my bankai ''. Nem lány ellen harcol :'D. ikszdé
Naplózva
Daishi
ANBU újonc
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #11590 Dátum: 12 jún 20, 12:18:00 »

Kyouraku laza maradt fél szemmel is  Kúl Engem kicsit frusztrált, hogy Stark után megint egy "lőfegyveressel" került össze.
Jó kis rész volt ez is.
Naplózva

FORZA JUVENTUS!!! Nem állunk meg 3 csillagig, és azután sem.
TsunadeHime
*

King of Heroes

« Válasz #11591 Dátum: 12 jún 20, 12:19:49 »

Amint Mayuri rájön a Bankai visszaszerzésének módjára vagy arra, hogy ne tudják ellopni tőlük, végre elkezdődik az igazi harc. Addig is remélem erősítésnek megjön Yoruichi és Urahara. Ők a kardjaik nélkül is többet érnek mint néhány kapitány Bankai-val meg mindennel  smirksweat
Naplózva

Szabika
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

No akame ga kill no life

« Válasz #11592 Dátum: 12 jún 20, 12:31:48 »

Urahara shikai-jal is elég erös. Yoruichi is közelharcos ami elöny mert nem kell bankai-ozni meg ott van neki a villám valamije.
Naplózva
RoB
Kezdő Jounin
*

« Válasz #11593 Dátum: 12 jún 20, 13:10:54 »

Kyouraku-nak nem ártott ez a lövés, komolyan kéne venni a dolgokat... Renji bebizonyította, h ugyanolyan önfejű -.- Yama-bá sietősre vette végre. Most még az ellenség vezet, de mindig ez van, aztán 1 fordulat alatt megváltozik a szitu, és a jók nyernek... Am örültem, h az egyik quincy-ben láttam vmi érzést a rszkető shinigamik felé. Urahara, Ichigoval fog együtt jönni, ez nyílvánvaló, és a többiek is talán, ők lesznek a felmentő sereg.
« Utoljára szerkesztve: 12 jún 20, 13:18:07 írta RoB » Naplózva
Divya
Gennin
*

« Válasz #11594 Dátum: 12 jún 20, 13:41:52 »

Ichi biztos hozza az arrancarokat is Nevet talán olyan is lehet, hogy most halibel erősíti majd hyourinmarut  Pojén
Naplózva
Oldalak: 1 ... 771 772 [773] 774 775 ... 1000
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins