24 nov 27, 19:22:55 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 770 771 [772] 773 774 ... 1000
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Bleach Manga  (Megtekintve 1772805 alkalommal)
0 Felhasználó és 168 vendég van a témában
Domynyk
ANBU Kapitány
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Köd Falu Rejtett Köd Falu

« Válasz #11565 Dátum: 12 jún 14, 21:30:06 »

Az uccsó fejezet elején az a quincy, aki azt a szemüveges shinigamit alázta, remélem megkapja Unohanat ellenfélnek, aki majd jól lerendezi Nevet
Naplózva
TsunadeHime
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

King of Heroes

« Válasz #11566 Dátum: 12 jún 14, 21:34:59 »

Unahana beveti az ijesztő tekintetét és azzal vége is lesz a harcnak  Pontosan Hueco Mondo-ban még a kivégző osztag parancsnoka se akart harcba keveredni vele.  Gondolkozik Van ebben a nőben valami ilyesztő az biztos  ikszdé
Naplózva

akym17
Akadémiai tanár
*

Rejtett Szikla Falu Rejtett Szikla Falu

« Válasz #11567 Dátum: 12 jún 14, 23:14:25 »

Nem tudom, hogy ti hogy' vagytok vele, de én per pillanat Ishida megjelenését várom a leginkább. Pojén http://www.bleachfan.hu/manga/Bleach_manga/490/9 Ez az utalás számomra több, mint gyanús... Még talán az is lehet, hogy az egyik nem kívánatos személy ő, másik pedig az apja. Elvégre ők másmilyen értékeket képviselnek, mint ezek a quincyk. Úgy rémlik, hogy erre is volt valami utalás, de már nem tudom, hogy hol...
Naplózva

Ronyszkusz
Kezdő Jounin
*

« Válasz #11568 Dátum: 12 jún 15, 06:52:21 »

Első tippre ishida családja valami felsőbb kaszthoz tartozhatott a qiuncyk társadalmában, ezért mondja ezt a csávó! Illetve miért szűrted le, hogy nem kívánatos személy? Gondolkozik Illetve még valami Ishida apjával kapcsolatban. HM előtt, mikor Ishida erejét adta vissza neki, akkor az öreg egy valódi íjat használt, nem pedig megidézett cuccot. Illetve még nem is láttuk azon kívül mást használni. Plusz ha jól emlékszem, akkor neki is megvan még az ereje. Van pár ötletem ezzel a családdal kapcsolatban!
Naplózva
akym17
Akadémiai tanár
*

« Válasz #11569 Dátum: 12 jún 15, 08:23:50 »

Ronyszkusz én is csak mondtam egy tippet, ahogy már többen előttem. Na akkor most kitalálok valami magyarázatot... hm... Gondolkozik szóval ha Ishidának olyan nagy az ereje (mint azt gondolják a guincyk a datenben vezetett adatok alapján), akkor akár veszélyt is jelenthet rájuk nézve, mivel ők (Ishida és az apja) igazából egyik oldalon sem állnak. (Ezért sem akart Ishida Ichigoékkal menni.) Bár aztán az is lehet, hogy inkább a jó viszonyra törekednek velük, elvégre nem csak a shinigamik, hanem a quincyk is maguk mellé állíthatnák őket. Erre ugyan akkorra a két csatázó félnek az esélye. (Bár Ishida már inkább a shinigamik felé húz, meg ő amúgy is abban a hitben nőtt fel, hogy ők az utolsó quincyk. Mondjuk ez is egy érdekes dolog, mivel kétlem, hogy Ryuuken nem tudott volna a többi létezéséről... na mindegy kacsint) Aztán lehet, hogy a képbe se kerülnek majd, bár ezt ERŐSEN KÉTLEM.
Amúgy azt hiszem pont a fegyverekkel kapcsolatban magyarázott valamit az az ürge, aki Ichigoval harcol (nem jut eszembe a neve). Valami olyasmi volt, hogy amit ők használnak, az egy már rég elavult és jóval gyengébb technika.
Egyébként lehetséges, hogy a shinigamikhoz és hollowokhoz hasonlóan a quincyk is kialakítottak egy hierarchiát (inkább biztos, ha egyszer uralkodójuk van Nyelvesít), és mint mondtad, az Ishida család lehet, hogy magas pozícióban helyezkedett el. Bár ez mondjuk teljes mértékben csak találgatás, Kubo amúgy is olyat fog reményeim szerint kitalálni, ami rajta kívül senkinek sem jutna az eszébe, így egyik találgatás se válik majd be. Nevet
Naplózva

akym17
Akadémiai tanár
*

« Válasz #11570 Dátum: 12 jún 15, 08:28:04 »

Mondjuk azért az viccesen hangzott tőlem, hogy veszélyt jelenthetnek rájuk nézve. xĐ Kicsit se lenne túlerő velük szemben. Nyelvesít Annyira azért kétlem, hogy erősek lennének. (Valami Yama-bá szinten kellene állniuk, csak quincyben Pojén) Vagy valami atombomba kaliberű fegyvert kellene rejtegetniük. xĐ Ebből is látszik, hogy nagy részt csak hülye találgatásokat írtam. ^-^"
Naplózva

gt12
ANBU újonc
*

« Válasz #11571 Dátum: 12 jún 15, 08:57:57 »

Ryuken ereje nem ismert pontosan, ahogy Isshiné sem volt az, egészen addig, míg fel nem bukkant Aizennél, és meg nem mutatta, hogy bizony a shinigamik elitjéhez tartozik, ha az erőről van szó. Ryukentől én nem várok kevesebbet, minthogy legalább akkora erőt képviseljen, mint az erősebb Sternritterek. Ishida pedig azt tudjuk, hogy erősen kötődött a nagyapjához. Ha valamelyik Quincy benyögi, hogy a nagyapja gyenge volt, mert ragaszkodott a tradíciókhoz, és emiatt az, amit tőle tanult az alapból gyengébb, akkor szerintem meglenne, hogy melyik oldalra áll Ishida. (Valahogy úgy, mint amikor a Vaizardok megjelentek, és mondták, hogy ők nem SS mellett vannak, hanem Aizen ellen, Ishida is olyasmit mondhat, hogy nem a shinigamik oldalán harcol, csupán a Vandenreich ellen,)
Naplózva
Domynyk
ANBU Kapitány
*

Rejtett Köd Falu Rejtett Köd Falu

« Válasz #11572 Dátum: 12 jún 15, 13:46:26 »

Ugye emlékeztek, hogy volt az a kis interjú Kuboval még az uccsú arc előtt, és abban volt, hogy kiderül, hogy milyen kapcsolat van Urahara meg Yoruchi között. Remélem a múltjukba való betekintéskor talán Kubo megmutatja, hogy Urahara mit csinált a kapitányi vizsgán. Engem személy szerint nagyon érdekelne, hogy hogyan is néz ki egy ilyen vizsga, hiszen még nem láttunk ilyesmit. Ugye csak annyit tudunk, hogy meg kell mutatni a bankait, de sztem biztos van más feladat is.

Amúgy meg az, hogy ebben az arcban fog bankaiozni a nagy többség, szerintem nevetséges, hiszen az ellenfél pont olyan, aki elszívja azt Nevet
És így szerintem azok az emberek jöhetnek majd számításba a harcok során, akik a bankai nélkül is ütőképesek: Kenpachi, Urahara, Yoruichi például.
« Utoljára szerkesztve: 12 jún 15, 15:10:41 írta Domynyk » Naplózva
Tilon
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #11573 Dátum: 12 jún 15, 15:16:41 »

Urahara és Yoruichi kapcsolata ? Kisuke 3.tiszt volt a második osztagban és jó barátok voltak Yoruichivel és sokat edzettek együtt, majd benevezte a kapitányi vizsgára. Aztán amikor forró volt Urahara lába alatt a talaj Yoruichi megmentette. Milyen kapcsolat kell még ezen kívül ? Nevet
Inkább az Isshin-Ryuken kapcsolat érdekelne engem. Meg most már a Yama-Quincy főnök kapcsolata. Na meg az Ichigo-Kainen  Mosolyog
Naplózva

"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat)
"Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
Ashbringer
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #11574 Dátum: 12 jún 18, 11:13:06 »

Most belegondolva "special war potential" alatt azokat az egyéneket értheti a quinci főnök, akik bankai nélkül is olyan erőt képviselnek, ami veszélyes számukra, vagy nem lehet ellopni a bankai-ukat, mint például Ichigo esetében. Szerintem az összes vaizard ilyen. Most szépen bedarálják az eddig jobban ismert kapitányokat, azután meg aratni fog a régi trió, akik bankai nélkül is királyak - ukitake-shunsui-unohana, na meg Zaraki, a vadállat! Nevet Az Urahara csapat megjelenésére nem számítok,a jó öreg Yamammoto viszont be fog sülni a főnökkel, ebben biztos vagyok.
Megmondom őszintén nem tetszik ez az egész így. Látni akartam végre az összes bankait, beleértve a főkapitányt is. De így ez nem fog megtörténni.... Awww milyen lehet a főkapitány bankai-a? Meg shunsui-é ha nem merte előhívni emberek előtt! Nevet
Naplózva
Szanisz
Naruto-Kun Csoport
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Főkapitâny

« Válasz #11575 Dátum: 12 jún 18, 11:37:57 »

Ez a "special war potential" egy olyan kifejezés, amit nehéz volt átültetni magyar szövegbe, és talán még nehezebb japánból angolra, tehát lehet, hogy értékes információk vesztek el a fordítás során önhibánkon kívül.
5 ilyen személy van, ebből egy Ichigo. A maradék négy kiléte ismeretlen, de biztosan NEM: Chad, Orihime, Urahara.
Naplózva

xXKiraXx
Chuunin
*

« Válasz #11576 Dátum: 12 jún 18, 17:42:29 »

Szerintem urahara is benne van az 5 ben, van olyan erős hogy veszélyes lehet ezekre az alakokra, elég ha csak azt vesszük figyelembe hogy shikai támadása van olyan erős mint egy arancar ceroja, ha nem erősebb
Naplózva
titius
ANBU Osztag Vezető
*

Sharingan

« Válasz #11577 Dátum: 12 jún 18, 18:22:55 »

Azért egyáltalán nem lesz benne az 5ben mert erős a lövése ,itt olyanok lesznek akik valami oknál fogva kivételesek ,erősek shikaiban ,különleges támadás ,Urahara max az intelligenciája miatt lehetne benne.
Naplózva
xXKiraXx
Chuunin
*

« Válasz #11578 Dátum: 12 jún 18, 20:13:26 »

majd kiderül, de én még mindig azt mondom benne van az 5 ben.Azt a támadást csak példának említettem. az intelligenciája, a kido, és a képességei a harcban szerintem bőven elegendő ok hogy az 5 nem kívánatos ellenfél között legyen. De mint már le írtam, előbb utóbb ki fog derülni...
Naplózva
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #11579 Dátum: 12 jún 19, 09:27:59 »

Nálam ez a szöveg mint a "special war potential" jelentése egyértelmű. A mai angol katonai szakzsargonban a jelentése "Speciáis Fegyveres Erők". Tehát olyan képességekkel rendelkező egyének vagy alakulat amely különleges képessége bizonyos speciális képességek használata. Hogy konkrétan kikre gondolhatott a főnök azt nem lehet tudni mert 5-nél több olyan személy van akik ilyenekkel rendelkeznek. Például Ichigo, Yoruichi, Soi Fong, Kenpachi, a vaizard kapitányok, hadnagyok és még azok is akik eddig nem sokat mutattak a tudásukból de még bankai nélkül is veszélyesek. Unohana, Urahara és ide sorolnám Ukitakét és Kyourakut de Mayurit is. Tehát meglehetősen sok van belőlük. Így nem lehet tudni konkrétan, hogy kire vagy milyen alapon határozta ezt az öt személyt. Kenpachit nem tudom hová sorolni mert én őt körülbelül Byakuyáék szintjére teszem. Hiába erős bankai nélkül is de a sebessége nem tűnik elég gyorsnak, így egy távolról küzdő és gyors ellenfél könnyen kicsinálhatja főleg ha folyamatosan kapja a szellemi részecskék utánpótlását.
Naplózva
Oldalak: 1 ... 770 771 [772] 773 774 ... 1000
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins