24 nov 04, 22:41:33 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 773 774 [775] 776 777 ... 1000
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Bleach Manga  (Megtekintve 1740496 alkalommal)
0 Felhasználó és 180 vendég van a témában
Train
ANBU Kapitány
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #11610 Dátum: 12 jún 21, 22:15:51 »

Persze lehet mindenféle pozitív érvet felhozni mellettük, de én úgy vélekedek, hogy teljesen csőlátással rongyolnak minden falnak neki, bár Amagai-os cucc tényleg filler volt nem sokat lehet rá alapozni, de telesen igaza volt. Szerintem nem véletlen, hogy annak idején is Aizen, úgy volt képes zsinóron rángatni őket, mint egy istenverte bábut. Ideje volna, hogy a magaslóról egy irtózatosan nagyot koppanjak, ami végre felnyitná a szemüket, hogy át kéne bizonyos dolgokat szervezni és kicsit más perspektívából szemlélni mindent. Egyszóval nagyon szurkolok az ellenfélnek, hogy tragikus és pusztító módon töröljék fel a padlót az egész Gotei 13-al.
« Utoljára szerkesztve: 12 jún 21, 22:17:30 írta Train » Naplózva
Szabika
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

No akame ga kill no life

« Válasz #11611 Dátum: 12 jún 21, 22:42:11 »

Annyiban biztos vagyok hogy a gotei 13 most nagyon nagy bajban lesz. Olyan bajban ahol ichigoék érkeznek meg de elmennek már a csillaglovagok.

Véleményem szerint Komamura meg fog tutira halni. Másra nem tudok gondolni,
Naplózva
viktor6665
Osztag Vezető
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #11612 Dátum: 12 jún 24, 11:46:52 »

Nem szoktam ideírni, de most kivételt teszek.
Szerintem Kubo már az elejétől fogva kitalálta, hogy Ichigo társainak erejét meg fogja magyarázni, és most, hogy elkészült a fullbring saga, jöhetnek a quincyk egyből, viszont a korábbiakkal ellentétben egyre kevesebb meglepetésben lehet részünk, nincsenek fordulatok. Az erőszintek csak növekednek, mint a dragon ballba és a gyengébbeket megint semmibe veszik(még a hadnagy szintűeket is).
Amit még nem értek, hogy sok nyitott szálat meghagyott és azokról évek óta nem hallok, lassan már azt hiszem meg sem jeleníti, gondolok itt arra hogy hol vannak a vasto lordok hueco mondoba?miért nem jönnek elő, hisz most már másodjára szállják meg világukat idegenek?mit csinál soul society királya?miért nem küldi hadba az elit kapitányokat, amikor nagy szükség van rá?
Naplózva

xXKiraXx
Chuunin
*

« Válasz #11613 Dátum: 12 jún 24, 11:55:33 »

Hm királyát megölték ha jól emlékszem éppen soifon, Aizent el zártál, Haribelt aki irányította a harc után hm-et elfogták.

A Vasto Lorde meg a top 5 Espadak voltak( lehet rosszul tudom, ha igen sorry rég nem láttam már azt a részt mikor ezt elmagyarázzák) a Lelkek királya csak névlegesen király. nem is biztos hogy rendelkezik halálisteni erővel. Az elit kapitányok meg pont a lelkek királyát védik, az az elsődleges feladatuk, minden mást a 13 védelmi osztag embereire bíznak. Az se biztos hogy a 0. osztag emberei bármit is tudnának arról hogy mi történik a lelkek világában.
Naplózva
Ishida
Rikodu Sennin
*

« Válasz #11614 Dátum: 12 jún 24, 12:02:33 »

Rosszul tudod, hivatalosan nincsenek az Espadak között Vasto Lordeok. Mi rajongók tippelgetünk, hogy lehetett-e és sokaknak van tippje, véleménye.
Naplózva
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #11615 Dátum: 12 jún 24, 12:08:38 »

Nem értelek. Nem így van minden mangában az erő növekedési szint? Mint ahogy írtad, például a Dragon Ball, Naruto és sorolhatnánk napestig. Itt is egyértelműen így fog történni az erők alapján. Máshogy nem is megy. Ráadásul ha nagyon erősek az ellenfelek akkor mi értelme van sokat foglalkozni a hadnagy vagy náluk gyengébb személyekkel. Semmi esélyük sincs mint láthattuk Sasakibe vagy Kira eseténél és még a kapitányok is igen nagy veszélyben vannak, hiszen pont azt veszik el tőlük amitől a legerősebbek.

Vannak nyitott szálak a történetben de az már más kérdés, hogy mit tartunk annak? Például amit írtál a VL esetről szerintem nem az. Persze, ez már csak nézet kérdése mivel szerintem az Espada és VL körülbelül ugyan az, legalábbis az erősebbje. Mások szerint pedig mások a VL-ek. A királyra minden bizonnyal a végén kapunk választ viszont a testőrségét miért küldené harcba? Majd ha őt támadják meg vagy nincsen más választás. Őrájuk akkor lesz szükség. Most még túl korai lenne.
Naplózva
Sobbi
Akadémiai tanár
*

« Válasz #11616 Dátum: 12 jún 24, 12:12:36 »

http://www.youtube.com/watch?v=bvPQ8e_NUso

Ebben a videóban elég erőteljes utalás van, hogy Aizennek 20 vasto lordja van... és ezt, hogy az espadak nem Vasto Lordok soha nem cáfolták meg emlékeim szerint.
Naplózva
Tilon
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #11617 Dátum: 12 jún 24, 12:20:48 »

Ebből csak az derül ki, hogy a teremben 20 Arrancar van Ulquiorrán és Yammin kívül. Soha nem volt a mangában tényleges kijelentés, hogy az Espada melyik tagja Vasto Lorde. Csak abban a filler részben ami Harribel múltját dolgozza fel. A legelterjedtebb nézet az, hogy az Espadaban csak 1-től 4-ig vannak a Vaísto Lorde-k.
Naplózva

"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat)
"Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
viktor6665
Osztag Vezető
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #11618 Dátum: 12 jún 24, 16:55:41 »

Én úgy emlékszem, hogy az espadák arrancarrá változása előtt mind adjuchasok voltak, kivéve a 9-ediket, ő csak gillian, a hatalmas erejükre mondták, h vasto lordokéval vetekszik, a 10.(0.) és a 4. 3.szintre fejlesztette a képességeit(2átváltozás arrancar formában), ezért valszeg ők voltak a legerősebbek, nem starrk, barragan és harribel.
Naplózva

rougon
Akadémiai tanár
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #11619 Dátum: 12 jún 24, 17:00:06 »

A VL-okról csak annyit tudunk, hogy ők hasonlítanak a leginkább alakban és méretben az emberre. Legalábbis Hitsugaya beszámolója szerint. Ahhoz, hogy tudjuk kik is voltak korábban azok, minimum ismernünk kellene a hollow alakjukat, mielőtt arrancarrá váltak. Addig pedig csak tippelni lehet.
A 9. valóban gillian volt, az egyetlen az espadak között. A többi ismételten csak tippelgetés...
« Utoljára szerkesztve: 12 jún 24, 17:00:56 írta rougon » Naplózva
TsunadeHime
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

King of Heroes

« Válasz #11620 Dátum: 12 jún 24, 17:00:52 »

Várj, te most azt mondod, hogy Yammi erősebb, mint az első három Espada?  Pojén Ulquiorra  legyőzné Harribelt a 2. kiengedett formájában, talán Barragan-t is megizzasztaná, de Starrk ellen nem sok eséllyel indulhatna. Tehát akárhogy is nézzük az első 3, illetve Ulquiorra-val együtt az első négy a legerősebb Espada. Ők valószínűleg VL-ok voltak.  Yammi ereje eltörpül ezek mellett.
Naplózva

rougon
Akadémiai tanár
*

« Válasz #11621 Dátum: 12 jún 24, 17:03:13 »

Yammi valamiért mégiscsak 0.espada lett, mégha szerintem sem nyerne az 1-4 espadaval szemben. Aizen állította fel az erősorrendet, valószínüleg reiatsu szint szerint, lehet hogy tényleg annyira sok lélekenergiája volt Yamminak, hogy megelőzte volna Starrkot, de harcban mint láthattuk nem sokat ért.
Naplózva
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #11622 Dátum: 12 jún 24, 17:59:32 »

Yamy tömör erőben valóban lehetett a legerősebb, ráadásul a dühével folyamatosan tudta is növelni ezt az erőt. Így ez elképzelhető nullásnak. A problémája a technikáiban és sebességében keresendő. Csak egy nagy tömör erőhalmaz, de egy nála okosabb és aránylag gyors valamint erős fickó lazán leverheti illetve kikerülheti a támadásait.
Naplózva
viktor6665
Osztag Vezető
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #11623 Dátum: 12 jún 24, 18:01:05 »

Várj, te most azt mondod, hogy Yammi erősebb, mint az első három Espada?  Pojén Ulquiorra  legyőzné Harribelt a 2. kiengedett formájában, talán Barragan-t is megizzasztaná, de Starrk ellen nem sok eséllyel indulhatna. Tehát akárhogy is nézzük az első 3, illetve Ulquiorra-val együtt az első négy a legerősebb Espada. Ők valószínűleg VL-ok voltak.  Yammi ereje eltörpül ezek mellett.
Mivel aizen állította fel a sorrendet, igen, valószínüleg tudta, ki milyen erős.
Érdekes módon a bleach wiki egyedül harribelt írja vasto lordnak az átalakulás előtt, a többi espádáról nincs infó:S
Naplózva

rougon
Akadémiai tanár
*

« Válasz #11624 Dátum: 12 jún 24, 18:16:03 »

Wikipédiának nem mindig célszerű hinni...
Naplózva
Oldalak: 1 ... 773 774 [775] 776 777 ... 1000
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins